Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Behemoth

Recommended Posts

• Komentarji 947
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

O mater tudi jaz ne morem mimo onega kosmatega Zorana :xx!: in še enkrat :xx!: Men je blo slabo kaj šele njej, ko se ji je tak štulil, ogabno. Saj enkrat prej sem že povedala, da mi je Miša luštna in ostajam pri tem.

Meni je pa un blond Cimermančič ful faca, on in Andrej sta edina ful za žur in zabavna. Saj ta Cimermančič ni lih bogvekaj, še bolj ga pa čudnega ta blesava frizura naredi.

Ej Mačona, kaj maš pa ti proti štajerskemu naglasu x;)x ? Saj vem, da ni ravno preveč lepo za slišat, samo jebi ga, naglasu ne moremo uit, pa če se še tako trudimo. Sicer se pa Miša trudi, da govori lepo, ker drugače bi videli kaj je to pristna štajerščina x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

:xx!: hehe... zoki.. kak kosmat faker.. pa full je bil samoZADOSTEN. x:Dx s tolk dlakam.. a je to un kamionđija bil? Ja, pa tist one night stand... kake ukrajinke na kakem parkirplac faka..

brrrrrrrrrr...........

men je full fajni blondi... ko je tak posrečen, tak faconar.. zarad njega je zanimiv.

Mushi

Sm se tud ful smejala k sm unga Zokija vidla x:Dx x:Dx Res je bil beden pa ne glih zarad dlak :xx!: No kar je preveč je preveč, men so sicer všeč kosmati tipi sam je pa zgledov kt da je u puloverju xg:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

MA ni Zoki kamionđija....se lohk skrije proti njemu...un vsaj dost normaln zgleda...

Za Uroša mi je pa en, k ga pozna reku, da je gej, pa da je zato šel gor, da bi tipe spoznal...whatever... x:Dx kera fora, če je res... x:Dx

Drgač pa kumi čakam, da se bom v petek do solz nasmejala, ko bo medveda skenslala... x:Dx x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>

men je full fajni blondi... ko je tak posrečen, tak faconar.. zarad njega je zanimiv.

..sm enkrat gledala to sanjsko zensko, da mal vidm kaj se dogaja..in sm se kr fajn narezala..posebi temu blondemu..kaj je ze, gregor.. x:Dx :palec:

..tisti kosmati medo zoki pa... :eek: ..nism mogla verjet, da je lahko tolk kosmat..madona x:Dx x:o)x

..le krila misli me neso..

joj, berem pa berem tele vaše o medvedu zokiju in si u bistvu samo poredstvljam kako naj bi tip zgledal... potem pa danes med reklamami vidim to čudo... in zdej vas razumem!!!!! x:)x x!x

kej tazga pa tud še jst nisem vidla, pa se mi zdi da sem že marsukej vidla....

Življenje je lepo, če ga živiš...

x:Dx kok ste hecni. Nisem gledala, sem pa nekje med odlomki zasledila medveda v poloverčku.

Včasih sem se medila na Andra Knega, košarkaša iz leta dva pa tri x;)x ...nekaj podobnega...meni se je zdel neznansko seksi in karizmatičen.

Tale medved, mi pa zdaj ni potegnil...okusi se očitno spreminjajo.

Miša, se mi pa dopade, dobra bejba x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>O mater tudi jaz ne morem mimo onega kosmatega Zorana :xx!: in še enkrat  :xx!: Men je blo slabo kaj šele njej, ko se ji je tak štulil, ogabno. Saj enkrat prej sem že povedala, da mi je Miša luštna in ostajam pri tem.

Meni je pa un blond Cimermančič ful faca, on in Andrej sta edina ful za žur in zabavna. Saj ta Cimermančič ni lih bogvekaj, še bolj ga pa čudnega ta blesava frizura naredi.

Ej Mačona, kaj maš pa ti proti štajerskemu naglasu x;)x ? Saj vem, da ni ravno preveč lepo za slišat, samo jebi ga, naglasu ne moremo uit, pa če se še tako trudimo. Sicer se pa Miša trudi, da govori lepo, ker drugače bi videli kaj je to pristna štajerščina x:Dx

sej mačona je tudi iz štajerske. Lih zrvn mene, tam gori nekje x;)x

<{POST_SNAPBACK}>:xx!: hehe... zoki.. kak kosmat faker.. pa full je bil samoZADOSTEN. x:Dx s tolk dlakam.. a je to un kamionđija bil? Ja, pa tist one night stand... kake ukrajinke na kakem parkirplac faka..

brrrrrrrrrr...........

quote]

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

... smiljo al pa ne... kaj so se pa prijavli...

sicer najbrz rabis kar nekaj jajc da se gres pokazat vesoljni sloveniji, se posebej ce si malo bolj kosmat x:)x ...

itak pa lohk pricakujejo da se bo o njih govoril... ah, ta cena slave....

Življenje je lepo, če ga živiš...

<{POST_SNAPBACK}>x:px  xnckrivx

pa če ne morem tih bit behi (kje si pa nick dubu???)

x:Ix

zmislu si ga sem x:Dx x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ej, mali, midva sva iz Prlekije! Ali ti Ormož že šteješ pod Štajersko? xrolleyesx

Marsikatera Štajerka mi je zoprnjača in tudi naglas mi ni všeč. Recimo, v okolici Ptuja mi je všeč naglas, čista mariborščina pa ne. No, če govori moški, še gre, čim pa kaka zoprna Mariborčanka, bejž. Ne poznam zaenkrat nobene, ki bi mi bila simpatična. xrolleyesx

jah sej še je ormož štajerska x;)x

meni pa grejo včas na jetra prekmurke,

ETO TO PA JE MOJ PUJEC :lol:

samo nekatere pa so fajn x;)x

:D hihi ahja :P štajerke so tolk dbest sploh se ne čudim da je sanjska ženska štajerka.... mribt si kero štajerko umislim :P hm hm
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>:D hihi ahja :P štajerke so tolk dbest sploh se ne čudim da je sanjska ženska štajerka.... mribt si kero štajerko umislim :P hm hm

Poznam full štajerk, mah zakaj pa se ti ne spentalš z kristalko? x:Dx fejst baba x;)x

Haha Behemothek sploh ne ugovarjam in sem korak pred tabo, lih sam mal premlada je drgač je pa čist vse kt je treba ja ;) še mal bova počakala da ne bo tolk velika razlika v letih ;) pol pa bomo že tam ja ...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hehehe x:Dx ko sem vidu modela, ki se je predstavljal kot Italijan, v bistvu je Šipac, ki je stregu sljadoljed u njaši sljaščičarnjici. Ne bi niti gledu, če ne bi bil opozorjen, da je en model iz slaščičarnjice.
Ja sam ka mali pao s lipe

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...