Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ma en debil mi že 3 mesce knjigo vrača in sm dons popizdila in mu napisala, če jo misl še letos vrnt in je reku, da jo je 3 dni nazaj poslow...matr mu! Pa še zdej je ni! Bom dons vidla....če ne mu bom pa res kej nardila...aaaaaaaarrggggggggh!!!! :vragec:
Deli na socialnih omrežjih

Da Vincijeva šifra, ne vem, kje je doma, pa nism taka punca, da bi scene delala....mam eno dostojanstvo, k bio ga včasih mogla prezret in v kanto zabrisat...sej bomo dons vidl..ti poročam o (ne)uspehu... :vragec:

kul ja sporoč. k tole pa res ni knjigica kr tko. draga in dobra knjiga je. tko da kr za ušesa... če ne ga pa izsledimo... da se mal userje... pa mu lepo rečeš da bi samo knjigo rada... hehehe
spet se mi je na bolš poslabšal

He he... thanks x:Dx x:Dx :palec: si se namest 1 dela mene reku!! x:Dx x:Dx x8Dx

ma konc koncev naj clovk dela kwa mu pase, ane, k itak ni brez razloga!! :vio:

----------

Ok pa še jaz :vragec:

Freedy Miller, you suck :vragec:  :xx!:  :o|o:

no pa sem povedu, joj kak je fajn x:Dx

Jst pa ne maram ene babnce...sej vem da smo si ljudje različni...da nas je svega in vašta...ampak takih kot je ona neb smelo bit. Ona je na svetu sam zato, da uničava prjatelstva, zveze, ... in dela škifo pousod. Najhuj pa je...da zna svinsko dobro igrat in rabiš dougo da jo skužiš. PLJUNK!! :vragec:

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :V: tok mi je miler užgan da bi ga kr...a weste kok prawi moj sosed??: baba je žaba,žaba je živau,živau je pa za ubit.... :o|o: :eek: :C: :V: :sori: xcivx xrolleyesx zŁoba ane?? kr use babe bi ubow...yoy kaj bo še z njega... x:Ix

Mystica...iskreno upam, da jo ne poznaš, ker lahk še tebe zamori do kraja vse skupi.

Am...nevem no...mord jo pa poznaš...odvisno koliko si stara:)

Ona je okrog 18.

Ampak če nebi bil umor kaznivo dejanje, bi se jo jst rešla...pa še komu bi uslugo nardila. :vragec: :vragec:

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

Pojdi v tri pm,pa tam tud ostan,pa ne zajebavej me v glavo!!!! :vragec: :vragec: :xx!:
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

tko sem besna na svojga fotra ker vedno on neki zaj.... pol pa vedno izpade da smo drugi krivi!!!!!!! in pol sem zdej spet jst neki kriva!!!!!!!!! :!!: :!!: :!!: :!!: :!!: :!!:
Življenje je lepo, če ga živiš...

nekomu bi rada povedala ,da neha oponasati mojo duso in mojo zivljenjsko pot....saj s tem izgublja svojo in moti mojo......

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Jst pa bi rada svoji mami povedla nej mi končno da mir!!

Zastopim da je nervozna, živčna in cela nasajena...zastopim da ma probleme...ma naj da meni mir...če se je tok let spravlala name pa naj se zdej začne na koga druzga, če glih more...kr jst mam že itk zadost svojga sranja in ne rabim še njenga!!!!!!

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

<{POST_SNAPBACK}>Redkvica, saj sem tudi jaz pogosto besna na oba svoja starša, celo kaj uničim ali razbijem v besu, potem pa se pomirim in se postavim v njuno kožo in sem jima hvaležna, da sta me spravila na svet in da me šolata! To je največ! Moj foter je isti, vzkipljiv in vsi smo vse krivi, čeprav je on isti. Pa kaj čmo, saj je dobra duša in pomaga mi zelo. Vse bi dal zame. To je dovolj.

ja sej vem in se doma u iber dobr razumemo... pa tud razumem vse njune izpade... sam razpi... me da ko rece da bo po deveti doma da nej kao pridem do njega (ne ziviva skupaj) in potem sem pri njem ob pol desetih me pa nahruli ker je on zdej ze nekje drugje in da ga ne bo vec in kok sem kao jst zaj.... halo!!!!!

pa sej ni vredno zgubljat besed...

Življenje je lepo, če ga živiš...

aaaaaaaaaaaaaaaaa grrrrrrrrrrrrrggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr buf paf pof bum beng :switz: pa je šlo iz mene xg:Dx xsmokex

<{POST_SNAPBACK}>fredi je zakon. kuko morte bit tko nesramni :vragec:  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Ma če si defektna? :blink:

ja in tebi je to fajn če nekdo zaslovi z pesmijo ki jo je nekomu ukradel, jah zelo moralno in etično :angry:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

lej ga behija! :wOOt: kwa se je razhudil... veš da se aiwa vedno heca x:o)x x;)x x:Dx no pa kar razjezi se... sej smo v tapravi temi....

x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...