krokodil 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Glede nabave lakmusa:bognedaj ga kupiti v lekarni, bos placala vsaj nekajkrat vec kot drugace. Vprasaj kaksnega kemika, kje jih on dobavja, "njihovo" pakiranje je veliko kot cigaretna skatlica, notri pa jih je nekaj deset. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Glede nabave lakmusa:bognedaj ga kupiti v lekarni, bos placala vsaj nekajkrat vec kot drugace.Imas prav, thanx! *** KEMIKI!!!Kje nabavljate lakmus? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Pravkar poklical znanca, mag.kemije.Takole je rekel:lakmusov papir je za en kurac (njegove besede, se opravicujem).Obarva se samo modro (baza) ali rdece (kislina).To je vse kar zves.Brez kakrsnekoli vrednosti kot 5.5 ali 7.5 ali... Ti potrebujes "pH listice", da zves tocno vrednost.Kefo, Sanolabor, od tujih proiz. pa Merck (ti so baje odlicni). P.S.Samo kazem sto su meni kazali, pa ako su oni lagali... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 ne saj tako nekako sem si tud sama predstavljala (madonca, ko moram vse sama zvrtat, IZVLECT!), ker kolikor se spomnim, je res bolj tko... neke farbce sam pa tko...Da si reces, a je mogoce bolj modrikasto? tam ene, kok?, cca 7.3. od oka, po barvi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Je*es te barve.Jaz ko pijem peso lulam rdece.In kaj to pomeni ? Da kiselim ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 ja ne vem, lakmus potunkaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Teh lističev je enih 50, stane pa škatlica tudi ne več, kot dve škatli cigaret.Če bi moral izbirati, bi seveda izbral cigarete , pH sline pa okušal kar z jezikom, kisel je kis, bazična pa žajfa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 saj... stane!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 No, jaz sem seveda pred tremi leti vse te meritve delal in sem resnično imel kisel pH sline, ki se je potem z biodieto uravnal na alkalnega. Ta disproporc pa čutiš tudi tako, da sline nimaš, usta pa suha zjutraj kot sahara in razbrazdan jezik kot hrastovo skorjo.Ko pa sem postavil te svoje hipoteze o vzroku večine bolezni in so se potrdile v praksi, se mi pa res zdi brez veze svetovati ljudem ne vem kakšno diagnostiko, če je pa terapija vedno enaka.To, da mu nekaj manjka, pa tako vsak čuti in se mi sploh ne zdi pomembno, kako se taki bolezni reče, najpametneje je, da začne takoj usklajevati kalorije in elektrolite v svoji prehrani, pa je. Se pa seveda ta metoda zdi mnogim zaradi enostavnosti morda čudaška Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 stane Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 Ne ni cudaska! cudak je un, k misl, da je vse kar samoumevno!!0 ni samoumevno!Pravo Sol je pac zdravo jest in ce je ne, pac verjetno ni najboljs in lahko cloveku cesa primanjkuje! predvsem elektrolitov! in to je to, filozofija pa je skor brezveze zravn kljub temu, da jem himalajsko sol, sem zadnjic kupu uno iz piranskih solin! Probam in le, full mi pase! Pojem scepec kar tako. In zdej sopam to piransko! Ce bi ljudje uzivali cimbolj naravno in cimbolj razlicno hrano, bi bili mnogi dosti bolj zdravi! V to se vkljucuje tudi prava sol! ------------...To, da mu nekaj manjka, pa tako vsak čuti in se mi sploh ne zdi pomembno, kako se taki bolezni reče, najpametneje je, da začne takoj usklajevati kalorije in elektrolite v svoji prehrani, pa je. Se pa seveda ta metoda zdi mnogim zaradi enostavnosti morda čudaška Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Da, ko na tržišču sploh ne bo več prejodiranih in drugače obdelanih jedilnih soli, bodo ljudje zbolevali mnogo manj, kot sedaj in niti vedeli ne bodo, zakaj ne zbolevajo, kot sedaj ne vedo, zakaj zbolijo.Kdor bo pa neslano pristopil tudi do naravnih soli, kot sedaj do prejodiranih, brez da bi si pred tem nastavil svoj "frgazer", ga lahko čakajo še večje težave.Free, upam, da si si z biodieto že nastavil svoj "vžig" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2005 Nad to objavo sm 2 objavi zbrisu in jih dal na nslednjo stran!! /se mi je tko zdel bols / ce prevec nejasn pisem, naj mi please kdo to pove!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 ok free oblubm da bom prebrala. mogoče še dons. pol pa kej napišem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2005 he he.. sla prebrat clank o zdravju, pa je biu tolk dolg, da je zbolela.. jst tut ne maram dovgih clankov , :!!: prou na k..... mi grejo.. zoprn to sam zt, k se morm umirit, ap si cajt uzet... k si ga raj za kej drucga itak stvar prioritete pomoje. zanimiv, kako se zleti cloveku tut zivljenske prioritete zamenjujejo... kolk cudn v bistvu... no, zih je dobr razlog zato!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Odlično si napisal...sam folka to sploh ne zanima....včeraj po odbojki poslušam ....in gledam folk okoli sebe.... Kaj pa ti delaš da zdaj tako dobr zgledaš, a ja, pa nobenih zdravstvenih težav.... A veš kaj sem rekla ...Free ....nič ne delam-.....nimam zdrav.težav.... Sploh jih ne zanima....ker so že naročeni pri strokovnjakih, da jim bodo dali diagnozo...eno ,,,pa še eno,,,,pa da jih bodo zmerli... Pa kaj jim pleteničim o hrani, pa nekih miselno in fizičnih telovadbah.... Ja tudi prav....sam butast se mi pa vseglih zdi...(nimajo cajta in nimajo dnarja,Z A S E) kAKOR DA BODO KAJ S SEBOJ NESLI...če ne bodo s seboj ...bodo pa strokovnjakom... No biznis lajk farmacevtski biznis Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2005 He he Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 se prav nabavt morm "ph lističe" pol pa kaj? ni mi lih čist vse jasn... mogoče je še prezgodi... drugač pa FREE PREDOLGE članke pišeš... bi blo ful fajn če bi mi v 3 stavkih napisu... hihihihi silver ful dober dal gori tistole o hrani, kašna je kera. ugotovila da večinoma jem hrano z močnim bazičnim učinkom in močan kisel (tega je velik manj). Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 evo, je privolil v objavo NEKAJ NAVODIL ZDRAVEGA HRANJENJA - Pozimi in tudi sicer ob hladnejšem vremenu uporabite nekaj toplih začimb,ki ustvarjajo toploto v telesu(hren,muškatov orešek,ingver,cimet,majaron,materina dušica).- Poleti in ob toplejših podnebnih razmerah jejte predvsem svežo hrano blagega okusa s čim manj toplimi (prej naštetimi)začimbami.- Sadne in zelenjavne sokove pijte na tešče in med obroki.Kadar zajtrkujete žita,je po pitju sadnih sokov zaželen daljši,vsaj polurni presledek.- Uživajte čim manj industrijsko predelane in konzervirane hrane.- Uporabljajte čim manj jabolčnega kisa in gorčice in zmerno solite.Kis lahko nadomestite z limono, tej dodajte le malo oljčnega,sezamovega ali drugega hladno stisnjenega olja.- Redno telovadite in bodite čim več na svežem zraku in v naravnem okolju.- Ohranite duševni mir,ki vam bo povečal obrambne moči.- JEJTE ČIM MANJ: belih testenin,krompirja,izdelkov iz jajc,izdelkov iz bele moke,jajčevcev, paradižnika,paprike,mesa in rib;- mleka in polnomastnih mlečnih izdelkov (priporočljive so zmerne količine fermentiranih mlečnih izdelkov, ki vsebujejo zelo malo mlečnih maščob);- ocvrte hrane (posebno omejite uporabo maščob živalskega izvora),arašidov,orehov,žveplanega suhega sadja (nežveplano suho sadje jejte v manjših količinah s presledki),banan (posebno,če so umetno dozorele ali premalo zrele),hrane,ki vsebuje več maščob in moke,umetnega ali pravega sladkorja.Sočasno uživanje teh živil upočasni presnovo in ustvarja obloge na sluznici prebavil,motena presnova pa ovira delovanje imunskega sistema in povzroči tudi otekanje bezgavk.Za delovanje črevesnih bakterij je blagodejno,če v presledkih uživate majhne količine nemastnih mlečnih izdelkov (posnetih jogurti,kislo mleko,ke fi r ali sirotka). http://cokolada.net/lunin_net/images/acidoza_tabela_1.gif vir: dr. ki ne zeli biti omenjen Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 DODATNI NAPOTKI ZA PREHRANO: MAŠČOBE: OLJA, MASLO, AVOKADO, OLJČNI PLODOVI Dobro: z zelenjavo Dopustno: sadje – sladko, sladila, med, škrob, stročnice, beljakovine.- Maščob ne segrevajte, dodajajte jih jedi, ko je kuhana.- SOL: dopustna je le s stročnicami in zelenjavo, v kruhu.(dodajam - raj uporabljajte sstanetovo ali uno direkt iz solin, neprecisceno)- KIS: kislina ni združljiva s škrobom (solate!). Kis lahko nadomestite z limono.- Največ hrane jejte surove, hrano kuhajte čim manj časa, žita prepražite ali namočite in jejte surova (pšenica, ajda, proso …).- Oreške in semena (lan,sezam) namočite. (dodajam: lan se dobi ze zdrobljen v trgovinah DM in je dovolj poceni).- V enem obroku kombinirajte največ od 4 do 6 vrst sadja ali zelenjave.- BELJAKOVIN in ŠKROBA ne jejte v istem obroku.(Izjema je avokado in škrobna zelenjava, zelenjava in žita.)- SADJA ne kombinirajte s ŠKROBOM.- SADJA ne kombinirajte z BELJAKOVINAMI.- Lahko kombinirate ŠKROB s ŠKROBOM, BELJAKOVINE z BELJAKOVINAMI in ZELENJAVO z ZELENJAVO. - Delajte PREMORE MED OBROKI:SADJE: 30 minut do 1 ure (banane,suho sadje)ZELENJAVA: 2 uriŠKROB: 3 ureBELJAKOVINE: 4 ure Zelenjava, sadje, zrnje in oreški imajo encime, vsebujejo 70 odstotkov vode. Encimi delujejo do tem per a ture 54 Celzija,zato jih s kuhanjem uničimo (surovo mleko). Vsak dan bi morali jesti do 70 odstotkov jedi, ki vsebujejo večinoma vodo in 30 odstotkov zgoščenih jedi (škrobi,beljakovine).Škrob v želodcu razkroji baza,beljakovine pa kislina, zato jemo tovrstne jedi v ločenih obrokih, sicer se baza in kislina nevtralizirata in traja prebava tudi 8 ur v želodcu in 20 ur v črevesju (škrobna živila zavrejo, beljakovine razpadejo,sadje gnije, sladkorji zavrejo). vir: dr. ki ne zeli biti omenjen Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 NEKAJ IDEJ ZA KUHANJE Sladko-kisla špinačna solata500 g mlade špinaèepol avokada50 g orehovih ali mandeljevih jedrcolivno olje,limonin sok,curry,zmleta kuminaRozine namoèimo,da se napnejo.Jabolka in avokadonarežemo na kocke.Dodamo odcejene rozine,orehovaali mandeljeva jedrca,olje,limono,poper ali curry inpremešamo.Špinaèo operemo in liste narežemo na rezance,jo naložimo v skledo in polijemo z omako ter previdnopremešamo.Lahko zaèinimo še z mleto kumino. Regratova solatasveže nabran regratkuhan . žolkorenjeosatovo olje,sol,limonin soksezamova semenaOpran regrat damo v skledo,narežemo indodamo korenje in kuhan . žol ter zaèinimoz osatovim oljem,limoninim sokom insoljo.Solato lahko potresemo s praženimisezamovimi semeni. CICERIKA NA KROŽNIKU Humus1 skodelica èièerik2 žlici olivnega olja3 žlice sezamovega semenasol ali tamari,peteršilj,žlièka mlete kumineÈièeriko namoèimo preko noèi,nato jo skuhamo domehkega.Ko je kuhana jo zmiksamo ali pretlaèimoz malo vode,dodamo ostale sestavine in ponudimokot prilogo ali namaz. Pire iz čičerikeskodelica èièerike400 g špinaèesol,bazilika,malo muškatnega orešèka,sezamova semenaKuhano èièeriko pretlaèimo,kuhano špinaèozmiksamo in dodamo zaèimbe.Potresemo spraženimi sezamovimi semeni. Pšenična torta350 g pšenice v zrnju50 g sojinih kosmièev250 g jeèmenovega slada ali medu200 g lešnikov,mandeljev,orehov ali pšeniènih kalèkov100 g rozinPšenico zmeljemo in jo namoèimo preko noèi.Sojinekosmièe prelijemo zs pol decilitra vode in pustimo,da senapnejo.Lešnike,orehe ali mandeljne zmeljemo.Skupajzmešamo vse sestavine in dobro premešamo.Paziti moramo,da masa ne bo prevlažna.Maso damo v model za torte inpustimo èez noè v hladilniku.Naslednji dan torto okrasimoin ponudimo. SENDVICI -IZHOD V SILI Poletni sendvič2 košèka polnozrnatega kruha ali prepeèenca3-4 rezine kumarnekaj rezin avokadalist zelene solatemasloKruh tanko namažemo z maslom alisonèniènim namazom,dodamo rezine avokada,kumar in solate ter pokrijemo z drugo rezino. Zimski sendvič1 polnozrnata štruèka6 rezin korenjatofukalèki alfa-alfalist zelene solateŠtruèko prerežemo,tofu pretlaèimo in mu dodamo tamari,nato ga namažemo na kruh.Dodamo korenje,solato inkalèke.Pokrijemo z drugo polovico štruèke. SLADKO ZA DUŠO Ovsene rezine500 g ovsenih kosmièev250 g opranih rozin100 g zmletih lešnikov,mandeljev ali orehov1 jedilna žlica olja (sonènièno,buèno...)nekaj narezanih jabolènih krhljev2 skodelici moke iz celega pšeniènega zrnaOvsene kosmièe namoèite v vodi za 30 minut,nato dodajte vse ostale sestavine in dobropremešajte,nato zmes dodajte v pekaè.Peèite40 minut pri 200 stopinjah C. BREZ SOJE MI ŽIVETI NI Avokado s tofujem(dodajam: bydwey: tofu je zdej full cenejsi in ga majo v merkator stacunah).2 avokada1 žlica osatovega ali olivnega olja100 g tofujabazilika,sezamova semena,kvasovi kosmièiAvokado razpolovimo,odstranimo košèico in ga nekolikoizdolbemo.V mešalcu zmešamo vse preostale sestavine zavokadovo maso.S tem napolnimo avokadove polovicein potresemo s kvasovimi kosmièi. Sojini cmoki70 g sojinega pireja30 g pšeniènega zdrobasol,bazilika,peteršiljSestavine zmešamo in poèakamo,da se zdrobnapne.Oblikovane žliènike lahko zakuhamo vzelenjavne juhe ali samo v vreli vodi 10 minut,ter ponudimo kot prilogo. LECA-ZELO BARVITA STROCNICA Juha iz leče400 g leèe200 g razliène zelenjave (korenje,brokoli,koleraba...)sol,peteršilj,poper,drobnjak,kvasovi kosmièiVse vrste leèe,razen rdeèo namakamo 12-24 ur.Kuhamojo 20 minut v vodi,nato dodamo narezano in opranozelenjavo ter kuhamo še 10 minut.Dodamo tudi sol,poper ai peteršilj.Drobnjak in kvasove kosmièe potresemopreden juho postrežemo.Kadar uporabljamo rdeèo leèo,jodamo v vodo skupaj z zelenjavo in vse kuhamo le 15-20minut. Leča z gobami300 g leèe100 g suhih gob (lahko shitake)sol ali tamari ali miso,peteršilj,bazilika indrobnjak,kombu alga,poperNamoèeno leèo skuhamo v osoljeni vodi.Gobe namoèimo in odcedimo ter jih dušimov malo vode s kombu algo,primešamoodcejeno leèo,dodamo sol in dišavnice.Predserviranjem jed potresemo z drobnjakom indodamo poper. vir: dr. ki ne zeli biti omenjen Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 http://cokolada.net/lunin_net/images/acidoza_tabela_2.gif vir: dr. ki ne zeli bit objavljen Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 tuki pa je PDF (to kar so gor slike in recepti) v primeru, da bi raj offline bral :: Navodila_za_prehranjevanje.pdf :: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 Teorija: Zakisanost organizma Zakisanost organizma povzroča način prehrane v kateri je preveč kislinotvornih sestavin predvsem beljakovin. Zaradi vedno večjega onesnaževanja okolja postajata tudi voda in zrak vse bolj kisla.Z beljakovinami bogata živila se namreč v telesu pretvorijo v kisline. Telo se težko prilagaja velikim spremembam kislinsko-bazičnega ravnovesja v krvi, zato nevtralizira kisle presnovke z dvema alkalnima agentoma- natrijem in kalcijem. Ko telo porabi svoje zaloge natrija, črpa kalcij iz kosti. Zato velja - bogatejša kot je hrana z beljakovinami več kalcija iz kosti lahko porabimo.Zelo nezdrave so številne šumeče osvežilne pijače, ki vsebujejo fosforno kislino. Za nevtralizacijo le te pa je spet potreben kalcij, ki je v kosteh. Mnogi znanstveniki menijo, da je problem zakisanosti organizma, ki izhaja iz nezdrave prehrane tisti, ki povzroča naraščanje osteoporoze in to že pri mlajših ljudeh.Prekomerno pitje alkohola uničuje kostne celice, poleg tega pa ruši ravnotežje med vitamonom D in kalcijem.Če pijemo preveč kave, z urinom in blatom izločamo preveč kalcija.vir: http://www.medicaartis.si/teorija_osteoporoza.htm#12 Torej clanek govori o procentu odpadkov, ki jih ustvarijo zauzite beljakovine!Namrec po odkritju MAP, so odkrili da se beljakovine locijo na kvalitetne in neklavitentne. Pomeni take, ki gradijo telo in ne povzorcajo dusicnih odpadkov (katabolitov) in ne dajejo kalorije, ne zakisujejo; in take, ki to povzrocajo in ne gradijo telesa! To je bilo ravno obratno kakor je bilo sprejeto dolga leta mnenj o beljakovinah, ces, da so dobre vse, kakor tudi zivalske, ki pravzaprav najbolj zakisujejo telo.No, torej po meritvah so ugovtovili, da ima najbolji izkoristeh za gradnjo misic materino mleko- kolostrum, in to kar cca. 70% (glej temo: :: KOLOSTRUM ::Ker nam pac kolostrum oz. materino mleko ni na voljo vsak dan, so druga alternativa jajca , ki imajo to razmerje 48% (torej izkoristek najvec 48% kot dobri gradniki); meso ima cca. le 30%; soja nekje 18%, mleko in orescki nekje 17% Kaj to pomeni:Pomeni, da bistven problem ni to, ali bomo zauizili zadovoljivo kolicino beljakovin (kakor pise zgoraj, da le te najbolj zakisujejo telo), temvec kako bom predelali toliksno kolicino dusicnih odpadkov, ki jih le te povzrocajo!!?? recimo jajce, ki ima po vseh raziskavah najboljsi izkoritek, pa ima kljub temu 52% dusicnih odpadkov oz. izkoristi kot dobre belajkovine le 48% NO, tu velja omeniti izjemen produkt in posebno dobra alternativa je produk MAP (Master amino acids pattern) - najcistejse aminokisline v kristalni obliki na svetu! (taki obliki kot so beljakovine v telusu). 100% naraven produkt! Odkritje in ne izum! Izvlecki iz strocnic!Zelo primeren za vegetarijance, sportnike, beljakovisnko podhranjene, oslabele, rakave bolnike in druge tezke bolnike.Nase izkusnje o ucinkih so ponekod izjemne!! Ob tem se mi zdi vredno omeniti tudi do, da je naravno stanje nasega crevesja ZELO BAZICNO okolje!!! Docim sodobni clovek uziva predvsem hrano ki zakisuje in je mrtva (pomeni, da je ORP +, namesto - !! Naravno stanje crevesja je od - 200 do -300 ! Vemo pa da ima povrprecje vode iz pie v sloveniji nekje + 120; prav tako usteklenicena. Hamburger pa nekje + 600 recimo :xx!: Za to je primerno da v telo vnasamo vec bazicne prehrane kakor take, ki zakisuje!Pravilno razmerje baktrerij v crevesju naj bi bilo nekje 85% dobrih in 15% slabih. Sodobni clovek ima to ponavadi obratno! :xx!: prav zaradi uzivanja mrtve hrane in hrane, ki zakisuje! Dobra Crevesna flora pa je POGOJ za primerno delovanje IMUNSKEGA SISTEMA!! In eden glavnih dejavnikov ali celo glavni dejavnik za nase dobro zdravje! Veliko bolezni izvira prav zaradi neprimerne crevesne flore in delovanja crevesja. Temu bi bilo primerno omeniti produkt FHES (glej: :: Forum GOH Slovenija :: (glej: Nase izkusnje ob uporabi FHES), - FHES - mineralni prah, ki ozivi vodo in zivila - najmocnejsi znan antioksidant, ki po nasih meritvah doseze ORP tudi do -750. Kar pomeni da je zelo ziv! Torej potemtakem v telesu povzroca bazicno okolje in onemogoca kislo!! Vec na: :: Forum GOH Slovenija :: (glej: Nase izkusnje ob uporabi MAP) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Free, vsi ti recepti imajo eno veliko pomanjkljivost in ne ustrezajo naslovu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.