Pika Pikica 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Ej Piki, tale tvoj datum men mal smrdi... moj room-mate je rojen 11.6.1972... :xx!:Ja, sam on je dec, pa druga generacija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Ne morm verjet, clo pohvalu si me. Kap me bo! ...heh, kdo pa je reku, da je normalnost zame vrlina??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 ...heh, kdo pa je reku, da je normalnost zame vrlina??? Sm vedla, da bo kontra padla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 ..sej si v redu pikica, nisi normana, no!!!Totalno nenormalna si!!! Hepi??? Salo na stran, Pikica je kul!!!Da ne bo kdo drgac mislu, k si te vcasih mal prvoscim. Ful v redu punca, v glavi ma vse poslihtan, brihtna, duhovita, zanimiva!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 ..sej si v redu pikica, nisi normana, no!!!Totalno nenormalna si!!! Hepi??? Salo na stran, Pikica je kul!!!Da ne bo kdo drgac mislu, k si te vcasih mal prvoscim. Ful v redu punca, v glavi ma vse poslihtan, brihtna, duhovita, zanimiva!! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Kdaj se ženva? no way!tale kombinacija ne dela.sorry.pa še riba asc. Eh, klinc te gleda! Pol me pa že nehi osvajat kle in mi lažne upe zbujat. Kaj s pa ti v ascendentu? Butl? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Samo se nekaj me zanima, odgovorila sta mi glede Sonca in Merkurja, ki ju imam oba v 12. hisi. Oba sta v biku, kot je tudi moje znamenje. Kaksen poseben pomen tega?Kje na netu, najdes lahko bolj podrobno o aspektih? Lp, Martina Zivjo Martina! Tuki mas eno internetno stran o aspektih http://www.astrologyweekly.com/astrologica...sun-aspects.phpMen je ful dobra. lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Pinka, Najlepsa hvala za link. Sem to stran ze enkrat prebirala, samo nisem videla, da so tudi aspekti lepo razlozeni tam. Hvala in lep dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 No beli Vran se je vrnu... (bučna praznovanja toda na nivoju) Lea tvoji potenciali so skriti v smislu intuicije, nežnosti in si precej senzitivna. Vedno se trudiš vnesti ravnovesje in ne skrivaj več svojih občutkov, pač pa povej, kaj ti je všeč in čemu ni tako. Si močna v podzavesti in boš v življenju dosegla veliko. Zapisuj pa si svoje občutke in tako ti bo lažje. Imaš pa še neke strahove in prej ko se o tem pogovoriš lažje ti bo - kajti nekje v tebi je vendarle skrita moč in sama si tista, katera lahko najdeš način, da prideš do nje. Lilija v tvojem primeru, pa se boš morala odločiti in sprejeti odgovornost. primerno bi bilo kreativno izražanje in da delaš z baravami. Ne nalagaj si dodatnih bremen, pač pa iz dneva v dan išči rešitve in ti bodo dane. Imaš močne potenciale zadelo z otroki... No Nea tebe pa prosim, da mi navedeš še uro rojstva... Upam, da kmalu spet pridem kajti sestavljam tri horoskope za časopise... In tu so še individualna svetovanja. Je pa res, da se letošnje leto (v tem času ) počutim svobodnega. Uživajte in mir v duši! beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Lea tvoji potenciali so skriti v smislu intuicije, nežnosti in si precej senzitivna. Vedno se trudiš vnesti ravnovesje in ne skrivaj več svojih občutkov, pač pa povej, kaj ti je všeč in čemu ni tako. Si močna v podzavesti in boš v življenju dosegla veliko. Zapisuj pa si svoje občutke in tako ti bo lažje. Imaš pa še neke strahove in prej ko se o tem pogovoriš lažje ti bo - kajti nekje v tebi je vendarle skrita moč in sama si tista, katera lahko najdeš način, da prideš do nje. super! najlepsa hvala! mater, bom morala v tem moskem okolju se bolj po zensko delovat, da bom mocna toliko kot v resnici sem. Dnevnik, ja....to bi bilo pametno...sem ze veckrat razmisljala.Si me razveselil Hvala se enkrat! zdajle, cez nekaj ur spet razmisljam o tvojem odgovoru in se sprasujem, kako naj svoje potenciale uporabim pri sluzbenih zadevah. no, tako kot sem ze rekla...na zenski nacin, vendar je to predvsem v konfliktnih situacijah, kako pa naj na navaden vsakdan... ja, se bom morala ssama s sabo pogovorit glede tistih strahov.skrita moc.... Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 A bi lah kdo znau kej več povedat o Luni v 8. ali 12. hiši? Tanx Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
marcipan 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Kaj pa konjunkcija več teles v 8. hiši? Sam imam Sonce, Venero, Lilit in Severni lunin vozel v konjunkciji (8. hiša, devica), poleg tega je severni lunin vozel (ki je še najbolj "oddaljen") v konjunkciji tudi s Saturnom (devica, 8. hiša). Drugih pomembnejših aspektov omenjena telesa v konjunkciji nimajo, razen luninega vozla, ki je v sekstilu z Marsom (rak, 6. hiša) in v trigonu s Kironom (bik, 3. hiša). Za dodatno informacijo: Saturn je sicer še v kvadratu z Neptunom (11. hiša, Strelec), v trigonu z Ascendentom, v sekstilu z MC ter v trigonu s Kironom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 A bi lah kdo znau kej več povedat o Luni v 8. ali 12. hiši? TanxNekaj malega. LUNA v osmi hiši intuitivnost Imate notranjo potrebo po gotovosti. Pogosto imate nadčutne sposobnosti in vas zanimajo stvari, ki jih ljudje smatrajo za morbidne, npr. posmrtno življenje. Ljubezen in spolnost sta za vas izredno pomembna. Če ima vaša Luna zelo težke aspekte, se vam zna zgoditi, da zlorabljate svojo seksualnost. Lahko se vam zgodi, da pridete do denarja s pomočjo svojega partnerja, matere ali kakšne druge ženske. Pogosto upravljate s tujim denarjem. LUNA v dvanajsti hiši izoliranost Ste nemirni, sramežljivi, občutljivi, premočno podvrženi umikanju in neradi se znajdete v čudni ali neznani okolici. Potrebujete čas, da lahko napolnite svoje emocionalne baterije. Radi imate poklice, ki vsebujejo nekakšno vrsto izolacije, in pogosto živite v svetu domišljije. Požrtvovalni ste in bi bili dobri za negovanje, če se ne bi preveč navezovali na svoje paciente. Luna v tem položaju kaže na skrivne ljubezenske zveze. Imate aktivno podzavest in pogoste imaginarne strahove. (Nekaj skopiranega iz mojih nekdaj zelo uporabljanih tekstov. Malo za pokušino.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Nekaj malega. LUNA v osmi hiši intuitivnost Imate notranjo potrebo po gotovosti. Pogosto imate nadčutne sposobnosti in vas zanimajo stvari, ki jih ljudje smatrajo za morbidne, npr. posmrtno življenje. Ljubezen in spolnost sta za vas izredno pomembna. Če ima vaša Luna zelo težke aspekte, se vam zna zgoditi, da zlorabljate svojo seksualnost. Lahko se vam zgodi, da pridete do denarja s pomočjo svojega partnerja, matere ali kakšne druge ženske. Pogosto upravljate s tujim denarjem. LUNA v dvanajsti hiši izoliranost Ste nemirni, sramežljivi, občutljivi, premočno podvrženi umikanju in neradi se znajdete v čudni ali neznani okolici. Potrebujete čas, da lahko napolnite svoje emocionalne baterije. Radi imate poklice, ki vsebujejo nekakšno vrsto izolacije, in pogosto živite v svetu domišljije. Požrtvovalni ste in bi bili dobri za negovanje, če se ne bi preveč navezovali na svoje paciente. Luna v tem položaju kaže na skrivne ljubezenske zveze. Imate aktivno podzavest in pogoste imaginarne strahove. (Nekaj skopiranega iz mojih nekdaj zelo uporabljanih tekstov. Malo za pokušino.) Najlepša hvala Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 7.12.1979 ob 3.40 Zjutraj, Trbovlje...... Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
betz 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 živjo,12a je u bistvu neznanka, a kot use druge hiše.po moje.. in kriminal se ji nebi smeu podtikat.ker, je lahko nevarnejša 3ja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Nekaj malega. LUNA v osmi hiši intuitivnost Imate notranjo potrebo po gotovosti. Pogosto imate nadčutne sposobnosti in vas zanimajo stvari, ki jih ljudje smatrajo za morbidne, npr. posmrtno življenje. Ljubezen in spolnost sta za vas izredno pomembna. Če ima vaša Luna zelo težke aspekte, se vam zna zgoditi, da zlorabljate svojo seksualnost. Lahko se vam zgodi, da pridete do denarja s pomočjo svojega partnerja, matere ali kakšne druge ženske. Pogosto upravljate s tujim denarjem. LUNA v dvanajsti hiši izoliranost Ste nemirni, sramežljivi, občutljivi, premočno podvrženi umikanju in neradi se znajdete v čudni ali neznani okolici. Potrebujete čas, da lahko napolnite svoje emocionalne baterije. Radi imate poklice, ki vsebujejo nekakšno vrsto izolacije, in pogosto živite v svetu domišljije. Požrtvovalni ste in bi bili dobri za negovanje, če se ne bi preveč navezovali na svoje paciente. Luna v tem položaju kaže na skrivne ljubezenske zveze. Imate aktivno podzavest in pogoste imaginarne strahove. (Nekaj skopiranega iz mojih nekdaj zelo uporabljanih tekstov. Malo za pokušino.) ..Bern, a bi lahko povedu kaj pise na teh tvojih plonkcih za sonce, venero in merkur v 8.hisi?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ..ni treba... sm vidu od kod ti to... mam tut sam March&McEvers... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Hah, prevedu sem pa le, ti pa ne anede. Sploh so bili to pa sam pomožni teksti. Stokrat prav prišli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 ...sej te nicesar ne obtozujem... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Luna v osmi....hm.Na srečo nima težkih aspektov, ima samo trigon z neptunom in asc., pa sekstil s plutonom. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Ali res pomeni 8. hiša v strelcu: smrt v tujini ali na potovanju? Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Ali res pomeni 8. hiša v strelcu: smrt v tujini ali na potovanju? Osma hiša pomeni smrt, seks, kar se lepo dopolnjuje, ker z vsakim orgazmom malo umremo. Osma hiša pomeni tudi nadaljevanje partnerske hiše kot zakon, denar od drugih, dediščina. Seveda je potrebno pogledat, če imaš osmo hišo v strelcu, kje leži in kako je aspektiran vladar strelca, to je jupiter. Sploh ni nujno, da je to smrt v tujini, mogoče je poroka s tujcem?? Odgovorov je več, o tem govori celotna karta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Osma hiša pomeni smrt, seks, kar se lepo dopolnjuje, ker z vsakim orgazmom malo umremo. Osma hiša pomeni tudi nadaljevanje partnerske hiše kot zakon, denar od drugih, dediščina. Seveda je potrebno pogledat, če imaš osmo hišo v strelcu, kje leži in kako je aspektiran vladar strelca, to je jupiter. Sploh ni nujno, da je to smrt v tujini, mogoče je poroka s tujcem?? Odgovorov je več, o tem govori celotna karta. Aja, mal berem interpretacije na netu. Pa me je kar zastrašilo, ko sem prebrala interpretacijo za 8. hišo v strelcu. Jupiter imam v 4. hiši v Levu. Aspektov Jupitra pa nimam. (Razen Jupiter Quincunx Luna). Sploh zato me je mal zgrozilo, ker mi je neprijetno potovati v tujino, imam pa neke obvezna potovanja že začrtana. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Osma hiša pomeni smrt, seks, kar se lepo dopolnjuje, ker z vsakim orgazmom malo umremo. Osma hiša pomeni tudi nadaljevanje partnerske hiše kot zakon, denar od drugih, dediščina. Seveda je potrebno pogledat, če imaš osmo hišo v strelcu, kje leži in kako je aspektiran vladar strelca, to je jupiter. Sploh ni nujno, da je to smrt v tujini, mogoče je poroka s tujcem?? Odgovorov je več, o tem govori celotna karta. Kaj pa moja 8.hiša??Vrh je v tehtnici,konča se v škropijonu v njej so pa pluton in severni vozel(tehtnica) in luna(škropijon)Si je sploh ne znam razlagat...?? Vladar tehtnice venera je v ovnu v 2.hiši in tvori naslednje aspekte:venera sextil mars(1.hiša)venera trigon neptun(10.hiša)luna opozicija veneravenera opozicija pluton... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Kaj pa moja 8.hiša??Vrh je v tehtnici,konča se v škropijonu v njej so pa pluton in severni vozel(tehtnica) in luna(škropijon)Si je sploh ne znam razlagat...?? Vladar tehtnice venera je v ovnu v 2.hiši in tvori naslednje aspekte:venera sextil mars(1.hiša)venera trigon neptun(10.hiša)luna opozicija veneravenera opozicija pluton... Vidi se, da pluton (osnovni vladar 8 hiše) v osmi hiši kaže na veliko možnost transformacije. Če bi bila mogoče operirana ali pa imela kakšno hudo nesrečo bi ti pluton sigurno pomagal pri močni transformacji. Tak položaj močnega plutona je precej vpleten tudi pri spolnosti. Venera je sicer v opoziciji z njim, kar bi lahko kazalo na seksualna razmerja, ki bi lahko bila obarvana z zelo močnim erotičnim nabojem. Luna v škorpionu ti daje precej intuicije, zato jo izkoristi v ta namen. Opozicija venere in lune pa kaže, da ne moreš popolnoma čustno uživat, če psihično nisi čitsto fit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.