Skoči na vsebino

4., 8. in 12. hiša

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 337
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ne morm verjet, clo pohvalu si me. Kap me bo! :eek:

...heh, kdo pa je reku, da je normalnost zame vrlina??? x:Dx x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

..sej si v redu pikica, nisi normana, no!!!Totalno nenormalna si!!! x:Dx x:Dx x:Dx Hepi??? x:Dx x;)x

Salo na stran, Pikica je kul!!!Da ne bo kdo drgac mislu, k si te vcasih mal prvoscim. Ful v redu punca, v glavi ma vse poslihtan, brihtna, duhovita, zanimiva!! :8): :8):

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..sej si v redu pikica, nisi normana, no!!!Totalno nenormalna si!!! x:Dx x:Dx x:Dx Hepi??? x:Dx x;)x

Salo na stran, Pikica je kul!!!Da ne bo kdo drgac mislu, k si te vcasih mal prvoscim. Ful v redu punca, v glavi ma vse poslihtan, brihtna, duhovita, zanimiva!! :8): :8):

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :2src: Kdaj se ženva? :inocent: :lol:

no way!

tale kombinacija ne dela.

sorry.

pa še riba asc. xrolleyesx

Eh, klinc te gleda! Pol me pa že nehi osvajat kle in mi lažne upe zbujat. :vragec: x:Dx

Kaj s pa ti v ascendentu? Butl? :vragec: x:Dx

Samo se nekaj me zanima, odgovorila sta mi glede Sonca in Merkurja, ki ju imam oba v 12. hisi. Oba sta v biku, kot je tudi moje znamenje. Kaksen poseben pomen tega?

Kje na netu, najdes lahko bolj podrobno o aspektih?

Lp, Martina

Zivjo Martina! Tuki mas eno internetno stran o aspektih http://www.astrologyweekly.com/astrologica...sun-aspects.php

Men je ful dobra.

lp x:)x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

No beli Vran se je vrnu...

(bučna praznovanja toda na nivoju)

Lea tvoji potenciali so skriti v smislu intuicije, nežnosti in si precej senzitivna. Vedno se trudiš vnesti ravnovesje in ne skrivaj več svojih občutkov, pač pa povej, kaj ti je všeč in čemu ni tako. Si močna v podzavesti in boš v življenju dosegla veliko. Zapisuj pa si svoje občutke in tako ti bo lažje. Imaš pa še neke strahove in prej ko se o tem pogovoriš lažje ti bo - kajti nekje v tebi je vendarle skrita moč in sama si tista, katera lahko najdeš način, da prideš do nje.

Lilija v tvojem primeru, pa se boš morala odločiti in sprejeti odgovornost. primerno bi bilo kreativno izražanje in da delaš z baravami. Ne nalagaj si dodatnih bremen, pač pa iz dneva v dan išči rešitve in ti bodo dane. Imaš močne potenciale zadelo z otroki...

No Nea tebe pa prosim, da mi navedeš še uro rojstva...

Upam, da kmalu spet pridem kajti sestavljam tri horoskope za časopise... In tu so še individualna svetovanja. Je pa res, da se letošnje leto (v tem času ) počutim svobodnega.

Uživajte in mir v duši!

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Lea tvoji potenciali so skriti v smislu intuicije, nežnosti in si precej senzitivna. Vedno se trudiš vnesti ravnovesje in ne skrivaj več svojih občutkov, pač pa povej, kaj ti je všeč in čemu ni tako. Si močna v podzavesti in boš v življenju dosegla veliko. Zapisuj pa si svoje občutke in tako ti bo lažje. Imaš pa še neke strahove in prej ko se o tem pogovoriš lažje ti bo - kajti nekje v tebi je vendarle skrita moč in sama si tista, katera lahko najdeš način, da prideš do nje.

super! najlepsa hvala! mater, bom morala v tem moskem okolju se bolj po zensko delovat, da bom mocna toliko kot v resnici sem. Dnevnik, ja....to bi bilo pametno...sem ze veckrat razmisljala.

Si me razveselil x:Xx Hvala se enkrat! x:)x

zdajle, cez nekaj ur spet razmisljam o tvojem odgovoru in se sprasujem, kako naj svoje potenciale uporabim pri sluzbenih zadevah. no, tako kot sem ze rekla...na zenski nacin, vendar je to predvsem v konfliktnih situacijah, kako pa naj na navaden vsakdan... xrolleyesx

ja, se bom morala ssama s sabo pogovorit glede tistih strahov.

skrita moc.... xcrossfingx

Kaj pa konjunkcija več teles v 8. hiši?

Sam imam Sonce, Venero, Lilit in Severni lunin vozel v konjunkciji (8. hiša, devica), poleg tega je severni lunin vozel (ki je še najbolj "oddaljen") v konjunkciji tudi s Saturnom (devica, 8. hiša).

Drugih pomembnejših aspektov omenjena telesa v konjunkciji nimajo, razen luninega vozla, ki je v sekstilu z Marsom (rak, 6. hiša) in v trigonu s Kironom (bik, 3. hiša).

Za dodatno informacijo: Saturn je sicer še v kvadratu z Neptunom (11. hiša, Strelec), v trigonu z Ascendentom, v sekstilu z MC ter v trigonu s Kironom.

A bi lah kdo znau kej več povedat o Luni v 8. ali 12. hiši? Tanx

Nekaj malega.

LUNA v osmi hiši intuitivnost

Imate notranjo potrebo po gotovosti. Pogosto imate nadčutne sposobnosti in vas zanimajo stvari, ki jih ljudje smatrajo za morbidne, npr. posmrtno življenje. Ljubezen in spolnost sta za vas izredno pomembna. Če ima vaša Luna zelo težke aspekte, se vam zna zgoditi, da zlorabljate svojo seksualnost. Lahko se vam zgodi, da pridete do denarja s pomočjo svojega partnerja, matere ali kakšne druge ženske. Pogosto upravljate s tujim denarjem.

LUNA v dvanajsti hiši izoliranost

Ste nemirni, sramežljivi, občutljivi, premočno podvrženi umikanju in neradi se znajdete v čudni ali neznani okolici. Potrebujete čas, da lahko napolnite svoje emocionalne baterije. Radi imate poklice, ki vsebujejo nekakšno vrsto izolacije, in pogosto živite v svetu domišljije. Požrtvovalni ste in bi bili dobri za negovanje, če se ne bi preveč navezovali na svoje paciente. Luna v tem položaju kaže na skrivne ljubezenske zveze. Imate aktivno podzavest in pogoste imaginarne strahove.

(Nekaj skopiranega iz mojih nekdaj zelo uporabljanih tekstov. Malo za pokušino.)

x:)x

Nekaj malega.

Imate notranjo potrebo po gotovosti. Pogosto imate nadčutne sposobnosti in vas zanimajo stvari, ki jih ljudje smatrajo za morbidne, npr. posmrtno življenje. Ljubezen in spolnost sta za vas izredno pomembna. Če ima vaša Luna zelo težke aspekte, se vam zna zgoditi, da zlorabljate svojo seksualnost. Lahko se vam zgodi, da pridete do denarja s pomočjo svojega partnerja, matere ali kakšne druge ženske. Pogosto upravljate s tujim denarjem.

Ste nemirni, sramežljivi, občutljivi, premočno podvrženi umikanju in neradi se znajdete v čudni ali neznani okolici. Potrebujete čas, da lahko napolnite svoje emocionalne baterije. Radi imate poklice, ki vsebujejo nekakšno vrsto izolacije, in pogosto živite v svetu domišljije. Požrtvovalni ste in bi bili dobri za negovanje, če se ne bi preveč navezovali na svoje paciente. Luna v tem položaju kaže na skrivne ljubezenske zveze. Imate aktivno podzavest in pogoste imaginarne strahove.

(Nekaj skopiranega iz mojih nekdaj zelo uporabljanih tekstov. Malo za pokušino.)

Najlepša hvala x;)x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

• 2 weeks later...
Nekaj malega.

..Bern, a bi lahko povedu kaj pise na teh tvojih plonkcih za sonce, venero in merkur v 8.hisi??

:inocent:

Frank Zappa

..ni treba... sm vidu od kod ti to... mam tut sam March&McEvers... x8Dx x^x

Frank Zappa

...sej te nicesar ne obtozujem...

Frank Zappa

• 1 year later...
Ali res pomeni 8. hiša v strelcu: smrt v tujini ali na potovanju?
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Ali res pomeni 8. hiša v strelcu: smrt v tujini ali na potovanju?

Osma hiša pomeni smrt, seks, kar se lepo dopolnjuje, ker z vsakim orgazmom malo umremo. x;)x Osma hiša pomeni tudi nadaljevanje partnerske hiše kot zakon, denar od drugih, dediščina. Seveda je potrebno pogledat, če imaš osmo hišo v strelcu, kje leži in kako je aspektiran vladar strelca, to je jupiter. Sploh ni nujno, da je to smrt v tujini, mogoče je poroka s tujcem?? Odgovorov je več, o tem govori celotna karta. x;)x

Osma hiša pomeni smrt, seks, kar se lepo dopolnjuje, ker z vsakim orgazmom malo umremo. x;)x Osma hiša pomeni tudi nadaljevanje partnerske hiše kot zakon, denar od drugih, dediščina. Seveda je potrebno pogledat, če imaš osmo hišo v strelcu, kje leži in kako je aspektiran vladar strelca, to je jupiter. Sploh ni nujno, da je to smrt v tujini, mogoče je poroka s tujcem?? Odgovorov je več, o tem govori celotna karta. x;)x

Aja, mal berem interpretacije na netu. Pa me je kar zastrašilo, ko sem prebrala interpretacijo za 8. hišo v strelcu. Jupiter imam v 4. hiši v Levu. Aspektov Jupitra pa nimam. (Razen Jupiter Quincunx Luna). Sploh zato me je mal zgrozilo, ker mi je neprijetno potovati v tujino, imam pa neke obvezna potovanja že začrtana.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Kaj pa moja 8.hiša??Vrh je v tehtnici,konča se v škropijonu v njej so pa pluton in severni vozel(tehtnica) in luna(škropijon)

Si je sploh ne znam razlagat...?? x?x x:Ix

Vladar tehtnice venera je v ovnu v 2.hiši in tvori naslednje aspekte:

venera sextil mars(1.hiša)

venera trigon neptun(10.hiša)

luna opozicija venera

venera opozicija pluton...

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Kaj pa moja 8.hiša??Vrh je v tehtnici,konča se v škropijonu v njej so pa pluton in severni vozel(tehtnica) in luna(škropijon)

Si je sploh ne znam razlagat...?? x?x x:Ix

Vladar tehtnice venera je v ovnu v 2.hiši in tvori naslednje aspekte:

venera sextil mars(1.hiša)

venera trigon neptun(10.hiša)

luna opozicija venera

venera opozicija pluton...

Vidi se, da pluton (osnovni vladar 8 hiše) v osmi hiši kaže na veliko možnost transformacije. Če bi bila mogoče operirana ali pa imela kakšno hudo nesrečo bi ti pluton sigurno pomagal pri močni transformacji. Tak položaj močnega plutona je precej vpleten tudi pri spolnosti. Venera je sicer v opoziciji z njim, kar bi lahko kazalo na seksualna razmerja, ki bi lahko bila obarvana z zelo močnim erotičnim nabojem. x;)x

Luna v škorpionu ti daje precej intuicije, zato jo izkoristi v ta namen. Opozicija venere in lune pa kaže, da ne moreš popolnoma čustno uživat, če psihično nisi čitsto fit. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...