Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Behemoth

Recommended Posts

Meni je pa ta komad ful smešen. Sem ga samo 1x poslušala in me je skoraj pobralo zraven. Ne vem, tako bedast je, da je ful smešen x:Dx

Upam, da ga ne bodo kje vrteli, ker potem bo bruhanje namesto smeha :O:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 947
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Vsake oci imajo svojega malarja, kako lahko samo pescica ljudi doloci, kaj je sanjsko?

Kaj je sploh sanjsko? Tisto, kar nam nudi zadovoljstvo?

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

<{POST_SNAPBACK}>Ne morem verjet, so ze dance ( al house...) komad nardil iz "sanjskega smeha"

http://bedarije.gorec.net/_files/downloads...edarije.net.mp3

Ql glasba. Te spravi v dance :onfire: :hepko: xsuperx xbendx xsmx

Ja to je ena izmed mlijon stvari ki jo tako zelo zanima. Saj je rekla v oddaji da bi rada sprobala čim več stvari. In da tudi išče takega moškega, ki ji lahko pokaže milijon stvari.

Očitno je to keš v milijon in eni obliki. xDDx

sem brala v Oni intervju njen...

kak so jo izčrpal s to oddajo.. xrolleyesx

pa kter ta prav moški bi res tak pravi mel 3 mesce časa da bi nč ne počel, pa mel čas za takele reči.. x:Dx da tak pravega ni mogla ona zase najt.. :inocent: :sleeping:

Mushi

Ob poslusanju tega komada clovek lahko le zmaja zglavo in se smeje.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

<{POST_SNAPBACK}>full dobra pesem xsuperx

zdaj pa še ena slikica:

Tle se vid, kako se zna miša obnašat. Enkrat je neki govorila, da rab fanta, ki se bo znal tud v "visoki družbi obnašat". Pol pa vidiš kako se ona obnaša pred kamero. Vsaj takšno pačenje obraza bi lahk zase zadržala. Pa bi blo vse takoj bl ql.

Pa visoka družba ma ja: pol se pa tam smehlja na internavtiki - mogoče je to visoka družba.

Maybe we will never know?

Joj ste otrocji. xrolleyesx

Vi se pa skoz kul drzite al kaj.

kaksne videe mam svoje no pa fotke, tole ni nic, jaz sem se milijonkrat bolj grda, grozna in vse...

In prepricana sem da se kdo.

To so pac zmotniral najgrse face pa skup dal...

Brez veze, meni ni zato nic bolj in nic manj zoprna, grda, nic...

In folk pa je prec zapoopadel in tud tule se je jasno pojavilo. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:o)x x:Dx

saj vem. x:px

*

ma ne, ker - naj da kera kako svojo grso fotko med fotke, bomo z veseljem kaksno rekli.

al kako?

pri nas so vsi lepi, tale je pa po defoltu grda, grozna in vse. x:o)x

a ni to mal bedast?

KDORKOLI da fotko, vsi priletimo in hvalimo... zakaj? ker je kao 'nas clovek'?

ce ne bi poznali koga, bi ga morda pa do nezavesti skritiziral.

Zdaj pa recemo, joj kok mas lepe oci, postavo, vzdusje, karkoli.

Pa recimo da ne bi sami dajal gor svojih najlepsih fotk...

Pac pa bi nekdo dajal najgrse nase fotke in jih zmontiral skup, tako da bi bile vse nase napake na kupcku.

xyesx

me zanima, kdo bi bil VSELEJ lep, na vseh fotkah in montazah.

In zanima me, kdo med vami se med pogovorom nikoli ne namrsci, ne pachi, se ne popraska, si ne popravi naramnice.

Jaz poznam natancno ENO osebo, ki tega ne pocne, ki ima VSESKOZI brezhibno mimiko in vse - janja Zupan. Ni fotke, na kateri ne bi imela nasmeska, ni variante, da bi jo videl v zivo in da ne bi imela enakega smehljaja. xyesx

Ostali pa vsi delamo face, nezavedno.

Joj bi vas z veseljem pofotkala nekatere v takih momentih, pa v faco vrgla. :vragec: xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

prav nate sem pomislila.. xDDx

Bi dala sam tisto fotko z jezikom, pa se kaksno, pa bi skup zmontiral v filmcek, pa bi ti recimo jezik stegovala... x:o)x

Pa bi mi rekl, joj kok strahotno. x:px

Mi pa recemo, joj kok si super.

ce bi od tele bila ENAKA fotka (s tem da ma bejba dobro postavo in da ni slaba), bi pa rekli, ogaba.

Kolk smo objektivni a ne. x:Dx x:o)x

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ostali pa vsi delamo face, nezavedno.

Zato pa smo vsi take face x:Dx

Se podpišem pod tvoj post Marsa :palec: Ampak tale Miša je po moje s svojim odnosom in "čudovitim" smehom pripomogla k temu, da le še redko kdo najde kaj pozitivnega na njej. Meni ima super postavo, tu se pa tudi vse konča :8):

Kar se pa tiče groznih fotk - najbolj me razkuri, ko sem na kaki res grozna, potem mi pa ljudje rečejo "pa sej ni tak hudo". Haha najbolj nemogoče zlagan stavek. Boljše bi bilo, če bi rekli "o fuj" in bi se skupaj nasmejali tisti spaki x^x

ma sej vsi kej bedastga počnemo, js ne sam da se bedast režim, recimo na kameri je še če sam govorim totalno bedasto čut :o|o: pa zarad tega modro ne molčim ko filma gdo, čeprov mi je zmeri pol nerodno skor ko gledamo to in zmeri rečem da bi bli bolš če bi tih bla....sam klinc, taka sm x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Grd človek je sam tist k je zoprn! Meni osebno lahk še na tak qjut osebi najdem neki takega ko me iritira v nulo če me ona iritira že karakterno in obratno na nekomu, ki bi veljal za manj lepega recimo, mi je lahko neki tako fajnega, če mi je osebnost všeč, da ga imam mogoče celo za izredno privlačnega! Pa ma lahko ful kg več, ap pa orlovski nos, al pa noge take kot pajk, al pa ne vem ka vse... Tko.

xnckrivx

Mushi

ja, sam kaj te briga ena Misa Margan. :8):

kaj te ma pa tolk za ziritirat, halo!!!!! xrolleyesx x:o)x

Kaj imas z njo? xnckrivx

Picasso

uf.. tolk ko smo jo vidl (sej smo jo sami gledal, glih zato ko je blo zanimiv, treba mi ni blo, mi je blo pa forasto one fore od dragana pa onega cimeta) si pol nek mnenje ustvariš o enmu, če ti je fajni al ne..

sej mene ona ne briga ampak men je ona tolk zoprna kot karakter, da ma lahk 0% celulita, zobe brez ene plombe, obraz brez ene gube, kaj naj še napišem, ne vem, ona je lahk perfect, razumeš, telesno ampak jst ne morem rečt da je lepa, ker ma tak duševni manjko, da tega niti ne morem zaznat. Oz. ne morem je met za privlačno recimo, tko me odbija. Sej pravim nima veze, sam tko pr men pr vseh ljudeh funkcionira to, če mene en odbija, pa se mi zdi pol fujjjjjjj...

Komentirala sem pa zato kej ko smo tak vsi se o tej temi menil.. sej aktualna tema je pa bla to, o intelektualki, ki to ni in poudarja da je. x:Dx

Če pa Todika frise poka pa jezik kaže pa tko, se men zdi simpatična, tko isto kot če se drži "normaln" ko je iz pisanja taka forasta bejba..

Mushi

Glede na komentarje (nekaterih) tukaj, je sanjska zenska navkljub ocitanim pomanjkljivostim se vedno sanjska... ( v primerjavi z vami) :vragec: x:Dx

Pa eno veliko ogledalo je.

Pojdite brat vse (tudi svoje) poste v tej temi, od zacetka do konca...

Men pa RES ni zoprna in tud njene reakcije v določenih situacijah so mi ble všeč (Edi, Boštjan...)...zakaj bi mogla bit pa vsa sladka in uvidevna do njih? Halooooo...eni so se izkazal za res enkratne cepce na oddaji, na koncu je pa samo ONA svinja in kokoš izpadla....mislm.... :xx!:

Me en klinac briga...sej to ne pomen, da mi je svetovna faca in carica, sam taka grozota pa spet ni, kokr vas večina pravi...pač izpostavla se je medijem in zdej vsi iščejo in izpostavljajo njene napake....pol pa vsi HOPA, udri po njej...brez veze. :xx!:

Miša...you are ok. :palec:

Če me bo ker zdej spluvu, ga bom 2x okol kepe! :vragec: To je samo moje skromno mnenje, ki je zame pravilno, za vse ostale, pa kokr čte...I love you anyway...samo povem, no :o|o: x:Dx x:Xx

x:Dx x:Dx x:Dx kissin'...her ... x:Dx x:Dx x:Dx

Pr pesmici sem pa skor dol padla... ugotovila, da imam smeh podoben njej...sam manj globok... ampak pesmice pa nam docakala... xcivx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...