free 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 "Bazičnost in kislost hrane: Za zdravo prehrano potrebuje človek štiri dele bazične hrane in en del kisle. Pri današnji prehrani pa jemo ravno v obratnem razmerju. Osnovna napaka je v tem, da strokovnjaki merijo bazičnost in kislost hrane pred zavžitjem in ne po njem. V procesu prebave se le to obrne. Sadje, ki je v ustih pretežno kislo je v procesu presnove popolnoma bazično. Vsa živila, ki vsebujejo veliko beljakovin, masti in škroba so vselej kislotvorna. Kri pa mora biti vedno nekoliko ALKALNA, sicer nas čaka smrt. Kisla živila so vsa živila, ki so živalskega porekla, razen krvi, vsa žita razen prosa, vse stročnice, vsa kuhana hrana in vse maščobe. Zakisanost je temeljni vzrok vseh bolezni." vir: Proc s kuhinjskim loncem!http://lkm.fri.uni-lj.si/xaigor/slo/povzetki/zdrav.htmJaz pravim ob tem se tole: NE ZA VSAKO CENO!!!namrec veliko je primerov ali celo higienistov, ki so zagovarjali predvsem surovo prehrano, po nekaj letih pa je bil rezultat, izpadanje las, posivela koza, problemi z zobmi, slabo pocutje oz. dejanska podhranjenost!! Predvsem z beljakovinami!! Res pa: da je surova prehrana edina prehrana, katero telo ne zazna kakor tujek!!Vso drugo prehrano telo zazna kakor tujek in se zacne obnasati temu primerno (ustvarjanje belih krvnih telesc, etc...).Po temtakem lahko sklepamo, da se telo kljub vsej cloveski evoluciji (ki se vedno traja), se vedno ni prilagodilo taksnemu nacinu prehrane povsem!!Verjetno se nekoc bo! Toda do takrat bo preteklo ocitno se veliko casa! ..my humble opinion!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 evo, ne rabs zdej listicev, kr sm dal full zadev gor pa cimvech zdravja zelim vsem!!! zdej pa shibam.... migat ---------se prav nabavt morm "ph lističe" pol pa kaj? ni mi lih čist vse jasn... mogoče je še prezgodi... drugač pa FREE PREDOLGE članke pišeš... bi blo ful fajn če bi mi v 3 stavkih napisu... hihihihi silver ful dober dal gori tistole o hrani, kašna je kera. ugotovila da večinoma jem hrano z močnim bazičnim učinkom in močan kisel (tega je velik manj). Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 kokrkol... najlazi je kritizirat vzam tist k misls da ti je cool, ce ne pa pust, pa je!(ce pomislm,...jst ti pa she reklamo delam za sol )kwa sploh ti ni poru zdej mah, morm it... sm pozn, tko dadrugich!!fajn bot! -----Free, vsi ti recepti imajo eno veliko pomanjkljivost in ne ustrezajo naslovu Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kokrkol... najlazi je kritizirat Saj ne kritiziram nikogar, recepti pač še ne vsebujejo kodiranja, drugače so pa v redu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 free... teb se je čist snel... in ti mislš da bom jz tole kr en dva tri prebrala a ti nisem rekla, da mi lepo v 3 stavkih napišš? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 ma tep ne rab noben 0 govort, sam kej nardit no, apmak useen u 3 stavkih: ne jest preciscenga: sladkorja, soli, mokedost gibi, bot se naprej vesela in dosti pijpa uzivi MAP in FHES ce cs, seveda Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 a si vidu da znaš? prečiščenga se izogibamo (kokr uspe)gibat smo lih začel dobr in dost, za moje vesele ni treba skrbet... zgleda da ga nikol ne zmaka , pijem dost (sej je pIWO, kul a ne )wft? in wtf? (ok za eno se mi sanja da ne neka voda al kwa) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 mah, sej vem da se ti neda brat dost, tko k men ne soljateeeeeeeee povzaste...sam useen: :: Forum GOH Slovenija ::al pa moja stran: :: http://cokolada.net :: na vsem ti kr dost pise kwa je kej! ce se ti pa ne lup brat, ti lah pa osebno razlozhim! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 osebna varjanta mi najbl diši k res se mi ne da brat... že tko cel dan berem... pa še ful zadev mam za brat... pa če tole berem si nč ne zapomnem... mi je treba lepo razložit pa vtisnt v spomin Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 dobish! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 vzamem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 halo!A je ktermu jasno kaj naj bi blo narobe s krompirjem, pa paradižniki pa papriko in melancani po TEJ dieti? Na kakem principu?Ok.. preveč mesa, mešanje živil skup, pa ocvrta hrana! Samo kaj pa to? Zakaj? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 kwaaa a da je s KROMIPRJEM kej narobe? NI ŠANS. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 jst tud krompir rada!!!! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 Pomoje zato, ker ima paradiznik, malancan, ipd.. dost kisline v seb!!?? jst ne vem zakwa? sam pomoje je to to.sicer pa glede paradiznika tut jst cutm nekako tako: vcasih mi zelo pase, vcasih pa prou 0 in prav tako je z malancani. ker dosti zivil mi je pac takih, k mi zemr vsaj malo pasejo ali pa tudi niso mi lih odvec.kromopir pa je menda zelo tesko prebavljiva zadeva!?? jst ga mam rad. vcasih bolj, vcasih skor ne. bolj v obdobjih in glede na njegovo kvaliteto, ki se na nasem trgu zelo razlikuje!pomoje poslusi sebe! in upostevaj tisto kar domnevas da je zate dobro!-------------mushi Objavljeno Danes ob 12:38 halo!A je ktermu jasno kaj naj bi blo narobe s krompirjem, pa paradižniki pa papriko in melancani po TEJ dieti? Na kakem principu?Ok.. preveč mesa, mešanje živil skup, pa ocvrta hrana! Samo kaj pa to? Zakaj? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 dej ne ga sračkat... briga mene za paradajz, k ga ne maram, pa za malancan k ga 1 x na 2 leti jem.... ampak MOJ KROMPIRČEK.... ne dam! itaq je pa najbolše kvalitete sej je domač. ga stara mama da... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 hm, drgač pa paradižnik naj bi bil tud eden izmed živil ki preprečujejo raka, da naj bi bil full zdrav! Kje se tud to prebere.. dobro, verjetno spet tak bio paradajz, ne takega ki v trgovini kupiš.. krompir pa naj bi mel vit. C, da neki v zagovor povem, njegov, pa zdle me tko nč kej ne matra.. razen če ga mamo v menzi pa meso zravn, pol pa lahk jst sam salato jem , pol ga pa jem vseen.. bistvo je po moje se čimbolj cvrte hrane (restavracije, menze, McDonalds) izogibat. V tem mora bit rože čar. Ja vsake stvari neki.. Drgač nam tak ne znese vsejedcem.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 hehe krompir ja uh ga rajši ne tikam... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 k te bo pojeduuuu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 jz pa čist nora na feferone, paprike in takele zadeve, da o krompirju sploh ne govorim... dobr tud prot kšni joti nimam nč proti, pa ričetu pa takmule... kwa se mi sline cedijo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 ker razne teorije pobijajo ena drugo in če bi vse upoštevali, potem tako ne bi smeli jesti skoraj ničesar razen kakšne soje , ajde, prosa ... kot vrabci Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 silver, tole je pa žebljica na glavico.. Čeprav, za krompir vemo, da se zelenih delov ne uživa, torej bi se v teh dietah moglo navest, da se zelenih delov krompirja in paradižnika (tudi paradižnik je strupen tisti zeleni deli? Kaj pa ocvrti zeleni paradižniki, kjer so še nezrele paradižnike pohali)? Ampak hočem rečt verjetno je to vsa poanta tega.Kar se kaše tiče, sem jo zadnjič kupila od Intesa, (ajdovo) pa nisem bila dosti pozorna in potem doma berem poreklo:Ukrajina. Pje, smo se verjetno v temi bleščal, toliko o zdravilnih učinkih, bi že bilo, pa če bi bil izvor hrane vsaj slovenski in to iz območij, ki niso v bližini kakih industrijskih con. Ampak naša podjetja se tud znajdejo, tale Intes se je zaj.. pa zdaj bom bolj pazljiva, in njihove kaše ziher ne kupim, bojo pa zviteži boljš skoz prišli, ki poreklo bolj zatupijo. Torej boljš slovenska krava kot ukrajinska kaša sem si mislila, sam pol sem jo vseen nrdila.. Feferoni zakon! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 go fefrončiči go!!! burn, baby burn!! ste me čist... bi prov neki pikantnga... dons... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. april 2005 Avtor Prijavi Deli 5. april 2005 krompir tatata, krompir tatata, krompir tatata .... -----------dej ne ga sračkat... briga mene za paradajz, k ga ne maram, pa za malancan k ga 1 x na 2 leti jem.... ampak MOJ KROMPIRČEK.... ne dam! itaq je pa najbolše kvalitete sej je domač. ga stara mama da... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. april 2005 Avtor Prijavi Deli 5. april 2005 Da! jst mislm cist tko. Ga vidis, in te potegne da si ga nadevas na kroznik al pa pac ne. Potem ga probas in spet vidis, al ti je cool al pa pac ne. In na koncu se potem, kako se po uzivanju le tega pocutis. pa je da izgogibat svinjarije. -----------hm, drgač pa paradižnik naj bi bil tud eden izmed živil ki preprečujejo raka, da naj bi bil full zdrav! Kje se tud to prebere.. dobro, verjetno spet tak bio paradajz, ne takega ki v trgovini kupiš.. krompir pa naj bi mel vit. C, da neki v zagovor povem, njegov, pa zdle me tko nč kej ne matra.. razen če ga mamo v menzi pa meso zravn, pol pa lahk jst sam salato jem , pol ga pa jem vseen.. bistvo je po moje se čimbolj cvrte hrane (restavracije, menze, McDonalds) izogibat. V tem mora bit rože čar. Ja vsake stvari neki.. Drgač nam tak ne znese vsejedcem.. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.