aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 pa zmer gre lahk tud na bolš... mislim da na gor tud ni meje spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 ...tale smer (navzgor) je pa še posebej dobra.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Se pridruzujem Behijevem mnenju... Drgač pa....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, preklet kreten! No, zdej je vsaj konc...upam! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 konc česa? sej če ni mu grem lahk zobe popravt spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Ma en debil mi že 3 mesce knjigo vrača in sm dons popizdila in mu napisala, če jo misl še letos vrnt in je reku, da jo je 3 dni nazaj poslow...matr mu! Pa še zdej je ni! Bom dons vidla....če ne mu bom pa res kej nardila...aaaaaaaarrggggggggh!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 kera knjiga je pa tok pomembna? zakaj je ne greš sama iskat? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Da Vincijeva šifra, ne vem, kje je doma, pa nism taka punca, da bi scene delala....mam eno dostojanstvo, k bio ga včasih mogla prezret in v kanto zabrisat...sej bomo dons vidl..ti poročam o (ne)uspehu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 kul ja sporoč. k tole pa res ni knjigica kr tko. draga in dobra knjiga je. tko da kr za ušesa... če ne ga pa izsledimo... da se mal userje... pa mu lepo rečeš da bi samo knjigo rada... hehehe spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 He he... thanks si se namest 1 dela mene reku!! ma konc koncev naj clovk dela kwa mu pase, ane, k itak ni brez razloga!! ----------Ok pa še jaz Freedy Miller, you suck :xx!: no pa sem povedu, joj kak je fajn free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 fredi je zakon. kuko morte bit tko nesramni spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Jst pa ne maram ene babnce...sej vem da smo si ljudje različni...da nas je svega in vašta...ampak takih kot je ona neb smelo bit. Ona je na svetu sam zato, da uničava prjatelstva, zveze, ... in dela škifo pousod. Najhuj pa je...da zna svinsko dobro igrat in rabiš dougo da jo skužiš. PLJUNK!! Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Odkar sem videla Damjana Murka...mi je fredy super! ..ne mors, no.. ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tok mi je miler užgan da bi ga kr...a weste kok prawi moj sosed??: baba je žaba,žaba je živau,živau je pa za ubit.... zŁoba ane?? kr use babe bi ubow...yoy kaj bo še z njega... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...jp, nikol ni tako slabo, da ne bi moglo bit še hujš.... Ja pesimist reče slabš kot je ne more bit.....optimist pa o ja pa je lahk..... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Mystica...iskreno upam, da jo ne poznaš, ker lahk še tebe zamori do kraja vse skupi. Am...nevem no...mord jo pa poznaš...odvisno koliko si stara:)Ona je okrog 18.Ampak če nebi bil umor kaznivo dejanje, bi se jo jst rešla...pa še komu bi uslugo nardila. Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Pojdi v tri pm,pa tam tud ostan,pa ne zajebavej me v glavo!!!! :xx!: Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pojdi v tri pm,pa tam tud ostan,pa ne zajebavej me v glavo!!!! :xx!: viš viš a tud ti poznaš to osebo Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pojdi v tri pm,pa tam tud ostan,pa ne zajebavej me v glavo!!!! :xx!: Hehehehehe,čedali bl škorpija! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 tko sem besna na svojga fotra ker vedno on neki zaj.... pol pa vedno izpade da smo drugi krivi!!!!!!! in pol sem zdej spet jst neki kriva!!!!!!!!! :!!: :!!: :!!: :!!: :!!: :!!: Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 nekomu bi rada povedala ,da neha oponasati mojo duso in mojo zivljenjsko pot....saj s tem izgublja svojo in moti mojo...... vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Jst pa bi rada svoji mami povedla nej mi končno da mir!!Zastopim da je nervozna, živčna in cela nasajena...zastopim da ma probleme...ma naj da meni mir...če se je tok let spravlala name pa naj se zdej začne na koga druzga, če glih more...kr jst mam že itk zadost svojga sranja in ne rabim še njenga!!!!!! Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Redkvica, saj sem tudi jaz pogosto besna na oba svoja starša, celo kaj uničim ali razbijem v besu, potem pa se pomirim in se postavim v njuno kožo in sem jima hvaležna, da sta me spravila na svet in da me šolata! To je največ! Moj foter je isti, vzkipljiv in vsi smo vse krivi, čeprav je on isti. Pa kaj čmo, saj je dobra duša in pomaga mi zelo. Vse bi dal zame. To je dovolj. ja sej vem in se doma u iber dobr razumemo... pa tud razumem vse njune izpade... sam razpi... me da ko rece da bo po deveti doma da nej kao pridem do njega (ne ziviva skupaj) in potem sem pri njem ob pol desetih me pa nahruli ker je on zdej ze nekje drugje in da ga ne bo vec in kok sem kao jst zaj.... halo!!!!!pa sej ni vredno zgubljat besed... Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 aaaaaaaaaaaaaaaaa grrrrrrrrrrrrrggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr buf paf pof bum beng pa je šlo iz mene spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>fredi je zakon. kuko morte bit tko nesramni Ma če si defektna? ja in tebi je to fajn če nekdo zaslovi z pesmijo ki jo je nekomu ukradel, jah zelo moralno in etično Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 lej ga behija! kwa se je razhudil... veš da se aiwa vedno heca no pa kar razjezi se... sej smo v tapravi temi.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts