Šiva 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A to zato, ker ma baje Bostjan froca? Ja baje res sam zarad tega.....ker naj bi ga neki začela spraševat o otroku sicer nevem kaj ampak njega naj bi prizadelo al neki tadzga nekje sem to prebrala. Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej baje tud Boštjan odstopi ja je bil štorast malce Andrej, ampak od vseh fantov al je imel edini priliko da naredi nekaj al kaj (sej mogoče so sami izbirali kje kdo kako)... se je pa potrudil s tistimi vrtnicami in filmom pa smetano ter jagodami - ej dečve, ko se je moj zame tkole potrudil in točno vedel, kaj obožujem, me tud ni več umetnost pa filozofija zanimala ah ja kje so tisti časi. nostalgičnaSelene aja smeh joj prehudo... upam, da brez kamere in mikrofona zveni drugače... sam tele finte jagode, smetana, šampanjec, masaža..mislim to je tolk mim!če bi jst še enkrat začela s kakim tipom, bi se tak režat začela, sploh če bi vse to blo.. pa tiste vrtnce posmetnjene in to.. tak neinovativno.. tisto ko smo vsi že probal.. pol še sam smešno... on pa kao da je izumil zdej neki novega... hm.. zaka ga ni kej vprašala o kakem ruskem pesniku al pa tko.. eni pa tolk pocen s pocen štosi pr njej skoz pridejo.. šiva.. heh.. je pa mogu on res prizadet bit zarad otroka k ga je vprašala... ni mi jasno zakaj majo bit djedi za kej prizadet, če jih mal vprašaš al pa spomniš na neki kar so tko neizpodbitna dejstva, sej so SAMI to nrdil. Naj vsak stoji za svojimi dejanji, če ga takrat ni blo sram, ga tud zdej nima bit kej. Tko je pač blo. Pa ne moreš zdej preteklosti spreminjat, ker se je ne da. Itak je večina decov take prpe, k bi vse nekam pometla, pol k se pa svinjarija na plan sprav pa s takim frisom ko kamela hlini neko užaljenost. BEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Heh, ta beyba sploh ni vredna besed. Še za po.ukat ni! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, enim večkrat počasi kapne zgleda Bolš večkrat pa počas, kt enkrat pa hitr! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Imam občutek, da se ta Celestina ful pretvarja in da se ful slini dobit Mišo, da bo lahk pol celemu svetu pokazal, da je dobil trofejo. Res mi je :xx!: Andrej mi je simpatičen, pač ve na kake "poceni" fore pada Miška, na najbolj pocukrane, kao romantične štose :xx!: fuj Znašel se je ni kaj. Cime mi je ful simpatičen, ampak tak fantek. Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Mene Mišin smeh vedno znova spominja na sličico avatarja pri Misty...pa rečte, če ni res ?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 joj kak se režim tule.... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene Mišin smeh vedno znova spominja na sličico avatarja pri Misty...pa rečte, če ni res ?! Ane, ane....tudi jaz sem se nasmejala ob tvoji izjavi, tenx.Ja Misa se pa smeji, pri nas pravijo "kot bi koza po plehu srala". Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdi se mi da so vsi ze izgubil zanimanje zanjo, ker so ugotovili, da je ena kes picka, da se neki dela da je, pa da predvsem gleda da bo od tega ona imela kaj koristi, ce pa bo imela ona kaj za ponudit, je pa drugo vprasanje. . samo še ena med mnogimi; Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 dost tko ja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ane, ane....tudi jaz sem se nasmejala ob tvoji izjavi, tenx.Ja Misa se pa smeji, pri nas pravijo "kot bi koza po plehu srala". joj dejte šeee meni se to tko smeji Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...si polomit zobe? lukno v kolen vrtat? Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...si polomit zobe? babo za avtom vlecht... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ane, ane....tudi jaz sem se nasmejala ob tvoji izjavi, tenx.Ja Misa se pa smeji, pri nas pravijo "kot bi koza po plehu srala". veš ka sem se spomnila ob tem "reku"..na uno žensko pr Friends-ih ki je špilala bivšo od Chandlarja se mi zdi, al od onih obeh Kekcev.. ko je pol tud rojevala takrat ko Rachel.. eeeheeeeeeeee... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 'scala' je drugac.... ce bi po plehu scala (ne srala, kajti pol bi bil drugacen sound in tale 'rek' ne bi imel nobenega smisla). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...si polomit zobe? Jz si jih nism, ka pa ti? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>'scala' je drugac.... ce bi po plehu scala (ne srala, kajti pol bi bil drugacen sound in tale 'rek' ne bi imel nobenega smisla).ja sej, tako je prav Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2005 uu zdaj bo Baje jo bo celestina pustu, ker ima on froca pa ni znala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 dons prvič gledam, ker sem malo zbolela in nimam kej druzga za počet kt gledat Tv pa spat..disaster :xx!: Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Kaj se je izcimilo? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Ma, tale celestina je spet znova dokazu, da je en bk....najprej odstop, pol pa pride...mislm, a s lohk še večji degen???? Andrej jo je po moje totalno prestrašu s temi ljubavnimi izjavami... Gregc je pa bl za bratca material in tko, kt je rekla...čez par let bo ta prav... Tko da bo Andrej zbran, sam ne bosta skup! Važn, da jst vem, kje je doma - Groharjeva v Kamniku...ga bom jst potolažla, revčka, ko ga bo pustila...hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 pa ne, da ti je ker od njih všeč?! Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa ne, da ti je ker od njih všeč?! A ne, kok sm grozna.... :xx!: hihi Ženska, eno je zajebancija drugo je pa bit smrtno resn... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 za moje pojme je pa ona najbolj bedna od vseh Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.