Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Behemoth

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>Moje mnenje na tole zensko se ni spremenil... bejba dela samopromocjo, samo to in nic drugega... fino ji pa je, da je nakak izpadla revcka in racunala na simpatije ljudi... ampak bejba je delala ogromno strateskih napak, ko se je delala norca iz tipov, nekak je naivno (ali butasto) verjela, da smo vsi na njeni strani... da bo dobila nek stalen medijski prostor in vsi se bojo pulil za Miso Margan... Po drugi strani pa... lahka baba, ki je dala (po Cimetovih besedah) kar pred dvema kandidatoma noge narazen...kar je njena ..

kter je pa ta drug bil?

A andrej in dragan? x:Dx

Andrej in Bostjan... Cime je rekel, da je spala z njima... verjetno nis SAMO SPALA x:Dx :vragec: ali pac? :inocent:

x:Dx :vragec: x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 947
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ma saj sam mal bluzim...kaj pa vem, samo meni recimo tko v startu medijske osebnosti niso zoprne zaradi svojega medijskega pojavljanja, karkršnokoli že to je.

Vsak, ki se pojavi je deležen kritik, bolj malo se pa poudarjajo dobre lastnosti, ki jih ljudje imajo. Kritik so deležni vsi po vrsti, Miša, Mojca Mavec, Groznikova Darja, Simona Rakuša....bla da jih ne naštevam.....

Recimo kar nekaj časa sem hodila v en frizerski salon, blizu je bilo pa še dosti poceni....no in frizerka ni nehala kokodakat od Oriane Girroto Cavazza, da kakšna da je....poslušam en x, drugič, tretjič....se mi je zdel ful smotan, pa sem probala na lep način ji povedat, da mene sploh ne zanima, kakšna da kao je po preverjenih govoricah in bla....kaj me briga kakšna je Oriana, pa tudi po njenih **preverjenih novicah** je bila najbolj grozna od groznega. Halo? A res no?

No in sem se odločila, da tja več ne grem! Ne prenesem slabe vibre!  :vio:

od kdaj pa je Frank Delage poceni?

<{POST_SNAPBACK}>to je pa tud res - ampak saj mi ga ni treba. :)

x:Dx :vragec: x:px tut men ne...

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>od kdaj pa je Frank Delage poceni?

:eek: Kdo pa to je? Ne, ta mi sploh ni bliz

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Andrej in Bostjan... Cime je rekel, da je spala z njima... verjetno nis SAMO SPALA  x:Dx  :vragec: ali pac? :inocent:

x:Dx  :vragec:  x:Dx

Čaki Majica, če se dobro spomnim si ti tudi napisala, iz dobro preverjenih virov, da se daje dol s scenaristom ali pa direktorjem Pop Tv.....kako a zdej kr z vsemi?

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

CIMETOVA IZJAVA ... pa naj si vsak sam razlaga...

Men se zdi posteno od njega... tut ona je mal moznost povedat...pa tega ni nardila...

Mushi... x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Čaki Majica, če se dobro spomnim si ti tudi napisala, iz dobro preverjenih virov, da se daje dol s scenaristom ali pa direktorjem Pop Tv.....kako a zdej kr z vsemi?

Sorry Cosma... ne odgovarjam za njena dejanja... men je to povedal nekdo, ki dela na POPu... sem tut napisala... baj da vej... sm Nataso spoznala... "carovnico"... ves kero?

Ma narobe si zastopila Primavera ali sem pa jaz tako smotano napisala.

Frizerka h kateri sem jaz hodila, Oriane od blizu videla ni, tko da ne bo kake pomote. In to me je tudi najbolj motilo, ker je **prodajala** preverjene govorice...eh čenče, na to sem alergic, very!

To je čisto na drugem koncu mesta.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

(popravljeno)
<{POST_SNAPBACK}>Sorry Cosma... ne odgovarjam za njena dejanja... men je to povedal  nekdo, ki dela na POPu... sem tut napisala... baj da vej... sm Nataso spoznala... "carovnico"... ves kero?

Ne, ne vem, katera Nataša?

x:Dx zdaj vem...ona je moja najboljša čarovnica že leta x:Dx

Popravljeno -> cosma

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Zdej gledam košarco dobila.... jao :( jeba "Kaj mi lahko nudiš?" ... pa reče nč.... on ma pa na hrbtu "sebe" jaaaao :D hudo hudo.... tak je to življenje ja :( joj zdej se mi pa smili, šmrc...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

a ne... ker si (ipak, ocitno :eek: x;)x) sposoben ugledat OBE strani - zarad tehtnice...

zarad sco se sploh ti da **poglabljat** (x;)x), zarad bika pa... das na iskrenost, kaj jaz vem... pravicnost (ne sam to, ki jo 'daje' tehtnica)... nekak bolj 'zivljenjsko', iz drugacnega razumevanja...

Mi je vsec, skratka, no, da kdo tko misli tud, ne da so sam ena srdita mnenja... (*mislim splosno ki so, ko so kaki linki kje, pa pac kje kaj ujames, vsi so blazno srditi v glavnem xrolleyesx :xx!:)...

ker saj je res - nekdo ti gre lohk na zivce, ne sam zato, ker kao, skrita fora je pac zavist... torej, sploh ni nujno, da je res vedno samo to, sem prisla do tega...

pac pa... gnev, ki je skoraj naslajanje... ki je v *funkciji* razumeti, pa se zabavati pa zavzeti hkrati kriticno a ipak mal cinicno stalisce, je vseen nekaj drugega kot srdito mnenje, ozko, s plashnicami, skoncentrirano samo na slabo... torej je to samo v *funkciji* zabavati se na nekoliko sprevrzen nacin... poleg 'ukvarjati se z drugimi namest s sabo' (kajti ce ti je tko gnevno, pac slej ko prej preklopis in se s tem ne ukvarjas vec)...

Torej, odsotnost faktorja razumeti.... al sploh pripravljenosti razumeti... to nas locuje med sabo v bistvu samo...

ce ze delamo na umu skoz...

*metoda* srca pa je so-cutiti.

Tu pa ocitno se dolg ne bomo. :|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja se strinjam s teboj Marsa, če ne bi v tistem linku kjer ga je Majica tud podala pokazalo še kaj drugega, recimo njeno slovo ;) in tudi kaj o sočutiti...

mah briga mene za njo in pop tv pa te fante, kakor da sem jaz čisto brez napak in brez slabih lastnosti. grem pred svoj prag zdejle pometat ;)

Oni dragan je ziher gej to sem ziher, oni cime je malo razvajeno dete, pa še debel po vrhu :o|o: boštjan - preveč samozaveti zelo škodi, in prav da ga je tam malo živcirala. Ediju privoščim, mozarta pozna vsak bedak, in moral bi ji reči da bi jo lahko peljel nevem kam, v grčijo al pa kaj. Pa zdaj ma itaq nekega starega naivnega trotla, moja teta ju je vidla v MB, tak da se ne sekiram preveč :o|o:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

prebiram tole in mi ne da miru, da ne bi kaj dodala ... ob spremljanju sanjskega moskega sem mislila, da je on mal samovsecen itd.,amap k v primerjavi z Miso je bil Damir nula. Misa si je zelela medijske pozornosti in to je vse ... kar se Edija tice je pa tko, da je ona vprasala, ce pozna kaksnega slavnega pianista (in NE skladatelja), on je pac rekel Mozart, pa je ona pol pametovala, ce se ni slisal za Straussa itd. oba pa sta skladatelja in pianista :))) nima veze, vazn da smo se vsak petek posteno nasmejali, ko smo zadevo gledali, se sreca, da obstaja toliko ljudi, ki se prijavi na take zadeve

<{POST_SNAPBACK}>prebiram tole in mi ne da miru, da ne bi kaj dodala ... ob spremljanju sanjskega moskega sem mislila, da je on mal samovsecen itd.,amap k v primerjavi z Miso je bil Damir nula. Misa si je zelela medijske pozornosti in to je vse ... kar se Edija tice je pa tko, da je ona vprasala, ce pozna kaksnega slavnega pianista (in NE skladatelja), on je pac rekel Mozart, pa je ona pol pametovala, ce se ni slisal za Straussa itd. oba pa sta skladatelja in pianista :))) nima veze, vazn da smo se vsak petek posteno nasmejali, ko smo zadevo gledali, se sreca, da obstaja toliko ljudi, ki se prijavi na take zadeve

x:Dx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>ja se strinjam s teboj Marsa, če ne bi v tistem linku kjer ga je Majica tud podala pokazalo še kaj drugega, recimo njeno slovo ;) in tudi kaj o sočutiti...

mah briga mene za njo in pop tv pa te fante, kakor da sem jaz čisto brez napak in brez slabih lastnosti. grem pred svoj prag zdejle pometat ;)

x;)x x:Dx :palec: ufff še jaz grem malo :icon1_blush:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

• 2 weeks later...

grozn, sem kar nehala po0slusat, ker je zlo podoben mojmu smehu v enem komadu, sam da ta je sam zijalast, moj je pa poleg zijalastega se mal grozljiv. :D

drugac pa - cist bedast, halo! :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja ful je takih clankov, k "opravicuje" svoja dejanja... xrolleyesx Jaz imam vseh teh "sanjskih" ljudi ze cist dovolj...sam tale link sem po mejlu dobila...in -> xrolleyesx :xx!: pa tud nisem do konca poslusala x:o)x
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>grozn, sem kar nehala po0slusat, ker je zlo podoben mojmu smehu v enem komadu, sam da ta je sam zijalast, moj je pa poleg zijalastega se mal grozljiv. :D

drugac pa - cist bedast, halo! :P

heheehe x:Dx x:Dx zijalast zdej sm se res nasmejala x:)x

pa se mal grozljiv zraven x:Dx ? x:Dx

marsa :palec: me kr mal trebuh boli

ja drugac pa res ni ne konca ne kraja tej sanjski ženski...

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...