Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Behemoth

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>

Comsa dragana bi izbrala? Si unterhunt, tega bedaka, norega. Ufff rajš ne ;)

Behi saj najbrž ga ne bi vzela domov za v vitrino x:Dx . Je pa res, da ga še nisem slišala besede spregovoriti, sam tko prijazen se mi je zdel, neškodljiv, ni bil tak nastopaški. Ostali so vsi izstopali v nečem, on se je pa trudil ali pa je res tak, biti bolj neviden.

Nismo še bili na zmenku z njim x:Dx . Bom kaj več potem napisala, če me je prvi občutek zavedel.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 947
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Behi, sorči, ampak Uroš je res gej...sm preverla med mojimi gejevskimi frendi in je en suvereno zatrdil, da JE! Pa sej ga ne morš falit, no!!!!!

Boštjan...za bruhat...kaj ji pa je? Mislm, rajš bi Matea obdržala, čeprov mi je biw čist mem, ampak Celestina...bljah, fuj, bruh....fuj, fuhj, fuj....aaaaaaaaaaa....

Dragan mi je fejst.. :palec:

Andrej je tak medo...sam me na bivšiga spominja, pa mi je 1x všeč, 1x bi ga pa v rit sunla...un z mucko je blo ful kjut... x:Ix

Gregc je tud fejst medvedk, sam je premld zanjo... x;)x

Aleš tud kr fejst, sam mogoče bi ji bil sčasoma dolgočasn...ona rab akcijo.. x?x

Uroš...geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej....hihi, kako folku ni jasn? :eek:

Pa tista skrivnost z Mateom...grem stavt, da se je v Uroša zalubu....haha....umrla bom od smeha.... x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Eh ne vem kako naj ti to povem, da te ne bo prizadelo, ampak ce se eno uro brijes se verjetno ne brijes zgolj po obrazu... tko da sorci, ampak tut to je metro- scena. :sori:  :sori:

x:Dx x:px

xcivx xcivx x;)x

*

Men se jih je itak pol zdel gejev. :P

sploh pa oni z lakom, ki ma se glas zhenski, pa geste... groza.... v bistvu mi je ta najbolj off. Sam kaksna dva sta bila kolikor toliko.. no nekaj pac takih hecnih modelov, eni so pa prav.... no ja.... taki pac so. x:o)x x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>če smo pa u temi sanjska ženska :inocent:  x:Dx

Aja sej res. Jah pol pa sanjska, sanjska. :palec: :2src:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Behi, sorči, ampak Uroš je res gej...sm preverla med mojimi gejevskimi frendi in je en suvereno zatrdil, da JE! Pa sej ga ne morš falit, no!!!!!

REEES? No sej, zgleda res, samo te govorice...

Jaz naprimer sem od gejev izvedela tudi, da je en slovenski pop pevec ( ki tud zgleda mal) gej, oziroma dvocevka x:o)x

Verjeti ali ne verjeti...to je zdaj vprasanje. x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pa lahko to jest kaj program sestavim, kaj naj bi v sanjah pocela???? :vragec: x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Uf pol pa tecem program sestavljat!

Frank Zappa

Če bi si lahko v sanjah nardil scenarij, potem prvo, kar bi nardil, bi "sanjsko" žensko zamenjal.

Najprej mi ni bla lih napačna (gledal sem prvi del, pa zdaj tazanjega s fotrom), zdaj mi pa mi je čisto mimo. Še foter pravi, da mu je anti, pa čeprav je mlado meso x:Dx x:Dx

It's better be dead and cool than alive and uncool

No sej ce govorimo o sanjski zenski pol tudi meni ni vsec. Ful mi narejeno deluje, cist nenaravno. Sam obcutek.

Frank Zappa

Men pa zdej ni blo umetno...k verjamem, da je pos pritiskom, ko 10 dedov vanjo buli in si misli: Mene zber, mene zber...jao, ni lahko, po moje...me zanima, kako bi se kakšna od nas obnašala...čist ravno, težko, da bi blo keri!

Pa spet opozorilo...ne zagovarjam je, tud men ni ne vem kaj, ampak probam se vžvet v njeno vlogo... x;)x

<{POST_SNAPBACK}>

Pa spet opozorilo...ne zagovarjam je, tud men ni ne vem kaj, ampak probam se vžvet v njeno vlogo... x;)x

No, pol se pa pobaj vživet , kako bi bilo na zmenku z ....npr. .....matteom...bruh, bruh, bruh !

Po moje se boš hitro izživela iz njene vloge, hehehe!

Se govori, da je upecala direktorja POP tv-ja. Ziher ji dol visi za te mladiče....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...