Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Behemoth

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>

A to zato, ker ma baje Bostjan froca?

Ja baje res sam zarad tega.....ker naj bi ga neki začela spraševat o otroku sicer nevem kaj ampak njega naj bi prizadelo al neki tadzga nekje sem to prebrala.

Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne..:D
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 947
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>sej baje tud Boštjan odstopi  :eek: ja je bil štorast malce Andrej, ampak od vseh fantov al je imel edini priliko da naredi nekaj al kaj (sej mogoče so sami izbirali kje kdo kako)... se je pa potrudil s tistimi vrtnicami in filmom pa smetano ter jagodami - ej dečve, ko se je moj zame tkole potrudil in točno vedel, kaj obožujem, me tud ni več umetnost pa filozofija zanimala x:o)x ah ja kje so tisti časi.

nostalgičnaSelene xsrcx

aja smeh joj prehudo... upam, da brez kamere in mikrofona zveni drugače...

sam tele finte jagode, smetana, šampanjec, masaža..

mislim to je tolk mim!

če bi jst še enkrat začela s kakim tipom, bi se tak režat začela, sploh če bi vse to blo.. pa tiste vrtnce posmetnjene in to.. tak neinovativno.. tisto ko smo vsi že probal.. pol še sam smešno... on pa kao da je izumil zdej neki novega... hm.. zaka ga ni kej vprašala o kakem ruskem pesniku al pa tko.. eni pa tolk pocen s pocen štosi pr njej skoz pridejo.. x:Dx

šiva.. heh.. je pa mogu on res prizadet bit zarad otroka k ga je vprašala... xrolleyesx

ni mi jasno zakaj majo bit djedi za kej prizadet, če jih mal vprašaš al pa spomniš na neki kar so tko neizpodbitna dejstva, sej so SAMI to nrdil. Naj vsak stoji za svojimi dejanji, če ga takrat ni blo sram, ga tud zdej nima bit kej. Tko je pač blo. Pa ne moreš zdej preteklosti spreminjat, ker se je ne da. Itak je večina decov take prpe, k bi vse nekam pometla, pol k se pa svinjarija na plan sprav pa s takim frisom ko kamela hlini neko užaljenost. BEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! :vragec:

Mushi

Imam občutek, da se ta Celestina ful pretvarja in da se ful slini dobit Mišo, da bo lahk pol celemu svetu pokazal, da je dobil trofejo. Res mi je :xx!:

Andrej mi je simpatičen, pač ve na kake "poceni" fore pada Miška, na najbolj pocukrane, kao romantične štose :xx!: fuj Znašel se je ni kaj.

Cime mi je ful simpatičen, ampak tak fantek.

<{POST_SNAPBACK}>Mene Mišin smeh vedno znova spominja na sličico avatarja pri Misty...pa rečte, če ni res ?! x:Dx  :vragec:

x:Dx x:Dx x:Dx Ane, ane....tudi jaz sem se nasmejala ob tvoji izjavi, tenx.

Ja Misa se pa smeji, pri nas pravijo "kot bi koza po plehu srala". x:o)x x:Dx :vragec:

V sili se človek prelevi v genija.

Yann Martel

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx  x:Dx Ane, ane....tudi jaz sem se nasmejala ob tvoji izjavi, tenx.

Ja Misa se pa smeji, pri nas pravijo "kot bi koza po plehu srala". x:o)x  x:Dx  :vragec:

:lol: joj dejte šeee meni se to tko smeji :D :lol:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx  x:Dx Ane, ane....tudi jaz sem se nasmejala ob tvoji izjavi, tenx.

Ja Misa se pa smeji, pri nas pravijo "kot bi koza po plehu srala". x:o)x  x:Dx  :vragec:

veš ka sem se spomnila ob tem "reku"..

na uno žensko pr Friends-ih ki je špilala bivšo od Chandlarja se mi zdi, al od onih obeh Kekcev.. ko je pol tud rojevala takrat ko Rachel.. x:Dx x:Dx x:Dx eeeheeeeeeeee...

Mushi

'scala' je drugac.... ce bi po plehu scala (ne srala, kajti pol bi bil drugacen sound in tale 'rek' ne bi imel nobenega smisla).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>'scala' je drugac.... ce bi po plehu scala (ne srala, kajti pol bi bil drugacen sound in tale 'rek' ne bi imel nobenega smisla).

ja sej, tako je prav :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Kaj se je izcimilo? :eek: x:Dx x:px

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Ma, tale celestina je spet znova dokazu, da je en bk....najprej odstop, pol pa pride...mislm, a s lohk še večji degen????

Andrej jo je po moje totalno prestrašu s temi ljubavnimi izjavami... x:Ix

Gregc je pa bl za bratca material in tko, kt je rekla...čez par let bo ta prav... :palec:

Tko da bo Andrej zbran, sam ne bosta skup!

Važn, da jst vem, kje je doma - Groharjeva v Kamniku...ga bom jst potolažla, revčka, ko ga bo pustila...hihi x:px x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...