Skoči na vsebino

4., 8. in 12. hiša

pokowc

Recommended Posts

js mam pa merkurja na soncu.....sam po mojih izkušnjah ni čist tako, kot pravijo....nimam težav z jecljanjem in pisno se tud dobro izražam....ležijo mi tuji jeziki....se hitro učim.....no, mogoče je mal slabše z izražanjem sebe....pa še to bolj v smislu prodornosti kot česa drugega.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 337
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Potem ni ožgan, ker je 5°

Bemu, na pa mam ... najtežje razložiti.

Saj, to sem jaz. :wOOt:

klarus, thanks xsrcx

Je ožgan Mystica...če je v ekzatni konjukciji je pa kazimi, kar pomeni, da močneje deluje....če je ožgan pa slabše deluje-nima moči..tako kot ti je Klarus razložila...

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

js mam pa merkurja na soncu.....sam po mojih izkušnjah ni čist tako, kot pravijo....nimam težav z jecljanjem in pisno se tud dobro izražam....ležijo mi tuji jeziki....se hitro učim.....no, mogoče je mal slabše z izražanjem sebe....pa še to bolj v smislu prodornosti kot česa drugega.....

kok je pa orbis konjukcije?

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

a?

tvoj mars in sonce skupi ;)

sicer mam pa js tud sonce in mars v konj

Je ožgan Mystica...če je v eksatni konjukciji je pa kazimi, kar pomeni, da močneje deluje....če je ožgan pa slabše deluje-nima moči..tako kot ti je Klarus razložila...

js mam kazimi :inocent:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

:palec:

Se strinjam Amis, bi rekla, da precejšnja konjukcija merkurja in sonca daje precejšen intelekt.

Se strinjam Amis, bi rekla, da precejšnja konjukcija merkurja in sonca daje precejšen intelekt.

Tud jz se strinjam...moja dobra kolegica ima to konjukcijo in je res en velik intelektualec... :palec:

Tud jz se strinjam...moja dobra kolegica ima to konjukcijo in je res en velik intelektualec... :palec:
kaj pa kazimi merkur sonce?

to ma moja nečakinja :)

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

še dobr, da ma pritišjeno teto..da ji bo pomagala....

ker je vzgajana v zelo tradicionalno katoliškemu okolju

Nič narobe, s tako konjukcijo bo kasneje nardila sama tko, kot bo mislila, da je najbolje, to so kar pametni ljudje. Če bo vzgojena v tradicionalnem duhu ji ne bo nič škodlo, nč bat.

• 3 weeks later...
kok je pa orbis konjukcije?

ups...sori pinka....vidla šele danes.....orbis moje konjunkcije je 0stopinj in nekaj malega .......

lunca, tud tebi hvala za odgovor.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ups...sori pinka....vidla šele danes.....orbis moje konjunkcije je 0stopinj in nekaj malega .......

Kar pomeni, da Sonce daje Merkurju še dodatno moč :) Za moje pojme zelo dobro ;)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...