Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Behemoth

Recommended Posts

• Komentarji 947
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ok morm priznat da so se prvič izkazal :2src:

Še meni je sanjska ženska všeč. Pa še velika možnost je da hodi na isto univerzo kot moja sestrična x:Dx

Men je v redu. Prevelke oke mi ma.

Drugace hodi na pravno fakulteto, 2.letnik izredno, Univerza v Mariboru x;)x

Oddajo sem gledala ( 2.del), usec mi je edino uni, ki sem se ga zapomnila po tem, da studira pravo, ime pa ne vem, kako mu je. Drugace so pa eni cisto mimo ( naprimer tisti z dolgimi blond lasmi...what was she thinking :vragec: x:Dx ).

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

sanjskih zhensk nacheloma v RL ni :xx!:

so one, ki jih sanjamo....in nam je lepo...;

i so onedruge, ki jih sanjamo in se zbudimo...

le te se pojavljajo tudi v RL :xx!:

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ni napačna tale "sanjska ženska", je čist luštna in simpatična, mislim, da tudi razgledana, pa ful taka prijazna se mi zdi. Zmotilo me je edino to, da ko jo oblečejo bolj elegantno, pa frizuro poštimajo in namažejo zgleda "ful" staro(npr. na Viktorjih je bila :xx!: ). Veliko bolj lepa je s spuščenimi lasmi, pa malo make-upa in v kavbojkah. Mlada luštna punca :palec:

xg:Dx xg:Dx xg:Dx

Mi smo tudi "pametno ugotovili", da bo ze v taprvi oddaji izpadel x:o)x

Sem si prav zapomnila ime, Grega Cimermancic xg:Dx xg:Dx

In pol je tam izbrala njega jaz pa lih matki v kuhinjo: CIMERMANCICA JE ZBRALA xg:Dx xg:Dx Res je hecen. Mogoce je pa dobrega srca :inocent: :vio: ( matr sm zleht)

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ma zakaj ste taki negativci, sej pa je sploh ne poznate xrolleyesx pa če bi jo boljš poznal bi vam zihr bila všeč x;)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Oddajo sem gledala ( 2.del), usec mi je edino uni, ki sem se ga zapomnila po tem, da studira pravo, ime pa ne vem, kako mu je. Drugace so pa eni cisto mimo ( naprimer tisti z dolgimi blond lasmi...what was she thinking  :vragec:  x:Dx ).

Ja, ja, tale, ki študira pravo, je tud moj favorit, se mi zdi, da ma karizmo, kar za ostale niti slučajno nebi mogli rečt. Po moje si bo kar tega izbrala.... :palec:

Pravniki gredo skupej z pravniki x;)x xrolleyesx Ma kdo pa sploh je tist vaš favorit, ne spemljam redno oddaje pa ne znam :icon1_blush:

<{POST_SNAPBACK}>Evo, vrum, vrum...gas in gremo! Hehe....kdaj drugič...poleti se lohk zmenmo za kšno pijačo....smai friki iz foruma! Kulči. :palec:  xDDx

Ja itaq xokx sam tle v Ormožu, da naote kam v to prekleto lublano silil :8):

Mene še 4 leta nebo redno tja x^x

Baje ob petkih enkrat....torej danes...ob 20h :inocent:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Hja pridi Behy enkrat na izlet v Ljubljano, ti razkažemo lepote glavnega mesta naše prečudovite deželice. Mama ti sendviče napoka, te posede na vlak in poberemo te na železniški, ziher Pikica in še kaka fajn bejba s foruma bi se bila pripravljena pridružit, potem pa ti razkažemo naše "močvirske" lepote x:Dx

Veš qa bo fajn! Še bolj ko kak Dunaj ali Gardaland x:px

Drugače pa kul...spet sem pozabila Sanjsko žensko gledat :O: DAMN :sniky:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Joj sej nisi nič pametnega zamudila x:Dx Samo tistega ogabnega komatega medveda - potem pa še tako sili v njo (a se ti lahko malo približam?... :blink: ) fuj :xx!:

Joj 5rca, no mogoče v počitnicah se zmuznem na vlakeca, al pa me bo kar moj osebni šofer dopelal x;)x Kar tko samega - no way in hell me ne bojo pustil x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...