Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Behemoth

Recommended Posts

• Komentarji 947
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jst sm bla šokirana, da je italijanosa pustila, Edija, k bi ji biw lohk fotr, pa zgleda, k da bi s kemoterapije ušel (pa nč slabga o unih, k so res na njen...revčki), pa še unga Boštjana, k gej deluje z obnašanjem, pa Uroša....sto ljudi, sto okusov, sej hvala bogu, ne? x;)x
Deli na socialnih omrežjih

Ti tole je pa mal grdo, Pikica - zakaj kemoterapije? ker je brez las?

Ves kok folka ima tako 'frizuro'?

Pa da bi lohk bil fotr?

Men se zdi, da bi tud Misa za 25 let al kolk lohk zgledala mlajs, kar pomen, da bi lohk vizualno bila komot mama kateremu od mukijev, pravzaprav, in tako morda z onim fotrastim edijem dost bolj skupi paseta kot pa s katerim od mladicev (pa ceprav morda bolj simpaticnih).

Saj bo ona z njim(i) in ne mi.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mene pa na Rudana spominja un.. ko je brez las..

sicer lasje niso merilo, po moje, je dost simpatičnih djedov brez, pa tud tkole čist nč ne mot če ma pobrito glavo, motjo uni, k si prečesavajo plešo z lasmi okol.. x:Dx x:Dx x:Dx itak, če je zdej star recimo 22 pa bo pol pr 40 isto tak k edi lahko.. x:Dx

Mushi

Hja shit js že pr 1. točki padem... 2. hm ponavadi, 3. spet vse skp v qrc.... 4. tle bi še šlo.... 5. jeah i can do that, ampak... ojej 6. hehe shit
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

saj sem hotla komentirat, da vsaj pri 1. vsi padejo, pa se pri kaki 4. najbrz tud. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx haha, ja, res je, opsala, nekatere stvari pa ZNAMO mal POZORNEJE brati? x;)x x:px

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ti tole je pa mal grdo, Pikica - zakaj kemoterapije? ker je brez las?

Ves kok folka ima tako 'frizuro'?

Pa da bi lohk bil fotr?

Men se zdi, da bi tud Misa za 25 let al kolk lohk zgledala mlajs, kar pomen, da bi lohk vizualno bila komot mama kateremu od mukijev, pravzaprav, in tako morda z onim fotrastim edijem dost bolj skupi paseta kot pa s katerim od mladicev (pa ceprav morda bolj simpaticnih).

Saj bo ona z njim(i) in ne mi.

S me mal narobe zastopla...mene ne mot, da je plešast...sam tud podočnjake ma take, pa preveč mi je sluzast, pa ful me spominja na enga tipa, k mi je ene parkrat moril, pa mi pač ni kul, no. xrolleyesx

Sej mam prvico do svojga mnenja, ne? x;)x

Pa v reklami je pokazal, da je očitno eno pizdarijo naredu, k je mislm da sred zmenka kr odšla...le zakaj, se človek vpraša? x:)x

ja ja, jasno da imas lohk mnenje, mal me je zmotila kemoterapija tule not...

Jaz sem sam eno oddajo gledala, pojma nimam, kako pa kaj (saj men tip tud ni simpaticen). :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ja ja, jasno da imas lohk mnenje, mal me je zmotila kemoterapija tule not...

Jaz sem sam eno oddajo gledala, pojma nimam, kako pa kaj (saj men tip tud ni simpaticen). :)

No, bom še enkrat rekla DIP OPOLOĐI za kemoterapijo...vem, da velik ljudi trpi pri tem in ni to na njih letel....sorči. x:Ix

Sej, miška na gatah, ampak, ker gate niso ble zadost nafilane, je miška suhljata zgledala....dons sm missunderstood očitno.

Ne, ne vem, na ker film cilaš, mushi.

Pa zakaj me emšo jebe? To tud nism dojela iz konteksta....hehe

aha... jst pa vse narobe zaštekam.. x;)x ja zarad unga spodi še una miš na vrh taka uvela, hehehehe... bljak..

EMŠO, ma Carol je rekla nazaj da to taki starci gledamo to Sanjko.. x:Dx x:Dx x:Dx (Zato). Pol se pa zajeb..m. x:)x

Mushi

<{POST_SNAPBACK}>mene tudi.  :xx!:  :xx!:

mogoče preveč osebno gledam na to, ker smo doma to dali skoz ... a kljub temu, grdo povedano.  :o|o:

Joj! Bom tko rekla....velik ljudem se je že marskej hudga zgodil, pa po nesreč kako bedno vn butneš in s tem koga nenamerno prizadaneš....pa sm že povedala, da nism tko misnla in se opravičla in je pač bed izpadl...ne grem zdej na gmado 1000 x. Lohk me sam 1x zažgete...matr.... xrolleyesx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...