žabica 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok, res je, da Edi ni bohvekaj in da je razocaral, ampak od neke razgledane zenske, ki naj bi poznala vsaj malo bontona in socutja, ne bi pricakovala, da bo rekla, da bo cez 5 minut nazaj, odkorakala od mize in se ne vrnila. Da se tudi drugace. Brez adijo, razlage....mi je pa mimo. Ne bi rekla, ce bi jo zalil ali kaj podobnega. Bedna. Zamerla se mi je in se strinjam z macono - definitivno ni sanjska zenska. Danes se mi zdi, da je dokazala, da je razvajen pamz. Edi ga je res malce posral, ampak tega si pa tudi ne zasluzi. Jest se čist strinjam s tabo! Pri Ediju je pokazala svoj pravi jaz-zatežena pa tako preveč važna. A sploh ve kaj hoče od fantov?!! No, zdi pa se mi, da so vsi fantje predobri zanjo in me že res zelo zanima katerega si bo izbrala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 A je tole danes sploh bilo na Tv? Sem zamudila.Če je Edi res samo to rekel, da ne ve ta hip, kaj bi ji lahko nudil, se mi ne zdi nič groznega, zato ji še nebi bilo treba takšne scene naredit. saj koneckoncev tudi veliko slovenskih žrebcev ne ve, kaj bi lahko nudili ženski, ali ji pa preprosto nimajo česa, pa vseeno kakšno upecajo... Miša se je itak že prej odločila, da ga bo skenslala. Jaz stavim svoj avto, da bo na koncu zmagal Jernej Fuerst, je še najbolj svetovljanski, ne sili v ospredje, pa karizmo ima. Meni je Dragan malo .... no , ne vem, malo premokro gleda. Taka lutkica, v obliki tipčka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok, res je, da Edi ni bohvekaj in da je razocaral, ampak od neke razgledane zenske, ki naj bi poznala vsaj malo bontona in socutja, ne bi pricakovala, da bo rekla, da bo cez 5 minut nazaj, odkorakala od mize in se ne vrnila. Da se tudi drugace. Brez adijo, razlage....mi je pa mimo. Ne bi rekla, ce bi jo zalil ali kaj podobnega. Bedna. Zamerla se mi je in se strinjam z macono - definitivno ni sanjska zenska. Danes se mi zdi, da je dokazala, da je razvajen pamz. Edi ga je res malce posral, ampak tega si pa tudi ne zasluzi. Ko sem jaz tole gledala, nevem. Miša se dela ful svetovljanko pa to, ko pa ga je vprašala, če pozna kakšnega pianista, pa tud sama ni vedla :xx!: . Je rekla, da bosta rajš drugo temo izbrala. Men je v glavnem tok antipatična. :xx!: Nič naravna, preveč vzvišena.... Pol pa še to. V prejšnji oddaji je govorila, da kao hoče enga moškega ob sebi, ki je bolj resen, pol pa vidiš, da na same take cika, ki so ravno nasprotje. Mislm, da si bo zbrala nekoga blizu svojih let.Ampak to pa res ni blo fer od nje.x!x Če ji ni bil simpatičen(Edi), bi pač povedala, ne pa da ga tako za nos potegne. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Ma...totalna koma je bila ko ga je zadrgnila s tistimi pianisti pa mu nabila eno tremo pred vprašanji pa nasploh pogovorom potem pa je še kar naprej drezala, kaj pa praviš na tisto Lermontovo izjavo....ma ni vidla da je bil tip že tako koma ratal in bi rabil kako lahkotno temo da bi se mal sprostil, potem mu prijavi pa kaj pa umetnost, ti je umetnost všeč....ma pelji! Meni je čist antipatična ratala pa mi je delovala full vredu Saj konec koncev to da je starejši ne pomeni da je zrel za neke take v iber intelektualne teme čeprav tut njega ne zagovarjam povsem - kaj ti lahko ponudim, vse znam sam...likat, prat, avto spolirat - no jaaaa če bi rekel avanturo ti ponudim ki se ne bo nikoli končala, z mano bi odkrivala svetove ki jih sama ne moreš, najina zveza bi bila igra ki nebi nikoli postala dolgočasna in bil obenem resen življenski sopotnik na katerega se boš lahko naslonila kadar ti bo zmanjkalo moči, ki bo tvoje starše z veseljem povabil na piknik in celo užival v njihovi družbi >> malce domišljije po mojem mnenju bi ga rešilo - verjamem da je to rabila bolj kot neko hudo razgledanost... Malce sproščenosti, humorja in bi veliko dlje prišel kot je tako pa je ona postala našpičena ker je mogla kar vlečt in vlečt od njega pa nič...verjamem da ji je do*piip* kateri pa nebi, če bi rekel da rad smuča sem prepričana da bi tut ona rekla a res, kolk dolgo pa že smučaš, kaj ti je všeč pri tem športu itd itd Uglavnem, to je to torej po mojem mnenju, če ne naredi "klik" je tut pogovor težko izpeljati, on je rekel da je sicer blo neki iskric samo resnici na ljubo, ravno opečt se nebi mogel Aja saj res...pa mimo grede mi je bil tisti poljubček na lička v kleti čisto všeč, tak simpatičen, iskren je deloval...ne vem se mi je kar mal zamerilo ko je rekla, kako lahko pade poljub na podlagi ničih simpatij :xx!: ne rečem da bi ji ga ravno na usteca stisnil ampak na lice...mah....sanjska ženska ja Pa še prav mu dam da je odšel domov tisto kar je naredila pri večerji je bil čisti izraz nespoštovanja, se da to na velik lepši način povedat nekomu da ni kemije :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok, res je, da Edi ni bohvekaj in da je razocaral, ampak od neke razgledane zenske, ki naj bi poznala vsaj malo bontona in socutja, ne bi pricakovala, da bo rekla, da bo cez 5 minut nazaj, odkorakala od mize in se ne vrnila. Da se tudi drugace. Brez adijo, razlage....mi je pa mimo. Ne bi rekla, ce bi jo zalil ali kaj podobnega. Bedna. Zamerla se mi je in se strinjam z macono - definitivno ni sanjska zenska. Danes se mi zdi, da je dokazala, da je razvajen pamz. Edi ga je res malce posral, ampak tega si pa tudi ne zasluzi.[/quoteZelo primitivno.Vprašanja: Kaj mi lahko nudiš?...S čim lahko nadgradiš mojo osebnost?....Katere pianiste poznaš?...Tako grenak občutek mi je ostal, da je nekoga javno deklarirala za totalnega kretena...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Po moje ji res ni bil simpatičen in ga je hotla na hitro skenslat , da se ji nebi bilo treba predolgo pretvarjat. Ma ja pa izraža se tud, da te kar nekam pritisne :xx!: . Ma nikakor ni sanjska ženska x!x Se nosi kot neka voditeljica oddaje z nekimi zaigranimi finimi izrazi. :xx!: Pa kaj bi ji moral nudit Počitnice na Karibih, jahto v Portorožu, vilo ob morju, kočo na Rogli, pa ja de. Po moje mal preveč španskih telenovel gleda punca. x!x Dobra je bila pa tista, ko je potem ob povratku Edi rekel, da mu je žal da je ni vprašal, kaj pa lahko ona njemu nudi. To bi pa rada videla, kak bi bil odgovor. Res škoda da je ni vprašal Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Hehehe....sm reku, da mi ni všeč. Sicer nism gledau, škoda časa. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Sanjska ženska...sem gledala dve oddaji...hja sem se prav luštno zabavala...mladci v napad za sanjsko žensko...vse bi naredili samo da jim rata, pol pa tudi če pometa z njimi...jao Glede Edija, mislim da mu je tako ime...imel preveč neko predstavo, ki si jo je projeciral v svojo glavo...(tako kot večina delamo ), ko pa je bil problemček pa se ni znajdel...smola. Glede odhoda mu dam prav, ga očitno čaka njegova prava sanjska. mah mal deca pa tudi mora bit ..a ne Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Opazovalec 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 ok, vsak ima pač pravico izbire.. ampak, potem pa se ONA čudi , da so (bivši) fantje z njo grdo ravnali glede komunikacije je edi res malo zablokiral, ampak saj je to le zmenek na katerem se meniš a ne ? Kako ti pa začne piti kri, če si z njo dalj časa ??? in če ni vse po njenem ??? Nein danke .... :xx!: Sanjska ko sanjamo, ko pa se zbudimo je pa čisto navadna tečna-nepotešena baba (ONA),kakor pač imam občutek za njo !!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 a tkole... sem mal prebrala, kaj pravite...Da je bila prav grda do onega... bi morala videt to - kdaj je pa ponovitev? In kaj zdaj? Kok jih je se ostalo? A kar sp*** je z vecerje al kaj? Ejjejej... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Opazovalec 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 nekaj komentarjev iz drugih... http://forumi.siol.net/topic.asp?TOPIC_ID=47807&whichpage=25 pridem kasneje.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. april 2005 Avtor Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok, res je, da Edi ni bohvekaj in da je razocaral, ampak od neke razgledane zenske, ki naj bi poznala vsaj malo bontona in socutja, ne bi pricakovala, da bo rekla, da bo cez 5 minut nazaj, odkorakala od mize in se ne vrnila. Da se tudi drugace. Brez adijo, razlage....mi je pa mimo. Ne bi rekla, ce bi jo zalil ali kaj podobnega. Bedna. Zamerla se mi je in se strinjam z macono - definitivno ni sanjska zenska. Danes se mi zdi, da je dokazala, da je razvajen pamz. Edi ga je res malce posral, ampak tega si pa tudi ne zasluzi.si ne zasluži? Prosim? Ja pa si, ona ga je lepo vprašala, kaj ji lahko nudi, on pa kar: jah ne spomnim se. To pa zato ker ji nič ne moreš nudit. In si je kar zaslužil.Potem pa se je šel doma jokcat k mamici Kaki luzer.Baba je kar fajn, pač je izbirčna, jaz sem tudi izbirčen, pa kaj. Potem pa še jo je un bedak učil o vinih. Ja pa pizda če je štajerka, valda da znamo več o vinih kot kaki močvirnik :xx!: Še jaz poznam, ki mi je fotr vinigradnik.Mislim, ok bedak je on edi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Jutr moram nujno gledat ponovitev! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Miša se je itak že prej odločila, da ga bo skenslala. Jaz stavim svoj avto, da bo na koncu zmagal Jernej Fuerst, je še najbolj svetovljanski, ne sili v ospredje, pa karizmo ima. Meni je Dragan malo .... no , ne vem, malo premokro gleda. Taka lutkica, v obliki tipčka. Hehe, a za nasga Jerneja navijas? Sej tip je faca. Ga poznam par let. Sm bla pa cist sokirana, ko ga vidim na tv-ju. Tip je res ok pa faca, pa mu res ne bi blo treba tkle iskat zenske. Sam so menda dobil neki placan pa to... A jutr je ponovitev? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Whisp 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Meni se zdi Sanjska ženska totalna bedarija. Zanimivo da jo gleda toliko ljudi. Še bolj butasto se mi je zdelo ko sem videla reklamo za to oddajo, ki je prikazovala železne spodnjice ob katerih je debilno pisalo kdo ima ključ do njenega srca. Mislim HALO jaz zase vem, da ne nosim srca v mojem mednožju. Svašta uglavnem Citiraj But the Raven, sitting lonely on that placid bust, spoke onlyThat one word, as if its soul in that one word he did outpourNothing farther then he uttered; not a feather then he fluttered--Till I scarcely more than muttered: "Other friends have flown before--On the morrow he will leave me, as my Hopes have flown before."Then the bird said "Nevermore. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Poznavanje anatomije na psu... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Oddaja je itak cist mim. V koncni fazi si ne izbiramo nasih sanjskih partnerjev prek oddaj. Ampak tole, kar je bejba naredila s tem tipom, je pa cist mim. Mu dam prav, da je zapustil oddajo...do njega se je po moje obnasala cist nekorektno...ocitno ni imela jajc povedat mu..ej sori, ze prej si me dolgocasil..in pol mu ona da tangice...eeeejjj, mislem... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Hehehehe oddaja za nas majmune, ki to konzumiramo. Bejba je po moje že itak oddana s kakšnim tipčkom, ki je v oddaji. Najbrž tisti izolirani (zaradi tega ker umira od ljubosumja), kateri so mu zvijali roko in ga mučili. Dva sta geja, ostali pa itak odpadejo. Če si želiš nekoga spoznati, ga ne boš kar naenkrat napadel in pri tem so ženske zelo dobro podkovane. Tisto kar sem moral gledati (zaradi muce moje ), je bilo takoj jasno da se ga hoče čimprej znebit. To že nekaj pomeni. Če hočeš vsakega posebej spoznati se ne boš tako arogantno obnašal. Pred TV kamerami se vsak zaveda, kaj pomeni trema. Na tipčkovem mestu bi pa jaz prehitel bejbo, kar se tiče zapuščanja scene. To pa zaradi njenega preračunljivega napadalnega obnašanja, to pa smrdi do neba. Njen tip je že med kandidati, to je jasno. Vse ostalo je samo igra. Ostali tipčki so bili pošteno potegnjeni za nos.Itak pa če logično pomislimo, če se ima za hudo intelektualko in umetnico, svojega tipčka ne bo našla na takšni oddaji. To pa zato, ker se nobeden hud intelekutalac ne bi prijavil na takšno oddajo. Razen če ni skrit med kandidati, ali pa jo žene pohlep. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Jst sicer nigdar ne gledam takih neumnosti po televiziji,ampak v petk sem bla čist slučajno doma in... po eni oddaji sem pršla do zaklučka da je ženska totalna samoušečna prasica, ku sploh pojma nima kaj bi rada in ku u živlenju še ni dost nizko padla, da bi se lahk zavedala kaj je olika, potrpežljivost, uglajenost, nevsiljivost... bo pa gvišno enkrat tolk nizko zletela da se nigdar več nebo pobrala Za razliko od (sej je Damir ne??) Damira iz sanskega moškega...je to za pičko sam negativna reklama in stoprocentna sm da jo nebo noben oženu, če pa že, pa sam na kratek rok zarad vsega medijskega ponpa in nenazadne tud keša Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>si ne zasluži? Prosim? Ja pa si, ona ga je lepo vprašala, kaj ji lahko nudi, on pa kar: jah ne spomnim se. To pa zato ker ji nič ne moreš nudit. In si je kar zaslužil.Potem pa se je šel doma jokcat k mamici Kaki luzer.Baba je kar fajn, pač je izbirčna, jaz sem tudi izbirčen, pa kaj. Potem pa še jo je un bedak učil o vinih. Ja pa pizda če je štajerka, valda da znamo več o vinih kot kaki močvirnik :xx!: Še jaz poznam, ki mi je fotr vinigradnik.Mislim, ok bedak je on edi Mislim, v redu, da ti je zenska vsec, ampak zagovarjas jo tudi takrat, ko ni treba z zelo neprimernimi argumenti.Oprosti, bila sem ze na nekaj zmenkih in se nikoli se nisem na prvem zmenku pogovarjala o tem, kaj lahko moskemu nudim v zivljenju, ampak pogovor je sproscen. Poleg tega je treba upostevat tremo.Pa tudi tezkih intelektualcev na taksni oddaji ni optimisticno pricakovati. Saj tudi sama ni, ce se je naucila verza iz sobotne priloge, ne pomeni nic, od pianistov je se je pa spomnila zgolj na Straussa ( in dopolnila, da je lepo igral). Imam obcutek, da je hotela dati vtis blazne intelektualke, ampak ji to ni uspelo ( ce studira pravo pri 25 v 2.letniku, je to ne naredi pametno ). Mimogrede, sama ni pokazala nobenega znanja o vinih, ampak je poslusala njega.Ce si stajarec, se ne pomeni, da samoumevno ves vse o tem. Samo te stvari sploh niso pomembne.Ampak tole; ce zmenek ne gre po nacrtih in ti spremljevalec ni vsec, se ne zlazes, da bos cez pet minut nazaj in te potem NI. Mogoce je to se sprejemljivo v 8. razredu ( samo tudi ni), ampak ce to naredi 25 letna, ki se ima za pametno intelektualko, izpade kot razvajena kokos, ki ocitno nima niti malce socutja in poznavanja bontona.Vso pravico ima bit izbircna ( saj to nas je velika vecina), ampak glede na to, da je na oddaji ( in se je "zamerila" skoraj vsem, ki so gledali, razen tebi), je tako javno ponizanje otrocje.Tudi jaz bi sla na njegovem mestu domov, ker take kokosi ne bi imela vec zeljo gledat. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Hehe, vse zrežirano, splanirano, nastavljeno, vi pa Ameriko odkrivate. Ša mal pa bomo imeli oddajo "sanjski otrok" Bull shit to vse skup........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 uhuhu, tole morm zdele gledat Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Ti sam dej. Pol pa ni čudn, da te sam čudni modeli nalajavajo..... Mah ja, kakorkol, men se ne da, ker je itak v večini nastavljeno.....pa se mi zdi butast, da b gledal....grem rajš s kako magar manj sanjsko na drink. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Blagor teb... Jz sm pa tok bedna, da si pol raj na tuji bedi filam ego, da pravzaprav le nism tolk bedna Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Mislim, da krepko pretiravaš s samo-podcenjevanjem x!x Al me zezaš spet? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.