Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Behemoth

Recommended Posts

• Komentarji 947
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Oj, vceraj sem en del gledala in nisem mogla verjet - ko se ni bilo jasno, kdo bo izbran, se je na zmenku ful poljubljala z onim enim... :eek:

Mislim saj, po eni strani kao valjda, sam - halo?

meni se je zdel cist odstekan...

Kao - preizkusanje 'robe'? :sori: :sick:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Ok nekaj vas moram vprašat. Kolko ženskam je všeč oni bedak pofukasni Dragan :xx!:

In kolko moškim in ženskam sanjska ženska?

Da moji so mi rekli da nimam okusa ker mi je všeč miša, sam kaj, zgleda lepo, kaj jaz moram če je kurba xrolleyesx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

ej, s takimi izrazi!! :o|o:

ma men je vse skupaj pravzaprav mal... hm, zalostno, morda...

niti mi ni smesno.... tko no... mal ubogo, zalostno pa konc, no...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jooj vi bi morali včeraj videt, kako so moji delali. Ma ona je za njih od a do ž :lol:

Btw, pozna kdo od vas Ines Juranovič :?: :D

Men se zdi Dragan en tak, k se mu je*e za miso in se pac rad zafrkava pred kamerami....

Ines - kolikor sem bila primorana slisati je to ena kokoska, od katere eroticne slike so prisle na internet.... x?x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Jst sem pa v teku zadnjih oddaj kolikor sem imela moč ujeti spremenila mnenje - mi je bil prej Andrej vizuelno daleč pred vsemi, potem pa sem videla zmenek z Draganom in malo več je v ospredje prišel....oh zdaj pa sem čisto Dragan fan, priznam :2src: :2src: :2src:

Hmm Andrej je pa....no ima smisel pač nekako drugače, jst bi tut tkole rožice, pa kej za posladkat pa moj najljubši filmček x:Ix mmmmhm x:Dx x;)x

Miša...mah meni je za pogledat luštna pač xnckrivx samo smeh me ubija, umeten totalno, se mi zdi da je včasih tut njeno presenečenje nad čem čist umetno. Sem opazila da včasih kdo kej pove pol pa par sekund rabi da dojame pol pa vrže tist njen krohot ven :xx!:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Boštjan je ostal, Cime je ostal in seveda Andrej! Aleš pa je zavrnil šopek :o|o:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

ne, ta je ostal, pa andrej mensezdi (ta ki je imela zmenek z njim, mal manjsi, bolj cokat), pa oni blond dolenjec pa se en mensezdi...

Dragan je 'letel', en (morda Ales) jo je pa v bistvu sam skenslal, oz. je rekel, da saj... al pa ce pravzaprav sploh ne vzame vrtnice... :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Men se zdi Dragan en tak, k se mu je*e za miso in se pac rad zafrkava pred kamerami....

Ines - kolikor sem bila primorana slisati je to ena kokoska, od katere eroticne slike so prisle na internet.... x?x

Mah dragan je en navaden bedak, ko se sam iz sebe nrca dela :xx!:

Jah Ines, pa je kar soseda od moje sošolke. Ej v torek sem jo videl, smo bli lepo na sladoledu, potem pa sošolcu sam zastane dih, sam nisem zaštekal, kaj je blo, no in potem gremo mimo vodometa in tam jo vidim kurbico malo :eek:

Joooj šit, ej en sošolec pa je tko naglas začel ooo lej inesko pa take, ne vem če ga ni čula :blink:

<{POST_SNAPBACK}>no in potem gremo mimo vodometa in tam jo vidim kurbico malo :eek:
x:Dx x:px

sam vseen... ne smemo kar tkole rect za nekoga kaj tacga... kar govorimo, clo mislimo, gre v vesolje... pol se kar navesijo ene oznake... to ni kul...

<{POST_SNAPBACK}>Torej je Celestina ostal??!!! Pa saj to ni res, no !  :sick:  :o|o:
ja, a ne, tumach! x:o)x x:Dx xrolleyesx xcivx

<{POST_SNAPBACK}>Groza pa ta njen "h h h h" smeh

Tole pa res... xrolleyesx

Ena je rekla v tejle temi (morda Petrca), da je postekala, da vedno kadar cesa ne posteka (sanjska), najprej mal gleda, pol pa tale smeh provajda. No res je tocno tko. :D

Picasso

zdele sem gledal posnetek; x:Dx

sploh ne štekam njenega smeha in njenih medmetov oh, ah, ih, hahahahahahahah in spet hahahahahah - ma a je to obrambni mehanizem al kwa........ :eek: xrolleyesx ;

men osebno je bil ta dragan še najbolj faca; tip, k je mel vsaj jajca; celestina je peder - katastrofa; dolenjček je simpatičen ni kaj; gorenjec s katerim se je nekaj lizarila je pa tko tko..................nč posebnega; vsekakor sem si zaponil njen smeh;

pa še to - mater stara zgleda!!

ta z blond daljsimi lasmi, ko je tak mal hecen, a je pa tak iskren... men je tko, po TEM, on najbolj vsec, ja tale Dragan je pa nekak najbolj 'na nivoju' videt, pa ni je dost sljivil, zato ga je pa tud odpikala, ne rab takih, rab one, ki shizijo, zato ma pa bostjana se vedno okol - po mojem.

Picasso

skorat, mene je tud presenetilo, da ima okol 25 let in da to pomen, da je torej skor 20 let mlajsa od mene. x:o)x No vsekakor vsaj 15.

Ja, medmeti. x:o)x

Sam men pa vseen se vedno ni spet tolk zoprna, se vedno se mi zdi tud mal odbita in taka.

Ne smete se obesit sam na negativne - recimo je pa za akcijo in to, postavo ma tud dobro, pa saj v faco tud ni tko slaba... pac, ena bejba, se kar cedna, ne zelo atraktivna, ampak si dost upa in tko... a to niso kvalitete, a mamo rajs pusyje? x;)x x:px

Picasso

nikoli nisem trdil, da je grda - je kar fejst, visoka in to je meni cool;bi se pa malo nelagodno počutil, če bi se skoz smejala - v smislu, a sem jest tolk hecen al kwa?? :eek:

grda ni - ok; ampak vseeno, kaj so zdej njene kvalitete? muhavost - ne: Men osebno se ne bi dalo preveč z njo ukvarjat' oziroma z njenimi muhami; prehitro odjebem in to cviljenje in obešanje za vrat - ne vem no; a smo v Ameriki al kwa??? vsakič ko ji kdo kaj reče ga objame - bedno totalno...............ravno sanjska ni, če jo tip kresne v avtu a ne?? x:Dx

ja maš prov Marsa; Dragan ji je dal jasno vedet ( s tisto izjavo, pameten on, ona kao lepa)

A to je reku!!?! xg:Dx xg:Dx xg:Dx xg:Dx

Tega pa nisem vidla!!! xokkx

Men men je tud on najbolj vsec, ceprav doma ga gledala ravno neb. No ja, gledala ja x:px

Ma Gregec je tak iskren model...zdi se mi, da se nekak ne pretvarja ( kar pa ne mislim za Bostjana naprimer :xx!: ), sam zal bo sel po moje naslednji on ven.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>marsa, a ni on s cerknice doma?  :eek:

k to ni dolenjska ...

a tko, ja no v glavnem po dolenjsk zavija. x:o)x xDDx

Ja, saj res Sokrat, sem prav videla njen pogled, ko je to rekel (lepota + pamet), kot bi se mal norca delal, kot bi ji sugeriral, kot da bi nalasc to rekel...

Njemu je bilo videt, da se je sel sam mal zabavat, recimo ker oni tadrug, ki se je vceraj... poljubljala, je pa videt cist mehek. xDDx

no sam saj... saj je kul, boljs da je zagret, kot pa da je sam za cash al kaj jaz vem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...