Marsa 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Boštjan je tist kreten k ma copate v obliki vlaka. Nisem videla (a si mi pa ti povedala, saj je dost ).. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Ja pa res si je lase lakiral...bljak. :xx!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Boštjan je tist kreten k ma copate v obliki vlaka. Jernej mi je bil najbolj všeč, pa je mogu domov! Tudi meni se je zdel edini normalen in sploh nisem mogla dojet, da ga je skenslala ta koza. KAJ lahko v življenju počneš s tipom, ki nosi copate v obliki vlaka...?! :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Meni je oddaja izgubila ves čar. Ko vidim onega buzija pa tegale Matea, se mi obrne želodec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 verjamem, ker ce drugega ne, se pol vidi, da je ocitno res sam farsa....sam... kaj pa ce je tipckom tem tud dol padla mal (se mi je zdanjic pri ediju zdel, da je enim mal morda dol padla), pa je brez veze, da ma pol take okol, ki ne trzajo... no ampak bi morala gledat...a so kej jokal? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 Ja so tudi jokal Hihi, on kretensat mateo pa se tka važi da zna italijasnko, pa kaj, jaz pa znam slovensko Ej pa un, ko ma nonstop kapo kot kekec :xx!: kaki bedak zahojeni, joj škoda da mu tega ne morem v živo pravt Sam res, za jerneja mi je škoda, pa čepraj je govoril ko da bi meu puna usta dreka Sam bil pa je med taboljšimi. Jaz zdej navijam za unega ko ma očala, pa tko bolj romantično deluje, ko je zmagal na drsanju Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> kako vas je hecno brat Se strinjam. Mene pa zanima, kako se lohka fantje tolk ponižajo, da pridejo na tako oddajo Če bi bli kaki deci, bi si že vsi punco našl. Tko pa zgleda kot bi zadnjo šanso lovil. Pol pa še jokajo kot ene punce. Ma vsi skup niso za enga ornk. Pri Mateu se ti pa kar želodec obrne tolk je osladen :xx!: Pa un lišpavc, kaj ni kar cel lak ponucal. Andrej je še najbolj tak vredi, ostali pa itaq poden. :xx!: Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>...se tka važi da zna italijasnko, pa kaj, jaz pa znam slovensko Ej pa un, ko ma nonstop kapo kot kekec :xx!: kaki bedak zahojeni, joj škoda da mu tega ne morem v živo pravt Sam res, za jerneja mi je škoda, pa čepraj je govoril ko da bi meu puna usta dreka ... to si ze zadnjic nekje rekel, pa sem si skusala mal rpedstavljat, kako si to mislil, pa si ne mroem cist. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 Mrsa, to poemi da nerazumljivo govori Hehe Mysti, se strinjam, če bi bli nekaki dedci bi bli že zasedeni. Mislim res so brez ponosa Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Sam bil pa je med taboljšimi. Jaz zdej navijam za unega ko ma očala, pa tko bolj romantično deluje, ko je zmagal na drsanju Za unga se govori, da je gej. Sej je bolj tak No ja, sam sej govorice bodo itak zdej vse mozne. Men ni vsec. Bostjan ( ce je to un z lakom) tud ne...prevec samozavesti skoduje. Men je un pretty boy vsec - Dragan? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za unga se govori, da je gej. Sej je bolj tak No ja, sam sej govorice bodo itak zdej vse mozne. Men ni vsec. Bostjan ( ce je to un z lakom) tud ne...prevec samozavesti skoduje. Men je un pretty boy vsec - Dragan? Kaj pa pol dela tukaj če je gay? Ja sej maš prav glede Boštjana, preveč samozavesti škoduje :!:Kter pa je Dragan? Upam da ne ovi ko se sam reži pa je tko neresen Sam sma se s sestro pogovarjala pa ona pravi da si je svojega zbrala in si same grde dala naprej - da si slučajno nebo premislila. Sej upam da je tko, ker če ne bom jo v MB tak vseko okoli kepe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa pol dela tukaj če je gay? če ne bom jo v MB tak vseko okoli kepe ja, kaj dela tu, če je gej???!!!! Priložnost ima lepo bivakat z ostalimi tipčki, a ne? Pa dej jo vseeno okol kepe.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Priložnost ima lepo bivakat z ostalimi tipčki, a ne?ma sej so se tolk trapast obnasal, sem par odlomkov vidla, ne mores verjet... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 mam občutek, da tukaj bolj obdelujemo moške, kot pa sanjsko itself Če bi se jaz odločala v tej zasedbi, kot je bila v zadnji oddaji (edina, ki sem jo do zdaj videla) bi izbrala mislim, da mu je ime Aleš ali pa Dragana Tko! Se mi zdi, da imata tedva tako lepo energijo. Oni Bošte, z lakom je pa res mal hecen, ne prenesem moških, ki so dalj časa od mene v kopalnici Desc mora bit desc, sej so izumili žele, pa še nekaj žavb a la žele, kot vosek in podobno...lak za lase mi je bolj za stare mame ne pa za enga tapravga korenjaka. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Tko! Se mi zdi, da imata tedva tako lepo energijo. Oni Bošte, z lakom je pa res mal hecen, ne prenesem moških, ki so dalj časa od mene v kopalnici . Ja ja ja! Se podpisem! Takim se baje zdaj rece metroseksualci Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne prenesem moških, ki so dalj časa od mene v kopalnici Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja ja ja! Se podpisem! Takim se baje zdaj rece metroseksualci Škoda, da ni onega smajlija, ki si rine prst v usta.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. april 2005 Avtor Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Škoda, da ni onega smajlija, ki si rine prst v usta....www.smeski.com tle pa je Hehehe, jaz sem ponavadi eno uro v koplnici pa se ne lišpam ampak brijem Comsa dragana bi izbrala? Si unterhunt, tega bedaka, norega. Ufff rajš ne Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 sem včeri sam konc ujela k jim je tist talala... JOKAL SO!!! halooo??!!!đizus krajstus. zdej vsaj vem zakaj je dobr da ne gledam in da NIČ ne zamujam. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Hehehe, jaz sem ponavadi eno uro v koplnici pa se ne lišpam ampak brijem Eh ne vem kako naj ti to povem, da te ne bo prizadelo, ampak ce se eno uro brijes se verjetno ne brijes zgolj po obrazu... tko da sorci, ampak tut to je metro- scena. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 samson ikonca! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Tale bejba, k jo mas ti za ikonco je tut zlo fletkana. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 a ne? men je tud ful všeč. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Ce uporabim stavek iz naked gun:"Tip zenske, ki s svojo prisotnostjo stopi sir v sendvicu v drugem delu sobe!" Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 uf... sanjska ženska pravš? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Tok dalec ne bi sel. Zelo prikupna...magnetek. Sam za sodbo o tem ali je neka zenska sanjska bi mogu pa z njo vsajneki casa prebit. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.