Skoči na vsebino

4., 8. in 12. hiša

pokowc

Recommended Posts

js mam pa merkurja na soncu.....sam po mojih izkušnjah ni čist tako, kot pravijo....nimam težav z jecljanjem in pisno se tud dobro izražam....ležijo mi tuji jeziki....se hitro učim.....no, mogoče je mal slabše z izražanjem sebe....pa še to bolj v smislu prodornosti kot česa drugega.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 337
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mystica pravi:
Potem ni ožgan, ker je 5°

Bemu, na pa mam ... najtežje razložiti.

Saj, to sem jaz. :wOOt:

klarus, thanks xsrcx

Je ožgan Mystica...če je v ekzatni konjukciji je pa kazimi, kar pomeni, da močneje deluje....če je ožgan pa slabše deluje-nima moči..tako kot ti je Klarus razložila...

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Amis pravi:
js mam pa merkurja na soncu.....sam po mojih izkušnjah ni čist tako, kot pravijo....nimam težav z jecljanjem in pisno se tud dobro izražam....ležijo mi tuji jeziki....se hitro učim.....no, mogoče je mal slabše z izražanjem sebe....pa še to bolj v smislu prodornosti kot česa drugega.....

kok je pa orbis konjukcije?

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Mystica pravi:
a?

tvoj mars in sonce skupi ;)

sicer mam pa js tud sonce in mars v konj

Pinka pravi:
Je ožgan Mystica...če je v eksatni konjukciji je pa kazimi, kar pomeni, da močneje deluje....če je ožgan pa slabše deluje-nima moči..tako kot ti je Klarus razložila...

js mam kazimi :inocent:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Amis pravi:

:palec:

Se strinjam Amis, bi rekla, da precejšnja konjukcija merkurja in sonca daje precejšen intelekt.

lunca pravi:
Se strinjam Amis, bi rekla, da precejšnja konjukcija merkurja in sonca daje precejšen intelekt.

Tud jz se strinjam...moja dobra kolegica ima to konjukcijo in je res en velik intelektualec... :palec:

Pinka pravi:
Tud jz se strinjam...moja dobra kolegica ima to konjukcijo in je res en velik intelektualec... :palec:
kaj pa kazimi merkur sonce?

to ma moja nečakinja :)

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

klarus pravi:
še dobr, da ma pritišjeno teto..da ji bo pomagala....

ker je vzgajana v zelo tradicionalno katoliškemu okolju

Nič narobe, s tako konjukcijo bo kasneje nardila sama tko, kot bo mislila, da je najbolje, to so kar pametni ljudje. Če bo vzgojena v tradicionalnem duhu ji ne bo nič škodlo, nč bat.

• 3 weeks later...
  Pinka pravi:
kok je pa orbis konjukcije?

ups...sori pinka....vidla šele danes.....orbis moje konjunkcije je 0stopinj in nekaj malega .......

lunca, tud tebi hvala za odgovor.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Amis pravi:
ups...sori pinka....vidla šele danes.....orbis moje konjunkcije je 0stopinj in nekaj malega .......

Kar pomeni, da Sonce daje Merkurju še dodatno moč :) Za moje pojme zelo dobro ;)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...