Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Behemoth

Recommended Posts

A sm preveč naložila? x:Dx

Poskušam samo biti objektiva k ne maram, da skos samo **šimfamo** samo zato ker je nekaj made in Slovenia. Pa uporabljamo žaljive pridevnike tko čist iz navade, kura, kokoš, prasica, lolipop...whatever....

To opažam tudi v vsakdanjem življenju, da etiketiramo s takimi imeni ljudi, ki si tega res ne zaslužijo, ampak po naših **objektivnih in subjektivnih** prepričanjih pa prilimamo z lahkoto, kak pridevnik mimogrede.

Dejmo bit strpni pa pozitivni.

x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 947
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>...pa prilimamo z lahkoto, kak pridevnik mimogrede.

res je, vse to je energija, ki jo posiljamo v vesolje pac, pa naj se slisi se tako pateticno in.... zoprno.

:palec: xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no, pa da ne šimfamo nonstop...dejmo se prepustit (morda kakemu) presenečenju in si jutri ogledat novo oddajo, oziroma ponovitev v nedeljo, kot bom to nardila jaz...pač babji firbec...me res prav zanima kaj bo dogajalo

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

sem v enem časopisu danes videla fotke zaključnih snemanj in tu je bila definitivno iskrica... glede Edija pa - kolikokrat ga je prosila naj najdeta vsaj eno skupno točko... on pa - jaz čutim... ma ne vem no, sej punca ni biser, sam kdo pa je. pretvarjala pa se ni, to ji štejem v plus, takšna pač je in to ne skriva...

a smo se cist ufural... x:o)x

kao - najpomembnejse je tole zdaj... kako se bo zdaj ta bejba kao odlocla* x:o)x

Hudo, ejj, a ni, pa nimas svojih problemov v lajfu. x:Dx x:px

A morda gledknemo, ipak, mal uch vrzemo, med muzko tule... sam da bi me pa blazno skrbel... xDDx... me pa ne... x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Hudo, ejj, a ni, pa nimas svojih problemov v lajfu. x:Dx x:px

Glih dons me je fotr raztogotu, pa še vse za nazaj se mi je odprl :vragec: huh dons kr bruha.

<{POST_SNAPBACK}>Js si še zmer želim, da bi njo odjebau tist ki bi ga zbrala...to bi blo teatralno...pa itk mamo tako radi...

x:Dx kok hecn. Da bi tip njo odjebu :vragec: ...meni je pa ravno tukaj všeč ta pozicija, ki jo ima. Ona izbira! Tko v bistvu moški princip nekak. Meni so všeč močne ženske. Pa hecen se mi zdi, ker ženske takoj **skavsamo** tako žensko, moški pa ravno tako, če je pa moški v taki poziciji je pa vse ok x:px ...eh navade, stare železne srajce.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>tiši me...morm povedat...

nekdo iz POPa mi je prišepnil, da je srečna dobitnica direktorja PROPLUSa, oz. POPa... očitno ji niso ponudil dost bogatih...pa se je nanjga spravla...

xg:Dx xg:Dx xg:Dx

Jaz sem tudi slisala o nekemu scenaristu iz POPa x:o)x

Na 24ur.com je posnetek cele vecerje z Edijem. Baje sta eden bolj dolgocasen, kot drugi....no ja. Men se vedno ni vsec x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>a smo se cist ufural... x:o)x

kao - najpomembnejse je tole zdaj... kako se bo zdaj ta bejba kao odlocla* x:o)x

Hudo, ejj, a ni, pa nimas svojih problemov v lajfu. x:Dx x:px

Oho...mamo probleme, mamo...sam tuja kost je slajsa...pac... x:o)x :vragec: x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

:eek: kwa vidim hehehe v sanjski ženski podtaknjena spogledljivka bivša sošolka x:Dx luštna bejbika xokx

Prosm, zdej ne je šimfat :att: , k je res fejst punca xyesx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

<{POST_SNAPBACK}>:eek:  kwa vidim hehehe v sanjski ženski podtaknjena spogledljivka bivša sošolka  x:Dx  luštna bejbika xokx

Prosm, zdej ne je šimfat :att: , k je res fejst punca xyesx

una k je loto vodila, pa pol pr mariu avto dobla, ne? Sva vidla, rekla eni so pa res povsod zraven... x:Dx

Mushi

Heh, jst tud ujel en del......mi je blo ful smešn tist......unmu bjondeku v oddaji kjer osvaja sanjsko žensko nastavijo drugo bejbo, da ga mal zapeljuje...... in on celo ne nasede......zamisli......in fascinantna, neverjetna in bistroumna ugotovitev.......zvest je :eek: x:o)x x:Dx Svašta...... x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ta baba je fukjena total :wOOt: mislim, kake bedake si je izbrala, mislim, Boštajn Celestina :xx!: potem unega šminkera bedastega ko ma bolj dolge lase, pa rjave :xx!: edini kjeri so mi v redu je on taki bolj romantik, pa CIME, unega Jerneja Fuersta pa je seveda morala skenclati, pa unega malga :o|o: Koza, ej pa sta vidli kako je oni Boštja poln samega sebe, matr je fukjen. On kar: Ja jaz sem njen favorit, lahko kar pričakujeta naša vabila na najino poroko :xx!: ej kak bedak :xx!: :xx!: :xx!:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

ka pa še ta bedak dela tu gor :blink: :?:

Joj eni pa se res za nevemkaj imajo :o|o:

Mislim, ta tip še je manjši od mene, pa še več kil ko jaz ima :blink:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>ka pa še ta bedak dela tu gor :blink: :?:

Joj eni pa se res za nevemkaj imajo :o|o:

Mislim, ta tip še je manjši od mene, pa še več kil ko jaz ima :blink:

;) evo manjši od mene ja pa tud več kil k js ma :D hihi sicer pa bojda je za tipe idealno da majo tolk kil kt višine manj 100... s tem vse en mal strinjam ja ;) drgač pa pismu dobr opis izkušenj, hostesa... :D hehe pa take zadeve mmm če nebi vidu slikce bi si mislu tole miško morem spoznat....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

a Bostjan je tisti, ki si je ful laka za lase nashopal, ko so sli ven, ko ima tak zhenski glas in tud sicer take mal 'babje' fore?

a daj ga lomt! :P :P :P

no potem je pa res kar nekaj, pa ze vse odloceno ocitno...

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...