Pika Pikica 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Joooooooooooj, Behi, si vidu medveda.....ajajajajajajaj, fuj, bljak, grose...sej se ji je na faci vidl, da bi mogla it bruhnit...hehe. Men je blo pa fuuuul zabavno. Sej eni so res modeli...jih bomo ponucal, ko jih bo ščevlala. Here I come, guys!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Kdaj je ponovitev, da bom gledala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej, sam je bil pa res ogabno kosmat. Nisem pristaš tega, da se morajo tipi v nulo briti, kot nekateri tu menijo, sploh ne ... vsaj vem, da imam opravka s tiplom. ampak tisto včeraj ... un tip ... groza. :xx!: :xx!: :xx!: res medved. Sej pravm, jst tud nism prtegnena na to, da se brijejo....sploh se še nben moj ni, ampak tole je pa kriza...mam kolega, k ma iste probleme, pa se sam zaveda, da je to bed in hod lepo h kozmetičarki....vosek...rask....au, pa je kul 3 mesce....nimaš kej. Če ne pa...hajdi u džunglo....matr, sm prasica...evo, sama priznam!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Če se depiliraš z voskom in imaš močne dlake, jaz jih recimo imam ko listja in trave, začnejo po največ dveh tednih že brstet. Res pa je, da se ti z leti zelo zredčijo in zmehčajo. Ne vem, kako moški prenašajo depilacijo na prsih. Auč! Tale tvoj kolega pa ima srečo, da ima 3 mesce mir. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Ja, nejgova bejba je kozmetičarka...ne vem, kake maže mu da gor...sej je res bed, če maš to prirojeno, ampak dejstvo je, da to ljudi pač moti....in zakaj ne bi neki naredu za to? Pa tud bolj higiensko je. P.S. Upam, da Zoki ni član našga foruma, k sm ga pol najebala.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, nejgova bejba je kozmetičarka...ne vem, kake maže mu da gor...sej je res bed, če maš to prirojeno, ampak dejstvo je, da to ljudi pač moti....in zakaj ne bi neki naredu za to? Pa tud bolj higiensko je. P.S. Upam, da Zoki ni član našga foruma, k sm ga pol najebala.... oh jaz bom meu kozmetičarke celo na isti šoli Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pravniki gredo skupej z pravniki Hehe, bohnedaj ( ne bom rekla, da ne bom nikoli z pravnikom, ker res nocem svojega zarecenega kruha jest ) A ste gledali vceri? Jaz nisem, sam zanima me,...kaj jeblo s tistim dolgolasim blondincem? a ga je skenslala al ne? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>oh jaz bom meu kozmetičarke celo na isti šoli Boš zobar, farmacevt, laboratorijski tehnik? Ali pa greš v MB? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Baje ob petkih enkrat....torej danes...ob 20h hja tko kt sanjski moški pol lih kadar mam jogo... haha nč joge pa res ne kaže zamujat zarad ene sanjske ženske... to se mi je sam parkrat zgodlo.... ampak zrd ene druge Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Hehe, prej sva s fantom gledala kandidate na 24ur. com, pa mi pravi on za enega modela s črnimi, skravžljanimi lasmi:"Glej ga, kot Ivan Kramberger je." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Boš zobar, farmacevt, laboratorijski tehnik? Ali pa greš v MB?nebom nič od tega. Bom tehnik zdravstvene nege Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok morm priznat da so se prvič izkazal Še meni je sanjska ženska všeč. Pa še velika možnost je da hodi na isto univerzo kot moja sestrična Če je pa sanjska ženska še celo tebi všeč, mora bit pa res huda bejba. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Sem mislila, da greš v Ljubljano na isto šolo, kot grem jaz, pa očitno greš v Maribor. Saj sem se potem spomnila, da si nekje rekel, da te v Ljubljano ne bo še 4 leta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 No, bom jest povedala, kaj je blo....nobenga ni še skenslala, ker je samo 10 jih šlo z njo ven...5 na bazen, 5 pa sankat. In med prvimi 5 je bil medved Zoki, kjer se ji je očitno vidlo, da ga ne more...tko da gre on definitivno ven. Blondinec bo definitivno ostal, ker je faconar, pa še eno čokolado al ne vem kaj ji je edini prinesu na prvem zmenku, tko da se je izkazal...no, tolk o tem, firbci! Ni za kej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Ful mi niso všeč tipi, k se skoz neki vn mečejo...in v tej skupini jih je ene par x!x Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 evo dones sm js tud prvič gledu to oddajo,emmm pa moram rečt, da je punca čist ok! In se mi smili med temi papki... emmmmm ja to je to... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo dones sm js tud prvič gledu to oddajo,emmm pa moram rečt, da je punca čist ok! In se mi smili med temi papki... emmmmm ja to je to... Da je ne boš ti šel zašarmirat...??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da je ne boš ti šel zašarmirat...??? ah js bi raj tebe šou... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah js bi raj tebe šou... Hehe...verjamem. Mogoče boš pa dobil priliko? Čudeži se včasih še dogajajo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če je pa sanjska ženska še celo tebi všeč, mora bit pa res huda bejba. heheh kok si srček Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2005 Ja, pa še tak kavalir je bil ko je ona morla buteljko odpret Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Poleg tega se je izmikal pri vprašanju glede one night standov. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2005 aja, sej maš prav ja ufff mi samo zdigne ko se spomnim :xx!: Al pa kako je nakladal da je pri modrčku vsem drugim dal prednost nazadnje pa on šel - bullšit ma ja, en je dol padu drugi pa so še plezal Pa nekam hitro se je zagnal, joj da bi se spotaknil pa si tilnik strl Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Joj joj sm gledala ponovitev....joj joj joj!!!Pa res čist res ste imeli prav...oh tisti tipček je enostavno grozen :xx!: pa sploh bi preživela tiste kocine če bi se vsaj obnašal normalno ampak katastrofa od tipa Drugi so mi bli kul, še posebaj mi je všeč tisti Uroš tako vizuelno je full fajn dečko pa hmm neki Andrej z očalci mi je simpatico (an' ) pa hjoj pozabila sem imena ampak par je takih simpatičnih, tisti bjondo dolgolas je pa čist za nasmejat dobr Ženskica mi je full je simpatična Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 a tud ponovitev obstaja?.... damn... pismu prav nič televizje ne gledam pol pa vse sanjske ženske zamudim.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.