Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Behemoth

Recommended Posts

Veste da ima oni blesavi bedak cime punco? :o|o: Kaki luzer ej. Pa ta naglas...bljak :xx!:

Jah primavera, tako je. x:Dx Vem, pa bosta se on celestina kozel pa kozika kar skregala, da se bosta oba jokala xsmx xsmx xsmx

sam vseen... ne smemo kar tkole rect za nekoga kaj tacga... kar govorimo, clo mislimo, gre v vesolje... pol se kar navesijo ene oznake... to ni kul...

Kakšne oznake? Mislim, idid na internet pa malo jo poglej no.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 947
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

to je bolj uran na asc, a nimas tegale?

Lohk bi tle stavnico odprl!! x:px xideax

oni ki zmaga, ma pa cast, da da lohk nude fotko svojo gor. x:px x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Joj Behi ne no z govoricami x:Dx Pa tudi s temi izrazi.

Ker isto bi lahko pol jst kr rekla misi luzerka, k je BAJE dala scenaristu oddaje :o|o: x:Dx

Men se zdi tud na un cist dolenjsk zavija.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>EJ behi!

HUDIČA DREKA!!!!!

ja kater pa tebi ni blesav, no????

oni uroš kaučič mi ni bil, pa jernej fuerst mi ni bil :D

<{POST_SNAPBACK}>Joj Behi ne no z govoricami  x:Dx Pa tudi s temi izrazi.

Ker isto bi lahko pol jst kr rekla misi luzerka, k je BAJE dala scenaristu oddaje  :o|o:  x:Dx

No ja, pri tej kozi je vse možno. Mislim, tolko dobrih dedcev ona pa same bedne izbere :xx!: :xx!: :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>Mislim, tolko dobrih dedcev
x:o)x

drugac pa, behy, vsake oci majo svojega malarja.

Se dobr, da niso vsem natancno isti vsec. ves kaksna zmeda bi bila! xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pozdravček xsrcx ... & še moj pogled na zadevco... x8Dx Meni se zdi vse bolj šov in igra - pri kateri pač vsak "dobi", kar išče ---> eni prepoznavnost in "slavo", drugi finance in še kaj, tretji pač kakšno izkušnjo v lajfu več x;)x ... sem pogledala parkrat zadevo - pač rada "opazujem" ljudi in se učim iz tega - to v lajfu vedno prav pride :palec: ...

Dragan Sadžak (Koper) pa je bil poglavitni "vzrok" moje gledanosti te oddaje ... V "živo" sem ga videla (opazovala) v začetku februarja letos in s svojim nastopom in še čim me je kar fasciniral. Imam občutek, da fant ve, kdo je, kaj želi v življenju, kam hoče in kaj pričakuje - in skoraj 100% sem, da se on v tej oddaji ni "znašel" zaradi "ljubezni & iskanja ženske" x:Dx Menim, da živi v skladu sam s sabo in svojim karakterjem ter da oddaja pozitivno energijo - verjemite mi, da najbolj "kritično" in iskreno občinstvo so otroci ----> in ko sem videla, kako je on komuniciral z otroci, z njimi sodeloval in jim prikazoval svoj šov ter kako so otroci (in njihovi starši) reagirali na njegovo predstavo, sem si sama pri sebi mislila - waaaaaaw... Fant je res izjemen žongler & pomeni, da mora imet dober čut, občutek in še kaj "več"...

.... no, ampak to je samo moje videnje xDDx

Nisem gledala kaj dosti (spet)..A da jo je Aleš odslovil?

Meni je bil pa všeč. Nekako človek dejanj se mi je zdel. Raje imam take ljudi, kot pa nastopače...pač..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Men je tole smešn...

Najbl se zgražam nad Celestino, k to je pa tu mač, no....bljak, bljak in še enkrat bljak...

Ona mi ni tok zoprna, kot večini, pač..morš met muda, da se greš tkole izpostavt...klinc, keš pa avto je pa le pobasala, pa nalaskal so ji za 5 let naprej...kaj ti je pa hudga bit med samimi tipi, k bi te vsi po vrst...k s itak edina bejba tm, ne?

Men sta bla pa Dragan in Grega mal bedna v tej oddaji...s tem oponašanjem...fuuuuuuuul otročje...če sta taka đeka, nej to pred njo delata...pred njo sta pa vsa fina in resna in....kok me mot tole igranje!

Drgač pa...men je Andrej dobr. x:px Ja, priznam....jebat ga...ma neki v seb...eno karizmo, tak navihan je, ne govori neumnosti, nima tok bolanih...je kr moj favorit tuki...

No, to je blo moje skromno mnenje...zdej pa spluvite al whatever...who cares anyway? x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>Men je tole smešn...

Najbl se zgražam nad Celestino, k to je pa tu mač, no....bljak, bljak in še enkrat bljak...

Ona mi ni tok zoprna, kot večini, pač..morš met muda, da se greš tkole izpostavt...klinc, keš pa avto je pa le pobasala, pa nalaskal so ji za 5 let naprej...kaj ti je pa hudga bit med samimi tipi, k bi te vsi po vrst...k s itak edina bejba tm, ne?

Men sta bla pa  Dragan in Grega mal bedna v tej oddaji...s tem oponašanjem...fuuuuuuuul otročje...če sta taka đeka, nej to pred njo delata...pred njo sta pa vsa fina in resna in....kok me mot tole igranje!

Drgač pa...men je Andrej dobr.  x:px Ja, priznam....jebat ga...ma neki v seb...eno karizmo, tak navihan je, ne govori neumnosti, nima tok bolanih...je kr moj favorit tuki...

No, to je blo moje skromno mnenje...zdej pa spluvite al whatever...who cares anyway? x:Ix

Sam to pa res xokx mislim ta dragan ko se je zadnjič delal norca z nje, nima jajc da bi pred njo to delal :o|o: ja sam maya* on je to ziher tam igral, po moje nebo še izpadnil večji luzer kot je :xx!:

sokrates, pa če je on pederajsel, kaj zaboga pa sploh dela na odaji? Šminker je to pa je vse :o|o:

hm.. ena boljših oddaj do zdaj.. hecna za crknit..

sta bla face tale dragan pa grega skup.. x:)x x:)x x:)x x:)x Full smešna.

o ostalih udeležencih.. comment sam to da mi ni nit eden simpatiko... je pa požrla svoje besede.. da ona pred kamero ne bi to... se lizarla pa to.. tko očitno.. pa un andrej je men en tak slinar, sicer pa dober da mamo različne okuse.. ne? x:Dx

Mushi

ce katero zanima se kej o draganu,ga lahko najdete na obala .net-u med santosovimi fotkami,iz zura lanskega....fotke so v albumu "mwmwmw...praznuje roj.dan."

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Men je bil pa Ales car :palec: ker ni sprejel njene rozice, tako da je potem povedala Misa, da se je ze ustrasla, da ne bodo kar vsi zavrnili. Se je vidlo potem, da recimo Cime sploh ni nic rekel, da sprejme rozico, pa ga je kar objela, pa: " Hvala."

Ce pa gremo po fantih, mi pa sploh ni cudn, da je Dragana izlocla, ker se je z nje full norce delal, vendar upraviceno.

Ma tist njen prisiljen smeh, pol pa kaze pri tem zobe kot pred ogledalom, ko nardis: "IIIIIIIIIIIII", da vidis ce si si jih vredi skrtacil. x:Dx

Zdi se mi da so vsi ze izgubil zanimanje zanjo, ker so ugotovili, da je ena kes picka, da se neki dela da je, pa da predvsem gleda da bo od tega ona imela kaj koristi, ce pa bo imela ona kaj za ponudit, je pa drugo vprasanje.

Celestina pa je glih en tak lukavc kot ona, ker isto nekaj glumi. Tist s pametnim, pa lepim je pa po moje mislil, da je on pameten ona pa lepa. Tako ga je verjetno tud on razumela, ker ga je tak postrani pogledala.

Ce si bo pa Andreja zbrala...sej no....nevem...mene bi ziher njegov trebuh motu. Je bil pa mal storast s tisto smetano.

Z Alesem bi najboljs skup pasala, sam njega je mnil. Mene bi tud. Mi je pa veliko bolj pomemben karakter kot lepota, ker slednje mine.

V sili se človek prelevi v genija.

Yann Martel

sej baje tud Boštjan odstopi :eek: ja je bil štorast malce Andrej, ampak od vseh fantov al je imel edini priliko da naredi nekaj al kaj (sej mogoče so sami izbirali kje kdo kako)... se je pa potrudil s tistimi vrtnicami in filmom pa smetano ter jagodami - ej dečve, ko se je moj zame tkole potrudil in točno vedel, kaj obožujem, me tud ni več umetnost pa filozofija zanimala x:o)x ah ja kje so tisti časi.

nostalgičnaSelene xsrcx

aja smeh joj prehudo... upam, da brez kamere in mikrofona zveni drugače...

<{POST_SNAPBACK}>sej baje tud Boštjan odstopi  :eek: ja je bil štorast malce Andrej, ampak od vseh fantov al je imel edini priliko da naredi nekaj al kaj (sej mogoče so sami izbirali kje kdo kako)... se je pa potrudil s tistimi vrtnicami in filmom pa smetano ter jagodami - ej dečve, ko se je moj zame tkole potrudil in točno vedel, kaj obožujem, me tud ni več umetnost pa filozofija zanimala x:o)x ah ja kje so tisti časi.

nostalgičnaSelene xsrcx

aja smeh joj prehudo... upam, da brez kamere in mikrofona zveni drugače...

heheh, ne sej to v reklami lahko vidite kok se bosta fajtala :palec: Mah privoščim onemu bedaku, kaj pa je tko poln samega sebe: " Ej prita na najino poroko" :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>Sam to pa res xokx mislim ta dragan ko se je zadnjič delal norca z nje, nima jajc da bi pred njo to delal :o|o: 

Kera izjava x:Dx x:Dx

Sigurn tud Misa mal sebe pogleda v Sanjski zenski, tako da je vedela x;)x Pac se je zafrkaval iz nje, ker mu je "dol visel". Sej je prav, ker eni smo se pa vsaj mal nasmehnili :palec:

Kje ste pa slisal, da Bostjan odstopi?

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Kera izjava  x:Dx  x:Dx

Sigurn tud Misa mal sebe pogleda v Sanjski zenski, tako da je vedela  x;)x Pac se je zafrkaval iz nje, ker mu je "dol visel". Sej je prav, ker eni smo se pa vsaj mal nasmehnili  :palec:

Kje ste pa slisal, da Bostjan odstopi?

hihih :D

V reklami poglej, da je kar napeto ozračje, ona nekaj začne zakaj ne položi kart na mizo, potem pa on neki začne bla bla bla, tako da jez odstopam xsmx xsmx xsmx

In tako je to xsmx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...