cosma 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Comsa dragana bi izbrala? Si unterhunt, tega bedaka, norega. Ufff rajš ne Behi saj najbrž ga ne bi vzela domov za v vitrino . Je pa res, da ga še nisem slišala besede spregovoriti, sam tko prijazen se mi je zdel, neškodljiv, ni bil tak nastopaški. Ostali so vsi izstopali v nečem, on se je pa trudil ali pa je res tak, biti bolj neviden.Nismo še bili na zmenku z njim . Bom kaj več potem napisala, če me je prvi občutek zavedel. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tok dalec ne bi sel. Zelo prikupna...magnetek. Sam za sodbo o tem ali je neka zenska sanjska bi mogu pa z njo vsajneki casa prebit. če smo pa u temi sanjska ženska Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Behi, sorči, ampak Uroš je res gej...sm preverla med mojimi gejevskimi frendi in je en suvereno zatrdil, da JE! Pa sej ga ne morš falit, no!!!!! Boštjan...za bruhat...kaj ji pa je? Mislm, rajš bi Matea obdržala, čeprov mi je biw čist mem, ampak Celestina...bljah, fuj, bruh....fuj, fuhj, fuj....aaaaaaaaaaa.... Dragan mi je fejst.. Andrej je tak medo...sam me na bivšiga spominja, pa mi je 1x všeč, 1x bi ga pa v rit sunla...un z mucko je blo ful kjut... Gregc je tud fejst medvedk, sam je premld zanjo... Aleš tud kr fejst, sam mogoče bi ji bil sčasoma dolgočasn...ona rab akcijo.. Uroš...geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej....hihi, kako folku ni jasn? Pa tista skrivnost z Mateom...grem stavt, da se je v Uroša zalubu....haha....umrla bom od smeha.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh ne vem kako naj ti to povem, da te ne bo prizadelo, ampak ce se eno uro brijes se verjetno ne brijes zgolj po obrazu... tko da sorci, ampak tut to je metro- scena. * Men se jih je itak pol zdel gejev. sploh pa oni z lakom, ki ma se glas zhenski, pa geste... groza.... v bistvu mi je ta najbolj off. Sam kaksna dva sta bila kolikor toliko.. no nekaj pac takih hecnih modelov, eni so pa prav.... no ja.... taki pac so. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>www.smeski.com tle pa je Hehehe, jaz sem ponavadi eno uro v koplnici pa se ne lišpam ampak brijem Ja, malček, skrajni čas, da te fotr nauči se obrit...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Behi... u rt ga sun.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>če smo pa u temi sanjska ženska Aja sej res. Jah pol pa sanjska, sanjska. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi, sorči, ampak Uroš je res gej...sm preverla med mojimi gejevskimi frendi in je en suvereno zatrdil, da JE! Pa sej ga ne morš falit, no!!!!! REEES? No sej, zgleda res, samo te govorice...Jaz naprimer sem od gejev izvedela tudi, da je en slovenski pop pevec ( ki tud zgleda mal) gej, oziroma dvocevka Verjeti ali ne verjeti...to je zdaj vprasanje. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja sej res. Jah pol pa sanjska, sanjska. seveda da sanjska... včas tud v sanjah obišče Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Pa lahko to jest kaj program sestavim, kaj naj bi v sanjah pocela???? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 če so tvoje sanje... lahk sanjaš kar češ. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Uf pol pa tecem program sestavljat! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Če bi si lahko v sanjah nardil scenarij, potem prvo, kar bi nardil, bi "sanjsko" žensko zamenjal. Najprej mi ni bla lih napačna (gledal sem prvi del, pa zdaj tazanjega s fotrom), zdaj mi pa mi je čisto mimo. Še foter pravi, da mu je anti, pa čeprav je mlado meso Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 No sej ce govorimo o sanjski zenski pol tudi meni ni vsec. Ful mi narejeno deluje, cist nenaravno. Sam obcutek. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Men pa zdej ni blo umetno...k verjamem, da je pos pritiskom, ko 10 dedov vanjo buli in si misli: Mene zber, mene zber...jao, ni lahko, po moje...me zanima, kako bi se kakšna od nas obnašala...čist ravno, težko, da bi blo keri! Pa spet opozorilo...ne zagovarjam je, tud men ni ne vem kaj, ampak probam se vžvet v njeno vlogo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa spet opozorilo...ne zagovarjam je, tud men ni ne vem kaj, ampak probam se vžvet v njeno vlogo... No, pol se pa pobaj vživet , kako bi bilo na zmenku z ....npr. .....matteom...bruh, bruh, bruh ! Po moje se boš hitro izživela iz njene vloge, hehehe! Se govori, da je upecala direktorja POP tv-ja. Ziher ji dol visi za te mladiče.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Hahahaha....babe. ....... Me ne čud pol, da imajo te oddaje tak uspeh Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. april 2005 Avtor Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hahahaha....babe. ....... Me ne čud pol, da imajo te oddaje tak uspeh :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, pol se pa pobaj vživet , kako bi bilo na zmenku z ....npr. .....matteom...bruh, bruh, bruh !Po moje se boš hitro izživela iz njene vloge, hehehe! Ah, teb ni nč jasn, kva jst mislm... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 lej jo kam najprej uleti... v sanjsko žensko.... kašno navado maš zdej to? ti ti ti Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 sanjska v sanjsko....hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 hihi,mystica, taka sm.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. april 2005 Avtor Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>sanjska v sanjsko....hihi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> a vš reku, da ni res? Za kakega pa že sem sanjska.....pf.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>a vš reku, da ni res? Za kakega pa že sem sanjska.....pf.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.