Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Behemoth

Recommended Posts

Res postaja dosadno. Vse je preveč očitno zrežirano, ona koza se bedasto reži, edina sipatična stvar je res samo še draganov primorski naglas, čeprav mi on ne ugaja.... Skrajni čas , da se že konča tale zadeva, kar se mene tiče, bi raje gledala Sopranove...ali pa Pod Rušo
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 947
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ma tole je pa res vse bolj dolgocasno, kot da se tud njim ne da vec...

Zadnjic sem se mal gledala, pa me je mal kao psihologija zanimala... ma zdaj se mi pa ne da niti za minuto tjale usest.

sem sam videla onega, kako je (mal nespretno) seckal cebulo in ko sem sla naslednjic mim, ga je sprasevala, kaj si predstavlja v zvezi - al nekaj tacga...

kot onega edija... cist brez veze...

... in res, kar nekaj se neumestno smeje skoz, cist brez veze....

mimo, no, skratka, kaj zapravljajo cash za take bedarije.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ma saj ves kako je... saj sem rekla, me je pac zanimal kao - kaj da je zdaj to, dost normalno, a ni, ce so taksno zganjal, pa si mislis, ajde da vidmo tole cudo...

mene sploh zanimajo ljudje. x:)x

ampak tole... :o|o: xrolleyesx

... in mi mormo vneto in zagrizeno zapopast cist vse, kar se kje na svetu kdo spomni. :|||

No ja... saj nasa produkcija je pa tud beda... lohk naredijo 100 nadaljevank, pa ne bo ene dobre... vse je videti tako, kot da igrajo na veselici v enem butastem skechu. x:o)x

Beda. Se najrajs gledam TLP al pa Na vrtu. Prav res, fulkrat gledam oddajo na vrtu, pa ceprav sem totalen beton za roze in vrt in te scene, sam rada gledam, kako kaj nastaja.... ali kako se kaj dela in tko...

In zadnjic so en kompost iz kopriv pripravljali, pa me je pritegnilo. Pol je bilo pa se ful zanimivega. Al pa kako se kak kruh pece al pa kaj tacga pripravlja (pa ceprav so reklame tipa 'dobro je vedeti').

Vceraj sem recimo gledala en del enga posnetka, kako posta slovenije ureja in pedena posto - me je zanimal. :)

ves, Untitled, jaz mam blazno rada televizijo sicer.... sam v bistvu pa jo malo gledam...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ah seje DZ pa tudi ne gledam vec x:o)x

Glede Sanjske se pa strinjam, pa sej vecino folk gleda to, da lahko kasneje opravlja x:o)x x:Dx

Nekatere rubrike na TLP pa tudi jaz rada pogledam. S to oddajo so kar zadeli! Pa Stiri tacke, potem se pa ze konca x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Joj Untitled, mene pa ono zivcno naredi in nemocno in celo mal agresivno... :mad2:

Tu lohk vsaj recem - bedaki, a nima zveze z mano.

Tam pa recem se vse kaj hujsega in zal ima tud z mano zvezo. :|||

Ja, lohk pa gledas tud tko kot ti.. sem zasledila da si v dvojckih komentiral, torej sklepam da si dvojcek (tud po tvojem pisanju, sploh pa po ikonci xDDx) in te to zabava.... mene ne, jaz hitro na kako finto padem in se razburim, mi gre hitro kaj na jetra, tu nisem zelo hladnokrvna, kot zna bit kak dvojcek.... cisti racio pa to... jaz pop*, ce se ima koga za norca pa tko... tko da tud zato ne maram politike prevec.... prevec bi spreminjala stvari pa tko, potem se rajs sploh ne ufuravam. :)

Picasso

Včeraj sem na Prvi gledal oddajo Vajenec, kjer je naš slavni prijatelj Donald Trump izbiral najboljšega poslovneža. Kandidate je porazdelil po spolih. Pa kljub temu so se medsebojno požirali in pametovali, kot kakšni morski psi. Kaj vse so ljudje pripravljeni narediti, da dobijo službo pri Donaldu Trumpu. Hehe x:Dx . Tip se dela norce iz njih, pa še gledanost ima. Vse obrne v svojo korist. Namesto rožic, ki jih sanjska ženska poklanja, reče "you're fired". No vsaj videlo se mu je, da je zelo sposoben človek in ni niti čudno, zakaj ima toliko bogastva.
Ja sam ka mali pao s lipe

V soboto sem spoznala Mišo! Nič posebnega ni,še sproščeno se ne zna pogovarjati. Popolnoma zapeta ženska,brez kančka humorja in radoživosti.(Le kako dolgo je rbila preden se je naučila tekst) x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>V soboto sem spoznala Mašo! Nič posebnega ni,še sproščeno se ne zna pogovarjati. Popolnoma zapeta ženska,brez kančka humorja in radoživosti.(Le kako dolgo je rbila preden se je naučila tekst) x:Dx

Sem sklepal, da je taka. In to pol kompenzira s tem da je intelektualni snob. Ma ful enga enciklopedicnega znanja, ki ji nikoli ne bo prav prslo, razen kadar bo hotla enga tazga intelektualnega snoba kot je sama impresionirat. Npr. kok je poz v kamasutri(529)- koga pri zdravi pameti to zanima??Pokazi mi rajsi kako od njih, povej kok si jih sprobala, kera ti je najboljsa... ne pa kok jih obstaja...boriiiing.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>V soboto sem spoznala Mišo! Nič posebnega ni,še sproščeno se ne zna pogovarjati. Popolnoma zapeta ženska,brez kančka humorja in radoživosti.(Le kako dolgo je rbila preden se je naučila tekst) x:Dx

Me sploh ne cudi x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Men je ta Miša cela ful narejena, še njen smeh je tako nepristen :xx!: :xx!: Upam, da si bo izbrala onega kretena Boštjana(vse kar je Marsa povedala o njem se strinjam x:Dx ), ker si zaslužita drug drugega. Pri srcu mi je Andrej in res mu ne privoščim te trapaste, narejene,zaigrane puhoglavke, ki se dela intelegentno xrolleyesx :o|o:

Aja, pa njen smeh je :OO!: :sick:

Uuuuuuuuu, kok ste eni to resno vzel....un Boštjan mi je pa tak degen, da ga nobeni ne prvoščim...ker je res loj od loja....''Ja, jst sm 100%, da sm njen favorit in mislm, da lahko v parih mesecih pričakujete povabilo na najino poroko!''

Bruh na kvadrat....bljak, fuj, grose! :xx!: :xx!: :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>... loj od loja....
x:Dx x:Dx

''Ja, jst sm 100%, da sm njen favorit in mislm, da lahko v parih mesecih pričakujete povabilo na najino poroko!''
x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Picasso

Contesa, mogoče pa ni bila ob tebi sproščena, ker deluješ bolj Sanjska od nje x;)x in prav verjetno je tale tipček vedel, zakaj tako prepričljivo ve, da je on tisti, kdo ve, kaj se dogaja med njima, ko kamera ugasne x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...