Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

:vragec: :vragec: Nč se sekirat, se je že navadla tud na mojga, ki ni taku gromozanski. Ampak jst se s svojim kar zadovoljim. Kar se pa tiče možganov je pa tako. Ženska jih ima nmav več kot kura, en kolešček več, in to tisti, da po dvorišč ne serje. :vragec: :vragec:
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>grrrr.... meni se zdi da si se ti malo zmotu. tisto kar leta po dvorišču in veselo natepavaš ni ženska. to da tvoj zapolni kokoškino luknjo ni nekaj, s čemer bi se hvalil.

x:Dx x:Dx :palec: :palec: :wOOt: xokx :fiju:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>:vragec: ...glede na to kaj so vam dobri štosi se ne čudim kaki tipi se vam približujejo in kak.... :vragec:  x:px  x:Dx  :vragec:

Saj grem zdej počas, no....... :vio:  :inocent:

Re-akcija na akcijo. x;)x

Vsakic v svojem pomenu. Tud ti dobis lupcka nazaj, ce mi ga das. Lohk dobis pa brco. Sam odlocas. xDDx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

:palec: x:)x x;)x

Dear Human,

<{POST_SNAPBACK}>Mick saj ne gre za tiča, kar mislim da je jasno...gre za način. To kar je Cvičkar pisal...saj vem, upam da se zajebava,  mi ....."ni všeč".... x:)x se moram postavit za svoj spol, kot ti za svojega.... xDDx  xrolleyesx

Res ne vem, kje vidiš tle kakšno zajebancijo. :vragec: Jst sem pa mislil, da lahko tle poveš, kar te tišči in drgač ne bi nbenmu zaupal. x:o)x Jutr ko bomo šli na šiht, bomo čist normalna družina, sam nmav čudn bo zgledal. ko bo baba šla s špeglem na šiht u tem dežju. A jebiga. x8Dx x8Dx x8Dx x8Dx x8Dx

Ti Dianči se neb nč velik postavljala za svoj spol, če b bla moja. vem da od začetka b blo težko, pol bi bil pa še cukr iz mojih rok sladak. Verjem mi x8Dx x8Dx

:vragec:

en frend ma zlo liberaln odnos do svoje zhene

zaklene jo v stanvanje....pol pa lohk pochne kar che x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

trubar je reku:

"Zakon z zhensko je tko, kokr de z levo roko sezhesh v zhakl poun gadou. Pa tut che beloushko ven prvlechesh....kacha je veen"

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

trubar je reku:

"Zakon z zhensko je tko, kokr de z levo roko sezhesh v zhakl poun gadou. Pa tut che beloushko ven prvlechesh....kacha je veen"

Bil pa je nekoč tud Janez Svetokriški. En jutr je s prižnice, ob 6 uri upil; " BABA JE HUDIČ IN PR TEM OSTANEM" :vragec: :vragec: :vragec: :vragec:

I xDDx N TO SO BILI UČENI MOŽJE, KI SO VEDELI KAJ GOVORIJO xDDx xDDx

she ena trubarjeva:

"Vsega zlega na tem svet so krive te kurbarske babe pa not utikvanje scanjskih glidou"

<{POST_SNAPBACK}>JA UČEN JE BIL TALE TRUBAR :eek:  :eek:

Daj ti aakhut prid na cviček, bova še kakšno učeno buku prebrala, da ne bova tako nevedna umrla

kje mam jst cajt za uchene bukve....zhe modrosti nekateri klele na tem forumu so chist prevech x:Dx x:Dx x:Dx

cvichka se pa nam branu

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

she ena trubarjeva:

"Vsega zlega na tem svet so krive te kurbarske babe pa not utikvanje scanjskih glidou"

Joj ima sreco trubar da je bil tedaj rojen, ce bi ga jaz v roke dobila! :vragec:

Takele gre pravit! x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz lahko pa samo rečem: cvickar je en velik KMETAVZAR, z malimi možgani, še manjšim t.... in IQ ima na ravni piščanca.......Pa kaj, saj morajo tudi takšni izmečki živeti med nami-na žalost!!!!!!!!! :bomb:
Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Jaz lahko pa samo rečem: cvickar je en velik KMETAVZAR, z malimi možgani, še manjšim t.... in IQ ima na ravni piščanca.......Pa kaj, saj morajo tudi takšni izmečki živeti med nami-na žalost!!!!!!!!!  :bomb:

in ves tale zakljuchek temelji na 25ih postih..... :eek:

a ti si profiler na MNZ-ju x:Dx x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Jaz lahko pa samo rečem: cvickar je en velik KMETAVZAR, z malimi možgani, še manjšim t.... in IQ ima na ravni piščanca.......Pa kaj, saj morajo tudi takšni izmečki živeti med nami-na žalost!!!!!!!!!  :bomb:

Braaaaaaaaaaaaaaaavo kokica. Saj že tvoj ime vse pove. x:Dx Drgač se pa ne sekiraj za mojga,. je čist lepo sfurman. x:Xx Pa tud če mi rečeš kmetavz, je zame to sam konpliment, saj vi nedonošenčki-otroci asfalta sploh ne veste kaj je to kmetija, pa kmečka roka hahaha :vragec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...