Primavera 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Sem na Siolovem forumu prebrala, da je rojena 28.maja (ne vem, če drži, letnice pa ne vem in da je tole tru čisti blef, saj tja gor piše en iz POP tv , ki pravi, da se v resnici "daje dol z enim tipom, ki dela na POP TV" in da je to vse samo gluma z njene strani. Glede na to, da je dvojček, bi bilo možno.Marsa, meni se je tud zdelo na začetku, da je riba , samo nekaj dvojčkastega človek tudi takoj zazna, se mi zdi kar zvita. po moje ima tudi še kaj levjega v karti, da se gre tako ekshibicionirat.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Karkoli naj bi imela, v končni fazi nima nič pametnega za pokazat! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 jst se pa z michellinim postom totalno strinjam.. Ha.. kaka glupača.. pa taka dobra dušca vedno s tistim hlipanjem, ko jih je mogla neki odfukat, ko je vedla, da se ne bo mogla izživljat nad njimi, ko bo neki takihle manj, manj občudovalcev..Neumna, tupa, nerazgledana, egoistična prasica, ki hoče spast intelektualno. Če je djed aroganten in tak animal ji ne paše, če je taka dušca ji ne paše, mogoč bo pa dobila svoj ideal (ko ji ni včeč tak k kej doma nrdi, sej ni on mislu da bi sam on doma pucu, pička bi si pa tam na kavču glancala neki...) tak, da bo on gnil pa cajtnge bral ona mu bo pa kuhala pa prala vse, od jajc njegovih dalje...Pa da jo bo v glavo neki.. da ji bo skoz polena metal pod noge, in bo totaln filozof, da bo komi folgala kaj bi on hotu, pol ji bo pa lahk reku kako je butasta in nerazgledana. Tako. Ne zdej da je men Edi všeč tko vizualno, je bil pa nice, pa če ti človek ni všeč, bi ga lahk kiknala ven iz oddaje, joj tam bi pa pol tulila kak jo jetra bolijo zarad tega.. Dvoličnosti pa ne prenesem... no horoskop, ne? Bi blo ql, če bi pedra dobla za partnerja, ko se takoooo ujameta plesno... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 pokazala se je v vsej svoji ANTIPATIČNOSTI. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dvoličnosti pa ne prenesem... no horoskop, ne? me je kr prestrašil tole mal sm tud dvojček, pa sm se mal zamislila....no kake dvoličnosti v men ni, hvalagogu, pa tud drgač ne vidim glih kake podobnosti....tak da še more bit kej druzga, ne sam horoskop... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 pa ja, no sej mam neki predolg, tist k majo lahk ženske.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 letnik 1979 Maribor, če kaj pomaga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> halo jeziiiiiiiiik! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>letnik 1979 Maribor, če kaj pomaga Koza po kitajskem! Vse je jasno! Če kdo izbrska njeno točno uro rojstva, pa bo še bolj! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 a koza, aja, pol pa res.. , ne ko je po kitajskem, sej če bi blo po onem... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>a koza, aja, pol pa res.. , ne ko je po kitajskem, sej če bi blo po onem... Mushi v obeh primerih! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 contesa, pa ne, ko se motiš! FULL SE MOTIŠ! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Matr...jst sm tud dvojcica...Todika, lej kam naju uvrščajo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe.... No, moji komentarji....nism bla tok šokirana, da je šla,ker je bil (sori) res beden sogovornik....je reku, da ji ma velik za nudit, pa ni znal povedat kaj....ko ste rekli, da bi si mogla več časa vzet zanjga....nima glih 5 let cajta, da jih spozna in valda, da gre takoj na taka vprašanja... a se bosta o rožicah pogovarjala? Sej navsezadnje je zato tuki, da si 'najde dedca'. Sej men tud ni sanjska, sam...sm že bla na dejtih, k sm mogla skos jst govort in 3 ure se NE moreš pogovarjat o vremenu...pa res...mislm, če je model star 37 let, bi bil pa res lahk mal bl zgovorn in bi lahk mal več vedu o življenju in kako žensko očarat.... Pol....kera pa neb bla vsa ponosna nase, če b se tok tipov okol nje vrtel in se slinil...men bi blo carsko...čeprov mi najbl paše pozornost enega tipa, sam za ego filat, je pa to TO! Pa to, da je sama bluzerka....jst sm tud tok stara, pa 2.letnik, pa ne zato, da bi tokrat padla, al bla lena, ampaka se nism našla v študiju, ko sem se pa, sem pa eno leto pavzirala, ker si sama plačujem šolo (na kar sm U IBER ponosna), poleg tega pa še kredit za avto, mobitel, benz, hrano... in gre pač mal počasnje...nimamo vsi takih staršev, k nam vse plačujejo in v rit stlačjo... Da ne bo pomote....je ne zagovarjam, ker men tud ni sanjska, ampak je pa mogla met muda, da se je tko izpostavla...lohk je pa pač tud tok neumna, da ji je konc koncev vseen. Pa men je bil tud un lupček neumesten....šele spoznavata se in z njene strani očitno ni blo iskrce, čeprov se je trudla z njim, pol jo pa kušne, pa še za glavo jo je prjel in za lase...bljak.....ne morš tko, no! Pa prov mi je blo, da je šel....k itak bi ga skenslala in si je še to sramoto prihranu. Sej se mi je mal zasmilu, sam če se greš v to spustit, da greš v tako oddajo, kjer boš izpostavljen javnosti in če glih nimaš ne vem kerih adutov v rokavu...sorči, bejbi...life is cruel! Sm se razpisala, a ne...nism še konc Pa un Tomaž, k je bla na sprehodu z njim s konjem...jao! Pol se je pa ful na Jerneja spravu in ga tm z enimi rokoborbenimi prijemi neki muču...kok bi ga na gobec na njegovem mestu! Njej je pa govoru, da je nežen...aha, ta prvič, k ne bi blo po njegovo, bi jo na gobec zgleda....bednik glup!!!! Drgač pa...bomo vidl, kaj bo naprej.všeč mi bit tale komentar... sam to hotla napisat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 hwawa, mucika moja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 te morm kle po sanjskih ženskah iskat...hehehe... namest da prideš tja k ti je mesto! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Ej, babnce zavistne ... Nekatere med vami so majhne, nekatere velike, nekatere jezicne, nekatere debele, nekatere suhe, nekatere zlobne, nekatere srcne, nekatere dolgocasne... Ona je pa SANJSKA. Tako. Eat your hart out Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Preletela čez komentarje, pa mi je bilo kar . Nisem gledala, moram takoj povedati, tako da tole bo samo komentar na komentarje. Zbodlo me je grdo pisanje in opisovanje, sanjske ženske, sodimo, pa čeprav je ne poznamo. Je že tako, da kar pišemo, pišemo skozi sebe in s tem opisujemo tudi sami sebe.Louise Hay je napisala v eni izmed svojih knjig.....Neuropeptidi so kemijski kurirji sporočil, ki potujejo po našem telesu, kadarkoli pomislimo na kaj ali pa ko izgovarjamo besede, ko so naše misli slabe, ko presojamo ali smo kritični, se tvorijo **strupi**, ki slabo delujejo na naš imunski sitem.Lahko izbiramo pozitivne in negativne misli, le te pa delujejo na naše telo.Slabe, negativne misli zastrupljajo naše telo. Čez dan pomislimo na približno 60. 000 misli in njihova vstota se sešteva. pa srečno! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 lojzka je carica Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Sej nismo zavistne, kroki...sam babe smo in mormo skomentirat, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Cosma - res - kaksna srditost v komentarjih, kar linchal bi jo zdaj, najbrz glih tisti, ki so prej govoril, kok je edi cist off, ker je plesast. Jaz se tudi precej strinjam lohk tamle s Piko Pikico. Pa po kakih metodah je kdo prisel, pa kaksen je, sem mislila, da smo tule ipak mal nad tem - obicnim tracharjenjem - ta pozna tega, ki je brat od snazilke in vse vemo zdaj. ** ce je rojena 28. 5. 79', ima luno v raku (merkur v dvojckih, venero in mars v biku in jupiter v levu). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Hihi - jaz tudi sanjska zloba Pa ne vem, če to kaj šteje .Lepo Marsa, da si pokukala v efemeride..če merkur v dvojčkih ni čudno da ji jezik gladko teče...KOlikor pač gledam. Ker moji omladini se zdi tole svetovno(ampak kdo bi jima zameril ) Zanimivi so komentarji mojega strelca( so vsi dedi fukjeni, da se hodijo tja poniževat, ona pa glupa kot k...) in potem ves živčen, ker deca ne dajo pilota z rok in mora ON trpet pred TV. Mislim Mislim pač, da je Slo premala za takšne šove Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 ĆE ta datum drži, potem ima aplikativni kvadrat Sonca konj.Merkur s Saturnom, kar ne daje korajže in samozavestnega nastopa. Lepa Luna v Raku, toda hrana bi ji več pomenila in tudi kuhanje, meni se ne zdi tak tip, mogoče asc Lev... Ne, kar dvomim, da je to res njena karta. Edino Uran mi daje nekaj: z opozicijami na Venero-vznemirljivo žensko energijo, ki bi se šla tudi tv šou... Videla pa sem vse skupaj pol oddaje...kaj čem govorit, pojma nimam. Uživajte v glavnem! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 berem tole pa se režim, kok ste se eni razkuhal je pa je čist brezveze razburjat se za tako stvar, vsi k so tm gor majo svoje razloge, pa naj jih majo a ne? mene osebno nič ne boli karkol že delajo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.