Carol 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 tukaj lahko poveste karkoli in tudi lahko izprašite svojo jezo...zame je britney spars čisto brez posluha.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 zelo fajn tema, carol! Jo bom prestavila v Crno luknjo, ok? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 ok... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 zakaj ljudje ne razumejo tisto kar jim povem..vedno najdejo 1001 in en vzrok, da vidijo tisto česar ni v mojih besedah. Huda... Naučte..nauči... se poslušat. Ne maram pospravljana... (sama se bom potrudila govoriti čim bolj "razumljivo") Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Damn if you love damn if you don't... :D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Prokleta fousija!! Sm ugotovila, da smo zenske najbolj zlobna bitja, kar je narava ustvarla!! Tip frendu nikol ne nardi take svinjarije kot zenska frendici. Obenem ljubece matere in hinavske spletkarke. Fej!! NE SE IGRAT Z MENOJ, KER SEM SLAAABE VOLJE DONS!! To vela za vse tiste tm... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Ja, pa un! Ker kmet, ka si misl, da je!! Fej se njemu! Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj ljudje ne razumejo tisto kar jim povem..vedno najdejo 1001 in en vzrok, da vidijo tisto česar ni v mojih besedah....(sama se bom potrudila govoriti čim bolj "razumljivo")Strelka, to pa se tudi pri meni dogala... Ampak mislim, da sem ugotovila, zakaj pride do tega. Ljudje imajo preprosto en vzorec o tebi - mislijo si, da si taka in taka in da tako in tako razmišljaš... In če je ta njihov vzorec napačen ali pa če se ti slučajno spremeniš (nekaj premakneš v sebi), te ne znajo sprejeti drugačne, temveč še vedno pričakujejo tisto Strelko (ali Tamaro ali kogarkoli...) po svojem ustoličenem vzorcu. Zato si potem tvoje besede razlagajo po svoje oz. po svojem vzorcu o tebi. Ampak naj te to ne gane. Če ti dajo možnost, da jim obrazložiš zadevo, jim jo obrazloži, drugače pa je njihov problem, če ne razumejo tvojih besed. Drugače imam pa jutri en zmenek ob kavici z mojo prijateljico ravno zaradi tega, da ji objasnim nekaj, kar me je narobe razumela, in upam, da si bom izpraznila dušo. Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prokleta fousija!! To vela za vse tiste tm... Ja kako mi je že rekla ena miška... "Jure pazi se, ženske so kače..." Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 cepci domišljavi kwa pa misljo da so, da lahk kr kokr se njim sprdne prkorakajo v moj lajf????? i dont think so spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja kako mi je že rekla ena miška... "Jure pazi se, ženske so kače..." Jep. Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 jo bom mogu počas že začet poslušat ene 4 leta je že mimo kar sem zvedel to presunljivo dejstvo... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 poslušat ja spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Ja, jst mam tud za povedat! Jebi se...ti, pa ti, pa še ti! Klinc vas gleda! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nekdo naj gre v 3 p.m. pa tam tudi ostane. Za zmeraj! :!!: Kaj si te tak huda Conesa? It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 deb ji pichka zele zgrizla.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 ne se jezit - slabo za lepoto, povzroča gubice It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Sam da niste kuzki k sam lajajo in ne grizejo Jaz sem trenutno zadovoljna z vsem.Dolocene arogantne bejbe, ki nimajo razloga da so, mi gredo na zivce, ampak jih bomo se dolgo gledali Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 no mišelkec sej je tud dost tistih k so fajn, dejmo raj tiste gledat... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>no mišelkec sej je tud dost tistih k so fajn, dejmo raj tiste gledat... Vem vem Ze ce pogledam nas tri ( z misty) Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 29. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2005 kako smo zloooobni:P Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 hehehe... a nisi to odprla da damo žlehtnobo vn? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Ok pa še jaz Freedy Miller, you suck :xx!: no pa sem povedu, joj kak je fajn Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Odkar sem videla Damjana Murka...mi je fredy super! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 ...jp, nikol ni tako slabo, da ne bi moglo bit še hujš.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts