Marsa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 a dons je zadnjic? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Jp, dons bo oba po možnosti odpikala...hihi...go, girl! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 aha, thx... a v nedeljo je formula? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 itak jo noben vč ne mara.. jih MORA odpikat, heheh.. če ne bo odpikana.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha, thx... a v nedeljo je formula? a ti zgledam formula fan???????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 mogoč je pa marsa misla TOMBOLA? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 To bo to, ja....najbrž na wcju spored zdej bere... Marsika, brez zamere! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 men se pa Miša tko smili, k jo noben ne mara Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 hmm, ja, predvidevam, da nad razpletom ni nihče presenečen...vsaj jaz nisem... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Hehe,ravno prav sem prižgala Tv,da bom gledala film, ko je Miša dobila košarico! Prav ji je-manipulatorki! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe,ravno prav sem prižgala Tv,da bom gledala film, ko je Miša dobila košarico! Prav ji je-manipulatorki! hahaha dobro izvedeno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>mogoč je pa marsa misla TOMBOLA? ne mislila sem formula, a mislis da sem tolk shusasta, da tolk crk lohk zamenjam (to ni mroda ali pa rpedvsem ) Mdr. tud zato, ker ob petkih se mi ne da zaviset pred tv ob osmih... pa ce gledam, gledam ponovitev v nedeljo... in ce je formula, ce je obicajna ura, je to okol 14h, torej mora bit to pol prej. zdaj ko sem ze ene dve oddaji gledala skor celi in par insertov in ze mal tole... opazovala, me pac se kar zanima tud *konc*. aja, ja, najbrz se mi bo ocitno misa smilila. ker vidim vase komentarje (in neke nove teme se odpirajo , pa nimam energije in ne da se mi *ukrepat*, pac pa sem opazila, da se neke stare zgodbe valjajo... hocem rect, da je to itak najbrz ze tud v tej temi, tele zgodbe rekla/kazala, kdo je s kom in kdo ni...). In zdaj so vsi cist ogorcheni!!!!Je dobila, kar je iskala pa taksno. Kot - to nas je najbolj skrbel v lajfu! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Nism sicr gledu tega,sam je že dubla kr je iskala,ka češ! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Vsi, vkljucno z Damirjem in Nataso ( pa brez Mise) so bili danes tam pri Cimetu doma. Pa baje se 400 drugih Neki sem gledala v "klepetalnici", pol sem pa mogla it....Tud oddajo smo bolj na pol gledali...men sploh ni dobro izpadlo no. Sej ce on neb nje "zavrnil", bi pa ona njega....Fant je mel zeljo igrat frajercka. Ce je res z unim Slakom, al kva je ze, je itak dosegla svoje. Prijavila se je na oddajo ( al poklical so jo), posledicno je spoznala tipa ( torej tega direktorja ) in ce sta res skp, je itak cilj dosezen - spoznala moskega v katerega se je zaljubila. Tako, da srecno Misa! Tisti "snubci" so pa dozivel tistih 15 minut slave...in se pocutijo dobro, ker jim je "toook ratal"... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 formula? :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> in luštna. ! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Tako zoprne babe kot je bila ona Mišina frendica pa že dolgo nisem videla. mislim, kaka vprašanja si drzneta postavljat. Skoraj kot KGB, samo še reflektor v fris je manjkal. Pa kaj koga briga, s kolikimi ženskami sta fanta spala?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tako zoprne babe kot je bila ona Mišina frendica pa že dolgo nisem videla. mislim, kaka vprašanja si drzneta postavljat. Skoraj kot KGB, samo še reflektor v fris je manjkal. Pa kaj koga briga, s kolikimi ženskami sta fanta spala?! Pravzaprav je mene bolj zmotil izraz "kolko si jih pa ti že položil" :xx!: in se strinjam, tisti ego Mišine kolegice je kar prismrdel v našo dnevno sobo ob gledanju - tut potuhnjeno žaljiva se mi je zdela na momente, medtem ko je bila blotna deklica tiha kot miška, ne vem zakaj so jo sploh vlačli na oddajo, če niti enega stavka ni iz sebe spravila - nekaj po načelu "just sit here and look pretty" ...bedno Cimetu pa dam za vrhunec izvirnosti, tut majčke so ble provokativne in čisto na mestu, Edi je bil verjetno sila ponosen, da je tut Mišo končno nekdo enkrat vprašal "kaj pa mi TI lahko ponudiš" lp Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Mariborčanka Miša Margan je z vlogo sanjske ženske v resničnem šovu na Pop TV dosegla dalj časa želeno slavo. Neuradno smo izvedeli, da ji je poigravanje s petindvajsetimi fanti navrglo okrog dva milijona tolarjev. Ustvarjalci oddaje so bili nadvse zadovoljni z gledanostjo, verjetno pa zdaj tudi sami vedo, da z izbiro sanjske ženske niso imeli ravno srečne roke. Miša je namreč že nekaj časa zaljubljena, vendar si ljubimca ni izbrala med kandidati v oddaji, ampak je ljubezen našla v objemu precej starejšega Aleksandra Krajnca, še vedno delnega lastnika prodajnega salona za prodajo avtomobilov Integra. V zadnjem času se zaljubljeni par pojavlja tudi v javnosti, nežne poljubčke sta si izmenjavala pod vznožjem Pohorja. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mariborčanka Miša Margan je z vlogo sanjske ženske v resničnem šovu na Pop TV dosegla dalj časa želeno slavo. Neuradno smo izvedeli, da ji je poigravanje s petindvajsetimi fanti navrglo okrog dva milijona tolarjev. Ustvarjalci oddaje so bili nadvse zadovoljni z gledanostjo, verjetno pa zdaj tudi sami vedo, da z izbiro sanjske ženske niso imeli ravno srečne roke. Miša je namreč že nekaj časa zaljubljena, vendar si ljubimca ni izbrala med kandidati v oddaji, ampak je ljubezen našla v objemu precej starejšega Aleksandra Krajnca, še vedno delnega lastnika prodajnega salona za prodajo avtomobilov Integra. V zadnjem času se zaljubljeni par pojavlja tudi v javnosti, nežne poljubčke sta si izmenjavala pod vznožjem Pohorja. ojej. Tnx za info Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 ce je ostareli mariborski plejboj vemo na kaj miska pada np za info...dobivam te linke po mejlu...folk sam posilja Se link: http://www.dobrojutro.net/index.php?stran=...&tip=23&id=2656 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2005 ooo, matr tej babi pa laufa Sej mislim da je bila nesramna sam zato ker bi jo vsi zamrzili in da nebi nikomu bila všeč. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Uh... gledam zdajle mal tole ponovitev. Kok sta zoprna Misina frenda... In ce ima nekdo razvito cutilo voha, ga sprasujejo, 'kolk jih je polozhil'. Jaz sem tud expert za vonje... jaz tud povoham kaj in vem po cem disi...Morda tangic glih ne bi sla vohat, sam ce bi pa jih, pa ne rabim bit expert za konkretno to, da vem, ali disijo po tovarni, po blagu, po prasku, po mehcalcu ali po cloveku. In oni so nardil *primer* okol tega in blazno pametni in pokroviteljski so bili...Mim...Saj se kar dobr drzita,Sam ce bi mene en takle vprasal, kolk si jih pa polozhil, bi rekla, kaj te ba briga! Si znorel, da ti bom racune - TEBI! - polagal!!!Ti povej, kolk si jih pa TI polozil... pa se fajn, , ko mas glih bejbo al zeno zraven??????? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Ja njeni frendi so imeli kar nekaj "bistrih". Men grejo se najbolj na zivce izjave Gregorju, kao, da se clovek ne more smejat 356 dni na let Aja najbolj pametna je bila pa tista, da ce je mel tip manj zvez za sabo, da bo sigurno varal zensko Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 ja, ...Saj pravim, totalni struckoti za odnose, psihologi tezki. Kaj je Andrej naredil?????Ni mi blo nc jasno zdajle (se dober da nisem pozornobrala vasih komentarjev in sicer cesa tkole okol)...Pod jakno majica Kaj mi lahko nudis?// sebe...Odstekano... kajla, kao, totalna...ampak zakaj Andrej? Iz nekaksnega razocaranja, ker je edini bil res fer in vse, pa je izpadel nekaksen tutek in on je pa ziher, samoumeven... al zarad cesa?al je mel pa pac dost, mu je dol padlo, in po temle je jasno, da ga ne more izbrati... No grem se Cimeta gledat. *Mal sem vseen razocarana... 'Skupne moske moci' proti Misi... 'zadnja poteza bo nasa', 'kdo bo zmagal' varianta.... boj, tekma, ne pa odnosi, iskrenost... kar sta oba najbolj furala predtem...Morda so sam se navelical... vsega, pritiska... skoz tole zaslisevanje vse in to...Ce te skoz sprasujejo, se pol tud sam morda vprasas... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.