Marsa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Lepa Luna v Raku, toda hrana bi ji več pomenila in tudi kuhanje, meni se ne zdi tak tip, mogoče asc Lev... Ne, kar dvomim, da je to res njena karta.jaz sem tud pomislila na asc lev, to pomeni morda jupiter na asc (*mene je asociirala mal tud na strelca), pa morda luno v 11., pa 'razlozi', da ni tolk gospodinsjki tip...Sicer pa ne ves, kaksna je doma v copatah in z navijalkami. ce bi zame pogledal sam po datumu, ko bi gajstno tam kaj sikala, bi tud rekla, Stanka, tole dvomim da je prava karta, tolk v neznih ribicah pa taka gajstna baba. p.s. bi rekla, da kar 'dela'... je kar joskasta, v bistvu, kar lahko pripisemo tako luni kot veneri, ima okrogle oci (recimo, men se zdijo mal bolscece, lohk so pa tud sam okrogle)...Merkur - tipicno, dvojcek rad in pogosto zmede sogovornika, igra pinkponk, hladno, racionalno....Men se zdi da kar sede...Morda je je asc strelec.... Ima rada sport in vse to, avtomobile, pa v bistvu je dost drzna, ce se gre tole, pa tud brez predsodkov, ocitno (potem bi bila luna v 8. recimo lohk, to bi ji cist pasal)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 a daj no mir, ti si riba al kaj, nemogoče, čisti oven!! že v imenu je akcija, kaj šele v tvojih postih dobro si pokomentirala, ja prsi pa da taka Lunca! zelo lepe! Dajmo jo malo bolj hvalit, no prosim!!! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Joj, joj, kak vsi sikate in pljuvate. Ok, priznam, res je bila mal preveč ostra do Edija, ampak navsezadnje, a ste pomislili, da je pa tole mogoče le scenarij? Velik, zelo velik vsega tega je zaigranega, da bi pač bilo bolj zanimivo.Sicer so pa Edija že videli z drugo bejbo, tak da si je že zdavnaj opomogel. Pa govori se okrog, da je Uroš v resnici njen tip in da je vse skup larifari in nastavljeno. Kdo bi vedel Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Ma dej, Uroš je gej...pa nč nima prot njim...glih v četrtek grem z enim dobrim kolegom, k je gej, u kino...se zabavat...prov fajn prjatlce so... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Dajmo jo malo bolj hvalit, no prosim!!! + tocke:- ima dober gestel- naredila je srednjo solo iz plesa, torej zna plesat?- zna se ucit na pamet - studira zelo zanimivo vedo To je use pri men. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Kaj študira? hihi dober geštel a ... srednja iz plesa wuhu zna se učit na pamet? hm to niti ni plus,... darn :D pa sej kr luštna... hjoj meni je tolk evil... k sem slišal kaj je enmu tipčku naredla.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 pravo baje.pac nastela sem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 morm še jest pokomentirat tole temo v nedeljo sm med pripravo kosilca mal pogledala ponovitev (prvič in, mislim, zadnjič) pri čemer bi se kar strinjala s tistim daljšim komentarjem Pikice - tipson (Edi) ji res ni nič pametnega povedal. Že jaz sem začela na glas razmišljat, tako me je razkuril s tistim svojim izvijanjem in jamranjem .... sej je lohk najboljša dušica na svetu, samo, nekej pa more iz sebe dat.... ne more kar tako neki na splošn se hvalit, da vse zna, da bo to , ono, tretje zanjo naredil, ko ga pa vpraša kaj, pa razen nekej malega o smučanju, ni znal izustiti besedice.... živ dolgčas! :xx!: verjamem, da jo je to "skajfalo". Najbrž bi tudi mene, sploh pred kamerami, ko človek čuti še dodaten pritisk. Mogoče je pa imela tudi menstruacijo sicer pa se strinjam s cosmo. na naša življenja tala "Sanjska ženska" itak nima in ne bo imela vpliva. Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 tiši me...morm povedat... nekdo iz POPa mi je prišepnil, da je srečna dobitnica direktorja PROPLUSa, oz. POPa... očitno ji niso ponudil dost bogatih...pa se je nanjga spravla... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>tiši me...morm povedat...... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj študira? hihi dober geštel a ... srednja iz plesa wuhu zna se učit na pamet? hm to niti ni plus,... darn :D pa sej kr luštna... hjoj meni je tolk evil... k sem slišal kaj je enmu tipčku naredla..študira izredno pravo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Ne- ziher nima nič v strelcu. Ne more imet Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> morm še jest pokomentirat tole temo Mogoče je pa imela tudi menstruacijo . Hehehehehe! Zato je s takim guštom Ediju slekla tangice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>tiši me...morm povedat... nekdo iz POPa mi je prišepnil, da je srečna dobitnica direktorja PROPLUSa, oz. POPa... očitno ji niso ponudil dost bogatih...pa se je nanjga spravla... Katera izmed nas **sanjskih** se pa je obrnila za bauštelcem, ki je kopal jarek? Ali pa za tipom, ki je polagal asfalt? Ali pa z gradbenega odra zazžvižgal za nami? Vse iščemo uspešne moške, sebi primerne, ravno tako moški, ki je kravatar se bo prej obrnil za kako administratorko, kot pa čistilko, čeprav obe videva v istih prostorih. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ja, to je res, sam me SMO uspešne! sem dones -čno razpoložena.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne- ziher nima nič v strelcu. Ne more imet Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Mick, a s ti že našu svojo sanjsko žensko? Tko, firbec me matra ....sej se ti ne ponujam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Cosma...zakaj se je šla vso to farso...ker je mislila, da bosta tam direktorja Petrola, pa Leka...al kaj? Revica išče fanta zato, ker jo je bivši pretepal? in rabi dobro dušo...v isti sapi pa poniža tipa pred vesoljno Slovenijo, ker tip ne ve, kako bi jo zabaval skozi življenje, ga okara, kot otroka in odštrklja od mize... in dobra duša?... to je kao bistvo, zakaj je prišla...ampak duša se baje meri po debelini denarnice...ne me zezat z njeno čustveno inteligenco...še kaktus je premore več... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cosma...zakaj se je šla vso to farso...ker je mislila, da bosta tam direktorja Petrola, pa Leka...al kaj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick, a s ti že našu svojo sanjsko žensko? Tko, firbec me matra ....sej se ti ne ponujam... Hehehe. Saj sanjska je vedno tista v katero se v določenem trenutku zaljubimo, mar ne Zaljubljen pa sem bil že večkrat...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> morm še jest pokomentirat tole temo Mogoče je pa imela tudi menstruacijo Če je bla pa brez hlačk za mizo no, je mogla po druge. Al pa so jo spomnile na to, da jih že dolgo ni slekla, pa je postala zatežena. <{POST_SNAPBACK}>Revica išče fanta zato, ker jo je bivši pretepal? in rabi dobro dušo...v isti sapi pa poniža tipa pred vesoljno Slovenijo, ker tip ne ve, kako bi jo zabaval skozi življenje, ga okara, kot otroka in odštrklja od mize... in dobra duša?... to je kao bistvo, zakaj je prišla...ampak duša se baje meri po debelini denarnice...ne me zezat z njeno čustveno inteligenco...še kaktus je premore več...Ja ona pa res ni primer čustvene inteligence. Sam naklada neki. Me zanima kok se ona spozna na umetnost, glasbo, knjige....jo je sam bla, bla, bla.... Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Skratka - samo jezik jo je. Saj je že Marsa povedala, da ima Merkur v Dvojčku, to zadostuje, če je datum pravi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Skratka - samo jezik jo je. Saj je že Marsa povedala, da ima Merkur v Dvojčku, to zadostuje, če je datum pravi. Bo že dražal. Sam na karte se pa glih ne spoznam. Razen kake igralne pa Črn Peter, druzga pa glih ne. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Tovaršija jaz sem že prej povedala, da nisem gledala oddaje. Zato ne morem reči nič o tem delu. Jasno je da se je želela medijsko izpostaviti. Jasno je, da če je plesalka da je malce narcisoidna in zagledana vase, saj to je ena bolj tipičnih lastnosti plesalcev. (moja tanartnajboljša prijateljica je plesalka in terapevtka ) zato malce vem o plesalcih kako se počutijo in doživljajo svet okoli sebe. A punca ima tudi svojo racionalno stran, študira pravo. Nekdo ji je oporekal tudi inteligenco na tem področju, češ da je stara 25 in šele v drugem letniku. Poznam kar nekaj ljudi, ki so uspešno študirali 8-10 let in furajo čisto u redu lajf + ni nobene vprašljivosti o tem ali so umsko sposobni ali ne Potem, če nadalje povzamem mnenja o Ediju, ki je najbolj dvignil prah...katera izmed nas pa ne bi takega tipa poslala nekam, da bi pa ne bi pa ne vem kaj....no saj ona je grda, ona je prasica ker je bila grda do Edija. Ste mogoče kdaj ve dale kakemu tipu košarico, ker je bil presluzast ali dolgočasen ali preprosto ni bilo iskrice, on je bil pa tako dober po duši pa pral in likal je čisto sam in njegovi ženi se bo pa res godilo blabla a dej no...pravljice.... Jasno je, da med njo in fanti ni prav kakih iskric. Vse je bolj na prijateljski bazi in med odlomki, ki jih vidim, kot reklame, se fantje bolj zabavajo med seboj, kot pa z Mišo Ko bo preskočila iskra, bo tudi ona postala mehka in ženska v tej pripetiji. Če pa seveda iskric ne bo, jih bo cefrala...saj ji niso zanimivi.O čustveni intiligenci ne bi, ker ne vem če je kdo res kompetenten razsodnik med nami. Lahko človeka **obsodiš** zaradi enega dejanja?Recimo zame eni pravijo, da imam zelo visok EQ, za ene sem pa prasica Sem prepričana, da imajo Mišini prijatelji in domači drugačno mnenje o njej, kot mi sami. Razvajena? Pa kaj? Saj ni edina. Vedela, je da direktorjev med naborniki ne bo, je pa vedela, da bo potem bolj prepoznavna Sicer pa...kaj pa je narobe z direktorjem Petrola ali Leka ali pa Mlekarn? Mogoče bi se pa ujeli in našli skupne točke. Niso vsi direktorji za v en koš metat. Ne igrajo vsi golfa in nimajo blondink za žene. Ne vozijo se v blindiranih avtih in privat letalih. Nekateri se, nekateri se ne.Pač vsak ima svojo ceno in svoje mišljenje kako se postaviti. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Hm...to je bilo pa predvsem zelo poučno, karajoče in izčrpno Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.