Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Behemoth

Recommended Posts

x!x xDDx xDDx boš jedu fjefjerjon? x:Dx x:Dx x:Dx

šipci.. a res on je to.. italijanđija..

jao sva šla v soboto v MB, pa v Lesnino, Slovenijales, Rutarja.. ko se prot MB nizajo te trgovine pa se tam pr Lesnini en prpele v jugotu, pa v taki trenerki spodnjem delu in TREMI rumenimi ketnami okol vratu.. x:Dx x:Dx skor dol padla..

prideva do Rutarja, spet en tak avtoj pa mu telefon začne zvonit.. taka ueueaueue.. una taka narodna od dol.. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx mi sploh ni treba it v Turkey...

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 947
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Moja mami je dala moji hčerki en DVD, risanko. Gor sta narisana princ in princesa in tamala (21 mesecev) reče: "UUU, šanška ženška, mami glej!"

In ko smo se nehali režat, sem jo vprašala, kdo je pa ta stric zraven. Pa me pogleda in vpraša: "Šanški moški?"

POJMA nimam, od kod je to vzela, saj ne gledamo tvja, hja, morda pri tašči, ko lista tričtrač revije...

Juhu bruhu x:Dx

ja, se je za zamislit... meni je mala rekla, da bi se šminkala--- resno! Ima dve sestrični 13 in 16 let in ju vidi. Ja valda kaj pa. In kaj naj ji rečem. Laske si barvajo (pramena) že pri treh letih. jojjojjoj. Pa kaj bom zdaj zatežena tastara ali ji bom dovolila? Verjetno ji bom dovolila, v mejah normale. Upam samo, da ji pirsingi ne bodo všeč, čeprav meni so bli in sem tudi mela (joj kaka dvoličnica sem :xx!: )

sam jih nisi mela piercinge recimo pr 5-ih..

nečakinja od moža se prav moja tud.. je stara 9 pa ima že ne vem kolk časa pramene.. 2-3 leta, začel se je z enim, no zdej smo se pa tak že navadli..

kaj jst vem, ko se te stvari tak hiter spreminjajo... je že tko.. se spomnim ko je men ata včasih težil, ko je bil tko star kot jst je mel sam ene čevlje..

Full je zdej drgač ko v naših mladih letih.. heheh.. kaki starci smo.. x:Dx (MA NE!!! Samo so full spremembe kdaj kaj in kako..)

Mushi

Ja. Dejmo bit moderni tastari pa ne težit, da ne bomo isti kot naši tastari. No saj moji men niso preveč težil (sej sem bila pridna punčka xyesx ) edino enkrat ko sem bila pri frizerju in sem si zadaj pustila čopek, malo daljši, pa mi ga je mami odstrigla :C:

joj kam smo zalutali x:Dx

čist iz teme.

zadnjič sem pa vidla sanjskega moškega v eni veletrgovini. Imel je dolč črn plašč, sicer sem ga vidla samo z obrobnim vidom in se mi je zdelo, da hodi 1m od tal in ima pregrinjalo kot kak Zorro :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

ti ti ti :vragec: !!

sam je pa vseen boljš tako razmerje (sam da ni pol trup 3x daljši). kot pa če je tip velik, vse veliko, potem pa z mikroskopom iščeš --- x:Dx x:Dx

pa SAJ vsi vemo, da ni vse v velikosti, ampak

pohecat se je pa vseen fajn x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Haha Behemothek sploh ne ugovarjam in sem korak pred tabo, lih sam mal premlada je drgač je pa čist vse kt je treba ja ;) še mal bova počakala da ne bo tolk velika razlika v letih ;) pol pa bomo že tam ja ...

kaj saj pa je 15 let stara x:Dx pa če se sam poljubljata in božata, bi lahko to že prej delala x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Ja, lepo, fantje, da čakate, da so pedofilska leta že mim... x:Dx

kak pedofilska? :blink:

<{POST_SNAPBACK}>Moja mami je dala moji hčerki en DVD, risanko. Gor sta narisana princ in princesa in tamala (21 mesecev) reče: "UUU, šanška ženška, mami glej!"

In ko smo se nehali režat, sem jo vprašala, kdo je pa ta stric zraven. Pa me pogleda in vpraša: "Šanški moški?"

POJMA nimam, od kod je to vzela, saj ne gledamo tvja, hja, morda pri tašči, ko lista tričtrač revije...

Juhu bruhu x:Dx

hihihi, kok maš cortkano malo x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>[NO JA, SANJSKA ŽENSKA JE KAR VREDU, PRI TEM PA SE MORAMO MALO VPRAŠATI KAJ PA TI DECI, KI JO OBDAJAJO????? xrolleyesx

Dokaj pozno se vključujem v tole debato...ne bom se pretvarjal, da sem bral vse poste, ker jih nisem. :sori:

Oddajo sem gledal samo enkrat, pa še takrat, da bi videl, kaki so tipi (pač, ne morem iz svoje kože). Moje mnenje ni nič kaj vzpodbudno...menim, da se tudi kaki lepši, šarmantnejši in bolj cartig Slovenceljni najdejo.

Me pa zanima, kaj spoštovani soforumljani in še posebej ženske mislite o reklami, ki se za to oddajo pojavlja v tiskanih medijih (fotografija ženskega intimnega predela v inox deviškem pasu, zraven pa stavek "Imate vi ključ do njenega srca?"). Meni se zdi izjemno šovinistična. Sugerira najmanj to, da imajo ženske srce v "hlačah". No, pač moje mnenje.

Beatus, qui venit in nomine Domini!

<{POST_SNAPBACK}>Me pa zanima, kaj spoštovani soforumljani in še posebej ženske mislite o reklami, ki se za to oddajo pojavlja v tiskanih medijih (fotografija ženskega intimnega predela v inox deviškem pasu, zraven pa stavek "Imate vi ključ do njenega srca?"). Meni se zdi izjemno šovinistična. Sugerira najmanj to, da imajo ženske srce v "hlačah". No, pač moje mnenje.

hehehe, ja sem videl. Sva s sestro lih bla na kavču in ona v eni reviji zagleda to reklam, pa me pogleda in mi pokaže sliko pa začne: Jah, ključ do mojega srca xrolleyesx .

Jaz pa mislim da so na odajo prišli vsi tisti, ko jih babe nočejo met oz.so pregrdi da bi jih lahko odbili, ker tisti ta lepši so že zasedeni x:Dx

Hjoj jst sm pa ene govorice slišala x:Dx ker tipček naj bi bil baje zbran ko so nehal snemat, mama slišala od neke sodelovke ki pozna onega medveda x:px :vragec: sam verjetn ne smem povedat zdej da boste do konca na trnih x;)x x:Dx

Lahk pa sam rečem da joooj lih tist ki je men všeč....full fajn full fajn, tak simpatičen, zgovoren, Kekec x;)x x:Dx x:Xx uh ja ja xsrcx xsrcx xsrcx

Mimo grede....sem dobila zadnjič na mail "sanjskega moškega" oddaje ki je oz. bo (to nisem prepričana) predvajana na nemškem RTL-u. Bom dala pod Fotke njegovo slikco, baje je španskega porekla - Reynaldo Gianecchini. Mislim naš sanjski moški se skrije pred tem lepotcem :palec: x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

hihi danes je x:Dx morm gledat, jaz sam upam da nao tidt bedast italijan,ko misli da je nevemkaj če je it italije :o|o:

Sem gledala.

Po novem mi je tisti blondinec kul. Pa ne za pogledat ( to niti slucajno ne), ampak tako prisrcno odkrit je. Simpaticen pac.

Moj favorit je definitivno un na D ( Dragan mejbi?). Take lepe oke ma :2src: :2src: :2src:

Lusten mi je tudi ta Tomaz, ki je jahal ponija, ker je simpaticen.

Cisto mimo je pa seveda Zoki, naj gre od koder je prisel :vragec:

hihihi, pa sem tudi jaz gledala sanjsko zensko spet xg:Dx xg:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

5rcaaaaaaaaaaaaaaaa, dej poveeeeeeeeeeeej! Če ne mi pa na os pošl...jst sm tak firbc, da ne zdržim....zihr je Andrej iz Kamnika, a mam prov???? x:Dx

Glavn, da je medved biw skenslan...grdavš! PA ponavad nism tok nesramna, da pluvam po ldeh (bla, bla, bla, Pika), ampak ta je pa res :xx!: :xx!: :xx!:

FUUUUUUUUJ onega italijana je izbrala :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

Ogabno :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...