Pika Pikica 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 A se mi v podporo smeješ al se men smeješ???? Razlož.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 aja, kao... ne smejala sem se predvsem na - a vs reku da ne?v redu se mi je zdel, duhovito, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja, kao... ne smejala sem se predvsem na - a vs reku da ne?v redu se mi je zdel, duhovito, Te pa vreo.... Veš, da morm take mlade fantiče poučit mal o zadevah, kako in kaj.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. april 2005 Avtor Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>a vš reku, da ni res? Za kakega pa že sem sanjska.....pf.... zame <{POST_SNAPBACK}>Te pa vreo.... Veš, da morm take mlade fantiče poučit mal o zadevah, kako in kaj.... jaz znam zadost o teh stvareh Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 evo ga Jacka, vidis zdaj Pikica! x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. april 2005 Avtor Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> evo ga Jacka, vidis zdaj Pikica! x!x hihihih Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Nekej za žvečit Tole sem dons dobila po mailu: --------------------- Očitno se vse začne in konča pri denarju (za nekatere). :xx!: Hm, me je nekaj motlo pri vsem skupi (najbrž ton sporočila in njegov namen), pa sem ga rajš zbrisala. Sej ga je itak sam bobnar vidu ker v bistvu se kr dost strinjam s Cosmo in njenimi komentarji na to temo.tist prej je bil zgolj kratek ovinkec. (tut te rabimo za učenje, a ne) Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ni edina od "slavnih" bab , ki je v prvem letniku fakultete, ob starosti 25+ Baje je naredila ze eno prej. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 hehe pol pa edina od slavnih bab ki dela že drugi faks.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klaraj 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Mislm Ta sanjska ženska se men zdi pa ful zahtevna.Vsaj jst imam tak občutek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>zame jaz znam zadost o teh stvareh a kr zate....hihi...kera čast....za tazga fejst pobča, sploh pa tok vredi pri teh letih...aplavz.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Avtor Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>a kr zate....hihi...kera čast....za tazga fejst pobča, sploh pa tok vredi pri teh letih...aplavz.... :D :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislm Ta sanjska ženska se men zdi pa ful zahtevna.Vsaj jst imam tak občutek. se čist strinjam, js sem sicer sam enkrat gledla, pa mi sploh ni tko sanjska. Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 OGLASI NA LUNINEM NETU: Pozor, pozor...danes ne zamudita naslednjega nadaljevanja sanjske ženske, da bomo lahko komentirali... Jst grem na eno žurko, si bom mogla kr snemat...hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Eh, saj zdaj ni kaj več videt- najboljši tipček je bil odpikan, ostali so samo še oni jadni fukfehtarji z lakom za lase v roki in v copatih v obliki vlakca... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, saj zdaj ni kaj več videt- najboljši tipček je bil odpikan, ostali so samo še oni jadni fukfehtarji z lakom za lase v roki in v copatih v obliki vlakca... Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, saj zdaj ni kaj več videt- najboljši tipček je bil odpikan, ostali so samo še oni jadni fukfehtarji z lakom za lase v roki in v copatih v obliki vlakca... Umiram od firbca: KDO JE BIL ŽE NAJBOLJŠI TIPČEK???? Hit povej, k me res matra????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Meni je bil Jernej Furst najboljši v vseh pogledih: inteligenten, duhovit, razgledan, s stilom pa še dobro je izgledal in ni skoz silil v ospredje. Skratka- tipček, ki nekaj obeta... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, saj zdaj ni kaj več videt- najboljši tipček je bil odpikan, ostali so samo še oni jadni fukfehtarji z lakom za lase v roki in v copatih v obliki vlakca... <{POST_SNAPBACK}>Meni je bil Jernej Furst najboljši v vseh pogledih: inteligenten, duhovit, razgledan, s stilom pa še dobro je izgledal in ni skoz silil v ospredje. Skratka- tipček, ki nekaj obeta...Jp. Tipo ga je sicer komad pil, no skoz je mel pivo v rokah....ampak brez konkurence. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Ah Vcer sem tudi gledala.Ta Dragan mi je prav tak cortkan, pa sexy primorski naglas. Mela ga pa neb Joj NJEN SMEH :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Meni gre ta smeh tut že mal počasi na živce :xx!:Dragan mi je pa tok fejst, zdej mi je en mičken clo bolj fejst kot Andrej čeprov ko sem vidla tisti napovednik za naslednjo oddajo....uh - vroče bo zdj vidm zakaj Pika Pikica tolk uživa gledat tole sanjsko žensko, boš na svoj račun prišla naslednjič ane Pika Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Joooooooooj, včer sm ga žurala in nism gledala...mam pa posnet doma, tko da bom prov letela zdele tole gledat, da vidm, kuga se je dogajal, v moji odsotnosti,,,matr, firbc, firbc....uf, uf, uf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Pika Pikica >> Andrej Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Andrej je zanimiv ja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jp. Tipo ga je sicer komad pil, no skoz je mel pivo v rokah....ampak brez konkurence. Pa kaj, če je imel pivo v rokah- karizmatičnim moškim včasih pristaja tudi pivski trebuh...nekarizmatičnim pa niti radiatorčki ne pomagajo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.