aiwa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 pikicaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Kuga je aiwicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 puuuuuuuuggggreeeššššaaammmmm teee..... pa dons sn pa jz bl gnila. eh... bo minil. treba službo najt. aja sm gledala sanjsko.... whatever... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Hehehe ma ta Grega je carski full je pozitivc sam tale sanjska koza še sama ne ve kwa hoče :xx!: .Celestina je pa kull ker ji je nogo dal itak ni hotu izpostavljat hčerke samo ona je zabluzila neki,Andrej je pa za moje pojme mal pocukran .Ma,če bi izbrala Graga ji saj dolgcajt ne bi blo,tko pa ker je dominantna išče nekoga,ki bo "močnejši" od nje,da jo bo lahko obvladal,pomoje je nepotešena mazohistka,pa še keš pi**a. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>puuuuuuuuggggreeeššššaaammmmm teee..... pa dons sn pa jz bl gnila. eh... bo minil. treba službo najt. aja sm gledala sanjsko.... whatever... Nč ti ne verjamem Nobenga mesiđa, nbenga os-a....kdo b ti pa verjew? Pa nbenih umazanih podrobnosti o tvojem lajfu...brez veze... Zdej morm pa it, sm bla lih nagnana z računalnika...jutr pa party...ti poročam vse....mogoče že kr vmes kej natipkam na mobi....čaki zravn! Nočko, bejbika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe ma ta Grega je carski full je pozitivc sam tale sanjska koza še sama ne ve kwa hoče :xx!: .Celestina je pa kull ker ji je nogo dal itak ni hotu izpostavljat hčerke samo ona je zabluzila neki,Andrej je pa za moje pojme mal pocukran .Ma,če bi izbrala Graga ji saj dolgcajt ne bi blo,tko pa ker je dominantna išče nekoga,ki bo "močnejši" od nje,da jo bo lahko obvladal,pomoje je nepotešena mazohistka,pa še keš pi**a. Andrej je res en tak pocukran dečko, svoja čustva takole javno razkazuje in se smeši, ko je itak jasno, da ji ni do njega. Ona samo blefira in si ga niti ne zasluži. Od Grege bi jo hitro pobrisala, se je dobro vidlo, da je tam gospa Mama boss v hiši. Bi Mišo hitro zaposlila s kakim delom v gostilni... Celestina :xx!: je kreten, meni se zdi malo moten. Če se ne motim, je nek zavarovalniški agent al kwa, je bolj iz neke računice in kvazi samopromocije tu. To , da ne izpostavlja hčerke v oddaji je že o.k., omenil bi pa vseeno lahko, da jo ima. Sicer pa: KAJ ZA BOGA TIP Z NEUREJENIM PODSTREŠJEM SPLOH IŠČE TU NA ODDAJI, NAMESTO, DA BI SE POSVEČAL HČERKI, KI GA BOLJ POTREBUJE. TO PRAVZAPRAV POVE VSE. :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe ma ta Grega je carski full je pozitivc sam tale sanjska koza še sama ne ve kwa hoče :xx!: .Celestina je pa kull ker ji je nogo dal itak ni hotu izpostavljat hčerke samo ona je zabluzila neki,Andrej je pa za moje pojme mal pocukran .Ma,če bi izbrala Graga ji saj dolgcajt ne bi blo,tko pa ker je dominantna išče nekoga,ki bo "močnejši" od nje,da jo bo lahko obvladal,pomoje je nepotešena mazohistka,pa še keš pi**a. jeeej smarty Ej sam res, včeraj jo je sestrična vidla, tak je škla ko primadona Ej, ste visli tisto, se v avtu peljala, potem pa gre k grgu in reče, jaz na takem selu nebi živela, potem, pa jo majka vpraša kako se ji zdi...: Supr je, full všeč Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jeeej smarty Ej sam res, včeraj jo je sestrična vidla, tak je škla ko primadona Ej, ste visli tisto, se v avtu peljala, potem pa gre k grgu in reče, jaz na takem selu nebi živela, potem, pa jo majka vpraša kako se ji zdi...: Supr je, full všeč Ja ane Behi podn pa to presrana do konca :xx!: . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj pravim, ni iskrena, ma je po eni strani, sam ne ni, bitch je, pa ful se ima za damo, pa sploh ni! Tudi obnašati se v družbi ne zna najbolj, za "damo" bi bila lahko bolj uglajena. Ej, v bistvu je velik narcis in ego! Vidi samo svoje potrebe, pa naj še tako poudarja, da so ji prijatelji in otroci pomembni. To ni to.Pa tudi inteligentna in splošno razgledana ni tako! Behy, dugo lejtongo ma! Bom kratka, se strinjam Kaj je ni Bostjan za-j , pa sploh nebi prsu na podelitev, tko ga je lohka se enkrat ponizala. Pa ze takoj na jahti ga je neki zaslisevala glede tega, kak je lahko sodeloval pri tem, da so enga v bazencek vrgli takoj prvi dan, pa ko so se stepli, da ni nihce posredoval, ona pa z izjavo:" Men je blo pa tak hudo, ko sem to gledala." Haloooo!!!!! Fantje so pac rivalski. Andrej je mogoce res zaljubljen, ampak to bi ji lahko tud v sobi na samem povedal. Jo je pa tud zmedel z Londonom, jo je res mal hudo napadel. Gregor je car, ampak zanjo morda res malo premalo resen. Ne gre pa mi v glavo njena izjava, ki jo skoz ponavlja, da hoce met moskega, ki jo bo podpiral med studijem. Ce ona misli custveno, jo bo itak tisti ki jo bo ljubil, ce pa misli materialno, pol pa je res kes pi**a. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Hihi, meni se zdi, da je včeraj v avtu zraven Cimeta prdnila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hihi, meni se zdi, da je včeraj v avtu zraven Cimeta prdnila. HI, hi res je ! po moje je prav sanjsko smrdelo. ..Ubogi Cime je bil čisto paf! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Ja, jebeš, jaka stvar, se zgodi, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 A dons je ponovitev? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 ja ob 11.00 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Evo, zdajle vas bom pa cist presenetila (in ob zivce spravila ): Men je pa vsec sanjska zenska - sem se danes odlocila.Gledam tole ze kake pol ure al mal vec....In 'gledam mal drugac', z 'enimi drugimi ocmi' (*jaz to znam).... in sem jo gledala pac z ocmi - 'taksna pac je'...In sem skusala videt kvalitete - ne da se tam napacno zarezhi (se spomnim nase, kak bedast smeh imam vcasih, torej sem lohk kar tih o tem), napacno komolce drzi (*hvalabogu da nisem edina, ki se ne zna obnasat, pravzaprav se meni, kmetavzarju, zdi da se kar obnasa, no razen onega... hm, 'poljubljanja' francoskega z onim), solze 'uporablja' (*kaj pa ves, kako pa kaj, saj muhasta je zlo, morda ma pa res takoj solze), ni mevzhasta (*moski imajo vcasih slednje radi, a predvsem zato, da jo imajo doma na broju, gledajo pa pol une ta action), je torej za akcijo.... itd.je cist cedna, pac ima eno svojo lepoto, ima zelo dobro postavo, lepe lase, oci (*pac mal prevec izbocene recimo )...Skratka, katera pa bi bila lahko po okusu vseh Sanjska??? Cameron Diaz? jennifer Lopez? Kok bi jih sklincal, ce bi reve svicale v kakih takih oddajah... *grem naprej gledat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Po mojem okusu bi bla sanjska Monica Belluci... No sam ziher bi se jih najdlo eno par, ki bi rekl:1)Da je predebela2)Da ma prevelke ustnice3)Da je prevec zenstvena4)Da je prevec mezvasta 5)Da je ritasta...Tko da ma Marsa verjetno kar prav. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ob 11.00 aha...zamudila Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 hej, ja, no vidis, zakaj ne bi tko gledal, saj sami mislimo. zakaj bi sprejeli ene misli... ker je en tko rekel, ker baje to in ono... Monica bellucci mevzhasta? no ni mevzhasta, me moti predvsem ta imidz ki ga fura skoz v vsakem filmu, vedno je ista (tko kot bruce willis z vedno isto izklesano faco tipa - 'blazno sem pomemben, nic za spase, smrtno resen, resitelj stotin ljudi' xrolleyesx). sem pa sele zadnjic 1x prvic gledala Maleno (me ni pritegnil film prej, tud zarad njene hladne face in skoz iste mimike tipa 'sem blazno nad vsemi, tolk sem nad, ostali so pa total dolgocasni in vredni prezira in zato moram met safr fejs v lajfu skoz v vsaki situaciji' ).Vendar - ko sem kot receno gledala Maleno, pa me je zlo pozitivno presenetila, ker sem videla, da je sposobna tud kaksnega custva na faci, mimike se kake druge in vse to...Se posebej se mi pa fajn zdi, ker je 64' letnik pa tolk dobr zgleda. Res, dbest bejba (mal mogoce pretenkcan nos, ce ze kritiziram oz. analiziram tole lepoto), ta prosojnost nekaksna ji pa zlo pase.Blazno dober vtis je skratka name naredila pol v tem filmu. No meni pa je vsec Misina izbira. Jaz bi tud Grego izbrala, v bistvu, ker je iskren in simpaticen. za Andreja je bilo pa jasno, ker se je najbolj palil pac. Bostjan, jasno da ga je izlocila, ne sam zarad zamolcanosti, vendar ker je s to svojo (re)akcijo povedal vec kot v vseh oddajah skupaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Sej v Maleni igra samo sebe. Drugje pa pol sam se igra uno bitch iz Dobermana. Drgac se mi pa zdi taka mevzhasta na easy...Sicer ne mevzasta na nacin trapic, ampak taka, k se sicer dela nedostopnoaristokratko, ampak sam zato ker se zaveda kok lahko jo je obvladati. Kao mocen prvi obrambni zid. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 No, kar meni ni bilo vsec v tej oddaji je to, da ji je Bostjan ze prej povedal za otroka, katerega pa ni hotel javno izpostavljati ( tudi jaz ga ne bi - tukaj ne gre zato, da je hcerko zatajil), ona je pa kar drezala in drezala v to. Nekatere clovekove zelje bi pa lahko upostevala. Meni je tudi vsec, da je zenska samozavestna, res je tudi to, da je pod drobnogledom in vsi iscemo napake na njej, ampak vseeno...simpaticna mi ni. Nekak se mi ne zdi do fantov ( Andrej zgleda ze cist zaljubljen), da je zdaj ze javno znano in pise po casopisih, kako ona ljubimka z onim Slakom. Po izgledu pa men take velikooke blonde niso...skoraj sanjskega izgleda je meni naprimer Halle al pa Tya Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej v Maleni igra samo sebe. Drugje pa pol sam se igra uno bitch iz Dobermana.saj. se mi zdi. zelo ok. nekaj posebnega. to mi je vsec. In da si jaz v zvezi s cim premislim tkole, je tud nekaj (navadno imam prec mnenje, preskeniram, rentgeniziram in vse, tko da se v bistvu v takih presojah redko zmotim - ne nakladam, sem imela blazoten fidbek v lajfu tovrsten).Tko sem si tud v zvezi s Capriom (zelo dobr igra!), s tomom cruise-om in se kom. Aja, natalie Portman (bila je prej neka mala osabnica, lustna blazno, sicer) - vceraj pa jo vidim v enem filmu s susan sarandon in nisem mogla verjet, da tolk dobr igra in vse. pa se blazno lustna je, mal me je clo na naso conteso spomnila v nekaterih kadrih.Tko da, mi je vsec, ce si lahko v zvezi s kom ali cim premislim na pozitivno pri mnenju. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...katerega pa ni hotel javno izpostavljati ( tudi jaz ga ne bi - tukaj ne gre zato, da je hcerko zatajil)...Michelle, naivna si mal, oprosti ker ti to recem (saj vem da je tvoja misel dobra, v bistvu, ker pac hoces gledat tko oz. tko vidis) -a to preprosto ni res oz. je to pac naivno, kot sem rekla.ker namrec - kaksno izpostavljanje?ali je sodelovati v TAKI (x!x) oddaji to? ali je morda kaj drugega?Nista se spoznala pri kavici prek frenda ali v disku. a gres tja, s kamero prides v hiso starsev, prijateljice te zaslisujejo kot da si na zatozni klopi in vse to, torej smo druzinsko cist domaci in skoraj infiltrirani...'tisto tam' (otrok) je pa tisto tam zadaj nekje, ki 'se noce govort'. Cist mimo. vse se izve.in ce se gremo javno, pa dajmo javno.men bi se morda tud trapast zdel.Tam vehementno izjavljas, poroka bo, pamet in lepota in vse (pa tok so bli glupi da so mislili da je ne bo zanimal al kaj, saj ona lohk glih tko gleda tv ), pol pa kot ena uzaljena zhenskica - o tem nocem govort.a mislis da bo po tvoje?a mislis da je misa komaj cakala da odgovarja prijateljici (haha, sta, zakaj so morale bit pa TE zraven??????)?ne, tko pac je, oddaja...Zakaj bi se morala Misa potit in bit na zaslisanju - saj ONA izbira????? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Ja, sej imas prav. Samo kakrkoli ze, ON je NJO prosil, da naj tega ne govori in obdrzi zase, ona pa tega ni storila. In kolikor je bilo slisati, so to vedeli vsi, pa noben ni tega govoril. Pac jaz tu vidim en obupen cloveski odnos. Sicer pa kamere ne tecejo skos in bi mu lahko to tudi za kamerami naprej vrgla; bi isto vplival na njeno odlocitev, samo pac upostevala bi njegovo zeljo glede kamer.Mislim, men se tud zdi malo bedno, da je tiho po eni strani ( se posebi tist k je predstavil celo familijo). Mene samo zmoti to, da clovek nekoga neki prosti ( kar mu ocitno veliko pomeni, se mu je vidl v oceh), ampak vseeno bruhne ven.Itak, da bi mediji prej ali slej to zvedeli, ampak on je pac prosil njo. In ona se tega ni drzala. Take stvari so men cisto mimo. Ne bi bilo tega treba pred kamerami. Tko pac mislim. Se pa cist strinjam, da je njegovo obnasanje mimo. Samo ce po drugi strani pogledam; ce bi se sel moj fotr takele stale po televiziji, bi bila tudi vesela, da ostanem anonimna Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Locite koncept oddaje in Miso in potem kritizirajte, kar si zasluzi kritiko.Je pa res,da je klele vsaka kritika zlo fake, ker je Misino vedenje itak ni njeno, ampak njeno prilagojeno konceptu oddaje (kdo bi pa gledal to oddajo ce se ne bi nenadni preobrati in senzacije dogajali-o cem se je najvec govorilo v tej temi, o tistem, ki mu je usla na dejtu in o tem otroku). In ker je vse tko fake sploh ne vidim pointa, da bi komentiru vseskupi, sploh pa Miso.Ce ze komentirate potem komentirajte Misino VLOGO in ne nje same. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Ma sej to je pa tud res. Model si je v bistvu sam kriv, je mogu vedt, da je moznost, da bo vse prislo ven...sam njen odnos mi ni vsec. Ma jaz sem glede mnenja o vsem skupaj precej razklana. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.