Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Behemoth

Recommended Posts

ne bit tolk prepričana.. x:Dx x:Dx x:Dx x:px x;)x

drgač pa jst dans čist preparirana... so nam namreč parket lakiral.. kot da sem v formaldehidu namočena.. tko smrdi.. :o|o:

aja unga andreja.. ko tak javno kaže zatrapanost v tak drek od babe.. kako ga nije sramota.. no zdej ga verjetno je.. :vragec:, ko neki na svoje spoštovanje je pa treba dat, pa se obnašat tko kot druga stran, ne glede da bi ji pete polizal... ga kr vidim kak ga mama klinca doma vsak dan.. x:Dx una pa jo je skužila takoj.. uf tako taščo dobit, hahah.....

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 947
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Moram reči, da nisem gledala niti enega dela, zato ne morem komentirat,... razen enga odlomka, ko je v eni drugi oddaji pokazala kaj ima v torbici,...

Zase moram povedati, da ne maram žensk, ki se samohvalijo,... kar se da izslediti iz vsakega drugega stavka,..

pssttt (eno tako sem namreč poznala, takrat sem šele videla, da nekatere moškim prodajajo kamen zavit v embalažo od srca)

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

<{POST_SNAPBACK}>S temle se ne strinjam....namreč...ko greš na oddajo moraš podpisat pogodbo in v njej piše, da majo pravico izbrskat vse o tebi in to objavit, tko da veš že na začetku, v kaj se spuščaš. In če deda ni tok dedca, da bi priznal, da ma otroka....pol, sori.... :xx!: To ni nobena sramota!!! In men se je prov zdelo, da je to izpostavla....sploh ni povedu, ko je predstavlal ljudi, da je njegova hčerka! Halo!!!! Pa je ni noben okol vlaču po zobeh, samo pove se pa, a ne? Najbolj res, da bi ji pred oltarjem povedu: Veš, Miša, ena malenkost je še...mam 10-letno punčko! :eek:  :O:

Bednik na kvadrat!

Katerega dela mojega posta ne razumes... saj ji je povedal!!!!!!!! xrolleyesx xrolleyesx ne enkrat, veckrat... od kod pa naj bi nacela temo, ce tega ne bi vedela...dej mal razmisljaj prej, preden pises...

Pa tudi to, da imajo pravico vse o tebi izbrskat ...kje pa ti zivis punca? Pogodba obstaja samo zato, da se tekmovalci zavezujejo, da so vse izjave pred kamero dane tudi v javnost...v meri cloveskega dostojanstva... s tem se zasciti POPTV...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>S temle se ne strinjam....namreč...ko greš na oddajo moraš podpisat pogodbo in v njej piše, da majo pravico izbrskat vse o tebi in to objavit, tko da veš že na začetku, v kaj se spuščaš. In če deda ni tok dedca, da bi priznal, da ma otroka....pol, sori.... :xx!: To ni nobena sramota!!! In men se je prov zdelo, da je to izpostavla....sploh ni povedu, ko je predstavlal ljudi, da je njegova hčerka! Halo!!!! Pa je ni noben okol vlaču po zobeh, samo pove se pa, a ne? Najbolj res, da bi ji pred oltarjem povedu: Veš, Miša, ena malenkost je še...mam 10-letno punčko! :eek:  :O:

Bednik na kvadrat!

mš prav :palec:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Mushi saj res - si rekla samo z izbocenimi ocmi se strinjas... a z dobro postavo se ne?

Mensezdi da tud ena bejba ni pritrdila temu tule - da ima Misa dobro postavo?

aja, ker se tok kmeck rezhi, ma brezvezno postavo to pomen al kaj?

In celo Celestina je plemenit in obogi, sam da je lohk ona tolk bolj mim pa grda pa of pa vse taslabo...

mater je to tecno.

Da ne znate rect - MA SAJ JE CIST OK.

Probajte se dat v njeno kozho---

Bi brale tole, pa bi postale prav zalostne, prisezem!!!!

ce bi taksnole o seb brale.

ja, zdaj boste rekle, me pa ne gremo na tole,

Vseen! x!x

saj se vsakogar sinfa, ki se izpostavlja, pa cetudi ne vem kaj naredi za folk - se ze najde kdo, ki ima brata, ki ima prijateljico, ki ve kaj povedat socnega. xrolleyesx xrolleyesx

In vsakdo se bedast rezhi za koga in vsakdo ima za koga brezvezne oci al pa stil.

Vsaj mevzha ni.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No bom pa jst rekla - geštel mi ima :palec: pa tut za pogledat kar se tiče zunanjega izgleda nasploh je simpatična - zdj me je šokirala nazadnje s tistimi lasmi ampak je tko neki...special...kt ena Kleopatra mi deluje xDDx pa se mi zdi da ima lepe zobke, lep nos, simpatičen nasmeh če izključimo zvok x;)x pa lepe oči....moja mami sicer pravi da ima krive noge samo....jst sm kumi kdaj opazla krive noge, prej sm opazila da ima lepo tazadnjo in luštno obliko nog če je že imela kake hlače s škorenjčki pa tko...

Ne vem, tut ko so jo uštimali mi je bla luštna s tisto kučmo pa tko....vse ji paše kar so ji dali gor!

Ah smeh mi je pa res čist adijo, tega pa ne morm pohvalit!!! Pa včasih tako grimasico nardi če ji kaj ne paše, kot da je nekaj full nagravžnega al pa kužnega, to mi ni všeč....drugače pa no other comments na njen izgled!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>No bom pa jst rekla - geštel mi ima :palec: pa tut za pogledat kar se tiče zunanjega izgleda nasploh je simpatična - zdj me je šokirala nazadnje s tistimi lasmi ampak je tko neki...special...kt ena Kleopatra mi deluje xDDx pa se mi zdi da ima lepe zobke, lep nos, simpatičen nasmeh če izključimo zvok x;)x pa lepe oči....moja mami sicer pravi da ima krive noge samo....jst sm kumi kdaj opazla krive noge, prej sm opazila da ima lepo tazadnjo in luštno obliko nog če je že imela kake hlače s škorenjčki pa tko...

Ne vem, tut ko so jo uštimali mi je bla luštna s tisto kučmo pa tko....vse ji paše kar so ji dali gor!

Ah smeh mi je pa res čist adijo, tega pa ne morm pohvalit!!! Pa včasih tako grimasico nardi če ji kaj ne paše, kot da je nekaj full nagravžnega al pa kužnega, to mi ni všeč....drugače pa no other comments na njen izgled!

Kaj pa praviš na bukkake? :inocent:

It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>...je pa obupana...in pripravljena nardit vse za dober fuk

kok ste hecni tipi... :P

al pa ko slisim kdaj kako tako mnenje - ces da kaksna rabi sam en dober sex (po moznosti s *tapravim decom* x:Dx x:px x:o)x)... in to tko znalsko ugotovi, par tipov tkole pametno, skup... pa mal pokimajo, ja, ja, to se rabi. x:Dx x:px x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>No bom pa jst rekla - geštel mi ima :palec: pa tut za pogledat kar se tiče zunanjega izgleda nasploh je simpatična - zdj me je šokirala nazadnje s tistimi lasmi ampak je tko neki...special...kt ena Kleopatra mi deluje xDDx pa se mi zdi da ima lepe zobke, lep nos, simpatičen nasmeh če izključimo zvok x;)x pa lepe oči....moja mami sicer pravi da ima krive noge samo....jst sm kumi kdaj opazla krive noge, prej sm opazila da ima lepo tazadnjo in luštno obliko nog če je že imela kake hlače s škorenjčki pa tko...

Koncno da kaj tacgale se berem!!! :palec: x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Mensezdi da tud ena bejba ni pritrdila temu tule - da ima Misa dobro postavo?

Probajte se dat v njeno kozho---

Bi brale tole, pa bi postale prav zalostne, prisezem!!!!

ce bi taksnole o seb brale.

ja, zdaj boste rekle, me pa ne gremo na tole,

Vseen! x!x

saj se vsakogar sinfa, ki se izpostavlja, pa cetudi ne vem kaj naredi za folk - se ze najde kdo, ki ima brata, ki ima prijateljico, ki ve kaj povedat socnega.  xrolleyesx  xrolleyesx

In vsakdo se bedast rezhi za koga in vsakdo ima za koga brezvezne oci al pa stil.

Vsaj mevzha ni.

:palec: No ampak kako da ne, jaz se vedno postavim na njeno stran x:Dx ...nič osebnega, ampak mi je bad brati vse te bede tukaj na forumu.

Bejba je dobra za pogledat, postavca itd...luštna v faco. Parkrat prebrala, da se grozno smeji. No dejte se posneti enkrat, pa boste videli kako **prijeten** smeh imate sami. Kamera itaq potencira vse, kar se dogaja.

In ja....kaj če bi take stvari brali o sebi. Ok se niste izpostavljali na Tv. Ampak recimo v podjetju, kjer delate začne krožit govorica o vas, recimo...ona včeraj je imela pa strgane nogavice....potem gre to čez 5 parov ušes in na koncu izveste da ste največja nemarnica, ker hodite v službo z razcufanimi štumfi, kako vas ni sram. Dobiš etiketo neurejene in nemarne osebe.

Zbirate denar za neko darilo....nimate trenutno denarja, krediti, položnice, stroški in nimate 5 jurjev za prispevek...se bo našel nekdo, ki bo rekel, da ste škrti ali pa nesramni, ker niti 5 jurjev niste hoteli dat....

Tisoče etiket si prilepimo v vsakdanjem življenju. Vedno imam v mislih zgodbo o žebljih in luknjah, ki ostanejo čeprav smo žeblje potegnili ven.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

itak marsa če bi mela klobase okol pasa je ne bi za sanjsko zbral, tko da se podrazumeva da geštel ma + da je blond.. x:Dx sanjska po postavi, po obnašanju pa tud x:Dx nightmare od teh djedov z oddaje.. pa pol mi iz real life kr sanjske bolj ratamo... kak se smejimo, kak se obnašamo, kak se rihtamo..

dobr, tu se tud strinjam -> postava.. ampak posta se nisem celga spomnila, ne vem kaj sem že bluzila v glavnem ko se na njo spomnim, se spomnim mariborskega naglasa, tečnega glasa kake prfokse iz EPF v Mariboru, izbuljenih oči in nemogočega smeha.. sorči.. x:)x x:)x x:)x x:)x

je pa res da ma vedno dobre špegle gor, pa da je suha pa ma dolge lase, pa zobe mal podobne bolnici Franji na Naši mali kliniki.. x:px

S tistim svojim frisom je pa včasih prav zoprna, pa tud če ni grda... k ma tak nastop nek.. in Celestina je obup od djeda...

in ona oddaja ko sta Cime in on primorc štose pokala je bla d best..

recimo Anja Tomažin je men fajn baba z okusom do oblačenja, fajn postavo, smislom za humor pa tko.. da dam en dokaz da nisem zadrta baba, če mi je pa ena taka čudna, pa me ne faušija daje pa to, ko me nima zakaj.. kako komentiranje moje bi pa blo da bi dala koment na tole vse..

sanjska ženska, nosi fajn špegle ma ok postavo.

Pa nobenga mnenja o vsem... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx pa jst ko nimam reputacije take da vsem rečem joj kak ste the best, če mi kter je rečem da je, če ne pa sšimfam tud. xrolleyesx

Mushi

Cosma, saj res, sorchy. xDDx x:)x :palec:

Mushi, pri Anji Tomazin se pa v nulo strinjava - ona je meni med najbolj simpaticnimi in tudi najbolj privlacnimi temi znanimi bejbami.

Pa se hudomusna je in duhovita, za stose, sproscena, res je fajn. xyesx :palec:

Pravis pa za Sanjsko da bi vsaka od nas, 'navadnih', bila boljsa - saj ona je tud boljsa, ce gleda tv, ko je 'navadna', morda.

Tezko je bit tolk ur, dni, v tolk razlicnih okoliscinah in situacijah kul, pa ce bi bila oseba se tolk kul.

Slej ko prej bo rekla/naredila/... nekaj, kar eni skupini folka ne bo vsec. ker je to pac tko.

Picasso

Men se pa prav en mal smili, tale sanjska ženska... tolk jo vsi pluvate... she's not that bad is she?... hjao sej jo bo že kšen potolažil,... hm hm

Njen nasmeh niti ni tolk bad ane, sej res da mal čudno zveni ampak že boljš kt da bi se nekaj zadrževala, geštel ma v nulo ane... pa še blond ;) to je že nekaj vredno sploh če si ženska tko da ... si prav predstavljam zakaj tolk pluvajo ljudje po njej :inocent: hm hm

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

No prav. Samo zato, ker iz zanesljivih virov je ze marsikej glede nje in teh snubcev ven prislo, pa se ni izkazalo, da je tako zanesljivo.

Jaz glede vsega dnevno spreminjam mnenje.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

x:Dx

Kakšna šentflorjanska scena. Kako lahko je takole izza monitorja napisati, Rezka je krava, svina, prasica, ni mi všeč, ker okoli pasu meri 73cm in ne 60cm, kot je predpisano v Cosmopolitanu in podrejeno vsem estetskim meram.

Namesto na Sanjsko žensko bi se raje prijavila na Totalno preobrazbo, da jo operativno popravijo...saj ni popolna. Na TV se lahko pojavljajo samo popolni ljudje. Se pravi Barby in Ken. Pa še tema dvema očitamo pocukranost. In mi hočemo gledat samo take.

No ok...če ima 60cm okoli pasu potem rečemo, grozno, kako kratke, krive noge ima...da je ni sram take okoli hoditi....

Iz zanesljivih virov sem izvedela da .........

To se meni zdi, podn od podna, kako mora biti taka xrolleyesx

Recimo jaz se ne bi nikoli izpostavljala tako (beri, ne bi prenesla, da se mi pol Slo smeje-odvisna sem od mnenj drugih..ne, meni se pa že ne bodo smejali)

Podpis: avtor neznan oz. Mici borka za boljši reality show x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Cosma, saj res, sorchy. xDDx x:)x :palec:

Mushi, pri Anji Tomazin se pa v nulo strinjava - ona je meni med najbolj simpaticnimi in tudi najbolj privlacnimi temi znanimi bejbami.

Pa se hudomusna je in duhovita, za stose, sproscena, res je fajn. xyesx :palec:

Pravis pa za Sanjsko da bi vsaka od nas, 'navadnih', bila boljsa - saj ona je tud boljsa, ce gleda tv, ko je 'navadna', morda.

Tezko je bit tolk ur, dni, v tolk razlicnih okoliscinah in situacijah kul, pa ce bi bila oseba se tolk kul.

Slej ko prej bo rekla/naredila/... nekaj, kar eni skupini folka ne bo vsec. ker je to pac tko.

hehe... zdej se pa nekje že v 0-lo! x:Dx

No pravim, ne da je zdaj vsaka od nas navadnih boljša za sanjsko, sam če kak djed od nas tole gleda, se zaveda da bi lahk mel še večji krompir, pri izbiri.. ko bi lahk tako dubu.. pol pa kr nam mal vrednost zraste doma.. :inocent: x:px

Drgač pa za takle štos se tko mora tak človk javt k je vajen nastopanja v javnosti, mu to ni v breme, se pravzaprav rad kaže in ma rad pozornost, ker drgač bi vsak znoru (in pr tem se je tale Damir kr obnesu ok, pa nam je bil všeč al ne, jasno spet da ne.. xrolleyesx x:Dx ).. oni Aleš, mu ni blo več fajn, sej če ne probaš mogoče ne veš, ena taka primabalerina bi pa mogla vedet kako obnašanje se temu gepira, pa ne enkrat eno stvar full kritizirat, v drugem kadru pa full hvalt, itak pa da pozitivno zaključim, je to sam en + za nas ostale, ko če bi ta bla res taka bejba pa tko lepa po notranjosti tud ko po zunanjosti, bi si ga vsi djedi na roke metal v kopalnc... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

Mushi

<{POST_SNAPBACK}>ampak že boljš kt da bi se nekaj zadrževala

ej o temle sem razmisljala..

Mislim jaz imam tko idiotski smeh, da je groza... blazota. ce se slisim v kakem intervjuju al cem, je vse kul, tud ce se zmotim, jecljam, vse... sam ko se zacnem rezhat! :o|o: x:Ix xrolleyesx

se tim mi je skoz tezil in me oponasal... pravzaprav sem morda sploh tko postekala oz. postala pozorna.

Ce se OD SRCA total krohotam, vcasih izpade, kot da je prisiljeno, ker nekak... vmes nehujem pa mi sape zmanjkuje pa tko, pa je slisat cudno, prisilljeno.

No in torej... boljs da se ne rezhim, naj bom torej rajs ena mona tam.... x?x

Tak smeh mam pac. Zal. Jebiga. xnckrivx

Picasso

Ti reality showi so koristna zadeva (jaz sicer ne gledam, imam pametnijeg posla )

Tako, terapevtsko delujejo.Odmaknjujoce.

Mislim, vsak clovek ima kup tezav (vkljucno z mano) ampak, zakaj pri hudicu bi se ubadal z njimi, ce pa se lahko z drugimi/od drugih tezavami.

A ni bolj enostavno doma sedeti na kavcu, nesto grickati usput x:px , pa gledati ostale, pa jim privoscit vse najslabse....naj se za nas trpijo, pa nase komplekse prezivljajo, hudica :vragec:

Sanjska zenska, upam, da si mocna kot Zeus in vztrajna vsaj kot Sizif.

Na svojih plecih prenasas grozote, tegobe, zagrenjenost in neizzivetost vseh slovenskih zena (tudi moskih, koliko vidim).

Tezka bo x^x

<{POST_SNAPBACK}>hehe... zdej se pa nekje že v 0-lo!  x:Dx

No pravim, ne da je zdaj vsaka od nas navadnih boljša za sanjsko, sam če kak djed od nas tole gleda, se zaveda da bi lahk mel še večji krompir, pri izbiri.. ko bi lahk tako dubu.. pol pa kr nam mal vrednost zraste doma..  :inocent:  x:px

Drgač pa za takle štos se tko mora tak človk javt k je vajen nastopanja v javnosti, mu to ni v breme, se pravzaprav rad kaže in ma rad pozornost, ker drgač bi vsak znoru (in pr tem se je tale Damir kr obnesu ok, pa nam je bil všeč al ne, jasno spet da ne..  xrolleyesx  x:Dx ).. oni Aleš, mu ni blo več fajn, sej če ne probaš mogoče ne veš, ena taka primabalerina bi pa mogla vedet kako obnašanje se temu gepira, pa ne enkrat eno stvar full kritizirat, v drugem kadru pa full hvalt, itak pa da pozitivno zaključim, je to sam en + za nas ostale, ko če bi ta bla res taka bejba pa tko lepa po notranjosti tud ko po zunanjosti, bi si ga vsi djedi na roke metal v kopalnc...  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x;)x

to kAR si zdaj oovorila Mushi, mi je dal mislit mal v drugo smer....

... namrec pojem 'sanjska'... to pomeni nekaj oddaljenega, mal misticnega, skrivnostnega, kar se ne da cist z besedo oz. konkretno opredelit pa tko.

Tule pa gledamo lajf, scene clo mal, solze, telesa, objemanja, zalizevanja in vse... torej zelo fizicno vse, konkretno, 'zivljenjsko', ce hocemo... in torej prav nic sanjsko...

Tako da je ze v osnovi zgreseno, v bistvu.

Komu se pa da scene gledat, Mushi kdo si ga pa drka na babo, ki cveka ali pac karkoli... Moski imajo radi podobe, recimo napeto rit, joske in tole...

ne pa da si ga bodo drkali na eno bejbo ki se rola s 15-imi pubertetniki in se mal vozakajo sem pa ke. :P

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...