devica 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Taka sm. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Aha, zezaš. Dober, to razmem.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo zasrati je pa treba cisto vsako temo s posti, ki ne spadajo sem? Tale stavek bomo shranili in ga uporabili nekoc kasneje... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Aha....torej v bistvu komentiraš njeno igro? Oh, uboga Mich, tak trpiš zarad tega? Saj ni čudn, no, taka resna in globoka tema, matr, sem pa res ne spadajo taki posti.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Nihce mi ni odgovoril, kdaj je ponovitev... ... sem morala na drugih forumih najt... In pravijo da je zdajle. Bom prizgala tv pa mal uch ke vrgla, me prav zanima tole.Total odstekano se mi zdi, da je bejba to nardila, moram prav VIDET to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 ...grem gledat Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 ej tangice je dala tipu!! Skoda ker vem da je kar sla, zdajle nic ne kaze, sta cist kompatibilna videt. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Men se pa zdi, da jo dolgočasi. In to tud ona jasno kaže. Ves čas. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Kaj pa vem, dolgočasno, ipak. Men se zdi, da sta oba preveč forsirala pogovor, na vsak način sta hotela neki najt o čem bi se menla.......taki trenutki se seveda zgodijo, zaradi zadrege, napetosti, sam če traja, je brez veze. Mora bit sproščeno, pogovor stečt o vsem živem, ne pa kaj ti znaš, kaj mi nudiš, kaj obvladaš itd., pa zategnjeno vse skup. Pa men je njena govorica telesa govorila, da ji sploh ni všeč, če je tud njemu, mu je šlo še težje. Ambient pa to pa je mel idealen, ga je slab izkoristu.......Men ona ful ni všeč, taka z-umetničena, tak da....bi odšel prvi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 No, pa sem se nagledal za vse oddaje naprej in nazaj... Mi je pa padlo v ušeska, ko bejba prav.....Edi je krasn člouk......pih...krasnemu človeku, pa četudi ti erotično pač ne špila, ne daš take kajle na tak način. Kar nekaj pove o njej. Če pozabim, da je stvar zrežirana. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Ja - kaj znas, kaj nudis, kot da smo na trznici, na izpitu ali na zatozni klopi.Ker momlja, je sploh ni razumel najprej onega Lermontova...Komu bi se pa dal o tem razmisljat in izstrelit mnenje - citat moras vcasih videt, prebrat, ne pa da ti en neki zdrdra, pa rece pol - no kaj si mislis o tem? Ja, na vso silo - 'gremo se pogovarjat' varianta. :| Ob tipu ves cas tesno stoji, ONA rece 'na prijeten vecer (ali zmenek)', tipu da tangice (x!x), pol pa sp***. On je bil storast mal res, a mi je bil pa v bistvu tule pa glih vsec... je bil skoz iskren... in je rekel, kaj cem glumit nekaj, kar nisem.Kaj pa ve, kaj bo naneslo v lajfu, s cim se bo lohk izkazal, a ma rajs kaksne zdrdrane citate pa tko....Ampak ne razumem, zakaj je kar sla. En tipo se skoz ven mece, pa ima tak zenski glas, jaz ga ze zarad glasu ne bi izbrala, pa kao razocaran bo, ce ne bo prvi.Pa 4 centimetre las si je mroal s sprejem total polakirat. In TA HIP je rekel: mora met ob sebi pravega deca! x:Dx Pa to ni res!!! ON to pravi, ko je tak ko baba! Tud tipom je mal dol padlo.Odstekano vse skupaj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mi je pa padlo v ušeska, ko bejba prav.....Edi je krasn člouk......pih...krasnemu človeku, pa četudi ti erotično pač ne špila, ne daš take kajle na tak način.Tocno to sem hotla rect - krasen clovk, ja, lepo. A si ne zasluzi, ti poslus, mi ne znese, daj pojejva pa se spokajva, ocitno nisva za skup.Ne pa - ti razmisli pa plan nared, pa se pol vidiva.Govedarsko!Da naj bi se plane delal pa djabe jo cakat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Pih! Tega ne gledam nikol vec! Beda od bede tale sov! Ce so vsi tolk sanjski, bi ze zdavni najdl koga zase, pa se ne bi blo treba po televiziji preganjat. Sploh pa Mihaelo tolk kujejo v zvezde, k da bi bla neka kraljicna. Matica, okol pa troti. Men deluje ko ena kurba, oni tipi pa kreteni. Men bi blo prou bad, da bi se mi tm en trop tipov metal pod noge. Tip naj pove, vsec si mi. Ne pa da se mora ne vem kk ponizat, pa tekmovat, da mas pol filing, da si ena trofeja- hvala lepa. Evo, se en dokaz, kk ljubezen postaja ena forma brez vsebine, ljudje pa custveno enoplastni. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tocno to sem hotla rect - krasen clovk, ja, lepo. A si ne zasluzi, ti poslus, mi ne znese, daj pojejva pa se spokajva, ocitno nisva za skup.Ne pa - ti razmisli pa plan nared, pa se pol vidiva.Govedarsko!Da naj bi se plane delal pa djabe jo cakat. Tole sanjsko žensko sem gledala parkrat , pa nikoli cele oddaje. V začetku mi je bila še kar všeč, luštna.Ko pa sem danes videla, kako se je obnašala pri Ediju, mi je pa čisto dol padla. :xx!: :xx!: :xx!: Dobro je rekel na koncu, da bi jo moral vprašati, kaj bi pa ona lahko ponudila moškemu. Ne vem, če moški cenijo ravno to da pozna (oz. da je slišala za) dva pianista in oddeklamirala eno Lermontovo misel. :xx!: Sem se pa nasmejala hčerki, ki je rekla, da ljubezen in skupno življenje verjetno ni le recitiranje in interpretiranje pesmic in misli. Je bil pa sanjski moški še vedno boljvljuden in diplomatski, kot sanjska ženska. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pih! Tega ne gledam nikol vec! Beda od bede tale sov! Ce so vsi tolk sanjski, bi ze zdavni najdl koga zase, pa se ne bi blo treba po televiziji preganjat. Sploh pa Mihaelo tolk kujejo v zvezde, k da bi bla neka kraljicna. Matica, okol pa troti. ...Men bi blo prou bad, da bi se mi tm en trop tipov metal pod noge. Tip naj pove, vsec si mi. Ne pa da se mora ne vem kk ponizat, pa tekmovat, da mas pol filing, da si ena trofeja- hvala lepa. Evo, se en dokaz, kk ljubezen postaja ena forma brez vsebine, ljudje pa custveno enoplastni. <{POST_SNAPBACK}>Tole sanjsko žensko sem gledala parkrat , pa nikoli cele oddaje. V začetku mi je bila še kar všeč, luštna.Ko pa sem danes videla, kako se je obnašala pri Ediju, mi je pa čisto dol padla. :xx!: :xx!: :xx!:Ja, pri meni je bilo podobno...Dobro je rekel na koncu, da bi jo moral vprašati, kaj bi pa ona lahko ponudila moškemu. Ne vem, če moški cenijo ravno to da pozna (oz. da je slišala za) dva pianista in oddeklamirala eno Lermontovo misel. :xx!: Sem se pa nasmejala hčerki, ki je rekla, da ljubezen in skupno življenje verjetno ni le recitiranje in interpretiranje pesmic in misli. Je bil pa sanjski moški še vedno boljvljuden in diplomatski, kot sanjska ženska.Dobr je rekla tamala, ma saj je jasno, se mene, ce bi vprasala, kaj menim o onem citatu, pa hitro mislim, me tezko se zmede pa tko... se mi ne bi dal poglabljat, ker je tud narobe postavila, bi morala rect v zacetku, poslus, kaj si mislis o temle citatu, da bi on vedel, da mora bit pozoren. Ona mu je pa zrecitirala to (momljaje - in res je najprej sploh razumel ni in potem se vdrugo - jaz tud ne) in na koncu vprasala, no kaj si mislis o tem.V bistvu off.Kaj ga pa briga, revez je bil cist drugje...Ona pa mu je pri romanticni vecerji dala vprasalnik - test - a se komu da to resevat na vecerji? Po eni strani pa jo stekam, pa tud, na koncu je le priznala, da je bila prevec napadalna (celo sama je uporabila ta izraz)....Samo to nic ne spremeni, ne mores tkole javno ponizat cloveka pa ga imet za bebota - ti tuki chichi pa chaki pa mal upaj pa kak nacrtek nared. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vasudeva 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 za pobruhat toto sanjsko curo!!! ma men se zdi da je pune neodločna posesivna baba, ki neve kaj bi rada ozr. ne zna uživat in se prepustiti.. spominja me na večina mojih bivših, ki so hotele imet vse pod kontrolo in tolko da niso pisale pogodb kaj in kako.. v glavnem bruhuhuu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 pishuka si imel pa opasne babe, Vasudeva! Sam v bistvu je pa tko, da ona izbira, tipi so to vedl in se strinjal... V bistvu je pa zalostno mal, pravzaprav... vse skupaj... ne to z edijem in tole, ampak sploh... oddaja, kar dogaja, svet, kam gremo... Tamle je Mick nekje rekel - kmal bomo imel se sanjskega otroka! Cist blazni vsi, folk je mal izgubil distanco, kar vrzejo se na glavo not v vse.VSE kupijo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Prej sm pisala od tga...da enkrat jo bo že kaka fina izkušnja prizemljila...Sej ne da sem neki nesreče privoščljiva...ampak tok fajn bi se mi zdel, da na koncu ko bo zbrala enga pač...da bi ji reku da noče bit z njo....tok bi se mi zdelo fajn...verjemte da jo nigdar več noben nikjer neb vidu...kaj šele na kakem lepotnem tekmovanju, kot je biu izbor za Miss Slovenije...ste pozabli da se tud tam ni izkazala???? Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Na miss Slovenije se je prijavila? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 a je kje kak datum rojstva, me zanima kaj je bejba po horoskopu... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>a je kje kak datum rojstva, me zanima kaj je bejba po horoskopu... Sem sla zate malo pobrskat moderator1: Kaj si po horoskopu in ali daš kaj na te stvari? Miša Margan: Sem dvojček in, odkrito, v tiste vsakodnevne horoskope ne verjamem. Verjamem pa v horoskop v celoti, glede karakteristike posameznih znakov. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 jst sem tudi danes gledu in .............. ja, ženska se je prijavila na tekmovanje za miss in pač nič dosegla, tole je njej le ena dodatna možnost biti v medijih, vse samo, da se o meni govori............ in JA, RES je, ženska JE ŽE ODDANA...................... x!x Skratka vse je nateg in mi to vsi vemo, a vendar gledamo............... Edi ni naredil prav, ker preden je odšel, bi jo moral poslati u kurac in to bi bilo to. x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem sla zate malo pobrskat moderator1: Kaj si po horoskopu in ali daš kaj na te stvari? Miša Margan: Sem dvojček in, odkrito, v tiste vsakodnevne horoskope ne verjamem. Verjamem pa v horoskop v celoti, glede karakteristike posameznih znakov.Hvala, Michelle! Aha, jaz sem pa mislila, da je kak strelec... saj - to tud 'pashe', je glih nasprot.THX! <{POST_SNAPBACK}>Edi ni naredil prav, ker preden je odšel, bi jo moral poslati u kurac in to bi bilo to. x!x *ampak da je ze 'oddana' - komu pa, ce ni skrivnost - ocitno ni? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.