free 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Po mailu sem danes dobil spodaj navedeni clanek, ki mi je precej zanimiv.Hkrati pa poznam nekaj ljudi, ki so mi povedali, da so z od-kisanostjo organizma odstranili tudi kaksno bolezen oz, zdravstveno tezavo, ki je popreje niso mogli.Kaksne izkusnje imate vi? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2005 MEHANIZEM ACIDOZE, ZAKISANOSTI ORGANIZMA Acidoza oz. zastrupitev s kislimi snovmi je pogosta bolezenvseh skupin ljudi, ne glede na njihovo prehrambno opredeljenost(ali neopredeljenost). Ni posledica veliko kisle hrane, kot solimone, pomarance ali kivi, temvec prekomerno uzivanje hrane, kitelo ropa kljucnih bazicnih sestavin. Naravni pH krvi je 7,4 in ze majhna sprememba je lahko smrtna.ce je pH nizji od 7,1 ali visji od 8, ne moremo preziveti.Zascitni mehanizmi nas varujejo, saj iznicujejo odvecne kislesnovi. Eden izmed teh mehanizmov je dihanje; v primeru prevecbazicne krvi dihamo bolj plitvo, tako da v krvi ostaja veckislega CO2. Drzi pa tudi obratno - ce prevec plitvo dihamo,ostaja v krvi prevec CO2, kar poveca njeno kislost. Zaradi tegaviska smo npr. utrujeni, ce spimo vec, kot telo potrebuje. Kisla kri je bolj viskozna, zato tezje tece skozi tankekapilare in telesna tkiva ne dobijo dovolj kisika ter drugihhranljivih snovi. Nobelov nagrajenec prof. Warburg je po izcrpniraziskavi prisel do zakljucka, da je celo rak posledica acidozetelesnih tkiv. To postane se bolj smiselno, ko uvidimo, da vsitoksini v okolju, farmacevtski proizvodi, umetni dodatki hrani,kmetijske kemikalije itn., za katere je znano, da povzrocijoraka, v telesu reagirajo kislo. Kisline nastanejo predvsem iz fosforja in zvepla, ki pridetaiz beljakovin, minerali, kot so kalcij, magnezij in natrij, paustvarjajo bazicne raztopine. Pretirano uzivanje beljakovinzivalskega izvora (iz mesa, jajc ali mleka) je eden glavnihvzrokov acidoze in posledicno vecine bolezni razvite druzbe.Kolicina beljakovin v kolickaj uravnoveseni brezmesni prehranije zadostna za cloveka, razen ce jeste samo sladkor. Visek beljakovin se izloci s secno kislino. Ampak ce je secnekisline v telesu vec kot 2%, ogrozi nezne filtrirne kanale vledvicah, ti pa se zascitijo z izlocanjem velike kolicine vode.S to vodo telo izgublja dragocene minerale, ki jih sicer zelopotrebuje za uravnavanje kislosti, prvotnega vzroka problema. Nekatere kisline telo izloci z urinom, dihanjem, znojem,mascobnimi kislinami na kozi, nekaj se jih porabi za tvorbozelodcne kisline, nekaj za mlecne kisline v crevesju, nekaj pase jih kopici v tkivih in povzroca artritis, revmo, nevralgijo,raka. Tipicni simptomi acidoze so zmanjsana sposobnostregeneracije celic, nagnjenje k okuzbam, kronicno pomanjkanjeenergije, hitra utrujenost, mrzli udi, depresija aliagresivnost, nemir, nespecnost, slaba koncentracija in spomin,obcutljivi zobje (zlasti na kislo hrano in mraz), luknje vzobeh, vnetje dlesni, karies, tanki, razcepljeni lasje,izpadanje las, suha in pusta koza, srbecica, izpuscaji, akne,mehki, krhki, razcepljeni ali odebeljeni nohti, misicni krci,napadi isiasa, revmatizem, osteoporoza, vnetja arterij, skelenjemed uriniranjem, kisel urin in znoj, zadah iz ust, zaprtje,driska, pena v blatu, vetrovi, nenehno nastajanje sluzi vbronhialnih poteh in v sinusih (s tem telo zmanjsuje krvnipritisk), nihanje krvnega pritiska, tezave s scitnico in z diskihrbtenicnih vretenc (med njimi se naberejo kristali urinskekisline). Uzivanje vec kislih snovi, kot jih telo lahko izloci, zeloslabo vpliva na zdravje. Pri kriticni stopnji zacne telonevtralizirati usodne kisline z bazicnimi minerali. Vzame jihpredvsem v obliki kalcija iz zob in kosti ter v obliki kalija inmagnezija iz medcelicne tekocine. Pomanjkanje kalcija je vidnopo visoki stopnji zobnih obolenj v razvitih drzavah (npr. 80%osnovnosolcev trpi zaradi gnitja zob). Niti fantasticne scetke,izdelane po najnovejsi tehnologiji, niti super-zascitni fluor,niti sredstva proti bakterijam, niti novi okusi past, niti dragezobne klinike ne morejo prepreciti telesu, da si vzame iz zob,kar potrebuje. Telo uporabi zobe, da iznici smrtonosne kisline,ki jih vanj prinesemo s slascicami, caji, gaziranimi pijacami,cokolado, mesom, (kemicnimi) zdravili itn. Preprosti kmetje vAfriki in Indiji niso nikoli slisali za zobozdravnika in si zobezdrgnejo kar s palicico ali prstom (ce sploh), pa imajo kljubtemu mocne, blescece bele zobe, veliko lepse kot fotomodeli nanasih reklamnih panojih. Mnogi celo zivljenje nimajo niti eneluknje v zobeh, ceprav si jih ne cistijo trikrat na dan in neuzivajo vitaminskih in mineralnih dodatkov. ce telo ne dobi dovolj kalcija iz zob, ga zacne jemati izkosti, posledica cesar je osteoporoza ali zmanjsanje trdnostikosti. Kot je bilo ze receno, je glavni vzrok te bolezni visekbeljakovin v prehrani. Umetni kalcijevi dodatki ne pomagajoveliko pri izgubi kostne mase, prav tako ne kalcij iz pitne vodeali mineralnih vod, saj je tak, anorganski kalij za telo velikomanj uporaben od organskega. Veliko bolj primerno je, ce telodobiva organski kalcij, ki ga vsebujejo mleko, sezamova semena(skoraj 2%) in proso. Tretji vir, iz katerega telo vzame minerale, je medcelicnatekocina. Posledica tega je, da nohti in lasje postanejo krhki.Celice, ki ustvarjajo lase, so najbolj obcutljive na telesu,zato prve zacutijo izgubo kalija in magnezija iz medcelicnetekocine. Ko pridejo v telo strupi (npr. s kemoterapijo),najprej odmrejo te, najbolj obcutljive celice, posledica pa jedelna ali popolna izguba las. Zgodnja plesavost ni nujno dednopogojena, pogosto jo je mogoce prepreciti ze s tem, da sspremembo nacina zivljenja odpravimo acidozo. V razpredelnici so razna zivila razvrscena glede na bazicnostin kislost. Seveda je pomembno tudi to, kako jih zdruzujemo, sajlahko imajo nepravilne kombinacije ravno nasproten ucinek odzazelenega. Bazicna hranaKisla hrana - kalcki cicerke 40- mesni ekstrakti, pivski kvas 50- sveze olive 35- kuhana jajca 25- kumarice, kalcki alfalfa 30- meso 20-25 - listi rdece pese 25- topljeni sir 20- alge (spirulina) 20-25- jecmenov zdrob 20- crna redkev, kalcki psenice in jecmena 23- ribe 15-20- kostanj, koper, petersilj, regrat, fige, rozine, sipek, papaja 20- oprazeni orescki in semena 10-20- listi kolerabe 18- poliran riz 18- surova spinaca, kalcki soncnic, buc, soje in mungove lece 15- rzena moka 16- kalcki fizola, graha in lece 10-15- psenicna moka, leca, kuhan fizol, orehi arasidi 15- rdeca pesa 11- rz 11- korenje avokado 10- svez pasteriziran sir, grah, ovseni kosmici, naravni riz 10- kalcki raznih vrst zita in oresckov 5-10- psenica, kuhan oves 8- blitva rozic 8- izdelki iz kislega mleka 3-6- bela redkev, krompir 7- kuhana koruza 5- solata 1-7- laneno in sezamovo seme 2-4- koleraba 6- nekuhano surovo mleko 0- grah, strocji fizol, kresa 5- smetana 0- kuhana spinaca 3- maslo iz smetane 0- articoke, bucke, paprika 2- olivno olje 0- pira in proso 0- cela ajda 0 Sladkor Sladkor ne vsebuje niti beljakovin s sulfatnimi in fosfornimiioni niti kationov, kot so natrij, kalij, kalcij in magnezij,zato ni uvrscen v zgornjo tabelo. Kljub temu pa ga je trebaizpostaviti, ker je eden od pogostejsih povzrociteljev acidoze.ciste saharoze, sladkorja, ki ga v danasnji prehrani najvecuporabljamo, v naravi ni. Pred rafiniranjem ga v glavnemspremljajo mikroelementi, kot so cink, mangan, krom, magnezij inkobalt, ki jih telo dejansko potrebuje pri presnovi sladkorja,po predelavi pa ostane brez njih. ce zauzijemo veliko rafiniranesaharoze, telo te elemente crpa iz kosti, zato se porusiravnovesje mineralov v telesu, se najbolj kalcija. Posledice soledvicni kamni, artritis, otrdele arterije, zobne obloge inmnogi drugi ze prej nasteti simptomi. Dovolj ogljikovih hidratovza dnevne potrebe lahko dobimo iz sadja in drugih zivil. Nadaljnji vzroki acidoze Prenajedanje, prepogosto jedenje in uzivanje neprebavljivehrane so zelo pogosti vzroki acidoze. Vsi telesni prebavnisokovi, od sline do zolca in sokov trebusne slinavke, sobazicni, le v zelodcu so kisli, predvsem zaradi ubijanjabakterij in presnove zeleza. Telo lahko proizvede dovoljprebavnih sokov za 2/3 normalnega zelodca. ce pojemo vec hrane,bo delno ostala neprebavljena, delno pa bo zacela gniti, vcasihze v zelodcu, najkasneje pa v debelem crevesu. Tako lahko celobazicna hrana proizvede veliko kolicino skodljivih kislin instrupenega metilnega alkohola, ki je vzrok samozastrupitve.Zaradi prepogostega jedenja telo nenehno proizvaja dragocenebazicne prebavne sokove, ki jih v precejsnji meri izloci skupajz iztrebki in ne pripomorejo k uravnavanju pH v telesu. Tudi uzivanje zgolj surove zelenjave lahko preobremeni prebavoin povzroci pravkar omenjene tezave (ceprav je za marsikoganajbolj zdrava izbira). Pri vecini ljudi je optimalna kolicinanekuhane hrane priblizno 25%, in sicer v obliki solat, kalckovin sadja. Seveda je treba upostevati telesne znacilnosti vsakegaposameznika. ce npr. ze 15 let jeste le presno hrano in stepopolnoma zdravi, je taka prehrana gotovo ustrezna za vas; ce podolocenem casu ugotovite, da vam surova hrana sploh ne ustrezain z jedenjem izkljucno kuhane hrane dosezete optimalno zdravje,ste na odlicni poti. Prisluhnite svojemu telesu! Za vecino ljudi drzi, da potrebujejo primerno ravnovesje medkuhano in nekuhano hrano. En dobro prezvecen korencek na dan jegotovo odlicen vir vlaken, toda prevec surovega korenja lahkoslabo vpliva na prebavo. Zaradi prevelike kolicine surove hranelahko dobite celo rdec nos kot alkoholiki, saj se v prebavisprozi alkoholno vretje. To se lahko zgodi tistim presnojedcem,ki organizma nimajo primerno prilagojenega za surovo hrano alipa jedilnika ne oblikujejo pravilno. Purini Ena od glavnih snovi, iz katere nastane skodljiva secnakislina, so purini. ce jih je v zivilu vec kot 100 mg (na 100g), se mu je najbolje izogniti. Purini v strocnicah se unicijo,ce jih pustite dva do tri dni kaliti. V razpredelnici sonavedena zivila, v katerih je veliko purinov. - mesni ekstrakti 3000 mg- crni caj 2800 mg- kava, kakav 1100-1900 mg- vse vrste rib, morski sadezi 100-1000 mg- meso cca. 250 mg- testenine 150-180 mg- leca in posusen grah 150 mg- izdelki iz bele moke 140 mg- kuhana spinaca 70 mgTudi v pivskem kvasu je veliko purinov, vendar zanj nimam tocnih podatkov. Verjetno ste opazili, da v razpredelnicah ni bilo sadja.Razlog je ta, da ne vsebuje niti velikih kolicin beljakovin, kibi povzrocile kislost, niti purinov ali arginina, v telesu pareagira nevtralno ali blago bazicno. Na telo deluje najboljblagodejno, ce ga jemo svezega in samega, v obliki presladkihkompotov, marmelad, koncentriranih sokov in dodatkov k tortam paje bolj skodljivo kot koristno. Vsekakor pa je zdrava mera sadjanezamenljiv vir vitaminov in vlaken. Naj vam vsi ti "grozljivi" podatki ne bodo vzrok za strah,ampak za razmislek. Marsikdo je zdrav in brez telesnih tezav,ceprav nima idealno uravnovesene prehrane. Kdor ima telesnetezave, pa naj le poskusi narediti kaksno pozitivno spremembo.ce bo pri njej vztrajal nekaj mesecev, bo gotovo cutilizboljsanje. Za konec naj opisem nacin, kako lahko preverite, ali je vvasem organizmu prevec kislih snovi. Najprej z navadnim lakmuspapirjem preverite pH sline. Moral bi biti 7,1. Potem pojejtenekaj zelo kislega, npr. limono. ce ste povsem zdravi, bi semoral pH sline vrniti na normalno vrednost ze po nekaj minutah.ce se ne vrne, telesu primanjkuje mineralov, s katerimi binevtraliziralo kislost. Nikola Petrovic, Vegescena st. 3, 2002Vegescena Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Lepo, Free, upam, da bo komu kaj kanilo v glavo in se bo spomnil osnovnošolskega pouka iz kemije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 dbest Free, pametno da si odprl temo in objavil tale clanek! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 V razpredelnici so razna zivila razvrscena glede na bazicnostin kislost. ... Bazicna hranaKisla hrana - kalcki cicerke 40- mesni ekstrakti, pivski kvas 50- sveze olive 35- kuhana jajca 25- kumarice, kalcki alfalfa 30...ne vidim nobene razpredelnice. katera hrana je torej prava? tista zgoraj najbrz ni (mesni ekstrakti), tista spodaj se mi pa tudi ne zdi prava (surovo mleko)? Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 * mi pa tole ni jasno (*pribl. na sredini clanka):Bazicna hranaKisla hranakaj s tem?Kaj kaj pomeni, kaj pomenijo te enote (saj nikjer nisem zasledila kaksne razpredelnice)? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>* mi pa tole ni jasno (*pribl. na sredini clanka): kaj s tem?Kaj kaj pomeni, kaj pomenijo te enote (saj nikjer nisem zasledila kaksne razpredelnice)?Svojo razpredelnico imaš v nosu, očeh in na jeziku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 saj vem, jaz itak tko furam, sam ce se ze gremo? kaj mi pomeni, ce vem, da imam maso 19, ce ne vem, kaj in kako s tem podatkom...A je najvec 17 al 25, a ves... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 aja in se kje dobis lakmus? kar tkole v lekarni?Bi blo fajn kaksen tak 'poskusek' naredit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja in se kje dobis lakmus? kar tkole v lekarni?Bi blo fajn kaksen tak 'poskusek' naredit.Ja, lakmusove testne lističe dobiš v lekarni ali v Sanolaborju, test se pa res splača narediti, tudi solz in urina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 kje imam pa tabelice potem? Dbest, sploh se nisem sama spomnila tega...Kul da si me ti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Če misliš na tabelo pH-jev, je priložena in primerjaš barvo lističa z barvo na tabeli in odčitaš vrednost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 joj, ja ne te, to ze vem, jasno...ampak saj ni enak v ustih in povsod in tko?In kako naj vem za vse, kolk 'mora' bit? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Slina in solze bazične, urin pa kisel Pišurija crvena, suze plave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 ampak KOOOLLLK? x!x mater kok smo skrivnostni vedno, a se ne da rect sedem celih pet al kaj jaz vem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Ne, ker se pH spreminja pri urinu v teku celega dneva, pri slini pa tudi. Za amatersko uporabo je dovolj, če veš ta območja, če pa želiš kaj več, potem se pa moraš teh meritev lotiti bolj sistematično.Povprečje urina pri vsejedcih od 5-6, sline pa od 7 - 8 nekje.Čudno, da ti Free ni pripopal tega linka http://www.coralproduct.com/test4.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 evo marsa zdrla še eno informacijo..ja sej, več glav več ve, več najde... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Ko ste ze pri pH-ju, anekdota, resnicna, ene 3leta nazaj se je zgodilo, v podjetju, kjer sem tedaj delal. Pozar na objektu, je zacela iztekati kislina v tam tekoci potok, pa se glavni gasilec dere kot zmesan:"Se apna, se apna...pH je ze ziher vec kot dvajset !!!! "" Tragikomika Da ne bi mislil kdo da nakladam: je bilo vsaj nekaj deset pric, od gasilcev, policistov do tam zaposlenih in firbecov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 A misliš, da kdo razume ta vic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Stane, vicev se nikoli ne razlaga. Vsak ga razume po svoje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Saj v tem je glih vic vseh vicev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2005 hm, sej pravm, da sm dobu po mailu tisotole gor, malo uredil... tabela pa tudi meni ni jasna oz. sem predvideval, da bo komu drugemu kle kot vidim, sstane neki vec .. Aja, super povezava sstane! No pa zakaj bi sedaj nekaj browsali naokoli, podajam skopiran text iz te strani:http://www.coralproduct.com/test4.htm TEST, KI TRAJA 12 SEKUND POZOR: Ostanki hrane, še posebej soli in pijač, kot so alkohol in gazirane pijače, lahko vplivajo na test sline. Počakajte vsaj 2 uri po zaužitju hrane in pitju (razen vode), preden opravite test sline. pH 7.5 , pH 7.0 , pH 6.5pH 6.0 , pH 5.5 , pH 5.0 7.5 pH. Idealna bazična vrednost! 7.0 pH. Vaše telo ni niti bazično niti kislo. 6.5 pH. LAHKO SE ŽE RAZVIJEJO KRONIČNE BOLEZNI. Vaše telo je 10-krat bolj kislo kot pri pH vrednosti 7,5. 6.0 pH. LAHKO SE ŽE RAZVIJEJO KRONIČNE BOLEZNI. Vaše telo je 20-krat bolj kislo kot pri pH vrednosti 7,5. 5.5 pH. RESNE KRONIČNE BOLEZNI ŽE LAHKO KAŽEJO PRVE ZNAKE. Vaše telo je 100-krat bolj kislo kot pri pH vrednosti 7,5. 5.0 pH. RESNE KRONIČNE BOLEZNI ŽE LAHKO KAŽEJO PRVE ZNAKE.Vaše telo je 200-krat bolj kislo kot pri pH vrednosti 7,5. no, veliko uspeha pri zdravljenju, ozdravljenju, prezdravljenju, zazdravljenju, ipd... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 No, sedaj pa namoči živce v tako kislino, pa da vidimo tvojo psihosomatsko reakcijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, ker se pH spreminja pri urinu v teku celega dneva, pri slini pa tudi. Za amatersko uporabo je dovolj, če veš ta območja, če pa želiš kaj več, potem se pa moraš teh meritev lotiti bolj sistematično.Povprečje urina pri vsejedcih od 5-6, sline pa od 7 - 8 nekje.Čudno, da ti Free ni pripopal tega linka http://www.coralproduct.com/test4.htm <{POST_SNAPBACK}>hm, sej pravm, da sm dobu po mailu tisotole gor, malo uredil... tabela pa tudi meni ni jasna oz. sem predvideval, da bo komu drugemu kle kot vidim, sstane neki vec .. Aja, super povezava sstane! No pa zakaj bi sedaj nekaj browsali naokoli, podajam skopiran text iz te strani:http://www.coralproduct.com/test4.htmTEST, KI TRAJA 12 SEKUND POZOR: Ostanki hrane, še posebej soli in pijač, kot so alkohol in gazirane pijače, lahko vplivajo na test sline. Počakajte vsaj 2 uri po zaužitju hrane in pitju (razen vode), preden opravite test sline. pH 7.5 , pH 7.0 , pH 6.5pH 6.0 , pH 5.5 , pH 5.0 7.5 pH. Idealna bazična vrednost! 7.0 pH. Vaše telo ni niti bazično niti kislo. 6.5 pH. LAHKO SE ŽE RAZVIJEJO KRONIČNE BOLEZNI. Vaše telo je 10-krat bolj kislo kot pri pH vrednosti 7,5. 6.0 pH. LAHKO SE ŽE RAZVIJEJO KRONIČNE BOLEZNI. Vaše telo je 20-krat bolj kislo kot pri pH vrednosti 7,5. 5.5 pH. RESNE KRONIČNE BOLEZNI ŽE LAHKO KAŽEJO PRVE ZNAKE. Vaše telo je 100-krat bolj kislo kot pri pH vrednosti 7,5. 5.0 pH. RESNE KRONIČNE BOLEZNI ŽE LAHKO KAŽEJO PRVE ZNAKE.Vaše telo je 200-krat bolj kislo kot pri pH vrednosti 7,5. no, veliko uspeha pri zdravljenju, ozdravljenju, prezdravljenju, zazdravljenju, ipd... Ja, no, HVALA!!! (kok se je blo treba namatrat za tole). Pozabila kupit lakmus, pa skoz imela v glavi. :||Kok jih pa dobis v paketu? A noznice je pa kolk, tam cca 5.5? In a sam prevec kisel si lohk?A prevec baizcen ne mores bit?Oz. kam spada zasluzenost? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.