cosma 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 A sm preveč naložila? Poskušam samo biti objektiva k ne maram, da skos samo **šimfamo** samo zato ker je nekaj made in Slovenia. Pa uporabljamo žaljive pridevnike tko čist iz navade, kura, kokoš, prasica, lolipop...whatever....To opažam tudi v vsakdanjem življenju, da etiketiramo s takimi imeni ljudi, ki si tega res ne zaslužijo, ampak po naših **objektivnih in subjektivnih** prepričanjih pa prilimamo z lahkoto, kak pridevnik mimogrede. Dejmo bit strpni pa pozitivni. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>...pa prilimamo z lahkoto, kak pridevnik mimogrede.res je, vse to je energija, ki jo posiljamo v vesolje pac, pa naj se slisi se tako pateticno in.... zoprno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 no, pa da ne šimfamo nonstop...dejmo se prepustit (morda kakemu) presenečenju in si jutri ogledat novo oddajo, oziroma ponovitev v nedeljo, kot bom to nardila jaz...pač babji firbec...me res prav zanima kaj bo dogajalo Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 sem v enem časopisu danes videla fotke zaključnih snemanj in tu je bila definitivno iskrica... glede Edija pa - kolikokrat ga je prosila naj najdeta vsaj eno skupno točko... on pa - jaz čutim... ma ne vem no, sej punca ni biser, sam kdo pa je. pretvarjala pa se ni, to ji štejem v plus, takšna pač je in to ne skriva... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 No,pol mi pa naj nekdo pove kaj se bo zgodilo na koncu, ker zdej pa me res že firbcaaaaa Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 a smo se cist ufural... kao - najpomembnejse je tole zdaj... kako se bo zdaj ta bejba kao odlocla* Hudo, ejj, a ni, pa nimas svojih problemov v lajfu. A morda gledknemo, ipak, mal uch vrzemo, med muzko tule... sam da bi me pa blazno skrbel... ... me pa ne... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Js si še zmer želim, da bi njo odjebau tist ki bi ga zbrala...to bi blo teatralno...pa itk mamo tako radi... Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hudo, ejj, a ni, pa nimas svojih problemov v lajfu. Glih dons me je fotr raztogotu, pa še vse za nazaj se mi je odprl huh dons kr bruha. <{POST_SNAPBACK}>Js si še zmer želim, da bi njo odjebau tist ki bi ga zbrala...to bi blo teatralno...pa itk mamo tako radi... kok hecn. Da bi tip njo odjebu ...meni je pa ravno tukaj všeč ta pozicija, ki jo ima. Ona izbira! Tko v bistvu moški princip nekak. Meni so všeč močne ženske. Pa hecen se mi zdi, ker ženske takoj **skavsamo** tako žensko, moški pa ravno tako, če je pa moški v taki poziciji je pa vse ok ...eh navade, stare železne srajce. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>tiši me...morm povedat... nekdo iz POPa mi je prišepnil, da je srečna dobitnica direktorja PROPLUSa, oz. POPa... očitno ji niso ponudil dost bogatih...pa se je nanjga spravla... Jaz sem tudi slisala o nekemu scenaristu iz POPa Na 24ur.com je posnetek cele vecerje z Edijem. Baje sta eden bolj dolgocasen, kot drugi....no ja. Men se vedno ni vsec Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 kako, kdaj ,kje, zakaj? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 soseda od ene k hodi z bratu od kolega od tipa od kolegice od moje sestre je rekla.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>soseda od ene k hodi z bratu od kolega od tipa od kolegice od moje sestre je rekla.... aha, matr full razumem zdej Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>a smo se cist ufural... kao - najpomembnejse je tole zdaj... kako se bo zdaj ta bejba kao odlocla* Hudo, ejj, a ni, pa nimas svojih problemov v lajfu. Oho...mamo probleme, mamo...sam tuja kost je slajsa...pac... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 kwa vidim hehehe v sanjski ženski podtaknjena spogledljivka bivša sošolka luštna bejbika Prosm, zdej ne je šimfat , k je res fejst punca Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> kwa vidim hehehe v sanjski ženski podtaknjena spogledljivka bivša sošolka luštna bejbika Prosm, zdej ne je šimfat , k je res fejst punca una k je loto vodila, pa pol pr mariu avto dobla, ne? Sva vidla, rekla eni so pa res povsod zraven... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 A tko je ta reč Eni ste pa res na tekočem. Jaz se pa v te stvari sploh ne poglabljam. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. april 2005 Avtor Prijavi Deli 15. april 2005 hihi danes je, Joooj moram pogledat Potem pa Krooooooooog 2 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Heh, jst tud ujel en del......mi je blo ful smešn tist......unmu bjondeku v oddaji kjer osvaja sanjsko žensko nastavijo drugo bejbo, da ga mal zapeljuje...... in on celo ne nasede......zamisli......in fascinantna, neverjetna in bistroumna ugotovitev.......zvest je Svašta...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. april 2005 Avtor Prijavi Deli 16. april 2005 Ta baba je fukjena total mislim, kake bedake si je izbrala, mislim, Boštajn Celestina :xx!: potem unega šminkera bedastega ko ma bolj dolge lase, pa rjave :xx!: edini kjeri so mi v redu je on taki bolj romantik, pa CIME, unega Jerneja Fuersta pa je seveda morala skenclati, pa unega malga Koza, ej pa sta vidli kako je oni Boštja poln samega sebe, matr je fukjen. On kar: Ja jaz sem njen favorit, lahko kar pričakujeta naša vabila na najino poroko :xx!: ej kak bedak :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Na vso srečo včeraj nisem gledal, sem imel službene obveznosti . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Gregija bi mela doma... Vsake tolk cajta... Aja: http://www.avdicija.com/index.php?id=11&la...dela,page_break Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 ka pa še ta bedak dela tu gor Joj eni pa se res za nevemkaj imajo Mislim, ta tip še je manjši od mene, pa še več kil ko jaz ima Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ka pa še ta bedak dela tu gor Joj eni pa se res za nevemkaj imajo Mislim, ta tip še je manjši od mene, pa še več kil ko jaz ima evo manjši od mene ja pa tud več kil k js ma hihi sicer pa bojda je za tipe idealno da majo tolk kil kt višine manj 100... s tem vse en mal strinjam ja drgač pa pismu dobr opis izkušenj, hostesa... hehe pa take zadeve mmm če nebi vidu slikce bi si mislu tole miško morem spoznat.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 a Bostjan je tisti, ki si je ful laka za lase nashopal, ko so sli ven, ko ima tak zhenski glas in tud sicer take mal 'babje' fore?a daj ga lomt! :P no potem je pa res kar nekaj, pa ze vse odloceno ocitno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Boštjan je tist kreten k ma copate v obliki vlaka. Jernej mi je bil najbolj všeč, pa je mogu domov! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.