mushi 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 En je tko lusten po dolenjsk zavijal, pa v bistvu nic kaj prijeten sihtek, a pol pa je tipcek izpadel kar simpatico. Ja men tud un fajni ku pu dolejnsk zavija! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Jst sm bla šokirana, da je italijanosa pustila, Edija, k bi ji biw lohk fotr, pa zgleda, k da bi s kemoterapije ušel (pa nč slabga o unih, k so res na njen...revčki), pa še unga Boštjana, k gej deluje z obnašanjem, pa Uroša....sto ljudi, sto okusov, sej hvala bogu, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 pikica tebe tud EMŠO tak ko mene! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Ti tole je pa mal grdo, Pikica - zakaj kemoterapije? ker je brez las?Ves kok folka ima tako 'frizuro'?Pa da bi lohk bil fotr?Men se zdi, da bi tud Misa za 25 let al kolk lohk zgledala mlajs, kar pomen, da bi lohk vizualno bila komot mama kateremu od mukijev, pravzaprav, in tako morda z onim fotrastim edijem dost bolj skupi paseta kot pa s katerim od mladicev (pa ceprav morda bolj simpaticnih).Saj bo ona z njim(i) in ne mi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 mene pa na Rudana spominja un.. ko je brez las..sicer lasje niso merilo, po moje, je dost simpatičnih djedov brez, pa tud tkole čist nč ne mot če ma pobrito glavo, motjo uni, k si prečesavajo plešo z lasmi okol.. itak, če je zdej star recimo 22 pa bo pol pr 40 isto tak k edi lahko.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 pa se to, ja... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Hja shit js že pr 1. točki padem... 2. hm ponavadi, 3. spet vse skp v qrc.... 4. tle bi še šlo.... 5. jeah i can do that, ampak... ojej 6. hehe shit Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 saj sem hotla komentirat, da vsaj pri 1. vsi padejo, pa se pri kaki 4. najbrz tud. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 neh 4. točka je dost kul k piše skor.. in se da debatirat Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 haha, ja, res je, opsala, nekatere stvari pa ZNAMO mal POZORNEJE brati? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti tole je pa mal grdo, Pikica - zakaj kemoterapije? ker je brez las?Ves kok folka ima tako 'frizuro'?Pa da bi lohk bil fotr?Men se zdi, da bi tud Misa za 25 let al kolk lohk zgledala mlajs, kar pomen, da bi lohk vizualno bila komot mama kateremu od mukijev, pravzaprav, in tako morda z onim fotrastim edijem dost bolj skupi paseta kot pa s katerim od mladicev (pa ceprav morda bolj simpaticnih).Saj bo ona z njim(i) in ne mi. S me mal narobe zastopla...mene ne mot, da je plešast...sam tud podočnjake ma take, pa preveč mi je sluzast, pa ful me spominja na enga tipa, k mi je ene parkrat moril, pa mi pač ni kul, no. Sej mam prvico do svojga mnenja, ne? Pa v reklami je pokazal, da je očitno eno pizdarijo naredu, k je mislm da sred zmenka kr odšla...le zakaj, se človek vpraša? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 mogoč se je pa do tangic sleku, takih z miškom spred.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 ja ja, jasno da imas lohk mnenje, mal me je zmotila kemoterapija tule not...Jaz sem sam eno oddajo gledala, pojma nimam, kako pa kaj (saj men tip tud ni simpaticen). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 ja, pa nč ni blo not....miška je bl suhljata delovala.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ja, jasno da imas lohk mnenje, mal me je zmotila kemoterapija tule not...Jaz sem sam eno oddajo gledala, pojma nimam, kako pa kaj (saj men tip tud ni simpaticen). No, bom še enkrat rekla DIP OPOLOĐI za kemoterapijo...vem, da velik ljudi trpi pri tem in ni to na njih letel....sorči. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, pa nč ni blo not....miška je bl suhljata delovala.... ne sej mišek bi bil na gatah, ne notr.. a s vidla un filmček k en gnil djed se sleče pol pa pleše pa miga z boki pa ma takega miška na gatah plišastga spred, heheheh... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Sej, miška na gatah, ampak, ker gate niso ble zadost nafilane, je miška suhljata zgledala....dons sm missunderstood očitno. Ne, ne vem, na ker film cilaš, mushi. Pa zakaj me emšo jebe? To tud nism dojela iz konteksta....hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 aha... jst pa vse narobe zaštekam.. ja zarad unga spodi še una miš na vrh taka uvela, hehehehe... bljak..EMŠO, ma Carol je rekla nazaj da to taki starci gledamo to Sanjko.. (Zato). Pol se pa zajeb..m. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 hehe, ja itak...skleroza se v najinih letih hitr pojav....pol pa take bedarije gledava... nisva IN. Jebat ga! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 ko boš ti v mojih letih.. pa to.. Boš vidla je še HUJŠ! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Dej ne me strašit...že zdej sm čist fertik...hehe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>mene tudi. :xx!: :xx!: mogoče preveč osebno gledam na to, ker smo doma to dali skoz ... a kljub temu, grdo povedano. Joj! Bom tko rekla....velik ljudem se je že marskej hudga zgodil, pa po nesreč kako bedno vn butneš in s tem koga nenamerno prizadaneš....pa sm že povedala, da nism tko misnla in se opravičla in je pač bed izpadl...ne grem zdej na gmado 1000 x. Lohk me sam 1x zažgete...matr.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 ne se kregat Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. april 2005 Avtor Prijavi Deli 5. april 2005 uff ti moraš tistega hudičeka vedno prlimat scoj a ne? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.