Skoči na vsebino

KAJ JE TISTO

PIJAkoma

Recommended Posts

(popravljeno)

Sem novejsa in le malo casa prezivim tukaj. Kadar imam kar problem in potrebujem pomoc, prosim zanjo ali pa kdaj pa kdaj svetujem, ce se spoznam na problem, ki ga ima nekdo drug..., ne pisem pa kar v vse teme o vsem mogocem, o cemer se mi niti sanja ne, samo zato da bi si nabrala vec postov.

Ne razumem ene stvari. :eek: Zakaj toliko casa prezivite tukaj in pisete bedarije ( npr. nadaljujte stavek, asociacije, itd. ), ko pa bi lahko namesto tega vzeli v roke knjigo, se ucili, sli na sprehod, na kaksno sportno aktivnost, na kavico s prijatelji, se igrali ali pogovarjali z domacimi..... :sori: x:)x

Popravljeno -> PIJAkoma
[url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url]
Deli na socialnih omrežjih

ma saj imamo kaj podobnega ze, pa se mi ne da iskat...

ves kaj je tudi... niso v vseh okoljih ljudje, ki si jih izberemo za druzbo, s frendi pa vcasih cvekamo tudi kozlarije. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hehe no da pa jaz malo povem x:Dx

1.Če sem sesut, al pa čist abn, pridem sem pa se nekako bolj happy počutim :hepko:

2. Če rabim kaki info o astrologiji al pa o e.olji, pogledam tja in že mam odgovor x;)x

3. Userji so full simpatični (misti, aiwa, mick, marsa, selene, elnino, cigančica, tinal...če sme koga spuril sory x:Ix x:Xx )

4. Userji majo vedno nekaj pametenga za napisat (vzpodbudo al pa kej x;)x :palec: )

pa še več bi se našlo x:Dx x:Dx x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Jaz tu najdem podporo, veselje(včasih se prav fajn nasmejim),en sproščen klepet, kaj novega izvem...Začutim ljudi, čeprav jih ne poznam in tako kot je napisala Mystica, imam občutek, da lahko povem kar čutim xsrcx .

Doma imam včasih polno glavo učenja, dela...in tu sem jaz samo jaz, takšna kot sem.Lep večer x:)x

fish is mute-fish knows everything-G.B.

kdaj prej, behy, saj si od tu odkar si lahko. :D

Glčih prav skratka, me veseli, da tko mislis in da se fino pocutis. x:)x xyesx :palec:

imamo res velik razpon... med 13 in vec kot 70, mega, a ne? x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>kdaj prej, behy, saj si od tu odkar si lahko. :D

Glčih prav skratka, me veseli, da tko mislis in da se fino pocutis. x:)x xyesx :palec:

imamo res velik razpon... med 13 in vec kot 70, mega, a ne? x^x

itaq :blink: x:Dx

x:Xx x:Xx x:Xx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

[Ne razumem ene stvari.  :eek:  Zakaj toliko casa prezivite tukaj in pisete bedarije ( npr. nadaljujte stavek, asociacije, itd. ), ko pa bi lahko namesto tega vzeli v roke knjigo, se ucili, sli na sprehod, na kaksno sportno aktivnost, na kavico s prijatelji, se igrali ali pogovarjali z domacimi.....  :sori:  x:)x

Verjetno nisem ravno pravi naslov - ker ne visim stalno tu gor ... ampak na tisto o bedarijah :vragec: se pa le moram odzvati

Asociacije in nadaljevanje stavka se grem (kadar se grem), ker v tem uživam x:Dx Enkrat sem pri nadaljevanju stavka naletela na zanimivega sopisca in mi je bilo tisto pisanje pravi ustvarjalni užitek - če lahko dodam svoje skromno mnenje x:Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Sem novejsa in le malo casa prezivim tukaj. Kadar imam kar problem in potrebujem pomoc, prosim zanjo ali pa kdaj pa kdaj svetujem, ce se spoznam na problem, ki ga ima nekdo drug..., ne pisem pa kar v vse teme o vsem mogocem, o cemer se mi niti sanja ne, samo zato da bi si nabrala vec postov.

Ne razumem ene stvari.  :eek:  Zakaj toliko casa prezivite tukaj in pisete bedarije ( npr. nadaljujte stavek, asociacije, itd. ), ko pa bi lahko namesto tega vzeli v roke knjigo, se ucili, sli na sprehod, na kaksno sportno aktivnost, na kavico s prijatelji, se igrali ali pogovarjali z domacimi.....  :sori:  x:)x

Jaz pa ne razumem, zakaj se eni tolk obremenjujete z drugimi, ko pa bi lahko počeli vse to kar si zgoraj navedla, namesto tega,kar sm js ravnokar očital x:Dx

anyway pa sej vsak zase ve kaj počne in vsak naj počne kar mu paše..

Jaz osebno mam momentalno mogoče preveč časa in nisem kak gostilniški tip,pa sm raje doma,kar se tiče rekreacije-je imam dovolj in vsega ostalega tudi..

lp x;)x

honor and respect

ko sem na tleh, se vedno najde rama al za pomagat al za zjokat...

Sem v najbolj težkih trenutkih dobila klice od oseb, ki me niti ne poznajo v živo in so mi ponudili pomoč, tako pravno kot prijateljsko.

Niso samo asociacije in poljubčki na teh straneh, temveč tudi informacije, katere ti lahko spremenijo življenje - glina, čaji kot so rman, taužentroža... potem kaj mi pomaga če ima mama na vrtu natresk če pojma nimam za kaj se uporablja. Predno grem v knjižnico prečekiram... S Tibetančki sem se prvič srečala tule, prav tako sem uporabnica ssoli in še kaj bi se našlo, skupaj z menoj se ljudje veselijo in žalostijo, ne vem koliko tega imam v real lajfu...in verjamem da sem tudi jaz komu pomagala. Tu sem našla prijatelje. In dokler ni nihče prizadet s tem, da sem na trenutke med vami je pa itak vse, ane?

Jaz tud ne bom razumela, kaj je fino pri skoku s padalom,pa vseen eni skočjo, tko k je men fino bit na forumu, pa me nekateri ne razumejo.

Oboji bi lahko medtem kaj drugega počel!

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>

3. Userji so full simpatični (misti, aiwa, mick, marsa, selene, elnino, cigančica, tinal...če sme koga spuril sory x:Ix  x:Xx )

Thx malček x:)x , ti si tud simpa dečko :palec: :palec:

Mystica :palec:

Sam se več ne ukvarjam tolk s tem zakaj sem (tolk) tu. Verjetn je mal finta tud v tem, da sem s frendi v kao real lajfu mal zgubo nit, s(m)o postal preveč odrasli in obremenjeni s svakojakimi zadevcami, pa se ne znamo več tako pogovarjati kot včasih. Sicer včasih mal pogrešam nekatere, ki jih tu več ni al pa so zelo mal, mi je pa kul. Vsake tolk časa pa mal zbluziš dol, k je to potrebno ali tako čutiš, se mi zdi, da bo kmal, vsaj zame, spet tak cajt nastopu. Sicer pa sem vesel, da sem tu, še posebej, ker smatram nekaj ljudi tukaj že prav za frende in mi je tako vedno zanimiv sem prit. Včasih s težavami, včasih razposajen, včasih radoveden, včasih potreben x:px .......pomoči, toplih besed, podpore al tolažbe, včasih nakurjen.......pa se treba komu zjadat in je to pogosto še najlažje tu, včasih pa sam preganjam dolgčas. Men je ok. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mick, zdajle sem postekala, ves kok mi je vsec (x:Xx), ko mas tole ikonco - in to od vsega zacetka... :palec:

nisi ono, dA BI skoz menjal in tko, in da si si ravno tole izbral, sama sem imela to nalepko kar na enih parih koledarckih, veckrat sem si jo izbrala, tud v avtu sem imela prilepljeno, ker se mi je zdela taka zvezdica.

Jo pa vidi folk razlicno, eni pa pravijo da je soncek in eni celo da je muca. x?x x:Dx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Mick, zdajle sem postekala, ves kok mi je vsec (x:Xx), ko mas tole ikonco - in to od vsega zacetka... :palec:

nisi ono, dA BI skoz menjal in tko, in da si si ravno tole izbral, sama sem imela to nalepko kar na enih parih koledarckih, veckrat sem si jo izbrala, tud v avtu sem imela prilepljeno, ker se mi je zdela taka zvezdica.

Jo pa vidi folk razlicno, eni pa pravijo da je soncek in eni celo da je muca. x?x x:Dx

zdejle šele zvezdo vidim, noro x:px

hecno, si taka kot moja mama pol. x;)x xDDx

Ona nic ne steka, pravi recimo, kako je treba gledat sliko... mojo.

Halo? Kot da bi bil kar en zmazek nekaj kao abstrakt varianta.

halooo? pa saj vidis faco, pac je mal cudna (x:px x:Dx x:o)x), ampak je prav obraz in vse...

A ona - kako se to gleda? :o|o: xrolleyesx x:o)x

pa fotr - ko sem z doorsi tezila pa floydi (na onem najinem edinem tripu skupnem, ko sem imela kakih 15 let), da ta moj 'punk pa jazz'. x:o)x

Skratka, moji starsi - NITI NITI... za umetnost...

Moja mama zna narisat samo in izkljucno neke 'matematicne fantke'. :D

ne mores verjet...

Oba cisti racio varianta (jeziki, matematika itd.), no saj, oba imata merkurja, fotr dvojcek, mama asc devica, luna merkur v dvojcku.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...