Behemoth 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 ej z onim prfukjeni mandrejem de se dol dala. Kaj se tota koza nič ne ceni da se s takim gnusom dol da al kaj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej z onim prfukjeni mandrejem de se dol dala. Kaj se tota koza nič ne ceni da se s takim gnusom dol da al kaj ja ona je pa te neka lepotica, lepo te prosim no, še totih si ne zasluži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ona je pa te neka lepotica, lepo te prosim no, še totih si ne zasluži mah ne sej ženska je fajn, sam dedi so prfukjeni vsi. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Hm, iz zanesljivih virov vem, da je "sanjska ženska" PP.... Ampak - zažiga pa (glede na to, koliko odziva ima). Vendar kljub vsemu ...PP... Buteljni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 kaj pomeni PP Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Verjetno pomeni da je tej samici vazn Purchasing Power samca. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 joooj kak ste me zdej nasmejali Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Poštni predal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 PP - prasica pokvarjena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, po razvrščanju v procesu adopcije, so pravi pozni sledilci Svaku tvoju rijec ja volim, ma da nista ne razumijem... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 men pa sploh ni bla zoprna, se mi je zdela mal odbita, v bistvu. no saj mors bit mal....no sam si je kar hitro sit tkole po mojem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Mi je ni treba poznati osebno, pa sem jo že sita! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 ja saj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 se strinjam z Katrino Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mi je ni treba poznati osebno, pa sem jo že sita! A sta si tolk podobni? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A sta si tolk podobni? Ne morm verjet, da s jo TI spluvu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Sanjska prevara? Pošlji prijatelju Avtor: Lan, april 2005 O (naduti) Mariborčanki Miši Margan, ki v teh tednih kraljuje kot Sanjska ženska v istoimenski oddaji na POP TV, se piše marsikaj: po novem jo obtožujejo tudi prevare... V zadnjih dneh je namreč v slovenske e-poštne nabiralnike priromalo pismo, v katerem piše naslednje: "... sem zasledila eno veliko temo glede sanjske ženske in njenega obnašanja. Tako, mimogrede: ta naša sanjska ženska ima fanta v Mariboru. Pravzaprav je eden bolj znanih Mariborčanov. Za tiste, ki pa se sprašujete, zakaj pa je potem se prijavila, pa vam naj razložim, da dobi dva miliona tolarjev in avto. Kakšen avto, ne vem, ostalo pa vem iz zeloooo zanesljivih informacij... Skratka, deklica se samo promovira. Aja, pa njena bivša sošolka na pravni se že pripravlja na pravosodni izpit, ona pa še kar v prvem letniku... človek se zamisli, kajne? To sem enostavno mogla napisat, saj največkrat vas samo berem. Lahko verjamete, lahko vzamete z rezervo, kakorkoli... Je pač stara mariborska faca, ta naša draga Miša, in taaaaka afna, da je brezveze..." A to še ni edina zgodba, ki trenunto kroži: revija Stop naj bi namreč Mišo in scenarista Sanjske ženske, Tomaža Cuderja, zalotil med kupovanjem boksaric, da pa se je Miša zagledala v enega od članov ekipe oddaje, pa se je menda namigovalo že nekaj časa... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunessa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 No, dajmo Sanjski ženski teh nekaj dni še, saj potem ne bo prav nič več sanjska. Tudi Sanjski moški je izpuhtel kot oblaček cigaretnega dima . Je pa Miša zaslužila dober honorar , pa še zastonj super zabavo imela. Kaj pa ta punca počne v svojem privat lajfu , je pa pač njena stvar, saj navsezadnje........če je karkoli zasrala je sebi ........ meni ni nič , še gledam ne. Mi je že bolj všeč Ricki Lake hahahahhah. Citiraj Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BAUH*9momo 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Tipi v tej oddaji so ogabni.Sicer pa se mi zdi, da se noben normalen ne bi prijavil na tako oddajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Dons bo pa ekšn.......jupiiiiiiiiiii... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>dej no ... kako lahko rečeš, da so OGABNI?!!So, kakršni so ,.. eni simpatični, eni manj ... ne moreš pa rečt, da so ogabni, lepo prosim no. A nje, no? hihi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Ma ja. To so res ene ful bedne izjave. Ne vem,ce sploh lahko recem za kogarkoli, ki ga poznam, da je ogaben Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Hehe tale sanjska ženska po govoricah sodeč je hujša, kot bilo katera prostitutka. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 madonaaaa ženska je pametna,robo je treba preizkusit..hehehehe jao jao zraven pa še fejst zaslužit,pa se z novim avtočkom odpejat..Kaj mi je bilo veš? Gledanje po insertih,kak so fantje oponašali MIšo,k deli vrtnice...in tisto,ko je košarico dobila..yess.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.