Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Behemoth

Recommended Posts

Joooooooooooj, Behi, si vidu medveda.....ajajajajajajaj, fuj, bljak, grose...sej se ji je na faci vidl, da bi mogla it bruhnit...hehe.

Men je blo pa fuuuul zabavno. Sej eni so res modeli...jih bomo ponucal, ko jih bo ščevlala. Here I come, guys!!!! x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 947
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>ej, sam je bil pa res ogabno kosmat. Nisem pristaš tega, da se morajo tipi v nulo briti, kot nekateri tu menijo, sploh ne ... vsaj vem, da imam opravka s tiplom. ampak tisto včeraj ... un tip ... groza.  :xx!:  :xx!:  :xx!:  res medved.

Sej pravm, jst tud nism prtegnena na to, da se brijejo....sploh se še nben moj ni, ampak tole je pa kriza...mam kolega, k ma iste probleme, pa se sam zaveda, da je to bed in hod lepo h kozmetičarki....vosek...rask....au, pa je kul 3 mesce....nimaš kej. Če ne pa...hajdi u džunglo....matr, sm prasica...evo, sama priznam!!! x:Dx x;)x

Guest mačona
Če se depiliraš z voskom in imaš močne dlake, jaz jih recimo imam ko listja in trave, začnejo po največ dveh tednih že brstet. Res pa je, da se ti z leti zelo zredčijo in zmehčajo. Ne vem, kako moški prenašajo depilacijo na prsih. Auč! Tale tvoj kolega pa ima srečo, da ima 3 mesce mir.

Ja, nejgova bejba je kozmetičarka...ne vem, kake maže mu da gor...sej je res bed, če maš to prirojeno, ampak dejstvo je, da to ljudi pač moti....in zakaj ne bi neki naredu za to? Pa tud bolj higiensko je.

P.S. Upam, da Zoki ni član našga foruma, k sm ga pol najebala.... x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ja, nejgova bejba je kozmetičarka...ne vem, kake maže mu da gor...sej je res bed, če maš to prirojeno, ampak dejstvo je, da to ljudi pač moti....in zakaj ne bi neki naredu za to? Pa tud bolj higiensko je.

P.S. Upam, da Zoki ni član našga foruma, k sm ga pol najebala.... x:Dx

oh jaz bom meu kozmetičarke celo na isti šoli x:Dx x;)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Pravniki gredo skupej z pravniki x;)x

Hehe, bohnedaj :O: x:Dx ( ne bom rekla, da ne bom nikoli z pravnikom, ker res nocem svojega zarecenega kruha jest x:Dx x:Dx x:Dx )

A ste gledali vceri? Jaz nisem, sam zanima me,...kaj jeblo s tistim dolgolasim blondincem? a ga je skenslala al ne? :vragec: x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Baje ob petkih enkrat....torej danes...ob 20h :inocent:

hja tko kt sanjski moški pol lih kadar mam jogo... haha nč joge pa res ne kaže zamujat zarad ene sanjske ženske... :inocent: to se mi je sam parkrat zgodlo.... ampak zrd ene druge :o|o:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest mačona

Hehe, prej sva s fantom gledala kandidate na 24ur. com, pa mi pravi on za enega modela s črnimi, skravžljanimi lasmi:"Glej ga, kot Ivan Kramberger je."

x^x xsmx

<{POST_SNAPBACK}>Ok morm priznat da so se prvič izkazal :2src:

Še meni je sanjska ženska všeč. Pa še velika možnost je da hodi na isto univerzo kot moja sestrična x:Dx

Če je pa sanjska ženska še celo tebi všeč, mora bit pa res huda bejba. x^x

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Guest mačona
Sem mislila, da greš v Ljubljano na isto šolo, kot grem jaz, pa očitno greš v Maribor. Saj sem se potem spomnila, da si nekje rekel, da te v Ljubljano ne bo še 4 leta. x:)x :palec:

No, bom jest povedala, kaj je blo....nobenga ni še skenslala, ker je samo 10 jih šlo z njo ven...5 na bazen, 5 pa sankat. In med prvimi 5 je bil medved Zoki, kjer se ji je očitno vidlo, da ga ne more...tko da gre on definitivno ven. Blondinec bo definitivno ostal, ker je faconar, pa še eno čokolado al ne vem kaj ji je edini prinesu na prvem zmenku, tko da se je izkazal...no, tolk o tem, firbci! x:Dx

Ni za kej. x;)x

aja, sej maš prav ja :palec: ufff mi samo zdigne ko se spomnim :xx!:

Al pa kako je nakladal da je pri modrčku vsem drugim dal prednost nazadnje pa on šel - bullšit ma ja, en je dol padu drugi pa so še plezal :o|o: Pa nekam hitro se je zagnal, joj da bi se spotaknil pa si tilnik strl :vragec:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Joj joj sm gledala ponovitev....joj joj joj!!!

Pa res čist res ste imeli prav...oh tisti tipček je enostavno grozen :xx!: pa sploh bi preživela tiste kocine če bi se vsaj obnašal normalno ampak katastrofa od tipa :o|o:

Drugi so mi bli kul, še posebaj mi je všeč tisti Uroš tako vizuelno je full fajn dečko :2src: pa hmm neki Andrej z očalci mi je simpatico (an' x;)x ) pa hjoj pozabila sem imena ampak par je takih simpatičnih, tisti bjondo dolgolas je pa čist za nasmejat dobr x:Dx

Ženskica mi je :palec: :palec: :palec: full je simpatična x:Dx x^x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

a tud ponovitev obstaja?.... damn... pismu prav nič televizje ne gledam pol pa vse sanjske ženske zamudim....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...