Skoči na vsebino

4., 8. in 12. hiša

pokowc

Recommended Posts

Kva je zdej to :o|o: ... a un chart k sm ga popala klele ni OK... no sej sm ti zdele poslala na OS datum, uro in kraj rojstva... a še kej rabiš... mogoče mojo telefonsko :lol: :lol: :lol: al boljš prej mere... joke

Ja Griža, zate velja kot za ostale...

saj si dobila odgovor, poglej nazaj... :8):

Če bi rada kaj veš, pa se lahko zmeniva privat... x;)x

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 337
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

... men nisi pa nic napisu... a pol res nimam nbenih duhovnih potencialov??? :o|o: :o|o:

No evo, kdor čaka dočaka...

Nakazano je, da si oseba, ki enih stvari ne poveš, si bolj vase zaprt in skrivnosten. Poleg tega moraš veliko bolj delati na zaupanju in da verjameš sam vase in da dobiš trdnost, kajti letanje iz cveta ne cvet ni ravno tvoja naloga. Izoblikovati moraš jasne moralne vrednote in za tem stati. Moraš pa vedeti, da vse, kar se zgodi je z namenom in da se od časa do časa preveč senzitivno ženeš nekaj k srcu, tudi tvoja naloga je, da odpuščaš, velik potencial pa imaš pri sprejemanju nevidnih magnetnih vibracij (konec koncev je to lahko tudi astrologija). O tem kako je med astrologi, pa boš videl, ko boš notri... :inocent:

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Cat, zate pa je naslednji odgovor:

Svoje prave občutke skrivaš, čeprav pa že od nekdaj odstopaš, privlači te vse tisto, kar je mistično, skrivnostno in je tako ali drugače povezano z duhovnostjo. Globoko v sebi si močna in zaradi tega je prav, da se lotiš neke oblike pisanja - da pišeš po notranjem navdihu (to tehniko nekako obvladaš, saj si jo nekoč že delala). Zamere pa daj iz sebe in se ne boj pogovora, ampak mirno govori, kajti včasih te ravno to spravi iz tira. Povezana pa si z Angeli in na tem področju se še uči...

No evo, kdor čaka dočaka...

Nakazano je, da si oseba, ki enih stvari ne poveš, si bolj vase zaprt in skrivnosten. Poleg tega moraš veliko bolj delati na zaupanju in da verjameš sam vase in da dobiš trdnost, kajti letanje iz cveta ne cvet ni ravno tvoja naloga. Izoblikovati moraš jasne moralne vrednote in za tem stati. Moraš pa vedeti, da vse, kar se zgodi je z namenom in da se od časa do časa preveč senzitivno ženeš nekaj k srcu, tudi tvoja naloga je, da odpuščaš, velik potencial pa imaš pri sprejemanju nevidnih magnetnih vibracij (konec koncev je to lahko tudi astrologija). O tem kako je med astrologi, pa boš videl, ko boš notri... :inocent:

..skrivnosten jap... nikoli ne povem (vsega) kar mislim/vidm/cutim-tut na tistm nivoju magnetnih vibracij k jih omenjas... to je 100% res...

nehi pa z moralo pa trdnostjo... a ti sploh ves kok je fajn bit tkole skrivnosten pa letat s cveta na cvet???? jaz mam pac mal bl liberalen sistem vrednot... pol sm pa ze rajsi duhovno hendikepiran metuljcek... x8Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Matis, v tvojem primeru se preveč obremenujete in imaš vedno predsodek, da so drugi nekaj posebnega, ti pa nisi nič in da si "slaba". Mlada si še in se sprejmi, kajti če ne ljubiš sebe, ne moreš imeti rada ljudi okoli sebi, ne upaš povedati stvari, tiščiš jih v sebi in trpiš. Sprosti se moraš in odpustiti ljudjem, kateri so te prizadeli. Moraš se o vsem pogovoriti in ne misli, da je to breme, ampak vedi, da mogoče rabiš več časa in vendarle je to zate dobro. Verjemi vase in se poglobi vase, skozi svet intuicije, duhovnosti in ezoterike.

Silki, v besedah se skriva moč, ki te lahko dvigne iz globine duše. Še vedno tavaš med možnostjo, da bi na instiktiven način zvalila krivda na nekoga drugega,seveda pa moraš vedeti, da si odgovrna za vse, da si dovolj pogumna in samozavestna. Osebna svobodaje že pomembna, ampak ne za vsako ceno, postavi si pravila in ne delaj proti sebi. Lahko pa odkriješ nekaj novega in imaš svoj pristop na poti duhovnosti, kajti ujetost v neko dogmo, ti ne koristi. V podzavesti pa imaš neke zamere in nikoli ne odpuščaš sebi. Živi pa s žensko energijo in romantiko ženske. Uporabi pa primerne stvari, ki so ti dane kot ženski.

PINKA: Zadržana si vase in v vsem vidiš avtoriteto, večkrat nočeš nekaj storiti, ker so moralne vrednote prehude. Poleg tega se nisi nikoli sprejala sebe, kajti rajši se nekomu dokazuješ in ko to ne prileti na plodna tla, se obremenuješ in se bremeniš. Imaš dar za lepo pisanje in izlij občutke podzavesti na list in piši o vsem, kar čutiš in potem ti bo lažje. Dobro pa je, da svoja znanja in informacije širiš, kajti če jih držiš zase, to ni dobro, kajti le to te otesnuje.

opomba: gleda partnerjev; ne morem pisati, ker je to stvar, kateri jo mora vprašati vsak sam zase

Odgovore ste nekoliko dalj čakali, ker sem imel obveznosti, v sredah pišem odgovore za revijo Jana.

Lep dan še naprej!

..skrivnosten jap... nikoli ne povem (vsega) kar mislim/vidm/cutim-tut na tistm nivoju magnetnih vibracij k jih omenjas... to je 100% res...

nehi pa z moralo pa trdnostjo... a ti sploh ves kok je fajn bit tkole skrivnosten pa letat s cveta na cvet???? jaz mam pac mal bl liberalen sistem vrednot... pol sm pa ze rajsi duhovno hendikepiran metuljcek... x8Dx x;)x

:palec: :o|o:

PINKA: Zadržana si vase in v vsem vidiš avtoriteto, večkrat nočeš nekaj storiti, ker so moralne vrednote prehude. Poleg tega se nisi nikoli sprejala sebe, kajti rajši se nekomu dokazuješ in ko to ne prileti na plodna tla, se obremenuješ in se bremeniš. Imaš dar za lepo pisanje in izlij občutke podzavesti na list in piši o vsem, kar čutiš in potem ti bo lažje. Dobro pa je, da svoja znanja in informacije širiš, kajti če jih držiš zase, to ni dobro, kajti le to te otesnuje.

Lep dan še naprej!

:palec: :o|o:

Joj jaz da imam dar za lepo pisanje? To bi blo pa superca sam ne bi rekla da drži, al pa še ne vem da obstaja ta dar v meni. x?x Drugač se pa kr strinjam sploh glede utesnjenosti. Je pa res da so moje moralne vrednote popolnoma drugačne od večine. Joj kok je težko sprejet sebe :icon18:

Hvala beli Vran!

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Coccinelle;nakazano je, da si v življenju večkrat razpeta, da si precej radovedne iz zvedave sorte in da preveč verjameš drugim in premalo sebi. V tem življenju se učiš veliko od moških in ujeta si v nek val dovajanja tako svoje, kot tudi druge energije. Vse si zapomniš in na nek način težko odpustiš, na tem moraš še delati in da ne kuješ zamer ne v sebi in še najpombneše je, da si likovno ustvarjalna. Si pa nežna in intuitivna ženska...

Joj jaz da imam dar za lepo pisanje? To bi blo pa superca sam ne bi rekla da drži, al pa še ne vem da obstaja ta dar v meni. x?x Drugač se pa kr strinjam sploh glede otesnjenost. Je pa res da so moje moralne vrednote popolnoma drugačne od večine. Joj kok je težko sprejet sebe :icon18:

Hvala beli Vran!

Glede pisanja, ja to pa moraš razvitii n zaupaj v to...

Glede pisanja, ja to pa moraš razvitii n zaupaj v to...

x;)x Pol pravš, da morm velik pisat-ufff moja roka x:Dx x:Dx x:Dx

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Beli Vran, hvala ti! Sem glih kak dan nazaj pisarla in tezila na forumu, kako sem jaz zanic v vsem x:Dx Pa me že malo mineva zdaj...

Jaz v svet intuicije, duhovnosti in ezoterike? Ja, bom, potem ko bom najprej znala poskrbeti za neodvisnot na golem materialnem podrocju.

Jaz ljubila sebe? Ja, bom, ce se bo ta svet obrnil v drugo smer ali pa se bo bogu tako zmesalo, da se mi bo spremenilo zivljenje in bo tudi mene, (ja, celo mene!! mene ja!!!) nekdo ljubil....tako kot sem ze jaz kdaj koga...in potem pa bo itak vesoljni potop, ampak bom vzljubila tudi jaz sebe in zivljenje bi mi naslo smisel...ma ne...prej bo najbrz vesoljni potop in konec sveta. xrolleyesx

mantis sej veš kako pravjo, najprej je treba ljubit sebe da lahko ljubiš druge. sej vem tole je lažje rečt in napisat kot pa udejanit, sam tko je in verjamem da je to res, tisti ki je to izjavil, sigurno ni izjavil tega brezveze... samo se strinjam težko se je naučit met rad samega sebe xrolleyesx

Coccinelle;nakazano je, da si v življenju večkrat razpeta, da si precej radovedne iz zvedave sorte in da preveč verjameš drugim in premalo sebi. V tem življenju se učiš veliko od moških in ujeta si v nek val dovajanja tako svoje, kot tudi druge energije. Vse si zapomniš in na nek način težko odpustiš, na tem moraš še delati in da ne kuješ zamer ne v sebi in še najpombneše je, da si likovno ustvarjalna. Si pa nežna in intuitivna ženska...

Hvala, beli Vran x:Xx

bom morala večkrat prebrati, da mi bo vse jasno... je pa res, da sebi premalo zaupam, pa od moških sem bila deležna že kar nekaj lekcij (ne samo negativnih) :inocent:

mislim sicer, da sem se odpuščanja že davno naučila... pozabim pa res ne...

a ravno likovno ustvarjanje mora biti :8): ... se mi zdi, da sem na tem področju čisto les... hm... a slikanje z besedami tudi velja x:Ix

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Beli Vran thanks!! :palec:

(kr drži,...večino tega sem že "osvojila" skozi life,...tudi odpuščanje sebi,...tle je šlo najtežje,....kar se tiče osebne svobode,....tle pa ne gre (še).

lp

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Še ena s saturnom v 8. hiši, pa tudi 12. mislim, da je kar izrazita. Zanima me kako meni kaže na tem področju. Beli vran svoje podatke sem ti poslala na OS, odgovor je pa verjetno lahko kar tukaj - tko kot pri ostalih.

Hvala in lp.

Zanima me kaj pomen, če je v 12. hiši Venera in Severni vozu. 12. hiša je v Dvojčku.

Venera je v opozicij z Jupitrom in Uranom.

Hvala vam za odgovor.

Lp x:px

Kaj bos zivel vecno... x:)x

xsingx ...who wants to live forever, anyway... xsingx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

No beli Vran si je vzel nekaj časa in priletel, da poda nekaj odgovorov. Moram priznati, da sem zelo zaseden s pisanjem raznih horoskopov, tako za medije, kot individualno in zaupam vam, da ke izšel v prešnjem tednu tudi Koledar priložnosti 2006 - rokovnik (kjer sem izračunal položaj Lune za vse leto, prazen hod le te in gospod Rudi Klarič je dodal tekst).

Glede duhovnih potenicalov, pa je tako, da je to le ozaveščenje in tisto, kar se mora človek naučiti.

Cosma v tvojem primeru gre strah med biti in ne biti - vedno se postavljaš v vlogo tehtanja in si razpeta, med tistim, kar je dejansko in duhovno. Tvoje največja naloga je najti ravnovesje in skladnost, ter da se pravilno naučiš uporabljati intuicijo in si dodobra zaupaš. Globoko v sebi pa imaš nek strah, ki pa ga spremeni v moč in daj iz podzavesti tisto, česar ne potrebueš - kaj je to pa vaš sama. Prepusti se svetu višjih energij in si izoblikuj neke mnenje o Bogu...

Todika, ti si pra krhka in izredno ranljiva ženska, že res, da veliko govoriš in vendarle premalo zaupaš (sebi in svojim besedam). Začni se pozorno poslušati in boš videla, da imajo besede močan pomen. Globoko v sebi imaš strah in tesnobo, ki izvira še iz tega, ko si bila v maternici (osmi in deveti mesec nosečnosti). Imaš možnosti, da uspeš, kajti znanje je skrito v tebi in samo ti si tista, katera moraš vnesti tisti magnični trenutek razjasnitve.

Hvala Vran, za tvoj odgovor. x:Xx Čeprav v tem trenutku, sploh ne vem kaj naj s tem. Sem pa prepričana, da se mi bo tvoje sporočilo **pojasnilo** ob pravem času.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Hvala Vran, za tvoj odgovor. x:Xx Čeprav v tem trenutku, sploh ne vem kaj naj s tem. Sem pa prepričana, da se mi bo tvoje sporočilo **pojasnilo** ob pravem času.

Veš, kako je to, premisli, preštudiraj in prihrani to za to, ko pride čas... :palec:

Todika, ti si pra krhka in izredno ranljiva ženska, že res, da veliko govoriš in vendarle premalo zaupaš (sebi in svojim besedam). Začni se pozorno poslušati in boš videla, da imajo besede močan pomen. Globoko v sebi imaš strah in tesnobo, ki izvira še iz tega, ko si bila v maternici (osmi in deveti mesec nosečnosti). Imaš možnosti, da uspeš, kajti znanje je skrito v tebi in samo ti si tista, katera moraš vnesti tisti magnični trenutek razjasnitve.

uf hja x:Ix zmeri sm se bolj za taf mela....sej tud sem taf x^x čeprov mogoč tud tole mal drži, oz. bi lohk držalo........dej mal bol razlož tole, k mi ni glih jasno ka bi rad povedu :inocent: sploh tistle z maternico

x:)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

A mi lah kdo kej več pove kaj pomen Luna v 12. hiši? A pomen, da človek skriva svoj čustva oziroma se jih boji pokazat? Verjetno velika občutljivost, lahko tudi depresije? Lp in hvala

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...