Milf 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni je tudi Anja Tomažin lepa in tudi karakter ima, ne samo embalaže. Tomažinka ni švoh ja, sem jo v Koloseju enkrat videl (samo ) pa me je presenetila, kako prau fajn v živo zgleda. Prava baba pa še k mojim 190 bi pasala zravn Milf, daj nea južnaj Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sanjska zenska, upam, da si mocna kot Zeus in vztrajna vsaj kot Sizif.Na svojih plecih prenasas grozote, tegobe, zagrenjenost in neizzivetost vseh slovenskih zena (tudi moskih, koliko vidim). Tezka bo Ne bi mogla povedati bolje. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 ja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2005 hehe danes je s5 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Meni gre pri sanjski ženski najbolj na živce Robert Erjavec Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Današnja oddaja Dragan pa Cime Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni gre pri sanjski ženski najbolj na živce Robert Erjavec :xx!: ... pa cist se je ufural... totalen 'Car' je... kao... tale Dragan je pa res model (mene na enga frenda spomninja po obnasanju), totalno ga boli ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>:xx!: ... pa cist se je ufural... totalen 'Car' je... kao... tale Dragan je pa res model (mene na enga frenda spomninja po obnasanju), totalno ga boli ... se strinjam Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2005 Ej meni pa ta bedak dragan gre totalno na živce. Ima se kao za nekega carja, v resnici pa je čist navadna prpa. Zdaj pa je bil tko glasen, jah ej, samo ON proti NJEJ ne more nič, ker ga zdrobi ko ščurka gnilega. Ej ko ga je žlila sem si mislil naj ga le, ker njegov EGO mal stre, ker nekdo mu ga mora. Sej drugače mi gre babše na živce, sam zdej pa sem ji res privoščil da si ga je privoščila. Ej pa tak luzer proti njej ne more nič. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
levjos 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Ja takole, je to do danes sem redno gledal to oddajo, danes pa se mi je zamerila kot že dolgo ne. ZAKAJ? Podlo obračunavanje Robita in Miše z vsemi "PAZI" z vsemi fanti. Kao da ona pa nima napak in je bila vedno poštena in odkrita in oh in sploh. Malo morgen. Robi pa 100% drži z njo. Tud za njega bi bil čas da si omisli kakšno. Če bo sanjska bomo pa še videli. Skratka oddaja in akterji v njej (razen fantov) pa en velik šit. Kakšna pa bi bila oddaja če ne bi bilo Gregorja in Dragana lepo vas prosim. Vsaj nasmejali smo se jim vsi v naši družini. Pop si je zajebal s to oddajo vso mojo simpatijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 sajnska what??? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 jaz pa se strinjam s tistim tipom(se ne spomnim kdo je že bil),ki je rekel,da se je ona delala norca iz vseh.Poštena pa za moje pojme ni niti najmajn. Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Tudi jaz sem danes ujela malo oddaje, sicer je pa ne gledam, ker se mi kar upira... bedno...Redko se zmotim o ljudeh, jih kar dobro "začutim", in tale ženska ni nič kaj prijetno bitje... kotički ustnic navzdol... užaljeno govorjenje.... izraz oči..... me kar moti.... Ves tisti čopor muškarcev pa kot ponižni cucki okoli nje... kako ponižujoče...Ali nam je tega res treba? Ampak izgleda da ljudje radi gledajo take stvari. Če pomislim da J.Springerja, kako ogabna oddaja, pa jo toliko ljudi blazno gleda... fuj...Ni čudno, da so ljudje potem vedno bolj nori... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Js mam pa eno velik bolj sanjsko žensko skor zmeri v sanjah... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni gre pri sanjski ženski najbolj na živce Robert Erjavec Ko smo bili majhni, smo se enkrat skupaj z njim igrali , skoz je neki pametnjačil in hotel bit glavni :xx!: . En tak rejen pigi. Se mi pa dozdeva, da bi utegnil bit malo....hm...mehek, če me razumete, kaj hočem rečt... včasih ujamem kak tak njegov pogled na tele fantke, kot ga skoz očita ubogemu Urožu. totalno neprimeren za vodenje tele oddaje. Danes sta res prepucavala reveže z Mišo. Se mi pa vedno bolj dopade dragan, pa ne na videz, ampak zato, ker mu dela mozeg.In to dobro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 a j pol kdo gledu, kdo je bil izbran za najbl simpatičnega? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a j pol kdo gledu, kdo je bil izbran za najbl simpatičnega? ja oni bedak dragan. Ej, sej ne da bi jaz zdej držal ž mišo al pa kej takega, sam ji res privoščim, naj se dela norca s tistega draga, ej Gregor ki je rekel da bo zavrnil vrtnico je ni, ker seveda, to kar prileti z draganovih ust je ziher sam šit, in je sprejel. Oni celestina, ej tak je bil samozavesten, da... poln samega sebe, kot da je glavni :xx!: Un rjavec je totalno nor :xx!: Potem pa neki težijo da se norca dela z njih - jah saj pa samo resnico pravi :!: :!: :!: ej jaz bi tudi. Nikoli se nisem ampka zdaj se pa čist strinjam z njo. Tipi so nori, babi v čast da se je delala norca iz njih Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 hehehe kok si se razjezu. men je bil pa un dragan simpatičn. sam preveč tud tko ... nesramn. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Draganov značaj se mi zdi zelo zanimiv, saj ga nič ne omejuje...res ga boli k*za mnenje kogarkoli, ne boji se nikogar, nobenih pregrad si ne postavlja zaradi strahu, da komu ne bi bil všeč...s takim značajem lahko doseže karkoli si želi, ne umejuje se popolnoma nič...Miša pa je kot ženska čist ok...nobena ni popolna, tako tudi ona ne...me pa veseli, da je toliko pogumna, da se je izpostavila javnosti, da je bila pripravljena pogoltniti tudi razne kritike, za katere je že vnaprej vedela, da bodo sledile...meni se zdi popolnoma ok...je inteligentna, delavna, aktivna...same dobre lastnosti...videz in smeh, zadeve, na katere se pač ne da vplivati ravno v veliki meri...lahko samo sprejmeš ali zavrneš...kaj od teh dveh izbir je bolje? Kakor kdo hoče... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Draganov značaj se mi zdi zelo zanimiv, saj ga nič ne omejuje...res ga boli k*za mnenje kogarkoli, ne boji se nikogar, nobenih pregrad si ne postavlja zaradi strahu, da komu ne bi bil všeč...s takim značajem lahko doseže karkoli si želi, ne umejuje se popolnoma nič...Miša pa je kot ženska čist ok...nobena ni popolna, tako tudi ona ne...me pa veseli, da je toliko pogumna, da se je izpostavila javnosti, da je bila pripravljena pogoltniti tudi razne kritike, za katere je že vnaprej vedela, da bodo sledile...meni se zdi popolnoma ok...je inteligentna, delavna, aktivna...same dobre lastnosti...videz in smeh, zadeve, na katere se pač ne da vplivati ravno v veliki meri...lahko samo sprejmeš ali zavrneš...kaj od teh dveh izbir je bolje? Kakor kdo hoče... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Seveda gledala včeraj - proti koncu..pač..prej sprehajala psa Mi je bil Dragan simpatičen..lepi zobje.. tako ravnodušen in odštekan.Aja - tole ni hvalnica dečkom...Miša vsa užaljena..se mi zdela, češ, kako si me drznete ogovarjati....šinfati - ocenjevati. Je pa dejstvo - če se greš takole izpostavljat si pač kot kakšna paradna kobilica...pregled zobkov..plombic...ali pa paradni konjček..pokaži kaj imaš..in seveda najpomembnejša stvar - glavno, da poslišaš Mozarta, kdo še te gleda fuzbal Če je hotla najti tipa, glede na kriterije, ki jih je kao imela, ni izbrala pravi način. Nobeden od njih v bistvu...če pa hotela šov pač..saj ga je dobila. Naj torej nosi še posledice...kako že gre tisto..vzami...samo potem pa plačaj Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Ja, je rekel, ne, evo, ne poznam Mozarta. :P Nekje sta bila ze mal bebava s cimetom tam, sam se pa ni pustil zmest, tako da je name vceraj dragan ful dober vtis naredil, velik boljsi kot skozi samo oddajo... In Erjavca dajo VODIT tole!!! :xx!: Pametnjakovici.Tolk casha vsega, pa da niso mogli dat enga bolj simpatico, pa mal boljsega psihologa, ker zdaj je pac on vodil in postavljal zadeve.Pa iz ljubosumja in zavisti se je spravil na dragana (nisem skoz gledala, pac pa sem saltala mal, ampak kadarkoli sem pogledala, je obdeloval dragana). Se spomnim, ko je erjavchek se nadebudno govoril, kako ima v avtu rezervne spodnjice (aja to ni men zaupal, to je javno govoril), no zdaj pa je totalen Jack kao, clo mal prezirljiv je bil On, no!!! - zviska je tam govoril, mimiko cist spremenjeno v enem mescu, ne mors verjet...Sem bila med tem da vsak hip pop* in ga skenslam, in med naslajanjem nad tem. Neumno se mi zdi, da so zdaj tam cimeta ze ocrnili - kaj naj zdaj ona?a se lohk zdaj zanj odloci?tako ima prakticno sam andreja (o njem pa nobenga kadra).Dramo je delal iz tega (erjavec), ker ne steka lajfa, ker nikol ni zural v lajfu al kaj - ne loci realnosti od pijanske zabave... kaj naj bi pa pocel tipcki, slo je za zajebancijo, tale be** pa je govoril o iskrenosti, odnosih itd. Daj daj daj!!!! Keri tipi se pa ne zezajo!!!ce bo tip se tolk okol padal za bejbo, se bo vseen rezhal v moski druzbi duhovitostim na njen racun, pa to ne pomeni da je kaksen hinavec.. Pac, zajebancija...Ta je pa neke *odnose* iz tega ven dobival, pa zivljenjske situacije..V bistvu je pa ZABAVNI SHOW. Skratka, ful casha so zmetal, a pri voditelju so pa zaskrtaril, pa so pac dal enga iz svoje bere.Namest da bi dal, kaj jaz vem, Jonasa (a si predstavljate, kwa bi svical vsi )...res, no... ... kaksen izbor, tule so ga najbolj usrali...sem prepricana, ce bi nekdo boljs vodil, da ne bi bilo tko abotno... mehek? in - ce te razumemo? Ne, daj razlozi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Doma imamo apartmaje in je lani okoli novega leta klical en tip in spraševal, če imamo še prosto. Moja mami k se je oglasila, je rekla, da pač ne, ker imamo rezervacije za novo leto že od poletja. Pa je rekel, če se res ne bi dalo kako urediti, je rekla, da žal ne. In potem iz slušalke: "A pa vi sploh veste kdo kliče? Jaz sem Robert Erjavec, a veste kdo?" In moja mami brezbrižno da ne in da je tudi kaj dosti ne zanima. Je hotu kr neki...če nimamo nimamo! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Draganov značaj se mi zdi zelo zanimiv, saj ga nič ne omejuje...res ga boli k*za mnenje kogarkoli, ne boji se nikogar, nobenih pregrad si ne postavlja zaradi strahu, da komu ne bi bil všeč...s takim značajem lahko doseže karkoli si želi, ne umejuje se popolnoma nič...Miša pa je kot ženska čist ok...nobena ni popolna, tako tudi ona ne...me pa veseli, da je toliko pogumna, da se je izpostavila javnosti, da je bila pripravljena pogoltniti tudi razne kritike, za katere je že vnaprej vedela, da bodo sledile...meni se zdi popolnoma ok...je inteligentna, delavna, aktivna...same dobre lastnosti...videz in smeh, zadeve, na katere se pač ne da vplivati ravno v veliki meri...lahko samo sprejmeš ali zavrneš...kaj od teh dveh izbir je bolje? Kakor kdo hoče... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Doma imamo apartmaje in je lani okoli novega leta klical en tip in spraševal, če imamo še prosto. Moja mami k se je oglasila, je rekla, da pač ne, ker imamo rezervacije za novo leto že od poletja. Pa je rekel, če se res ne bi dalo kako urediti, je rekla, da žal ne. In potem iz slušalke: "A pa vi sploh veste kdo kliče? Jaz sem Robert Erjavec, a veste kdo?" In moja mami brezbrižno da ne in da je tudi kaj dosti ne zanima. Je hotu kr neki...če nimamo nimamo! aja in da zdaJ ko je pa on ON! - boste pa v momentu se slint zacel okol njega...Mama pa - ne ga ne pozna in je tud ne zanima!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.