Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Behemoth

Recommended Posts

• Komentarji 947
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>ka pa je kej reku Vremenko?  :wOOt:  :horro-cb:

Eh, ena sama samohvala in nakladancija v stilu. "Kolk je on fajn, pa kolk dobr kuha, pa da si še lep čas ne misli ustvarit resne zveze (kao, da je neka terna?!), kako ljubi dolenjske griče pa maaaaaaamica, da kako dobro kuha :xx!: "

Deli na socialnih omrežjih

Aja, no saj sem rekla, on je v bistvu najbolj pomemben. x:o)x x:px x:Dx xrolleyesx

Mushi! x:Ix :8):

x:Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A ni fino, da ima en tako dobro samopodobo in da je samozavesten?

Ker, če ne bi bil, bi mi morali pisati v črni luknji in ostalih sorodnih temah....Robi super si!

xzobkox

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>A ni fino, da ima en tako dobro samopodobo in da je samozavesten?
mas prav, v bistvu, sam je treba se doseci, da je tvoj nastop, pojava, skladen s TABO.

Sicer ne gre za samo-zavest, pac pa za nekaj drugega... premal samokriticnosti morda? :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

to ni klevetanje... je samo mnenje...

kaksna se mi zdi samopodoba in ali je kdo prevec ali pa premalo samokriticen...

a o Misi se pa lohk govori?

javna oseba pac.

Picasso

Samokritika? Opsa, pa ne tko javno, če že je.

V medijskem poslu, moraš bit mal narcisoiden, saj drugače ne gre, si moraš biti všečen.

Kaj pa naj bi rekel v intervjuju...kao ful sem len, ob nedeljah spim do 12h, štumfe mečem v kot, pol pa pride mama pa vse pospravi....pa tko.... kruh mi vedno splesni, v hladilniku gojim peniciln...ma ne gre to tko...

Dobro blago, se samo hvali! x;)x x:px

Je pa tko....nisem kaka oboževalka vremenkota, se mi zdi pa njegov pristop tko zanimiv, vesel, zanesen, takega pri nas nismo vajeni.

Recimo meni ful sede Bizovičar s svojim cinizmom in smislom za črni humor, pa bi tudi lahko včasih rekli, da je presamozavesten, samo on fura en drugačen imiđ.

Pa marsikdo reče za Lada, da mu je zoprn in važič, meni pa ravno ta njegova provokativnost sede...ali pa Jonas je bil podoben kaliber....

Kaki mami je pa recimo Robi ful všeč, pač tko je...mene tudi Trump ni vzel, pač pa Melanio x:Dx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

No ja, saj lepo da tko mislis, Cosma. :palec:

*meni ni zoprn Lado Bizovicar, pac pa se mi zdi zabaven in duhovit.

Picasso

namenoma nisem omenjala Jonasa, ker mi je mim ga primerjat.

Jonas JE karizmaticen. :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Nisem imela občutka da je ONA zavrnila koga, in nisem imela občutka da bi Cimeta izbrala. S svojim dejanjem ji je precej olajšal pot. Si pedstavljate komentarje na dejstvo, da bi zavrnila oba? in glede na dejstvo, kolikokrat je ponovila tisto, za kaj je ona prišla v to oddajo - zame malce prevečkrat povedano. Koga je prepričevala? Poveš enkrat, ne pa v vsakem drugem prispevku...

Sicer pa - všeč mi je, ker je ostala to, kar je, brez pretvarjanj in mask.

Moje mnenje na tole zensko se ni spremenil... bejba dela samopromocjo, samo to in nic drugega... fino ji pa je, da je nakak izpadla revcka in racunala na simpatije ljudi... ampak bejba je delala ogromno strateskih napak, ko se je delala norca iz tipov, nekak je naivno (ali butasto) verjela, da smo vsi na njeni strani... da bo dobila nek stalen medijski prostor in vsi se bojo pulil za Miso Margan... Po drugi strani pa... lahka baba, ki je dala (po Cimetovih besedah) kar pred dvema kandidatoma noge narazen...kar je njena najvecja strateska napaka...lahko bi ostala fina, pa bi nakak oprala svojo cast in se delala do konca nedostopno, ampak tole... :o|o: Naj jo na POPu se tako branijo...zame je zenska, ki se za eno noc pokavsa z nekom iz dolgcajta mal cez les... ne ravno brihtna in mentalno ne cist pri sebi... fuj!!! :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>He, he! Kake dobre fore imate!! Modrce šivat!

Meni je Jonas  :2src: zakon v vseh ozirih. Inteligenca, šarm, duhovitost, cinizem in leeeepčan ni preveč, oz. sploh ni. :palec:

Pa tezek in zoprn za prenasat! :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>Moje mnenje na tole zensko se ni spremenil... bejba dela samopromocjo, samo to in nic drugega... fino ji pa je, da je nakak izpadla revcka in racunala na simpatije ljudi... ampak bejba je delala ogromno strateskih napak, ko se je delala norca iz tipov, nekak je naivno (ali butasto) verjela, da smo vsi na njeni strani... da bo dobila nek stalen medijski prostor in vsi se bojo pulil za Miso Margan... Po drugi strani pa... lahka baba, ki je dala (po Cimetovih besedah) kar pred dvema kandidatoma noge narazen...kar je njena ..

kter je pa ta drug bil?

A andrej in dragan? x:Dx

Mushi

(popravljeno)

Ma saj sam mal bluzim...kaj pa vem, samo meni recimo tko v startu medijske osebnosti niso zoprne zaradi svojega medijskega pojavljanja, karkršnokoli že to je.

Vsak, ki se pojavi je deležen kritik, bolj malo se pa poudarjajo dobre lastnosti, ki jih ljudje imajo. Kritik so deležni vsi po vrsti, Miša, Mojca Mavec, Groznikova Darja, Simona Rakuša....bla da jih ne naštevam.....

Recimo kar nekaj časa sem hodila v en frizerski salon, blizu je bilo pa še dosti poceni....no in frizerka ni nehala kokodakat od Oriane Girroto Cavazza, da kakšna da je....poslušam en x, drugič, tretjič....se mi je zdel ful smotan, pa sem probala na lep način ji povedat, da mene sploh ne zanima, kakšna da kao je po preverjenih govoricah in bla....kaj me briga kakšna je Oriana, pa tudi po njenih **preverjenih novicah** je bila najbolj grozna od groznega. Halo? A res no?

No in sem se odločila, da tja več ne grem! Ne prenesem slabe vibre! :vio:

p.s. Mushi, glede Trumpla, tip ima veliko dobrih in pozitivnih strani. Osebno ga ne poznam, ko sem ravno bila v njegovi stolpnici, ga ni bilo doma....eh težko ga je dobit. Meni se zdi Trumple ful biznisman, tak taprav Amerikandrim x:Dx

p.s. 2 ...evo takoj pade, Jonas je težak za prenašat.....mislila sem na njegovo medijsko podobo in ne na zasebno...kaj me pa piga, kaj on počne v svojem privat lajfu. Mogoče je pa samo zoprn, do onih, ki mu težijo v njegovem osebnem prostoru. Jonas ni tok blazno težek ima pa svoje fore. Kdo jih pa nima?

Popravljeno -> cosma

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...