Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Behemoth

Recommended Posts

Dragan je res imeniten. Kako dobro je okarikiral Mišo! Ne bi je mogel bolje.Potem pa Mišina užaljenost, ko vidi svojo podobo pred sabo. Že v začetku sem trdila, da ti mladci (nobeden) ni primeren. Vse preveč smrkavo, neoblikovano in nedoraslo, razen Edija, ki pa je (mislim da kar v svoje dobro) izpadel. Mislim, da Miša ni imela nobenega resnega namena koga tukaj najti. Že pred oddajo se je govorilo, da ji je bolj všeč nekdo iz POP TV, torej je bila to samo farsa, ki pa se je sprevrgla v nepričakovan konec: s vojim distanciranim obnašanjem in vzvišenostjo se je vsakemu zamerila. Tisti, ki so odklonili cvet so naredili prav.
What you are is God's gift to you. What you make of yourself is your gift to God.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 947
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Dragan je res imeniten. Kako dobro je okarikiral Mišo! Ne bi je mogel bolje.Potem pa Mišina užaljenost, ko vidi svojo podobo pred sabo.  Že v začetku sem trdila, da ti mladci (nobeden) ni primeren. Vse preveč smrkavo, neoblikovano in nedoraslo, razen Edija, ki pa je (mislim da kar v svoje dobro) izpadel. Mislim, da Miša ni imela nobenega resnega namena koga tukaj najti. Že pred oddajo se je govorilo, da ji je bolj všeč nekdo iz POP TV, torej je bila to samo farsa, ki pa se je sprevrgla v nepričakovan konec: s vojim distanciranim obnašanjem in vzvišenostjo se je vsakemu zamerila. Tisti, ki so odklonili cvet so naredili prav.

Prišla bi na LNF, tus se dogaja pecanje, da se kar kadi x;)x x:)x , samo zdaleč, da bi bila na LNF sanjska x:Dx

It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>Tisti, ki so odklonili cvet so naredili prav.

a ga ni sam en? ales al kdo?

ja, on je v tejle konkretni zgodbici zlo kul izpadel. tud cist plemenit, nic se ni ven metal pa nic, niti opravljal, norceval, je pa edini, ki ni sprejel.

V bistvu Dragan pa je vsakic.

Edi pa je kul. Se vceraj jo je clo kao mal potolazil, to je zlo lepo od njega, v bistvu ga je ona ponizala, a on pa tkole - kar pomeni da je vseen kar car.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Men se je Aleš do včeri ful vredu zdel. Tak skuliran...pameten. Pol je pa včeri na oddaji sral okol Uroša. Meni se je zdel skrajno nesramen. :o|o:
Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

a res?? tega pa nisem vidla??

Tist ko sem jaz gledala, je skoz bil tih, razen na konc, ko je par besed spregovoril.

a res?

Hmmm....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>a res?? tega pa nisem vidla??

Tist ko sem jaz gledala, je skoz bil tih, razen na konc, ko je par besed spregovoril.

a res?

Hmmm....

Ma ja skoz je trobu, da je Uroš zih pedr, kerm ma prov take kretnje, da "normalni" ljudje nima takih kretenj. :xx!:

Kr neki! :o|o:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Ja Ales je bil res ful zaljiv.

Misa pa...samozavesti in inteligence v tej zadnji oddaji ni pokazala. Odgovarjanje na vprasanje z vprasanjem? Nobene sposobnosti pametnega argumentiranja svojih dejanj ( pa tega nas ucijo x!x xrolleyesx ) Ja, kao spet opravljam, sam drugi so pokazali vec tega. Ze to, da je rekla, da je enega izlocila samo na podlagi GOVORIC, mi je cisto mimo. JA GESTEL MA PA DOBER xrolleyesx

Dragan...no ja, sej nekatere dobre fore je mel. Se posebi tist cinicen smeh, ko je Misa rekla, da se ne dela norca iz ljudi. Nekatere "igrane" fore s Cimetom so bile pa malce too much.

Tudi jaz, ce bi, bi glasovala za Dragana, ze zato, ker dobro zgleda x:o)x x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

jest pa mislm, da se Erjavec poskuša samo bolj umetniško in uglajeno držati in gestikulirati, kao en izobražen intelektualc in gospod...pa mu uspe to le tako na pol, da izgleda, kot da je "topel"...

kar se Aleša tiče...ko so bili fantje še sveži v bajti, se niso poznali. Vsak je iskal določene prepoznavne lastnosti svojih cimrov, katere so potem napihnili in se delali norca iz njih...bila je zafrkancija fantov, da so pač imeli na kako temo oslarije zganjat...najbrž je tako izpadel tudi Urošov način gestikuliranja, pa nihče v resnici ni verjel, da je peder, niso bili gotovi o tem, lahko je, ali pa ni...tako sem tudi razumel Aleševo izjavo, pač njegovo mnenje, o čemer pa dejansko ni prepričan, lahko pa je bila samo zajeb...

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

<{POST_SNAPBACK}>jest pa mislm, da se Erjavec poskuša samo bolj umetniško in uglajeno držati in gestikulirati, kao en izobražen intelektualc in gospod...pa mu uspe to le tako na pol, da izgleda, kot da je "topel"...

kar se Aleša tiče...ko so bili fantje še sveži v bajti, se niso poznali. Vsak je iskal določene prepoznavne lastnosti svojih cimrov, katere so potem napihnili in se delali norca iz njih...bila je zafrkancija fantov, da so pač imeli na kako temo oslarije zganjat...najbrž je tako izpadel tudi Urošov način gestikuliranja, pa nihče v resnici ni verjel, da je peder, niso bili gotovi o tem, lahko je, ali pa ni...tako sem tudi razumel Aleševo izjavo, pač njegovo mnenje, o čemer pa dejansko ni prepričan, lahko pa je bila samo zajeb...

:palec:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Če je kdo v tej oddaji peder, ni to samo Uroš, ampak je zagotovo Robert Erjavec. Natančno ga opazujte.

saj vem, da si to mislila, se izogibam oznakam, namigom (sama, pa tud, sem le urednica), sicer pa se tud meni zdi gej.

Cashy, motis se - 'gejevsko' se je obnasal ze prej... ce ti pravim, da je skorajda med hihitanjem in s cist zhensko mimiko, kot kaka pi.kica 'nam zaupal' nekoc, da ima rezervne *spodnje hlacke* s sabo v avtu. :P

halo. xrolleyesx xrolleyesx :U:

Zdaj pa se je pac ufural, ker tule zdaj vodi, v bistvu je ON najbolj pomemben, pravzaprav. x:Dx x:o)x

On misli, da bo edini 'lep izpadel' - oni so bebcki, ona je mal dol padla, on pa ni rabil nic sebe izpostavljat - on se ni nic ponizeval, on je dobrohotno tam in razumevajoce sledil vsemu.

Na tapeti je Misa - in oni.

On pa ne.

Pa recimo je se kaj tacga zraven, da je tipcek kake pol kilce shujsal in je pac pridobil na samozavesti (o tem sem ze nekoc nekje govorila, kako ratamo nerealni, recimo shujsamo z 90 na 80 kg in smo se vedno predebeli, a ker smo shujsal 10 kg in se dejansko recimo tud ze pozna, smo 'zase prej' ful dobri. ne pa mroda tud v primerjavi s suhimi. ce veste kaj mislim...)...

Pa recimo ze fact, da VODI (*pozor, on ima cez vreme, torej nic karizmaticnega in sanjskega) oddajo, ki se povezuje s pojmom sanjski/sanjska..... mu je dal najbrz mal kril.

Torej ze sploh da vodi.....

Mozna varianta - Dragan mu je vsec, a mu gre na zivce, ker cuti, da ga slednji prezira, pa se je na tak najbolj butast nacin 'masceval', ker ga je cist skoz drkal...

In do njega je najbolj tele face delal...

Govorica telesa ful pove.

upam da berejo tole na POP TV. xyesx x;)x

Picasso

Jap. To sem tudi jaz pomislila..da se je Erjavec zapalil, Draganu pa laski pokonci skočil :eek: Kakorkoli..človek resnično pokaže svoj karakter..beden pač.

Pop tv?? Heh ne bi rekla dva krat...če že ne razmišljajo kaj drugega...recimo...kaj ala Veliki brat wočing ju :vragec: Hrvati so menda cele familije na en otok spravili(nekje slišala ali brala..ni zanesljiva tale informacija)

Je pa jim ratalo nekaj...na koncu je folk usedel se pred tv in gledal razgaljanje..ne telesno...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

who's Big brother - is the question now! x:Dx :vragec: x;)x

*

... me pa nekak skoraj 'preseneca' dejstvo, da ko vrtam mal vase, se poglabljam, vse... a mi ni zoprna 'sanjska'.. Misa pac zdaj konkretno.

Jo gledam kot da je sam clowk.

Ni mi zoprna, to je dejstvo.

Ma kake zoprne poteze, reakcije... menim da sploh ne tolk da je neiskrena, kot da je sam muhasta, ambiciozna in morda tud mal 'povzpetniska'.... sam, a je to nujno negativna lastnost?

Kok vas/nas pa ima to lastnost?

Nihce? ne me basat! x:o)x

Moti nas oznaka, da je to zdaj 'sanjska'... po mojem.., nekak se mi zdi, kot da prek tega pa ne mormo... :D

a ni no? x!x x?x

Predstavljaj si, da je to tvoja sosolka... sestra.. sestricna (ne, ona pa ze ne bi??? x:Dx - pojma nimas, kaj BI vse clovek)... probaj za sekundo bit naklonjen, videt cloveka v njej...

ne vem, no, a je to tko tezko?

al zakaj pol gledamo?

sam da lohk recemo joj kok je mim?

ja zakaj pol gledamo?

jaz gledam (kadar gledam, zdaj predvsem zato, ker sem pac padla mal v ta stos in ce 'se ze grem' xDDx) zato, da izsrkam neko *psihologijo* iz tega, kaj jaz vem, vzroke... pa vse... pac, ljudje... to me je od nekdaj zanimalo in me se vedno.

men je vseen, a je to zdaj 'sanjska', al je to lik v knjigi, filmu... soseda... karkoli...

zakaj videt v drugem vedno sam... ne vem, no, kot da smo tujci.. no zdaj sem pateticna, sam ne najdem pravih izrazov...

skratka - zakaj ne videt v drugem preprosto sam to kar je - clovek - z vsem pac kar sodi zraven, to je - k njemu kot osebi?

Zakaj tolk enih sodb in vsega... in ce pa ze, zakaj ne ZASE potegnit necesa dobrega?

Ne, vse moti, da ni iskrena - halo!!! ne me basat!!!! Kolk pa je iskrenih... dajmo dajmo, vsak se dela lepega (se spomnimo, najslabsa lastnost, ki jo imamo, je ta, da smo predobri in prevec obcutljivi!!!??? x:Dx x:o)x x:px)..

Ampak mi imamo zdaj moc, da od dalec presojamo in imamo vehementno mnenje.

ce pa bi imeli jajca, bi se pa potili ali v 'milijionarjih', 'clenih' in vsem mogocem...

In se nekaj - CASH in placana zabava NI zanemarljiv dejavnik. x!x xyesx xcheersx :party:

pa mors bit mal odbit za kaj tacga.

jaz mam pa rajs odbite mal, kot pa ziherase, ki gnilijo in iz naslonjaca kenjajo cez one, ki si upajo.

hawk. x;)x

Picasso

x:Dx Ko sem videl včeraj "slučajno" na POPtv Dragana :lol: Nisem mogel verjet, da mu je uspelo pridet do tam, saj sem bil prisoten, ko se je vpisal potem net-a, da bi rad nastopil v tem programu....hahahahahahahahahaha...v glavnem je moj dober prijatelj x:Dx
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

aja... hm, glej jo, *psihologijo*, *zen*?, *ril lajf*? x:Dx x:px x;)x

namrec - ali gre pravzaprav za to, da moramo zavzeti stalisce - 'pravo stran'? x:px

ali je to tekma? no nekak ze... ce so zrebci pa vse... pac, konukrenca, to je vedno pac tekma zraven pol...

no da ne zabluzim - ali nam je torej lohk vsec Dragan in ali nam je pol lohk vsec tud Misa (ali celo R.E.? :OO!: :eek: x:Dx x:px)?

ne, nam ne more bit? x:o)x

lohk nam je vsec ta. al pa ta. torej moramo se opredelit. zakaj pa?

kaj nas pa sploh briga vse skupaj? x:px :vragec:

se morda identificiramo s cim? x;)x

al smo ravno zato tko nad, ker se kao sploh ne moremo? x:o)x

ali smo ze slisali rek 'zarecenega kruha' in to... ja, in se nam je zdel butast... vem... to je tko, kot ko ti 'tastari' nekaj govorijo in je to butast. sam ko bos sam 'tastar', bos potemtakem sam prav tako butast. x:o)x x;)x x:px

x:Dx x:Dx x;)x

xcivx xcivx xcivx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx Ko sem videl včeraj "slučajno" na POPtv Dragana :lol: Nisem mogel verjet, da mu je uspelo pridet do tam, saj sem bil prisoten, ko se je vpisal potem net-a, da bi rad nastopil v tem programu....hahahahahahahahahaha...v glavnem je moj dober prijatelj x:Dx

reč mi da je nor, od mene to.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Marsa, sam ne bi mogel povedati bolje, kot ti :palec: :mezik:

Tu se mi utrneta dve misli: Po bitki je lahko vsak general...

: vsak vidi v drugem, kar nosi sam v duši...

če si fokusiran na dobre lastnosti, jih boš našel, če pa na pomanjkljivosti, boš pa našel te...s katerim fokusom je bolj prijetno živeti?

Btw, ko sem prebral Mišino mini biografijo na enem od Marsinih linkov, sem bil fuuuul presenečen, kako je punca sposobna in delovna...če bi bila moja punca pol toliko sposobna, pridna in čedna, bi bil zelo happy :onfire: :inlove:

glede tega je tudi zame sanjska...

njenih negativnih lastnosti pa ne poznam, tako, da jih ne morem komentirat...

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

<{POST_SNAPBACK}>Men se je Aleš do včeri ful vredu zdel. Tak skuliran...pameten. Pol je pa včeri na oddaji sral okol Uroša. Meni se je zdel skrajno nesramen.  :o|o:

men pa ni bil, stal je za svojimi besedami, čeprav men Aleš roko na srce deluje tud tko čudno... ok, ni moj tip x;)x

mi je pa zanimivo tudi tole...

http://sanjskazenska.si/obr.php?show_id=14&media_id=539

pa še to, če ni želel izpostavljati svoje hčere je pač ni želel... lahko bi to upoštevala, si ustvarila svoje mnenje...

in zakaj so rezali samo določene inserte, to fantje skoz poudarjajo... no danes je gospod Robert tudi pri meni dobil - ker na določeno vprašanje nimaš napisanega scenarija...

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx Ko sem videl včeraj "slučajno" na POPtv Dragana :lol: Nisem mogel verjet, da mu je uspelo pridet do tam, saj sem bil prisoten, ko se je vpisal potem net-a, da bi rad nastopil v tem programu....hahahahahahahahahaha...v glavnem je moj dober prijatelj x:Dx

Hihi, pol pa sem paše še moj prijatelj in frizer Maki...

ponavad ne komentiram tegale, k nit ne gledam glih, razn če slučajno kej ujamem...sm pa včeri uno ponovitev vidla, pa sem se ornk narežala, tko da...... x:Dx

kar se miše tiče, k jo vsi tk pluvate.....sej ona se verjetno ni edina prjavla na tole, je blo verjetn še enpar drugih bab.....pa so njo izbral....verjetn da so mel neke kriterije, jim je že mogla ustrezat, sej konckoncev punca res fajn zgleda in tud če bi recimo kirokol drugo izbral za vlogo sanjske, bi folk našu tisočineno napako na njej......bi mela pa čudn nos, prevlko rit, prekratke noge.....zihr kej.....tk da brezveze tole....sej tud men ona ni glih nekej kao.....sam doma pred tvjem je res simpl pametn bit......u real lajfu je pač verjetn taka kt smo vsi, ma svoje prednosti in slabosti, po nečem izstopa, drgač pa klapa z ostalim folkom......tk kt vsi ostali in če bi recimo kera od nas se tkole izpostavla, bi biv isti šmorn....

drgač se mi je pa včeri totalno bedno zdel, kk so se na unga dragana spravli......mislim roko na srce, tip je faca in js sm umirala od smeha k so une posnetke kazali k sta jih s cimetom posnela.... :wOOt: in zdej sta kao tahujš kriminalca, ker so pač tk prikazali....lahk bi to drgač....bl za hec uzel.....miša pa kao ful užalena......tud ona bi se komot temu nasmejala, č bi bla za kej, sej se morš tud na svoj račun znat nasmejat gdaj, to velik pove o človeku....

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

dragan je full faca, no cime pa tud skoz od začetka sem rekla da je on men the best, mi je bil najbolj simpatičen, ampak dragan je car zdej še večji ko ni več v igri..

ja tale vremenar, njegovo obnašanje katastrofalno (od tega da se obnaša ko pederček do tistga pokroviteljstva), ona pa je taka kot je.

Oddaja za relaksirat se men zdi tale....

Mushi

OK! Dejmo neki razumet glede Erjavca... xrolleyesx Splosna javna skrivnost je, da Erjavcev programski direktor veselo polaga "sanjsko zensko" - tole one... glede na to, da je v glavnem nepriljubljena med folkom, celo med nesojenimi snubci, je normalno, da mora Erjevec, ce hoce obdrzat sluzbo, v medijih zascitit tole one! Se vem ne zdi logicno? Verjetno je prijokcala vsa uzaljena, ker je tipi niso vec obrajtal, ker je mislila, da so njeni glavni aduti, samozavest, ego in da kao ve, kaj hoce, ce sprasuje ponizujoca vprasanja... bejba pac se ni dojela da ni dovolj samo barva las in bajnih 50 kg za to, da je moski nor nanjo.... so jo skuzili in v javnosti bo nardila vse, da si "opere" ime ... Erjavec ji pa samo pomaga... ker ji mora!!! :o|o:

Glede nje pa... :xx!: uf... skoda besed... :xx!: gledanost raste... ona pa si iz oddaje v oddajo dela vecje bruke...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ne štekam....men ona sploh ni ne vem kok grozna!!! Mislm, glih za prjatlco je neb mela, fentala je pa tud nebi...bi pa Dragana enkrat okol gofle....men je pa totalno bedno izpadu! Cepec naduvan!!!! :vragec: :vragec: :vragec:

Tišina! Mam pravico do svojga mnenja, tko da mi ne zdej pizdit! Jasno? x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...