Michelle 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Edini, ki je bil luskan za pogledat in mel dober naglas, je sel.Nismo mogli vsega gledat, prevec ima grozen smeh. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Ma saj to sploh ni za gledat.Ne vem kaj tipi delajo bolj budale iz sebe al iz nje Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Oj, vceraj sem en del gledala in nisem mogla verjet - ko se ni bilo jasno, kdo bo izbran, se je na zmenku ful poljubljala z onim enim... Mislim saj, po eni strani kao valjda, sam - halo?meni se je zdel cist odstekan...Kao - preizkusanje 'robe'? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2005 Avtor Prijavi Deli 30. april 2005 Ok nekaj vas moram vprašat. Kolko ženskam je všeč oni bedak pofukasni Dragan :xx!: In kolko moškim in ženskam sanjska ženska?Da moji so mi rekli da nimam okusa ker mi je všeč miša, sam kaj, zgleda lepo, kaj jaz moram če je kurba Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 ej, s takimi izrazi!! ma men je vse skupaj pravzaprav mal... hm, zalostno, morda...niti mi ni smesno.... tko no... mal ubogo, zalostno pa konc, no... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2005 Avtor Prijavi Deli 30. april 2005 Jooj vi bi morali včeraj videt, kako so moji delali. Ma ona je za njih od a do ž Btw, pozna kdo od vas Ines Juranovič Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Men se zdi Dragan en tak, k se mu je*e za miso in se pac rad zafrkava pred kamerami....Ines - kolikor sem bila primorana slisati je to ena kokoska, od katere eroticne slike so prisle na internet.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Jst sem pa v teku zadnjih oddaj kolikor sem imela moč ujeti spremenila mnenje - mi je bil prej Andrej vizuelno daleč pred vsemi, potem pa sem videla zmenek z Draganom in malo več je v ospredje prišel....oh zdaj pa sem čisto Dragan fan, priznam Hmm Andrej je pa....no ima smisel pač nekako drugače, jst bi tut tkole rožice, pa kej za posladkat pa moj najljubši filmček mmmmhm Miša...mah meni je za pogledat luštna pač samo smeh me ubija, umeten totalno, se mi zdi da je včasih tut njeno presenečenje nad čem čist umetno. Sem opazila da včasih kdo kej pove pol pa par sekund rabi da dojame pol pa vrže tist njen krohot ven :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Včeraj nisem gledala, me pa zanima, kdo je letel...Upam, da Celestina.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Boštjan je ostal, Cime je ostal in seveda Andrej! Aleš pa je zavrnil šopek Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 ne, ta je ostal, pa andrej mensezdi (ta ki je imela zmenek z njim, mal manjsi, bolj cokat), pa oni blond dolenjec pa se en mensezdi... Dragan je 'letel', en (morda Ales) jo je pa v bistvu sam skenslal, oz. je rekel, da saj... al pa ce pravzaprav sploh ne vzame vrtnice... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2005 Avtor Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men se zdi Dragan en tak, k se mu je*e za miso in se pac rad zafrkava pred kamerami....Ines - kolikor sem bila primorana slisati je to ena kokoska, od katere eroticne slike so prisle na internet.... Mah dragan je en navaden bedak, ko se sam iz sebe nrca dela :xx!: Jah Ines, pa je kar soseda od moje sošolke. Ej v torek sem jo videl, smo bli lepo na sladoledu, potem pa sošolcu sam zastane dih, sam nisem zaštekal, kaj je blo, no in potem gremo mimo vodometa in tam jo vidim kurbico malo Joooj šit, ej en sošolec pa je tko naglas začel ooo lej inesko pa take, ne vem če ga ni čula Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah dragan je en navaden bedak, ko se sam iz sebe nrca dela :xx!: no in potem gremo mimo vodometa in tam jo vidim kurbico malo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Torej je Celestina ostal??!!! Pa saj to ni res, no ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Groza pa ta njen "h h h h" smeh :xx!: Fantje so face, ker se znajo zabavat brez nje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>no in potem gremo mimo vodometa in tam jo vidim kurbico malo sam vseen... ne smemo kar tkole rect za nekoga kaj tacga... kar govorimo, clo mislimo, gre v vesolje... pol se kar navesijo ene oznake... to ni kul... <{POST_SNAPBACK}>Torej je Celestina ostal??!!! Pa saj to ni res, no ! ja, a ne, tumach! <{POST_SNAPBACK}>Groza pa ta njen "h h h h" smehTole pa res... Ena je rekla v tejle temi (morda Petrca), da je postekala, da vedno kadar cesa ne posteka (sanjska), najprej mal gleda, pol pa tale smeh provajda. No res je tocno tko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 zdele sem gledal posnetek; sploh ne štekam njenega smeha in njenih medmetov oh, ah, ih, hahahahahahahah in spet hahahahahah - ma a je to obrambni mehanizem al kwa........ ; men osebno je bil ta dragan še najbolj faca; tip, k je mel vsaj jajca; celestina je peder - katastrofa; dolenjček je simpatičen ni kaj; gorenjec s katerim se je nekaj lizarila je pa tko tko..................nč posebnega; vsekakor sem si zaponil njen smeh; pa še to - mater stara zgleda!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 ta z blond daljsimi lasmi, ko je tak mal hecen, a je pa tak iskren... men je tko, po TEM, on najbolj vsec, ja tale Dragan je pa nekak najbolj 'na nivoju' videt, pa ni je dost sljivil, zato ga je pa tud odpikala, ne rab takih, rab one, ki shizijo, zato ma pa bostjana se vedno okol - po mojem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 skorat, mene je tud presenetilo, da ima okol 25 let in da to pomen, da je torej skor 20 let mlajsa od mene. No vsekakor vsaj 15.Ja, medmeti. Sam men pa vseen se vedno ni spet tolk zoprna, se vedno se mi zdi tud mal odbita in taka. Ne smete se obesit sam na negativne - recimo je pa za akcijo in to, postavo ma tud dobro, pa saj v faco tud ni tko slaba... pac, ena bejba, se kar cedna, ne zelo atraktivna, ampak si dost upa in tko... a to niso kvalitete, a mamo rajs pusyje? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 ja maš prov Marsa; Dragan ji je dal jasno vedet ( s tisto izjavo, pameten on, ona kao lepa), da je ne jebe kaj preveč; celestina bi se pa po kolenih plazil, samo da bi ga opazila - bedna; Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 nikoli nisem trdil, da je grda - je kar fejst, visoka in to je meni cool;bi se pa malo nelagodno počutil, če bi se skoz smejala - v smislu, a sem jest tolk hecen al kwa?? grda ni - ok; ampak vseeno, kaj so zdej njene kvalitete? muhavost - ne: Men osebno se ne bi dalo preveč z njo ukvarjat' oziroma z njenimi muhami; prehitro odjebem in to cviljenje in obešanje za vrat - ne vem no; a smo v Ameriki al kwa??? vsakič ko ji kdo kaj reče ga objame - bedno totalno...............ravno sanjska ni, če jo tip kresne v avtu a ne?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 ja maš prov Marsa; Dragan ji je dal jasno vedet ( s tisto izjavo, pameten on, ona kao lepa) A to je reku!!?! Tega pa nisem vidla!!! Men men je tud on najbolj vsec, ceprav doma ga gledala ravno neb. No ja, gledala ja Ma Gregec je tak iskren model...zdi se mi, da se nekak ne pretvarja ( kar pa ne mislim za Bostjana naprimer :xx!: ), sam zal bo sel po moje naslednji on ven. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Ja Michelle - izjavu je, da če bo zbrala njega bosta idealen par - pameten in lep; Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>marsa, a ni on s cerknice doma? k to ni dolenjska ...a tko, ja no v glavnem po dolenjsk zavija. Ja, saj res Sokrat, sem prav videla njen pogled, ko je to rekel (lepota + pamet), kot bi se mal norca delal, kot bi ji sugeriral, kot da bi nalasc to rekel...Njemu je bilo videt, da se je sel sam mal zabavat, recimo ker oni tadrug, ki se je vceraj... poljubljala, je pa videt cist mehek. no sam saj... saj je kul, boljs da je zagret, kot pa da je sam za cash al kaj jaz vem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 naslednjič ne bom mogel gledat' upam, da se boste tle kaj razpisal; lah bi stavnico odprl - hehehhehe (ribak bi že kockal) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.