cosma 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Pih...zdele me žre, ker nisem gledala in ne morem kaj dosti povedati V bistvu tiste 3 minute, ki sem jih videla so bile Draganovo spakovanje prikazano v hiši in tudi potem v studiu. Dobila sem vtis, da fant se ne da, sicer malce grobo vse skupaj, meni se že ne bi fino zdelo, če bi se kdo tako spakoval iz mene, pa imam kar nekaj humorja na zalogi, na svoj račun....Vsekakor je ok...ampak tole je bila ena neposrečena kombinacija, Miša&the boys.... Vsi imamo svoje šibke točke in če bi se kdo začel posmehovati iz njih, ne bi bili ravno Tudi recimo zunanje lastnosti posameznika, so lahko kamen spotike in zaradi tega je največ nesrečnih ljudi, je pa tudi močno orožje medsebojnega obračunavanja, recimo kriv nos, velika ušesa, krivi zobje, noge na x, širok hrbet, velika rit (lahko tudi kot karakterna oznaka) ..... whats the point ??? Kaj imamo od tega, če nekomu **očitamo** zunanje lastnosti? Kakšno zadovoljstvo pričaram sama sebi, če rečem XYZ, da ima krive noge in grde lase?Mah, meni se zdi to res ubogo. Sicer pa od vsega videnega, bi fante spravila v šopek in izbrala vsakega, za nekaj drugega.... Pikica Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne štekam....men ona sploh ni ne vem kok grozna!!! Mislm, glih za prjatlco je neb mela, fentala je pa tud nebi...bi pa Dragana enkrat okol gofle....men je pa totalno bedno izpadu! Cepec naduvan!!!! Tišina! Mam pravico do svojga mnenja, tko da mi ne zdej pizdit! Jasno? ej pa ti si carica Ej kar ploskam ti <{POST_SNAPBACK}>Pih...zdele me žre, ker nisem gledala in ne morem kaj dosti povedati V bistvu tiste 3 minute, ki sem jih videla so bile Draganovo spakovanje prikazano v hiši in tudi potem v studiu. Dobila sem vtis, da fant se ne da, sicer malce grobo vse skupaj, meni se že ne bi fino zdelo, če bi se kdo tako spakoval iz mene, pa imam kar nekaj humorja na zalogi, na svoj račun....Vsekakor je ok...ampak tole je bila ena neposrečena kombinacija, Miša&the boys.... Vsi imamo svoje šibke točke in če bi se kdo začel posmehovati iz njih, ne bi bili ravno Tudi recimo zunanje lastnosti posameznika, so lahko kamen spotike in zaradi tega je največ nesrečnih ljudi, je pa tudi močno orožje medsebojnega obračunavanja, recimo kriv nos, velika ušesa, krivi zobje, noge na x, širok hrbet, velika rit (lahko tudi kot karakterna oznaka) ..... whats the point ??? Kaj imamo od tega, če nekomu **očitamo** zunanje lastnosti? Kakšno zadovoljstvo pričaram sama sebi, če rečem XYZ, da ima krive noge in grde lase?Mah, meni se zdi to res ubogo. Sicer pa od vsega videnega, bi fante spravila v šopek in izbrala vsakega, za nekaj drugega.... Pikica Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej pa ti si carica Ej kar ploskam ti Hvala, Behi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Ok, nimam prav veliko za povedat, ker ne spremljam, se mi ne da... videla sem samo tist košček oddaje, kjer je enga (Edija?) pustila samega na večerji.... no v glavnem, moj mi je po mailu poslal njen smeh.... http://www.smiliez.de/smilies/smiliez.de_2125.gif ...sej ne maram bit zlobna, sam ta smeh je pa čist neki posebnega.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 http://sanjskazenska.si/biografije/misa9.php Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 1979! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 En petek sem bil na obisku, kjer nisem mogel drugače, kot da z njimi gledam to. Kake 14 dni nazaj, ko je enga stisnl, ko ga je Miša vprašala za otroke, ki jih je hotel zatajit. Fant ji je to takoj priznal, pa je želel, da se javno ne bi izvedelo, hehe. Mislim, otroke zatajit zaradi ene oddaje? Kam pa je ta padu? Pol je bil tako iz sebe, da je izstopil, vsaj tako je rekel. Ampak potem je vseeno prišel na podelitev vrtnic. Kje je imel obraz? Če je izstopil, je izstopil in konec, čeprav verjamem, da so ga prepričevali. In če bi mu potem dala vrtnico namesto komu drugemu, bi punca dobila pri meni en velik minus. Na take, ki javno izstopijo, nimaš kaj računati. Ali se premisliti za tren oka. Tako, eno nadaljevanje sem gledal, zato sem si privoščil en komentar. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 jest sm gledala eno oddajo , pa še to zadnjo, ko so bli vsi v studiu...in morm rečt, da sem se ful narežala..men je blo too much smešn, ko sta unadva oponašala Mišo in ostale..pa un, k je kao gay, k je Miši rekel: Sej ti maš pa mene itak za prjatlco.." mislm, jest sm se ful narežala..Miša pa kao edina pravična med njimi..sem slišala marsikej o njej od folka k jo pozna..ma sej, men je vseen, itak je šov, kao reality.. ja, njen smeh je pa itak Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 OjJst sm mal vn padla...že nek cajta nism nč gledla te oddajce...ni zneslo...sej ne da bi jo neki ful rada vidla...ampak firbec me pa usen mal matra Kaj mi lak prosim gdo v dveh stavkih sam mal pove, kaj se dogaja, gdo je še u igri, če je koga spet grdo skenslala, al pa kak njo...Me ne bo motlo če bo ful subjektivno gracias Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Se mi ne da brat....a je že konc, je že zbrala...... najebavška? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Ni še konec, ne, to začetek jeeeeeee.... hihi... Ostala sta še Andrej in Cime...baje ne bo nobenga zbrala...itak so že oba v javnosti vidl z drugo, ona ga pa serje z enim s popa...tak, zdej pa fse veste! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Aha. No, pol pa je un s popa....najebavšek. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 najebavšek ali ne, faše ga pa le! Kera rima...bom kr pesnica postala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Kaj to faše? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Faše po riti! Tko k s ti včas od mene - virtualno...ne rec, da ti ni sedl? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala, Behi... sej maš prav <{POST_SNAPBACK}>Ok, nimam prav veliko za povedat, ker ne spremljam, se mi ne da... videla sem samo tist košček oddaje, kjer je enga (Edija?) pustila samega na večerji.... no v glavnem, moj mi je po mailu poslal njen smeh.... http://www.smiliez.de/smilies/smiliez.de_2125.gif ...sej ne maram bit zlobna, sam ta smeh je pa čist neki posebnega.... hehe, a ne da ima neko čudno, kot da bi se htela vsrati poleg Moji majki in sestri gre njen smeh tak na živce da... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>En petek sem bil na obisku, kjer nisem mogel drugače, kot da z njimi gledam to. Kake 14 dni nazaj, ko je enga stisnl, ko ga je Miša vprašala za otroke, ki jih je hotel zatajit. Fant ji je to takoj priznal, pa je želel, da se javno ne bi izvedelo, hehe. Mislim, otroke zatajit zaradi ene oddaje? Kam pa je ta padu? Pol je bil tako iz sebe, da je izstopil, vsaj tako je rekel. Ampak potem je vseeno prišel na podelitev vrtnic. Kje je imel obraz? Če je izstopil, je izstopil in konec, čeprav verjamem, da so ga prepričevali. In če bi mu potem dala vrtnico namesto komu drugemu, bi punca dobila pri meni en velik minus. Na take, ki javno izstopijo, nimaš kaj računati. Ali se premisliti za tren oka. Tako, eno nadaljevanje sem gledal, zato sem si privoščil en komentar. Sej ni hotu otroka zatajit, baje ji je pred oddajo povedal za otroka, samo da noče o tem javno govort, ker naj bi bila neka boleča in srce parajoča zgodbica.... Bivša punca je baje hotla met otroka in je bila z njim le toliko časa dokler ni zanosila pol ga je pa skenslala... In punčke ni videl do pred kratkim... <{POST_SNAPBACK}>jest sm gledala eno oddajo , pa še to zadnjo, ko so bli vsi v studiu...in morm rečt, da sem se ful narežala..men je blo too much smešn, ko sta unadva oponašala Mišo in ostale..pa un, k je kao gay, k je Miši rekel: Sej ti maš pa mene itak za prjatlco.." mislm, jest sm se ful narežala..Miša pa kao edina pravična med njimi..sem slišala marsikej o njej od folka k jo pozna..ma sej, men je vseen, itak je šov, kao reality.. ja, njen smeh je pa itak Uroš je gay.... Miša pa ni prou nč pravična, ena navadna naduvana kobila je, k misl da lahko žal folk in se iz njega dela norca ona bo pa princeskica ostala.... Pa da se ne bomo narobe razumel! Tut tipi pol qrca niso vredni. Ne bi se jim blo treba spuščat na tak njivo kot je ona! K je pa na oder pršla ji je pa sam Dragan upal povedat kar ji gre. Pa še to premal.... Cime je pa en tak mali debel hinko! Da gre šuntat folk naj ne sprejme vrtnice sam jo pa je ( pa vem da ni nč reku sam še vedno je u igri, tko da tehnično jo je sprejel..) Tolk glupa o ddaja je bla da je gledat nisem mogla! :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Faše po riti! Tko k s ti včas od mene - virtualno...ne rec, da ti ni sedl? Pismo, kak bi mi se sedl, če me je pol rt bolela? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 kwa pa nastavljaš...to bi ona mogla...bučko...s štručko...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 No oddaja je namenjena samo temu, da se perejo umazana perila in voditelj oddaje to še dodatno podpihuje. Vse je to v imenu gledanosti. Akterji pa ubožci sebe izpostavljajo kot kakšno pokvarjeno meso na izložbi. Še posebej akterka. In mi ljudje to radi gledamo. Zanimivo nam je kako se ljudje na televiziji medsebojno koljejo. Gladiatorske igre je podoben koncept, kot reality show. Pred začetkom so vsi prijatelji, potem pa se pokoljejo medseboj in mi gledalci, s telefonskimi klici zahtevamo od vodje(itelja) palec gor ali palec dol. Kako arhetipsko obnašanje! Zanimivo! Na to temo bi se dalo tudi diplomo napisat. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...In mi ljudje to radi gledamo. Zanimivo nam je kako se ljudje na televiziji medsebojno koljejo. Gladiatorske igre je podoben koncept, kot reality show. Pred začetkom so vsi prijatelji, potem pa se pokoljejo medseboj in mi gledalci, s telefonskimi klici zahtevamo od vodje(itelja) palec gor ali palec dol. Kako arhetipsko obnašanje! Zanimivo! Na to temo bi se dalo tudi diplomo napisat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Ja, ti tipčki baje da jih je kr vidt z drugimi bejbami...Cime je tle z naših koncev...sem slišala da je itk šou u ta šou sam zato, da sebi osebno mal reklame nardi...in očitno si je kr dobro naredu... Dragan pa...baje da hodi s Tjašo Cvetkov??? A gdo kej ve o tem???Pupca je stara 19 let, letos končuje 4. letnik vzgojitelske...drugač je pa njen fotr kaskader Rok Cvetkov... a gdo kej ve o tem? Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Nč ne vemo in nas ne zanima, k je tepc. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 a boste gljedal danes? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Ce ne bom prej zaspala, ja. Bomo z druzbo gledali najbrz...Sej danes bo po moje ful velika gledanost Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.