mushi 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 jao rdeče paprike, pa pipike v Jati...Zdej pa tule cepam.. sokrates & mushi way of life, zelo tko gledam na tole, da tole sanjsko ni. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 ajajaj drugič ko bo spet kšna sanjska ženska se kr prjavim za jo ulovit pr taki konkurenci sm pa js mladi študent fizike pravi sanjski ded... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>. Ampak tisto jokcanje zaigrano je pa res too much... ja kdaj je pa jokala?????? a to zaradi take izbire moških al kako??? al zato ker noben pipik ne pakira?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 ja za tegale ne vem, a je dolg globok dihala pa sopihala, pa mal farbala, pa bila v zadregi... v bistvu pa dvomim, da bi taka dokaj zivljenjsko neizkusena bejba bila tolk dobra igralka.Najbrz ni jokala zarad necesa sam. pac pa... bogve kaj ji je b ilo v glavi, mroda pa - o groza, kaj sem se sla tegale... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 baje da je jokala ker ni mogla gledat kok so žalostni Upam da bo naslednjega tistga komatga Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 oj prejle sem v eni stari reviji rpebrala, da je stara 25 let. Lohk bi bila pa tud 35. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Po moje je jokcala zato, ker je izbira tolk slaba. Ampak ene bejbe znajo pa res na ukaz jokat. nebi verjela, če nebi videla, ko je moja frendica (dvojček-jasno) začela en dva tri pred tipom jokat, saj ga je čustveno izsiljevala. ko je dosegla, kar je hotela, in ko je moral iti, se je začela hahljat ko sva bili sami, češ, hehehe, kako sem ga vrgla na finto. solze so bile pa čisto prave. Neviđeno! Kateremu tipčku pa vi napovedujete, da ga bo sanjska izbrala? Jaz že navijam za enega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 ja jaz tudi navijam Sam pomoje je tudi jokala zato ker je izbira slaba Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Eh, ona je meni ena taka Pepelka. Če bi bila moški, mi ne bi bila všeč, ker je precmerava. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Mislm, kake cvetke ste tuki.... MArsa, dobr si povedala glede kamionđije...mam kolega, star 26 let, pa voz kamion, zasebno ma alfo, dobr zgleda in ma zelo dobro plačo....in zelo lušno punco, tko da.... To, da je 25 stara...jst sm tud, pa ne zgledam 35...hehe Pa kaj je s temi pileti? Pa kako lohk oceniš človeka po tem, kaj dela? Prov privoščim ti, da se boš v eno čistiloko zatrapov ko nor.... Sej to je sokrates napisu, ne? Tcccc... Ma tisto jokcanje....sej v živo ni, sam šla je mal stran, kao , da ji je pretežko, k jih mora tok skenslat....whatever...hehe. Je pa pač mal zanimivo gledat, kako si nekateri ljudje upajo delat sramoto v javnosti in svaka jim čast za to....morš met res Muda - z veliko začetnico, al morš bit pa neznansko neumen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislm, kake cvetke ste tuki.... MArsa, dobr si povedala glede kamionđije...mam kolega, star 26 let, pa voz kamion, zasebno ma alfo, dobr zgleda in ma zelo dobro plačo....in zelo lušno punco, tko da.... To, da je 25 stara...jst sm tud, pa ne zgledam 35...hehe Pa kaj je s temi pileti? Pa kako lohk oceniš človeka po tem, kaj dela? Prov privoščim ti, da se boš v eno čistiloko zatrapov ko nor.... Sej to je sokrates napisu, ne? Tcccc... Ma tisto jokcanje....sej v živo ni, sam šla je mal stran, kao , da ji je pretežko, k jih mora tok skenslat....whatever...hehe. Je pa pač mal zanimivo gledat, kako si nekateri ljudje upajo delat sramoto v javnosti in svaka jim čast za to....morš met res Muda - z veliko začetnico, al morš bit pa neznansko neumen... aja zato se je jokala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislm, kake cvetke ste tuki.... Pa kaj je s temi pileti? Pa kako lohk oceniš človeka po tem, kaj dela? Prov privoščim ti, da se boš v eno čistiloko zatrapov ko nor.... Sej to je sokrates napisu, ne? Tcccc... mogoče bi se še, pa z njimi nimam ravno opravka, razen z mojo lastno, ki mi pospravlja, a mi ta ne kako ne potegne............. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>oj prejle sem v eni stari reviji rpebrala, da je stara 25 let. Lohk bi bila pa tud 35.ja tole pa res, se mi zdi, da jaz v real lajfu zgledam mlajša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 jah fotoaparat te lahko nardi, deelo, majhno, suho grdo, mlajšo, staro....pa kaj še vse Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Sokrat, pazi se....enkrat, ko ti bo spalnico pospravljala, te bo sam na postlo vrgla iun te posilila in doživel boš najboljši sex v življenju...naslednji dan bosta pa poročena....to sem ti napovedala prihodnost....be afraid, be very afraid!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sokrat, pazi se....enkrat, ko ti bo spalnico pospravljala, te bo sam na postlo vrgla iun te posilila in doživel boš najboljši sex v življenju...naslednji dan bosta pa poročena....to sem ti napovedala prihodnost....be afraid, be very afraid!!!!! ma daj nehaj no..............če se moja spravi name, me fenta...............kdo bo pa zdržal vse tiste kilske obloge................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> ma daj nehaj no..............če se moja spravi name, me fenta...............kdo bo pa zdržal vse tiste kilske obloge................ Boš mel vsaj polne roke dela in polna usta, da ne boš bedarij otresal ....no, to je biw joke, da nowš čist popenil!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 sicer pa Pikica.......... , vidim, da se mi prah na knjigah nabira, tko, da .................če si zainteresirana in hodiš kaj mimo mene...................pridi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>sicer pa Pikica.......... , vidim, da se mi prah na knjigah nabira, tko, da .................če si zainteresirana in hodiš kaj mimo mene...................pridi Kr sam si mal podstrešje/police posprav! :xx!: Sej vem, na kaj cilaš...(ne, a res?)ti ......nimam besede zate! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sokrat, pazi se....enkrat, ko ti bo spalnico pospravljala, te bo sam na postlo vrgla iun te posilila in doživel boš najboljši sex v življenju...naslednji dan bosta pa poročena....to sem ti napovedala prihodnost....be afraid, be very afraid!!!!! heheh bravo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kr sam si mal podstrešje/police posprav! :xx!: Sej vem, na kaj cilaš...(ne, a res?)ti ......nimam besede zate! ah Pika - jst sem prav prijazen fant.. .......nimam slabih namenov.......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah Pika - jst sem prav prijazen fant.. .......nimam slabih namenov.......... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ti, poba, zdej se pa odloč, komu boš palce kazu...men al sokratu...porkaduš!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti, poba, zdej se pa odloč, komu boš palce kazu...men al sokratu...porkaduš!!!! ok no tebi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ok no tebi That's my boy/man... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.