Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Behemoth

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>5rcaaaaaaaaaaaaaaaa, dej poveeeeeeeeeeeej! Če ne mi pa na os pošl...jst sm tak firbc, da ne zdržim....zihr je Andrej iz Kamnika, a mam prov???? x:Dx

Glavn, da je medved biw skenslan...grdavš! PA ponavad nism tok nesramna, da pluvam po ldeh (bla, bla, bla, Pika), ampak ta je pa res :xx!:  :xx!:  :xx!:

Se čist strinjam....tisti Zoki :xx!: kako je tam govoril kaj ima Miša rada predno so šli po rožice pa tko cinično je gledal češ jst sem full boljši od vas otrok, se tuki neki greste....fej fej fej :xx!: :xx!: :xx!:

Pa vsi ostali so full zabavni ta je pa tam sedel na kavču pa neki pametoval kako se obnašajo da se tko ne zbija treme pa ne vem kaj....pa pust ljudem živet hudiča, če bi blo po njegovo bi pomoje vsi pospal ob gledanju te oddaje xrolleyesx

Aja a ste vidli tistega Boštjana kolk je nestrpno čakal na priponkico, tiste rožice mislim x:Dx sva se z mami kar dobr nasmejale ob gledanju, bošček je bil čist fertik x:px x;)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 947
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>

Me pa zanima, kaj spoštovani soforumljani in še posebej ženske mislite o reklami, ki se za to oddajo pojavlja v tiskanih medijih (fotografija ženskega intimnega predela v inox deviškem pasu, zraven pa stavek "Imate vi ključ do njenega srca?"). Meni se zdi izjemno šovinistična. Sugerira najmanj to, da imajo ženske srce v "hlačah". No, pač moje mnenje.

Tud jaz nisem brala vsega, sem pa opazila Boglfrikov komentar, pa prebrala, ja, mene je cist... presenetilo, gledam na to mal s prezirom in zdi se mi ubogo.

Sploh ne sam sovinisticno... poceni je tud, v bistvu... kao to je point... xrolleyesx :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz sem vceraj gledala. prvic... x:o)x

a sta mi bila ene dva (pa kljub temu da cist hecnega videza in mal tud obnasanja, a sta se mi zdela vsaj iskrena in simpaticna) pa se kar kul...

En je tko lusten po dolenjsk zavijal, pa v bistvu nic kaj prijeten sihtek, a pol pa je tipcek izpadel kar simpatico.

Eni so mel pa kar solze v oceh... x:Dx x:Ix

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja ja, tega sem mislila tud, ko sem rekla dva... pozabila napisat..

Tak simpaticen tipcek tud... mal tak hecen, a zabaven... :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ja ja, tega sem mislila tud, ko sem rekla dva... pozabila napisat..

Tak simpaticen tipcek tud... mal tak hecen, a zabaven... :)

a ne de? Pa tko faj se meji :lol: kr smešen :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

evo dons te pa nc ne stekam aakhut, ocitno mi vseen fali kaka urca spanja, imam pocasno lajtengo ocitno. :P

Picasso

OK, to je pa res...

s subjektivnega stalisca, seveda...

vedno mi je 'zal', ko nisem komentirala 'prav' Luciju tam v eni temi (morda iq).. ko je rekel, da njega stekajo le najbolj inteligentni (in torej da pac jaz ocitno to pol nisem, ce ga ne stekam - al nekaj takega).

No v bistvu pa je inteligenten ne tisti, ki steka, pac pa tisti, ki zna podat stekanje oz. ga prenest - torej - KI GA STEKAJO.

Vsak je lohk znalac.

Zdaj pa razlozi bolnemu atu iz Hercegovscaka (ki bi ze za pogovor sam rabil prakticno prevajalca), ki je slucajno 'padel' na line, pluton v 6. hisi.

Torej - pa kaj pol, ce ga (ti sam) stekas (pac v tem primeru pluton v 6. hisi, ki je v konjunkciji s kironom in v opoziciji z marsom, ki je vladar ascendenta).

daj se meni, bebcu, razlozi, ce ZNAS. :vragec: x;)x x:px

In brez da me rpestrasis totalno. ;) :P

Picasso

a si me sanjal aakhut? x;)x xDDx

ja, rabim, jasno... pri takile izjavi, ves da hocem izvedet vse podrobnosti. :D ;)

p.s. no, razen smesko mi ni glih najbolj vsec (x:o)x), lohk bi bil recimo tale: xsingx al pa tale: :medal: al pa tale: :vtz: se najboljs bi bil pa tale: :onfire:

x;)x x:Dx x;)x x:Dx x:Dx

Picasso

o-ouch... kaj pa zaslisujem.... x:Ix

Mah to zato ker si me moral tam gledat skoz, sem ti 'nabijala ke v glavo', pa skoz se zvijam pa totalno migam, ko plesem... pa se je potem tko hecno vtisnilo tole...

Al se pa hecas pa jaz spet cesa ne stekam. :D

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

p.s. no, razen smesko mi ni glih najbolj vsec (x:o)x), lohk bi bil recimo tale:  xsingx  al pa tale: :medal: al pa tale: :vtz: se najboljs bi bil pa tale: :onfire:

x;)x  x:Dx  x;)x  x:Dx  x:Dx

Hahaha, x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x

x;)x

to sem prej dopisovala, medtem ko si ti resnice tule zlival na papir, tako intimne. :D :D :D

Picasso

Sanjska ženska je bila moja sosošolka pri dveh maturitetnih predmetih im moram priznati da je na prvi pogled sploh nisem prepoznala. drugače pa ji držim pesti, da bo našla ta pravega. :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...