MoonDance 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Jaz bi tudi prosila za pojasnilo bolj izkusene. Jaz imam v 12. hisi Sonce in Merkur. V 8. hisi imam Luno, 4. pa prazno. Any idea?Hvala in lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Jaz bi tudi prosila za pojasnilo bolj izkusene. Jaz imam v 12. hisi Sonce in Merkur. V 8. hisi imam Luno, 4. pa prazno. Any idea?Hvala in lep pozdrav. Lep pozdravček MoonDance. Jaz ti lah za Sonce in Merkur v 12. hiši mal na kratko povem, ker nisem ekspert.Bi rekla, da se težko izraziš, imaš občutek, da te drugi ne razumejo, malo in tišje govoriš, zelo veliko razmišljaš predvsem o duhovnosti, skrivnostih ipd. No upam, da sem ti vsaj malo lahko pomagala. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Hvala ti, Pinka. ;-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Še jaz nekaj. Merkur ti v 12. hiši prinese precej (preveč?) tuhtanja, Sonce pa od tebe zahteva, da si tu in tam vzameš čas samo zase. Kot bi si morala malo napolnit akumulatorje ... Ne škrtari s spanjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 ..kaj ti pa prnese sonce v 8.(pa se venera in merkur), poleg dobre regenereacije, dediscin in vecjega sex drivea??Kako se "fila" tak clovek??Sex?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 En primer sem si tolmacila sama nekaj casa nazaj : sem poznala eno Ribo s Saturnom na Ascendentu in Soncem v 8. hisi. Ta punca je bla nagnjena k stalnem premlevanju in raziskovanju vsega, dešifriranju in iskanju bistva, raziskovanju vsega moznega in skrivnega, ne samo v smislu resevanja enacb. In ni Skorpijonka, s cimer bi blo to potrjeno, pac pa Riba! Saturna in Asc. ima v Levu - Levov Saturn pa ima blazne ambicije, zeljo po priznanju in oblasti, nespostovanje sibkejsih in manj sposobnih od sebe, obvezno pa vzame smisel za humor. Neki obcutljivcek res ni ravno ona... Pravis, da je s Soncem v 8. hisi tu vecja zelja po seksu. Ampak tale ne vem, ce je kaj bolj strastna. Ima Venero v trigonu s Saturnom, ki ohlaja vsakrsne strasti, saj oseba s tocno tem aspektom vedno daje prednost razumu pred custvi. Njen Saturn je v 12. hisi, tik ob Ascendentu. In ni kriv samo Saturn njene hladnosti. Ker poznam eno Strelko s Saturnom na Asc. v 1. hisi, pa ni nic kaj rezervirana, je razumna, zelo druzabna, umirjena, o seksu pa govori brez da bi jo kaj vprasal, kljub temu, da ima prazno 8. hiso, recimo rece, da je bla neka meditacija zanjo totalno dozivetje, boljse kot najvecji orgazem. Pac pravim tole, ker Saturnovci veljajo kao za hladne. Se ne morem spomnit, ce ima kaksno Venero v Skorpijonu...mozno da ima. Bistvo osme hise je predsem sposobnost spreminjanja, preobrazanja v zivljenju in s Soncem tukaj to naj ne bi blo tako tezko- ti lazje sleces stara prepricanja in delovanja kot en s Saturnom tukaj. Ce sta pa oba tukaj, Sonce in Saturn, pol pa ne vem, kako bi se to razlagalo, kar se tice preobrazb v zivljenju, to me veckrat bega, ko se znajdejo v isti hisi planeti z nasprotujocimi si vplivi Samson, si ti ljubosumen tip z vsemi temi planeti v osmi hisi, kljub Uranu na Asc. ? lubosumn... mrbit pa res... sej so vsi tile za povrh se aspektirani s plutonom(sonce/venera trigon pluton, merkur kvadrat pluton)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 A se da komu pokomentirat 8. hišo te ženske? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 ..tale je pa verjetn kar promiskuitetna.. luna v 8. kvadrat pluton..pa se kvadrat jupiter... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Niti za definicijo promiskuitete! Spolnost kot španska vas in njuno zlo nekakrat na leto. Pa še takrat v stilu- da bo mir v hiši. En partner do sedaj. Se vam ne zdi, da tudi Saturn, ki iz osme kvadrira Sonce v točni konjunkciji z Uranom poskrbi, da partner osebe s svojo zahtevnostjo 'ubije' vsakršno slo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Še jaz nekaj. Merkur ti v 12. hiši prinese precej (preveč?) tuhtanja, Sonce pa od tebe zahteva, da si tu in tam vzameš čas samo zase. Kot bi si morala malo napolnit akumulatorje ... Ne škrtari s spanjem. O, hvala Bern. Zanimivo in v bistvu res. Prav zanimivo je brati vase razlage. Lp, Martina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Niti za definicijo promiskuitete! Spolnost kot španska vas in njuno zlo nekakrat na leto. Pa še takrat v stilu- da bo mir v hiši. En (kao)spolni partner do sedaj. Se vam ne zdi, da tudi Saturn, ki iz osme kvadrira Sonce v točni konjunkciji z Uranom poskrbi, da partner osebe s svojo zahtevnostjo 'ubije' vsakršno slo?...mozno... pa tut sonce kvadart saturn...da je bil fotr precej tiranski, in zato ne zaupa prevec moskim (saj je to tut zlo emociojnalno dojemala) luna v raku kvadrat pluton.. samo ugibam... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Bogtenimarad, Samson23, kje pa si našel promiskuitetnost, džizes? A v vladarju pete v osmi in v Luni, ki je tudi tam? Hm, tadva pokazatelja sta kar v redu, a le v primeru, če bi osma hiša prioritetno pomenila seks. Pa ne. Jaz bi tu več govoril o strahovih in krizah, čustvenih in drugih. Mama, s katero ne morem, brez nje pa tudi ne. Komplicirani odnosi. Recimo. Ali pri njej osma hiša pomeni prej seks kot kaj drugega, je vseeno treba vprašati Venero, boginjo ljubezni, ta pa je grdo postavljena - Devica, deveta hiša, kvadrat z Neptunom. Še vedno seks? Aha, morda v sanjarijah, ampak samo od pol dveh zjutraj naprej, ko res več ne more nihče slišat ... Tako da bo treba iskat kaj drugega. Mama, mama, ta je pravi hudir, pa tudi od fotra ni kaj koristi, ker ga nikoli ni ali pa pije ali pa je nekakšen umetnik (kar je vse skupaj več ali manj eno in isto ...). Luno preštudiraj. Pa Plutona v deseti pa to ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Mantis, hvala za komentar in kapo dol ! Nimam pripomb na kar si napisala, tvoj opis popolnoma ustreza v vseh točkah! Glavna značilnost te osebe pa je-sprenevedanje, oz. zatiskanje oči pred realnostjo. Saj verjetno ne nalašč. :xx!:Neptun v prvi??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Bogtenimarad, Samson23, kje pa si našel promiskuitetnost, džizes? A v vladarju pete v osmi in v Luni, ki je tudi tam? Hm, tadva pokazatelja sta kar v redu, a le v primeru, če bi osma hiša prioritetno pomenila seks. Pa ne. Jaz bi tu več govoril o strahovih in krizah, čustvenih in drugih. Mama, s katero ne morem, brez nje pa tudi ne. Komplicirani odnosi. Recimo. Ali pri njej osma hiša pomeni prej seks kot kaj drugega, je vseeno treba vprašati Venero, boginjo ljubezni, ta pa je grdo postavljena - Devica, deveta hiša, kvadrat z Neptunom. Še vedno seks? Aha, morda v sanjarijah, ampak samo od pol dveh zjutraj naprej, ko res več ne more nihče slišat ... Tako da bo treba iskat kaj drugega. Mama, mama, ta je pravi hudir, pa tudi od fotra ni kaj koristi, ker ga nikoli ni ali pa pije ali pa je nekakšen umetnik (kar je vse skupaj več ali manj eno in isto ...). Luno preštudiraj. Pa Plutona v deseti pa to ... ..jah jst sm sam ugibal.. ..sej ves, dvojck...sam d najdem neki zanimvga za govort...pa ceprav zlo povrsno in netocno... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Kar se tiče pa tistih stvari....no, imam pa ene druge aspekte bolj zanimive..sej jst tut... mars kvadrat venera, pluton trigon venera... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 ..kaj ti pa prnese sonce v 8.(pa se venera in merkur), poleg dobre regenereacije, dediscin in vecjega sex drivea??Kako se "fila" tak clovek??Sex??Obstaja ŠE EN način "filanja" - tak človek napravi špetir, pol je pa dobro ... Kreg mora bit, drugače ga lahko raznese ... Samo da je gužva, pa lahko normalno funkcionira. EDEN od načinov. So pa tudi tisti za nekatere veljavni, ki si jih ti navedel, tudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Obstaja ŠE EN način "filanja" - tak človek napravi špetir, pol je pa dobro ... Kreg mora bit, drugače ga lahko raznese ... Samo da je gužva, pa lahko normalno funkcionira. ...hahaha... sad but true... very true... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 kaj je kle za ena tema, da cel dan že kle visite? A lohk še men kak stručko pove, kaj to pomen??? 4 hišo mam v dvojčkih, 8. mam v škorpijonu, 12. pa v vodnarju. A sm frik, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Samo se nekaj me zanima, odgovorila sta mi glede Sonca in Merkurja, ki ju imam oba v 12. hisi. Oba sta v biku, kot je tudi moje znamenje. Kaksen poseben pomen tega?Kje na netu, najdes lahko bolj podrobno o aspektih? Lp, Martina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 ee, to je to, vodnarji, tvoja skrita strast Mhm, si le pogruntu. Se prav ti vodnar, jst dvojček...to je ornk fajn kombinacija. Kdaj se ženva? Jaz ne znam samo iz tega nic povedat. Ce bi dala vec podatkov, pa tud ne bi znala kaj dost Daj cel datum z uro vred, pa bo kdo kaksno rekel. Ampak kako bi naj tudi kdo drug kaksno rekel, ce se pa ne ve, kaj te zanima 11.06.1980 ob 00.15 Ja, kaj, kle neki o teh treh bajtah govorite, pa sm dala še svoje podatke, ne. Zanima me, kaj to pomen. Lohk mi pa kr cel chart razložite! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Pikica, jaz tudi takole porazdeljeno. (nisem frik ) Welcome to the freak show! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Welcome to the freak show! ...ekh, pikica ti pa res nisi freak... vsaj kokr te jaz poznam, se mi zdis zlo normalna... Ruby72 je pa ze druga storija... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Gre se za hiše katere bi bila v stiku z arkangelimi. V teoriji se veda kar se pozabilo kako se sploh hiše RAčunajo, kjer pa arhangeli. Vseeno v smislu denimo GBRIAL ali Antares v Scorpius in enega evokacionega maga bi to imelo smisla. V neokultnem življenju itaki nič nima smisla. Okultne so bile za astrologe za katere je že 4 + 5 okultna zadeva, namreč sekundo poRAbiš da bi bil v stiku z arkangelom GBRIAL ali pa z lastno fizično dobro vilo. Potem smo oCOOLtni. Kult astrologije se RAzvil v Egiptu, Shumeru in sem pa tja. Grki so za nič in vse O5talo... Okultizem obstaja, lože so na Benetkah, lahko tudi v Ljubljani... Klaudio Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Gre se za hiše katere bi bila v stiku z arkangelimi. V teoriji se veda kar se pozabilo kako se sploh hiše RAčunajo, kjer pa arhangeli. Vseeno v smislu denimo GBRIAL ali Antares v Scorpius in enega evokacionega maga bi to imelo smisla. V neokultnem življenju itaki nič nima smisla. Okultne so bile za astrologe za katere je že 4 + 5 okultna zadeva, namreč sekundo poRAbiš da bi bil v stiku z arkangelom GBRIAL ali pa z lastno fizično dobro vilo. Potem smo oCOOLtni. Kult astrologije se RAzvil v Egiptu, Shumeru in sem pa tja. Grki so za nič in vse O5talo... Okultizem obstaja, lože so na Benetkah, lahko tudi v Ljubljani... Klaudiokaj pa unukalahi na ascendentu, pa polna 8. hisa? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 ...ekh, pikica ti pa res nisi freak... vsaj kokr te jaz poznam, se mi zdis zlo normalna... Ruby72 je pa ze druga storija... Ne morm verjet, clo pohvalu si me. Kap me bo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.