Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Behemoth

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>....ce bi se sel moj fotr takele stale po televiziji, bi bila tudi vesela, da ostanem anonimna  x:o)x

ce bi MOJ fotr (in me ne bi ze predtem zdavnaj zatajil) to storil, kao v normalnih okoloscinah, bi bila uzaljena in se bi mi idiotsko zdelo, da se prijavlja sploh, ker je JASNO, da bodo slej ko prej izvedeli.

(in ja, meni kot otroku bi se zdel, da me je zatajil... najprej mi ne bi bilo vsec... ce je pa ze in, ce ze babico predstavlja in prijateljici (in to dve), capelj, mene, hcerke, pa tud omenil ni, govedar... kot receno, vsi slovenci jo obirajo do kosti, VSE vsi vejo, ker je snazilka oz. njena sestra povedala).

Dajmo ne bit tolk... idealisticni no....

Ja, eden od tipckov princese Stephanie pa noce govort o svojem otroku 'javno'. xrolleyesx x:o)x xrolleyesx (xcivx xcivx xcivx)

a ga kdo kaj vprasa, saj SODELUJE pac v tem cirkusu. x!x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 947
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx x:Dx

Ce povzamem; Damir mi je bil bolj vsec, ceprav je bila oddaja manj zanimiva. Pa vsaj res je nasel neko ljubezen, s katero je baje se zdej x:o)x

Hehe, tole "CE BI MOJ FOTR"... x:Dx je res malce mimo, ker moj fotr tega ne bi x:Dx Ce pa bi ( jao x:o)x x:o)x x:o)x ), bi mu pa enako zamerila in se pogreznila v zemljo x;)x

Jaz si ne morem pomagat, pac idealiziram...

pa drugace razmisljamo, sej je vseeno x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Najbolj mi je pri tej oddaji vsec tole: Gre za reality show in oddaja ima scenarista. :palec: x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Saj pravim, ni iskrena, ma je po eni strani, sam ne ni, bitch je, pa ful se ima za damo, pa sploh ni! Tudi obnašati se v družbi ne zna najbolj, za "damo" bi bila lahko bolj uglajena.

Ej, v bistvu je velik narcis in ego! Vidi samo svoje potrebe, pa naj še tako poudarja, da so ji prijatelji in otroci pomembni. To ni to.

Pa tudi inteligentna in splošno razgledana ni tako! Behy, dugo lejtongo ma! :vragec:  x:Dx

hehe, no ja za lejtongo ne vem, sam smeji pa se res ko kaka koza x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ja ane Behi podn pa to presrana do konca :xx!:  x:Dx .

hihih smarty :D maš dobre x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Hihi, meni se zdi, da je včeraj v avtu zraven Cimeta prdnila. x:Dx  xcivx

ja sej se je meni tudi zdelo, sam je neki drugega smrdelo :D no tak sem jaz zaštekal.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Samson :palec: x:Dx

Sej je brezveze o tem govorit. Ze ko smo videli plakate po Lj o sanjskem moskem, smo se sprasevali; pa kaksen folk se prijavlja na to x:o)x ...

no...zdej vidimo x:Dx x:Dx

Ce res dobi 2 mio za tole sranje....joj kolk je to premalo x:o)x x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Samson  :palec:  x:Dx

Sej je brezveze o tem govorit. Ze ko smo videli plakate po Lj o sanjskem moskem, smo se sprasevali; pa kaksen folk se prijavlja na to  x:o)x ...

no...zdej vidimo  x:Dx  x:Dx

Ce res dobi 2 mio za tole sranje....joj kolk je to premalo  x:o)x  x:o)x

:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: x:o)x x:o)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

pa par mescev zabave, uzivancije, ce si za akcijo in zur in ti godi medijska pozornost?

obvlada bejba, cist.

meni se ne zdi nic helpless.... jasno da jih skensla in vse tole..

ej, pa kaj je z vami v bistvu folk???????????????

x:Dx x:o)x

Kot pravi samson - cist se je zgresil POINT oddaje.

me zanima ce bo se kaksna (zdaj bodo izbrali opozicijo te, jasno, glede na odziv) ce vam bo ta kaj bolj vsec oz. kolk lepih mnenj bo pa tista delezna? x:px x:o)x :vragec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>hej, ja, no vidis, zakaj ne bi tko gledal, saj sami mislimo. :)

zakaj bi sprejeli ene misli... ker je en tko rekel, ker baje to in ono...

Monica bellucci mevzhasta? no ni mevzhasta, me moti predvsem ta imidz ki ga fura skoz v vsakem filmu, vedno je ista (tko kot bruce willis z vedno isto izklesano faco tipa - 'blazno sem pomemben, nic za spase, smrtno resen, resitelj stotin ljudi' xrolleyesx xrolleyesx).

.

Zanimiv spet, kako isto stvar, tokrat osebo, različn vidimo, k men se pa sploh ne zdi tko. V kakem filmu je sprva sploh nisem spoznal :inocent: . Mi je pa full všeč :2src: , približn tolk k mi sanjska ženska ni. :xx!: :xx!:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

sanjska je vloga. tule je zapovedana (v sanjski zenski), tam pa je taka vloga - sanjske zenske - vendar ki se jo sanja! to je razlika. Tule gre za trgovino, biznis, tam pa za custva, nedosegljivost.

ce bi igrala kmetico ali gospodinjo, dvomim da bi tipi rekli - joj, evo, igra sebe!!! :2src: :2src: x:Dx x;)x

(pa ce bi imela se tolk dobro postavo, ce bi bila se tolk lustna in ce bi bila blazotno pomembno plemenita x8Dx x:Dx)..

Cim pa seveda - skrivnostna bejba s strumpantli... vdova?

halo???

v najboljsih letih??????? xsuperx

kok ste naivni tipi vcas. x:o)x x:px x:Dx

Picasso

x:Dx x:o)x

No ja no ja...... xcivx Kar se naivnosti v odnosu do žensk nasploh tiče, si mogoč sam zlo želimo kupit kar nam prodajate......pol pa včasih preslab stestiramo ponujeno. :vragec: x:Dx

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>ce bi MOJ fotr (in me ne bi ze predtem zdavnaj zatajil) to storil, kao v normalnih okoloscinah, bi bila uzaljena in se bi mi idiotsko zdelo, da se prijavlja sploh, ker je JASNO, da bodo slej ko prej izvedeli.

(in ja, meni kot otroku bi se zdel, da me je zatajil... najprej mi ne bi bilo vsec... ce je pa ze in, ce ze babico predstavlja in prijateljici (in to dve), capelj, mene, hcerke, pa tud omenil ni, govedar... kot receno, vsi slovenci jo obirajo do kosti, VSE vsi vejo, ker je snazilka oz. njena sestra povedala).

Dajmo ne bit tolk... idealisticni no....

Ja, eden od tipckov princese Stephanie pa noce govort o svojem otroku 'javno'. xrolleyesx  x:o)x  xrolleyesx  (xcivx  xcivx  xcivx)

a ga kdo kaj vprasa, saj SODELUJE pac v tem cirkusu. x!x

:palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

Celestina bi že moral imet tolko mozga, da se nebi prijavljal na tole sranje in svojega otroka tako kompromitirat pa še zatajit povrhu! Se vidi, da je en totalni jebiveter, ki vloge očeta ne kapira najbolje. Če bi jo (hotel), časa nebi zabijal za take neumnosti, ampak bi šel raje s hčerko na kak izlet v naravo in na sladoled... Kreten jedni ! :xx!:

ce loh povem svoje mnenje... no, svojih par mnenj...jih je kr velik, pa nc

prijazni niso, ampak...

Najprej Celestina... zakaj je zamolcal otroka vsem nam je njegova stvar, sej ni dolzan polagat racune, kolk otrok je naredu... je pa to ona vedla in se mi je svinjsko zdel od nje, da sili na plano taka vprasanja in se gre neko osvoboditeljico... picka... sem ze veckat pri njej ugotovila, da je sam tist za druge prav, kar je njej prav... ego xegox na nto potenco... :xx!:

njeno negativno razpolozenje se vlece ze cez vseh 9 oddaj... na zadnje...uf, tu pa ne bi zivela, 5 his in en blok... kot da jo kdo vabi...frajla pase edino na vrh kupa gnoja, ker vec kot kura itak ni... :o|o:

glede na to, da je kao plesalka x:Dx in intelektualka :wOOt: , bi lahko poznala Kalinko... :o|o: ki je itak znan na ful... :o|o:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

jaz pa ne morem verjet, da je bitje cameron diaz lohk komu vsec v lajfu...

pa vendar tisoci shizijo... tko je to v lajfu...

point je sam v biti opazen, 'in', pa ne glede na to, v zvezi s cim te vlacijo po zobeh...

to se hoce....

Picasso

kok smo vsi zahtevni... x:o)x

ko bi le izpolnjevali tud mi sami tele svoje zahteve. xDDx

ja, vem, mi pac ne bi sli na tole.

ampak pa kaj pol - eni pa ne bi sli kaj jaz vem kam... al pa pocel cesa kar kdo med nami pocne. pa kaj.

a se res da gledat sam z besnimi ocmi, polnimi nekaksne ihte?

Pa kerga vraga briga sanjska tale al pa karkol kdorkol drug!!!!!

saj gre sam za show, pismu...

folk pa cist srdit. x:o)x x:Dx x:px

Pa dajmo se mal otkacit tega 'slovenstva' zadrtega' pishuka...

Ko vsak komaj caka, prezhi, da bo nekomu bad al kaj....

xrolleyesx xrolleyesx

pa tolk z drugimi se ukvarjat, da kok so mim - ej, a stekamo, kok smo sami v nekaterih receh mim?

ne, nasa negativna lastnost je ta, da smo prevec dobri.

Bulshit. :xx!:

*kar pejte v teme tele, boste videl...

Dons je pa tud tale tole rekla, to mi je mal padlo dol, ko je rekla, no bom iskrena, sem si mislila, svaka cast, napako bo katero priznala?

ne, pretirano je dobra.

Difolt. x:o)x

Picasso

Men je ful anti že ves čas :xx!: . Kaj druzga ni za dodat. Pa neumna se mi zdi, kolk sm pač vidu. x^x

K. Čapek

zakaj pa ne, macona?

vsi tolk srdito sinfajo.... pa ze zato, za ravnotezje, ce drugega ne.

Mi je mimo mal to, da ti je nekdo, ki nima nic s tabo, ki te briga zanj v bistvu, tolk tumach mimo. x:o)x xrolleyesx

No ja, saj sem povedala... vsakdo bi na takile tapeti bil cist off v oceh vecine ljudi, pravzaprav.

vsak tele ma svoj vesele.

Picasso

saj, seveda, saj se sami dajejo v zobe, ze ko se pojavijo.

ampak v bistvu glih zato. to kaze na to, da iz ljudi govorijo predsodki.

Ker - saj lohk vsakdo gleda kaj druzga.

Tko se pa prav naslajajo, da lohk pol sinfajo.

pa zakaj mamo to res Slovenci? :o|o: :sori: xrolleyesx

a ni mim? :sick:

Picasso

Marsa :palec:

Mene tudi moti to šimfanje po defoltu, že samo če se pokažeš na Tv, si prfuknjen, pa glup, pa si želiš samo medijsko sposobnost, pa si tak in drugačen in vsi imamo vse za povedat, dotični je pa podn od podna....ker MI tako mislimo.

:xx!: a ne pove to vsega o nas samih????? x!x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Najprej Celestina... zakaj je zamolcal otroka vsem nam je njegova stvar, sej ni dolzan polagat racune, kolk otrok je naredu... je pa to ona vedla in se mi je svinjsko zdel od nje, da sili na plano taka vprasanja in se gre neko osvoboditeljico... picka... sem ze veckat pri njej ugotovila, da je sam tist za druge prav, kar je njej prav... ego xegox  na nto potenco...  :xx!:

S temle se ne strinjam....namreč...ko greš na oddajo moraš podpisat pogodbo in v njej piše, da majo pravico izbrskat vse o tebi in to objavit, tko da veš že na začetku, v kaj se spuščaš. In če deda ni tok dedca, da bi priznal, da ma otroka....pol, sori.... :xx!: To ni nobena sramota!!! In men se je prov zdelo, da je to izpostavla....sploh ni povedu, ko je predstavlal ljudi, da je njegova hčerka! Halo!!!! Pa je ni noben okol vlaču po zobeh, samo pove se pa, a ne? Najbolj res, da bi ji pred oltarjem povedu: Veš, Miša, ena malenkost je še...mam 10-letno punčko! :eek: :O:

Bednik na kvadrat!

<{POST_SNAPBACK}>....ker MI tako mislimo.

:xx!:  a ne pove to vsega o nas samih?????  x!x

:sori: xyesx :palec:

jaz se tud ne strinjam (ampak saj sem ze povedala) - ce lohk tuje babnice predstavlja javno!!

Pa tud - ne mi s takimi hinavskimi in kao $plemenitimi$ :mad2:

Blabla - ni hotel izpostavljat, to je laz - briga ga ocitno za tamalo, kar kaze cist z vsem. Da se sploh gre kaj tacga (ocitno ni zrel) in pol pa se tole in zdaj je on kao plemenit - noce izpostavljat ubogega otroka. :sick:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Po mojem okusu bi bla sanjska Monica Belluci... :2src:  :2src:  :2src:

No sam ziher bi se jih najdlo eno par, ki bi rekl:

1)Da je predebela

2)Da ma prevelke ustnice

3)Da je prevec zenstvena

4)Da je prevec mezvasta x:Ix

5)Da je ritasta

...

Tko da ma Marsa verjetno kar prav. :palec:

jst bi se z monico belluci kr strinjala.. tale naša je pa taka napast! x:Dx x:Dx

z marso se glede izbočenosti strinjam.. x:Dx

Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...