aiwa 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 dons bomo pa pirhke potalal, pa dobil jih bomo. iiii komi čakam da bomo trkal. morm en trd jajc najdet. hehehe.... se spomnem k sem jih včasih ful domov prnesla, pa jih nismo mel kam dat... k tok jih pa res ne poješ... heheheehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 :xx!: mislim da je vse tole okoli velike noči tumač...( :xx!: :xx!: ) sicer sem tole že v LF dnevniku. :sick:dajte mi povedat, a res pojeste vsa tista stara jajca, ki jih zkuhajo in barvajo že v četrtek, pol pa so v topli kuhinji kje na mizi ene 3-4 dni, nakar jih vi srečniki dobite v dar, ko ste ravno na obisku.... :xx!: :sick: al pa eni, ko kupijo po 40 jajc in jih potem tudi ustrezano stara in ..... odišavljena ...potem tudi pojedo ... ma ne morem več grem spat, če mi bo to po temle večeru uspelo.. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 MUCAMACA, zelo nazorno si to opisala. Ne jem jih. drži se. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.