Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Behemoth

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Ja, moj moto je: Zlehtnoba, zlehtnoba, zvesta ti bom do groba.... x:Dx

Ampak taka zdrava in nagajiva zlehtnoba, ne tista mascevalna in zamerljiva....sej ves x;)x

Hehe taka je lih najbolj fajn x;)x Sej jaz sem še hujš x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>kaj pa 'nudis'? xDDx :8):

Sam res, po fotki sodeč niti osnovne šole nimaš dokončane.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 947
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Hehe taka je lih najbolj fajn x;)x  Sej jaz sem še hujš x:Dx

Sam res, po fotki sodeč niti osnovne šole nimaš dokončane.

Ti mas zgleda tud mal take zlehtnobe v seb...al si se pa od mene nalezu? x:Dx

Ok, vzamem nazaj, ni tok slaba bejba...zgledala je ful zafnana, pa niti ni....mejbi...ne bom je se namlatla prec...

Ajd, grem zdej svojga sanjskega moskega iskat...wish me luck...

ta sanska ženska zgleda pune dobra od blizo, od daleč je bolj čudna,.

kolko sm videl tole ji fali malo sprostitve in prepustitve.. malo deluje napeto, saj pomoje nebo dolgo več... bo jo hitr kteri odpel in huuuuruk...

<{POST_SNAPBACK}>Behi x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  :palec: ...

oj majči, a si le pršla x:Dx x:Dx x:Dx nas pogledat kej x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Meni se pa zdi hecno tole komentiranje v stilu: še jaz sem boljša kot ona. Ja, zakaj se pa ni prijavila, no?  x:)x  Nič ne rečem, vsak ima svoj okus, jaz sem jo videla v reklami, ni se mi zdela napačna ... o karakterju pa dost ne moreš presojat preko TV, čeprav se mi zdi kar cela zadeva sanjsih moških/žensk mimo in ne morem verjet, da se ljudje na to DEJANSKO prijavljajo.  :eek:

hej misti, jah oni morajo tebe poklicat in rečt ej ti si za nas primerna..bla bla bla

<{POST_SNAPBACK}>ta sanska ženska zgleda pune dobra od blizo, od daleč je bolj čudna,.

kolko sm videl tole ji fali malo sprostitve in prepustitve.. malo deluje napeto, saj pomoje nebo dolgo več... bo jo hitr kteri odpel in huuuuruk...

x:Dx x:Dx x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

... jaz sem pa danes prvic gledala tole mal... pa se to sam nek konec... (sanjskega moskega pa nikol, razen en del, ko sta se ze skompala ali kak del kake zakljucne oddaje)

Pa moram rect, da ceprav se mi je bejba zdela najprej mal... hm.... taka storasta pa mal izbuljene oci pa tko, me je pa danes ful presenetila... kaksna obcutljivost in to...

Me je prav zanimalo, kaj dogaja, ce bo tu kak komentar in tko..

Se mi je zdel cist odstekano...

se mi je kar zasmilila pa ni mi zoprna, v bistvu se mi zdi kar ok, dost skromna pa taka, pravzaprav, lepo vzgojena in tko...

hecno, da se je tak tip zenske prijavil na tole...

najbrz je reva kar nesrecna, pa si je rekla, pa ajd, gremo v tole...

Cist hecno, se mi je zdelo, da nekak ne pase na tak tip, ki bi se tole sel.

Potem razmisljam, pismu, kar meni je nerodno za onega, motiv, zakaj gres na tole... mislim ze da se dejansko identificiras z nazivom, s pojmom 'sanjska, sanjski'.

odstekano...

Sploh ne vem, kaj naj si mislim...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:D hm marsa te berem tlele... hja v bistvu res ubožica v tako oddajo se podat... hjao šmrk... :C dobr da obstajajo lepši načini za ulovit sanjske ženske...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ja. x:Dx

Sam meni se je zdela iskrena.

vse kako je, macona... kaj jaz recimo mislim... (kaj BI LAHKO bilo, ne trdim da je); da je bejba vzgojena v zelo tradicionalni druzini oz. na tak, precej konzervativen nacin (kar podpira vse tole z druzino in tem, poleg tega pa se je s tem mogoce nekako 'branila', ces da ji vrednote nekaj pomenijo - morda ima ipak do sebe mal slabo vest, ko se gre tole, poleg tega pa tud starsi gledajo, morda se ne strinjajo al kaj jaz vem).

No in ker je bila takorekoc v vatki, skoz... dom, ucenje, pravi dejti, torej ne sme se kar tkole mal ponoc sama rolat pa tko...

No pa je zenska nenadoma stara... hm... tolk in tolk... ko pa je 'treba nekaj'.

ce je bogata, izobrazena, je tolk bolj wanted, a po drugi strani pa tolk bolj nedostopna....

Potem tud ne zaupa 'snubcem', misli, da je sam zarad casha al kaj tacga.

Pol si pa misli, ajde pa naredim 1x v lajfu nekaj 'divjega', drugacnega... In jaz lohk pol vsaj izbiram.

Tako nekako menim da bi lahko bilo.

je kar mocen vtis name naredila, se mi je zasmilila, se mi je zdelo, da mora bit precej nesrecna.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ne morem rečt kaj drugega kot "glupa oddaja" :xx!: Pa en je bolj osladen kot drug :o|o: Raven sladkorja noro naraste, zato raje ne gledam,enkrat je bilo čisto dovolj! xrolleyesx x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Po pravici - jaz sm tud to gledal :inocent: :o|o: x:Ix (hehe he, pa sm reko, da neum, ker sanjskega tud nism) :xx!: :xx!: ). Samo, glede na odlomke iz naslednje oddaje, je ta punca kar vatrena, pubeci pa se že jokajo na velko. zgleda, da se je že odločla, pa bodo kr vsi že v naslednjem delu dobli dvojko, za razliko, ko ji je v prvem delu talnje korpic šlo tak težko od rok - srčeka parvzaprav. x:Dx
It's better be dead and cool than alive and uncool

Vse je zrežirano in zato zelo dolgočasno, pa še ona ni ravno za dol past! x:Dx :vragec: Zdaj sem pa malo zlobna :vragec: raje ne bom več komentirala! :fiju:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

V MB-ju se jo (je) da(lo) videt večkje (sicer je osebno ne poznam tak, da mnenje nimam glih, kakšna je kot karakter), luštkana punca, ni švoh, ampak, ja, res je, ni da bi se človek na zobe metal.

<{POST_SNAPBACK}> In "mora" se zaljubiti v enega.

ja, sem tud sama na to pomislila, da je reva bila zalostna, ker je to TO. xnckrivx

To kar je, je to... VSA izbira pac. :D

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Saj so kar štirje v redu. Enega je že odslovila - meni se je zdel simpatičen tisti s pikico pri ustnicah in mesnatimi ustnicami, temen. Tisti prvi - Jernej je pravi zoprnjak. Mateo pa sploh - marš, samo da bi jo položil, buh, takih pa ne maram, osladnežev, latino loverjev, ki jih je itak sama megla v glavi in hlačah. Eni so prav smešni, malce se mi smilijo. x:Dx  x:Dx  :vragec:

Men je najboljši Dragan...un z dolgimi lasmi, visok...Mateo tud men ni všeč...al pa un s kozjo bradico....bljak, bruh, fuj.... x:Dx sluzast sto na uro.....kr kurjo polt mam...

Mater kok smo domaci... x:o)x

mateo? dragan? x?x x?x x:o)x

ja, vecina totalnih mukijev, al pa tole, kot pravi macona, 'latino laverji' kao... xrolleyesx x:o)x Pih. x;)x (mamo ze rajs ta prave dece pol x:px)...

Picasso

Pa razlika v letih pa to? Sej ni nič narobe (za nas normalne in nesanjske), sam da so nekateri tipi 10 let mlajši, pa še višja je od vseh za par cm-jev, malo čudno zgleda no. Par tipov še srednje šole ni končalo, o čem se bosta te menla (kolko vem, ona ful poudarja družino in otroke), da legokocke, ki sta jih kupila niso zanj, temveč za njunega otroka?

jst tud zijala prodajala..

kar se tiče zunanjosti.. sem prvo pomisla če ma probleme s ščitnico, ko ma take oke :eek: (jst jih še nimam, sam heheh.. zato sem pa tak pozorna, sej se MOREM ven zvlečt..)

Tista čustvenost pretirana, se mi je spet tak zdel.. uf.. kak bo pa tale tole furala do konca, če se bo za vsak jajc... pol zbrala je tud ene take za naprej.. hecno.. Itak, njena stvar, tko samo kot opazovalec komentiram..

Ja pa tisto na koncu kak so se jokcal.. ne vem, meni osebno ni neki ful, sam nisem pa tip, da sodim, ne vem kolk to na hiter deluje da ti je en ok, sploh v taki konkurenci, mene bi prej odbilo, ampak itak sej to jst, bi se mi zdel ah ti se kr pr drugi meč na zobe,.. sam mora ti bit pa to ok da v to greš in bi bli vsi ti čudni, če bi šli v oddajo pa bi se jim to zdelo izpod časti..

Kar se posnetkov tiče se mi zdi da bo kr pestro.. ampak a ni to tak shit pol... mislte da si taki pari ki so bli prej on al ona v taki konkurenci strašni, pa se je pol sanjc al sanjka tolk odločvala al ta al on, pa ljubakala sej z 5-timi, pa se mal šlatkala, mislim kolkrat se to kasnej kej sponese.. ko se kej spičta, a ja sej taki se ne, ko so sanjski... x:px xrolleyesx hehehehe...

Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...