tamaročka 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 BAje je totalna lizika...moja mati je tud ene punce pa izbor za miss pelala, zato vem... da se je vsem lizala in slinla kje nekam...Baje je Geržina reku clo da neprizemljeni otroci naj pogledajo v slovar kaj pomeni zrelost!!!Sej veste na koga je letelo.... Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>*ampak da je ze 'oddana' - komu pa, ce ni skrivnost - ocitno ni? ja trenutno mora ostat', če ne bo šel ves denar po zlu - tega pa ne bi radi, a ne??? tip je pa fejst........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> tip je pa fejst........ No, bo vsaj en (v paru) fejst..... Mah, men je čist mim......tak po zunanjosti, k po stilu, imidžu, k po karakterju (to zadn seved ne vem točn, sam sklepam po videnem). Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Oh no to je pa krivicno.Postavo ima dobro, dolge noge, je skratk fit, ima joske, vse...je cist OK baba, ipak, moja edina pripomba so (mal izbuljene, 'scitniske') oci, pa mal prevec freh je. Domisljava mal, ocitno, je mal prevec bukvalno shvatila, se je cist ufurala, da zdaj 'sanjska'. V bistvu mora bit pa po mojem odstekana bejba, na nek nacin.... Po mojem ni (sam) to, da je tok boga... da se gre tole pa to. saj tok obupana najbrz ne more bit, verjetno ima ipak nekaj jajc, na nek nacin...Upa si pac nekaj - nenazadnje izpostavljati... saj preracunljiva je ocitno dost, torej ni v tem smislu naivna in najbrz je pac vedela, da bo sprozil se... pac... da se bo dogajalo v vseh mogocih smereh... (mediji in staf). Tako da... tolk odstekan, sploh ne vem, kaj naj si msilim, to je tako drugacno od mene, da noben del mene v bistvu ne more postekat tega... Ce stekam vzgib, mi je jasnega kaj... pac, preprosta psihologija... tu pa isces nekaj 'zadaj', kar je vec od izpostavljanja javnosti, obupanega iskanja partnerja itd. - ampak kaj pa je to? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> luna v ribah?dvomim, ceprav sem tud na ribo pomislila (sonce), vendar vizualno ne pase, nima cist nic tako toplega..pa licka so (pri luni v ribah), srcast ksihtek bi moral bit, neka usteca izoblikovana, lepse oci, bolj v pocez in ne v okroglo obliko, brada na bolj spicast... dolge noge pa ima, ja... sam ima velik dvojcic tud...ne verjamem, da ma luno v ribah skratka... ... drugac pa, ja, bv, da se sploh usajam, ker sem gledala eno oddajo pa cetrt. POjma nimam o zenski sicer, pa kaj da izjavlja pa to, nic ne spremljam, razen v tejle temi, pa ce kje tko ujamem kaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Bobi!!! Take komentarje sem prav pogresala Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 sem glih hotla rect, Mihcelle, ne klic hudica, bos ze obzallovala pa klela.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Sem na to pomislila ob klikanju na "objavi" ampak vseeno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kompliciraš ... enkrat je javno izjavila, da je razočarana in da se je odločila da (še) na tak način poskusi svojo srečo...(a da se je treba "odločit"; tak zaj pa grem poiskat svojega...)to je dovolj da jo označim za glupačo... četudi izzvzamem veleume, ki jih tvori,... ej, NIČ še ni naredila v lajfu (ko toliko zahteva od drugih in išče kao od drugih), pametna pa ko šus in oh in ah, tipična reakcija, ona je razočarana, zdaj pa bo našla žrtev (dovolj kakovostno) da kompenzira frustracije... znan vzorec... meni ni odštekana, čist tipična bjonda, s kurjimi možgani, površinsko načitana, da lahko pozira in pritegne pozornost (vaških posebnežev )... pol pa doma joka kak si je boga ker je nihče nima rad... hm, luna v ribah?sn verjetn čudn, kaj čem. Se strinjam. Mene je pravzaprav sprovociralo njeno obnašanje danes, saj je to pravzaprav le šov in če drugega ne, bi lahko vsaj malo bolj elegantno zaključila tisto večerjo in pogovor. Če bi bila seveda sposobna tega, pa očitno ni. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>sn verjetn čudn, kaj čem. Sva že dva Haj zgubljeni Vidim, da s pršu bejbe jezit.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Kiksnili so samo pri naslovu oddaje 'Sanjska ženska'...dejansko so jo hoteli naslovit 'Nočna mora' ... Baba mi je bla takoj zoprna... zdej vem zakaj... pojma nima, kaj bi rada v lajfu, od drugih zahteva, da ji to povejo, zategnena, prevzetna, razvajena, lena, zakompleksana babura. Mrzim ljudi, ki pometajo z drugimi ljudmi, in se obnašajo kt nacisti... bi ji rekla...z veseljem in v ksiht... da bi jo najraj iztrebla...njo in njej podobne... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kiksnili so samo pri naslovu oddaje 'Sanjska ženska'...dejansko so jo hoteli naslovit 'Nočna mora' ... Baba mi je bla takoj zoprna... zdej vem zakaj... pojma nima, kaj bi rada v lajfu, od drugih zahteva, da ji to povejo, zategnena, prevzetna, razvajena, lena, zakompleksana babura. Mrzim ljudi, ki pometajo z drugimi ljudmi, in se obnašajo kt nacisti... bi ji rekla...z veseljem in v ksiht... da bi jo najraj iztrebla...njo in njej podobne... Majica! Škoda vsake minute za to oddajo, kot sem že omenila. :xx!: je pa vse to res, kar si rekla! Lepo te je brat po dolgem času! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Ooooo contesca... sej sm sam pršla mal žolča zlit...pa tut takoj grem...sm rekla, da me ne bo, dokler si ne porihtam teh 'kukijev' kumi oddajam poste, nč smiletov, nč slikic...grafika adijo..., čudn, povsod drugje dela OK sam lunin me zafrkava... še citirat ne morem...ko bomo zrihtal tole...pa spet pridem mešat štrene... Lupčka... vsem vam... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Bejž se vpisat tam v "Ku ku spet sem tu" hiter Matr, saj men tud ni všeč, sam kak gajstne babnce to izrazite.... Pozdravljena . Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Kuku spet sem tu? Ka pa je to? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Tema za stare kokle.....ups......lunatke , ki jih nekaj časa ni blo, pa se spet na naše veselje pojavijo..... Taka, babja tema kot pravi bobnar, sam saj mi tud kdaj tja zalutamo, ne skrbi.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Aja...se bom šla pofočkat (kt sm rekla) ko bom kukije zrihtala...čakam računalničarja, da to pride porihtat...mal dela, vse neki na pol...če se PC-ju lih zazdi, da bi loh mal podelu, dela, če ne, ne... pa mi ni lih lušt delat gor...sm bl na sprehode priklopljena, pa na PSA! Mamo najboljšo kužo na svetu... je velik bolj sanjska, kt pa tista Mš... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>..mal dela, vse neki na pol...če se PC-ju lih zazdi, da bi loh mal podelu, dela, če ne, ne... pa mi ni lih lušt delat gor.. To mi je znano, ja No sam za zdrav duh v zdravem telesu pa za psa pa je dobro. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Sprehodi so dobri zanjo in zame...se na kilah tut pozna... še mal, pa bom totalno sanjska ratala Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Ah, se te vidiš kak je to........ ta "sanjska" verjetn štel pa to ma....sam kaj ji to v bistvu pomaga? No ja, pr glupih tipih ji že kaj.... Hehe... .ko pa se vprašaš razen kak bi jo blo en teden v postelji še kak bi jo te blo cel lajf gledat.....pa si :OO!: :OO!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Me prav zanima kako je dobila to vlogo na POP TV... Po fafenzi metodi? Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 hehe.... No, moji komentarji....nism bla tok šokirana, da je šla,ker je bil (sori) res beden sogovornik....je reku, da ji ma velik za nudit, pa ni znal povedat kaj....ko ste rekli, da bi si mogla več časa vzet zanjga....nima glih 5 let cajta, da jih spozna in valda, da gre takoj na taka vprašanja... a se bosta o rožicah pogovarjala? Sej navsezadnje je zato tuki, da si 'najde dedca'. Sej men tud ni sanjska, sam...sm že bla na dejtih, k sm mogla skos jst govort in 3 ure se NE moreš pogovarjat o vremenu...pa res...mislm, če je model star 37 let, bi bil pa res lahk mal bl zgovorn in bi lahk mal več vedu o življenju in kako žensko očarat.... Pol....kera pa neb bla vsa ponosna nase, če b se tok tipov okol nje vrtel in se slinil...men bi blo carsko...čeprov mi najbl paše pozornost enega tipa, sam za ego filat, je pa to TO! Pa to, da je sama bluzerka....jst sm tud tok stara, pa 2.letnik, pa ne zato, da bi tokrat padla, al bla lena, ampaka se nism našla v študiju, ko sem se pa, sem pa eno leto pavzirala, ker si sama plačujem šolo (na kar sm U IBER ponosna), poleg tega pa še kredit za avto, mobitel, benz, hrano... in gre pač mal počasnje...nimamo vsi takih staršev, k nam vse plačujejo in v rit stlačjo... Da ne bo pomote....je ne zagovarjam, ker men tud ni sanjska, ampak je pa mogla met muda, da se je tko izpostavla...lohk je pa pač tud tok neumna, da ji je konc koncev vseen. Pa men je bil tud un lupček neumesten....šele spoznavata se in z njene strani očitno ni blo iskrce, čeprov se je trudla z njim, pol jo pa kušne, pa še za glavo jo je prjel in za lase...bljak.....ne morš tko, no! Pa prov mi je blo, da je šel....k itak bi ga skenslala in si je še to sramoto prihranu. Sej se mi je mal zasmilu, sam če se greš v to spustit, da greš v tako oddajo, kjer boš izpostavljen javnosti in če glih nimaš ne vem kerih adutov v rokavu...sorči, bejbi...life is cruel! Sm se razpisala, a ne...nism še konc Pa un Tomaž, k je bla na sprehodu z njim s konjem...jao! Pol se je pa ful na Jerneja spravu in ga tm z enimi rokoborbenimi prijemi neki muču...kok bi ga na gobec na njegovem mestu! Njej je pa govoru, da je nežen...aha, ta prvič, k ne bi blo po njegovo, bi jo na gobec zgleda....bednik glup!!!! Drgač pa...bomo vidl, kaj bo naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Pikca...taka je zato, ker ji starši vse v rit stlačijo... loh ona kao študira, pa se dela fino, pa se oblač v mrtve živali, pa citira Lermontova, kao znalka... na znotri pa čista polomija...kaj ji bo Strauss, če je že slišala zanjga... jako pomembno v lifu...življensko pomembno... dej, dej, dej...navadna plehka, puhla kumara... Za iztrebit... Bobnar ma zih kakšno idejo Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 no no zenske ( btw pozdravljena majica), ceprav mi je blazno antipaticna, ne vemo koliko so ji starsi stalcili v rit, ce so sploh ji kaj ( dela kot baletka, koeografinja pa se neki se mi zdi). Tako, da to je malce mimo. Da pa nosi mrtve zivali mi gre pa sploh na bruhanje. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.