Marsa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>... ugotovila, da imam smeh podoben njej...haha, sva ze dve... sam da jaz sem pesmico docakala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 I am all ears... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 ... cela frka... se kar slab posnetek.. slab zato, ker je na neki stari kaseti...sicer pa prav tko, komad in vse, jaz pojem stiriglasno (en kanal je sam smeh), pa po cesko cveketam... tko mal grozljivo... v bistvu kar kul komad, sam se kar slaba izvedba.. razvlecen mal in tko... sam mal grozljiv, folk ki je slisal je bil kar navdusen, niso mogli verjet da jaz pojem vse tiste vokale (en je bil tud *moshki* kao, tak blazno nizek), no sicer sem ves komad sama naredila v glavnem, no obe bas liniji pa en boben pa melodije, Egi je ene bobne, pa uros je sproduciral pa kitaro igral, drugac je pa prav moj komad, sem jaz osnovne linije naredila in tud zaigrala).Ne znam tega dobro, teh tehnicnih zadev, ne vem kako prevest na net to... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 pajade ne znaš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 aja... ne to zna mitja, jaz 'znam' sam uporabljat medij, v katerem se odlocim da bom ustvarjala.Aha, tkole - ck ck... pol pa sibamo. premal znanja imam, ne mores vsega... ampak hvala ker imas zaupanje vame! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Itak... he he... ... zakaj nobena ne komentira tipa pod temo Dobri tipi, k sm ga dala na link , da namo babe sam na sanjski zenski visele...Marsa...totalno me presenecas... Todika... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 zakaj? a nisi vedla? *ps. ker se mi link ni hotel odpret. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Ne...to je neki nouga... cist nouga... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja... ne to zna mitja, jaz 'znam' sam uporabljat medij, v katerem se odlocim da bom ustvarjala.Aha, tkole... pa sibamo. premal znanja imam, ne mroes vsega... ampak hvala ker imas zaupanje vame! Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Marsa, če rabiš kako glasbeno ali tehnično podporo, se kar pri meni oglasi...bomo zrihtal vse... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 O, , thanx, morda se bom pa res. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Če sem vse skupaj gledaj 35 minut, od tega najmanj 30 na obisku, pa na hitro preletel kakih 35 prispevkov tule, z gotovostjo lahko napišem: Miša, bravo! Kolk velik si jih spravla iz tira... oziroma so samo opazili, da niso povsem v tiru... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Jaaaaa... Piko....full dosezek, da se ti cela Slovenija rezi...http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_11_6.gif Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaaaaa... Piko....full dosezek, da se ti cela Slovenija rezi...http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_11_6.gifHehe, nisem napisal, da bi naredil isto kot ona ali bil v njeni koži. Ona fura svojo življenje, jaz svojega. Lahko po temle sklepam, da občutljiva na to, če se ti kdo reži? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Ja... odvisno... ce se mojim salam, potem ne... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Hvalbogu da je konc.Malo mi je šlo kr pošteno na živce ta oddaja.Poleg tega niso izbrali vredu ŽENSKO. pravi dolgcajt Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Take oddaje kot je Sanjska ženska, je za ljudi, ki sanjajo (predvsem pa spijo) z odprtimi očmi. Prave sanje so lahko tako lepe...Ampak katera bi bila Sanjska ženska tega foruma?Za katero večina trdi, da je najlepša?Ki lepi veliko seksi fotk?Ki ji venomer vzklikajo "ti si tako fajn... mi te imamo tako radi... brez tebe ne bi bilo tako ..."Ki se zmore strahotno visoko v globine duše?Ki se ji smeji cel svet? Nič še ni dokončnega. Lov (na čarovnice) je še odprt... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Kaj pa se zdaj kaj dogaja s to Mišo, oz. sanjsko žensko....Kar naenkrat je vse potihnilo.... Tko mislim, v zasebnem življenju..? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Nisem brala vseh vaših komentarjev nazaj, ampak bejbika Miša se je meni zdela cool. Mogoče malo preveč odrezava, vsaj v kadrih, ki so jih prikazali. Drugače je pa punca samozavestna, ve kaj hoče, tudi luštna in ne pusti se zajebavat. In če sem odkrita, ko sem videla kaki tipi so bili se mi je kar zasmilila, popolnoma neprimerni zanjo. Večina full mlajših, če ne po letih, nezreli, obnašali so se ko .... . Se je videlo, da se med njimi gre samo za neko igro, lov, nič drugega. Je bil kakšna svetla izjema. Dobro, da je zdržala do konca. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Ali je?? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ali je?? ja je!! samo za nabrisat pa zjagat! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 hvala bogu da je konec to je pa blo tak zaigrano ej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.