Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Behemoth

Recommended Posts

ej z onim prfukjeni mandrejem de se dol dala. Kaj se tota koza nič ne ceni da se s takim gnusom dol da al kaj :?:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 947
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Verjetno pomeni da je tej samici vazn Purchasing Power samca. x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>ja, po razvrščanju v procesu adopcije, so pravi pozni sledilci x:Dx  x:o)x

Svaku tvoju rijec ja volim, ma da nista ne razumijem... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

men pa sploh ni bla zoprna, se mi je zdela mal odbita, v bistvu. x:o)x

no saj mors bit mal....

no sam si je kar hitro sit tkole po mojem... x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx :vragec: Sanjska prevara? Pošlji prijatelju

Avtor: Lan, april 2005

O (naduti) Mariborčanki Miši Margan, ki v teh tednih kraljuje kot Sanjska ženska v istoimenski oddaji na POP TV, se piše marsikaj: po novem jo obtožujejo tudi prevare...

V zadnjih dneh je namreč v slovenske e-poštne nabiralnike priromalo pismo, v katerem piše naslednje:

"... sem zasledila eno veliko temo glede sanjske ženske in njenega obnašanja. Tako, mimogrede: ta naša sanjska ženska ima fanta v Mariboru. Pravzaprav je eden bolj znanih Mariborčanov. Za tiste, ki pa se sprašujete, zakaj pa je potem se prijavila, pa vam naj razložim, da dobi dva miliona tolarjev in avto. Kakšen avto, ne vem, ostalo pa vem iz zeloooo zanesljivih informacij... Skratka, deklica se samo promovira. Aja, pa njena bivša sošolka na pravni se že pripravlja na pravosodni izpit, ona pa še kar v prvem letniku... človek se zamisli, kajne? To sem enostavno mogla napisat, saj največkrat vas samo berem. Lahko verjamete, lahko vzamete z rezervo, kakorkoli... Je pač stara mariborska faca, ta naša draga Miša, in taaaaka afna, da je brezveze..."

A to še ni edina zgodba, ki trenunto kroži: revija Stop naj bi namreč Mišo in scenarista Sanjske ženske, Tomaža Cuderja, zalotil med kupovanjem boksaric, da pa se je Miša zagledala v enega od članov ekipe oddaje, pa se je menda namigovalo že nekaj časa...

x^x x:o)x x:Dx :eek:

No, dajmo Sanjski ženski teh nekaj dni še, saj potem ne bo prav nič več sanjska. Tudi Sanjski moški je izpuhtel kot oblaček cigaretnega dima .

Je pa Miša zaslužila dober honorar , pa še zastonj super zabavo imela. Kaj pa ta punca počne v svojem privat lajfu , je pa pač njena stvar, saj navsezadnje........če je karkoli zasrala je sebi ........ meni ni nič , še gledam ne.

Mi je že bolj všeč Ricki Lake hahahahhah.

x8Dx x8Dx x8Dx x:o)x x:o)x xsuperx xsuperx :listen: xsmx

Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME!

madonaaaa ženska je pametna,robo je treba preizkusit..hehehehe jao jao x:)x x8Dx x:Dx zraven pa še fejst zaslužit,pa se z novim avtočkom odpejat..

Kaj mi je bilo veš? Gledanje po insertih,kak so fantje oponašali MIšo,k deli vrtnice...in tisto,ko je košarico dobila..yess.... :palec:

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...