Ksenia 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 (popravljeno) ma ne jst sem mucka vidla no grem gledat še ostale fotke, da vidim kaj sem zamudila.... da ne boš mislila da nisem že zbirke gledala aja za risanje pa tud jaz čisto mimo evo Bohotna pa Pravljična sta mi zelo všeč... Popravljeno 20. marec 2005 -> Selene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 kje so kake fotke? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick, zdajle sem postekala, ves kok mi je vsec (), ko mas tole ikonco - in to od vsega zacetka... nisi ono, dA BI skoz menjal in tko, in da si si ravno tole izbral, sama sem imela to nalepko kar na enih parih koledarckih, veckrat sem si jo izbrala, tud v avtu sem imela prilepljeno, ker se mi je zdela taka zvezdica.Jo pa vidi folk razlicno, eni pa pravijo da je soncek in eni celo da je muca. ....jst sm jo tud mel tud na luninem koledarčku Men je fajn, pa če me (jo) vidijo kot sončka al kot mujceka Sm mal pokukal nove ikonce pa to, sam je ta čist moja Čudn strelček pač . Men take malenkosti ljube postanejo, se nekak identificiram z njimi. Tud npr. tist redk nakit k ga nosim ga ponavad nosim celo večnost, tud kake druge stvari gulim dok ne razpadejo........al pa jih izgubim. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 saj zato, Mick... ravno zato se mi je fajn zazdelo, ker pac kaze na to. Jaz sem tud v enih receh taka (sicer ikone menjam, sam tud te so v glavnem ene in iste, jih imam pac ene par)..saj po eni strani me ne moti, ce nekdo menja ikone, pac tak stos, mal spremembe, sem vedno za, a vseen me vcasih zmede...imam vizualen spomin tud zlo, pa potem vcasih ne povezem vec clana s posti, sploh ce ni zelo dejaven ali pac ne komentira daljse obdobje...Vcasih pa si jo kdo zamenja, pa mi je kar zal, se mi zdi, da mu je prejsnja tolk pasala.. *** Tamle sem se v zacetku navduseno kao strinjala...V bistvu sem pritrdila v smislu skoraj nekaksne 'slabe vesti', ces pa res, pejte se mal na sonce pa med frende pa tko (kajti zame tole itak ne velja, jaz sem itak inventar)...V resnici pa se tud men prav super zdi, da mamo net in forum.Ne moremo vedet, kako bi bilo, ce (ga ne bi bilo)...Ampak menim, da je definitivno zelo pozitiven. In tud okol brezveznarij smo ze govoril v kakih temah... V bistvu pa se meni recimo ne da govort samo o astrologiji (in zdaj skorajda ne komentiram, jaz sem se ze napisala okol tega na prvih desetinah strani posameznih tem, cesar pa itak ne berete vec oz. se debate nadaljujejo, jaz pa sem ze po 100x povedala kaj, pa se tako vec sploh ne oglasam). In - nagradno vprasanje - kaj mislite, ko pisem napoved, pa mal za brejk, kam grem raje? V jeklene konjicke al v temo: "naj mi kdo razlozi moj horoskop"... Podobno kot se morda zdravniki radi se kaj drugega menijo s folkom, kot ali ima oni vneto grlo ali ne (sploh ce ga s svojim grlom posiljuje v kakem dvigalu.. ). Hocem rect - vcasih se ti pASE pac sam mal sprostit. jaz sama nisem vedela, kako bo slo, v kaksno smer, in potem nisem zajezevala tega...Bodi pac tako. Zato smo tud odprli Cvekarije (ki jih v prvotni postavitvi forumov recimo ni bilo).zato tud sporta ni bilo, ces, saj imas tega drugje dost - bi bilo pa cist fajn imeti kaj tacga... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čudn strelček pač quote]strelci smo vsi čudni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 ribe tud. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Mi pa ni jasn kak to, da ni blo nič kaj ribic v mojmu lajfu....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 v bistvu res cudno, ves Mick... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 moja sestra je riba Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 moja pa strelc. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Moja pa bik. Se cudno prebere..ampak je res V bistvu sta obe, 2 dni razlike... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 to je bilo, ker je behy strelc, pa ma sestro ribo, jaz pa sem riba, pa mam sestro strelko. sam te resim, da ne bo tvoj psot zdaj cist neumesten. moja mama je pa bik namrec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 sam te resim, da ne bo tvoj psot zdaj cist neumesten. Kot da je bil prvi .. No, jaz sem pa potemtakem bik, pa ne po horoskopu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 ma ti si en... cuden model, v bistvu... hej... tistole tam me spominja nate, v bistvu se mi zdi cist odstekano, zakaj, cemu, kako to, in zakaj ravno to... totalno imas smisel za darila recimo, no tu si pac Lev ocitno. prvi pa res ne bi bil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>to je bilo, ker je behy strelc, pa ma sestro ribo, jaz pa sem riba, pa mam sestro strelko. sam te resim, da ne bo tvoj psot zdaj cist neumesten. moja mama je pa bik namrec. moja pa kozorog fotr pa lev grrr Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.