cvickar 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jebite se vsi,ki nimate boljšega dela,kot mene v glavo jebat in jezat. (no,pa ni blo to mišljen za frenda,da nau kej mislu) UŽIVAM, KER JE TAK DOMAČ DIALOG. NČ NISTE BOLJŠ OD MENE HAHAHA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 kr tolaž se spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Tolažba je božja mast. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 hja rad bi vam povedal da bodite prijazni, ne se preveč kregat da vam ne bo treba hodit v tole temo... praznit duše... raje jo napolnite z ljubeznijo.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Jaz bi pa rada nekomu povedala, da ga imam neizmerno rada!!!!!!!Pa kolikor vem, naj bi to že vedel...... ampak vseeno, I can`t help myself...... (aja, upam, da ta tema ni sam za grajanje... ) Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi pa rada nekomu povedala, da ga imam neizmerno rada!!!!!!!Pa kolikor vem, naj bi to že vedel...... ampak vseeno, I can`t help myself...... (aja, upam, da ta tema ni sam za grajanje... ) tako si tole lepo povedala, da se pridružujem tvojim željam so enake.... http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne bom težila...samo ne maram, ko Ljubljančani vihajo nos nad primorščino... npr: da primorščina ni slovenščina in take fore. bljak. :xx!: Js nikol ne viham nosa, sploh ne nad primorkami! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>DA, tajni agent 007. Kako veš? Mi delajo možgančki, ne? Bravo JAZ Men se bol zdi, da si v njem vidla svoje napake...pa si njega spluvala, da se boš ti osebno pol bolš počutla....pa brez zamere- Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> niso vsi na tem nivoju, da bi bili sami s seboj tako zadovoljni, da bi sprejemali različnost-drugačnost. .... Važn da sm jz! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Men je pa primorscina tako sexy! Moja neizpolnjena ljubezen je iz primorske Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 [Moja neizpolnjena ljubezen je iz primorske Bod vesela, take so najlepše ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Hm, saj nisn kača da b kožo slekla... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 kidam na lijevo, zmijoljubci ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 nesrečnik, toti mrk ti je pomračil čute, boš mogo po novo dioptrijo stopit, pa softver malo zrihtat, bemu jst mam čist kratke prste pa še falijo mi ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>[Moja neizpolnjena ljubezen je iz primorske Bod vesela, take so najlepše Neeee Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 :xx!: s takimi se še fajtat ne moreš, če so tak pocukrani ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 le redko obžalujemo, da smo premalo jedli ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Dobro jutro. Jst pa nisem nč pocukran Z menoj se boš lahko kamud cel dan fajtala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 qurc palc spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 O, Aiwica je pa jezna dons! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 mah niti ne... hehehe sam pozornost iščem spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Jo že maš! Na rožco! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 oh hwala. tep pa tri lupčke spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> oh hwala. tep pa tri lupčke Merci! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 kdo je Merci? hihihi spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts