Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Poln k***** mam ljubljančanov, ki vse bolj mislijo, da ne živimo na istem planetu... :xx!:

nekaj zadnjih dogodkov...

v lj me fine  xrolleyesx  lj gospe hvalijo...joj, kako ste pa vi korajžni, ko v ENEM dnevu pridete v lj in še NAZAJ v mb... :xx!:

me je gospa iz lj vprašala, če tut v mb lahko kupimo Pečjakove izdelke, če imamo to v naših trgovinah... :xx!:

gospod iz lj, ki so mu to naročili šefi...je prišel v hotel Habakuk, ki je mimgrede eden najboljših v slo...da pripravi večerjo za 50 ljudi..in se je prišel pozanimati,če v tem hotelu to zmorejo... :xx!:

itd, itd...hkrati pa vse bolj opažam, da je to neka ponarejena noblesa, večje bisere nosijo dame, večje neumnosti govorijo... :xx!:  :xx!:  :xx!:

Astra

pa si res korajzna, astra, kar v enem dnevu celih... kolk.. 250 km?

lublancani... xrolleyesx

Ma ja... enkrat mi je en tip iz New Yorka rekel, da ne rabi vedet kje je Evropa, niti drzav v ZDA nastet.. ker on zivi v New Yorku.. in ''New York is the center of the world''... Mogoce mamo Ljubljancani vcasih tak obcutek.. da smo center...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ma ok, saj priznam da je lj center, saj tudi je in mi je prav všeč...sam tole zadnje čase je pa res too much... xrolleyesx

moram eno tako cvetko napisat od zadnjič...

fina, prefina večerja v enem lj lokalov...sami poznavalci kulinarike in vin..k špargljevi jedi nam postrežejo špargljevo vino...ki se tako imenuje, ker vsako leto poznavalci izberejo nekaj kleti, ki so pridelala vina, ki se ujemajo s šparglji in jih dajo spomladi, ko se sezona začne, pod isto nalepko na tržišče...

in gospa z biseri v velikosti orehov, so ji uhani kr ušesa dol vlekli....elegantno vzame v roke kozarec...ga zavrti, da začuti aromo vina in izjavi...

vino je dobro, samo zanimivo, da nima čist nobenega okusa po špargljih....

:eek: xrolleyesx :xx!: nisem se mogla premagati, pa sem imela kratko predavanje o tem, zakaj se vino tako imenuje...nekaj dam si je celo zapisalo... :eek: ...potem pa je ena rekla, gospa, vi pa se s tem gotovo profesionalno ukvarjate....ne, sem rekla, pri nas je tako, da za tiste, ki ljubijo kulinariko to spada k splošni izobrazbi... x:px :inocent:

Astra

Per aspera ad astra

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>

:eek:  xrolleyesx  :xx!: nisem se mogla premagati, pa sem imela kratko predavanje o tem, zakaj se vino tako imenuje...nekaj dam si je celo zapisalo... :eek: ...potem pa je ena rekla, gospa, vi pa se s tem gotovo profesionalno ukvarjate....ne, sem rekla, pri nas je tako, da za tiste, ki ljubijo kulinariko to spada k splošni izobrazbi... x:px  :inocent:

Astra

Kaj pa Ritoznojčan :8):

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Jebem.. vs moški spol,sam lažete, pa varate,samo usta odprete pa poveste novo laž....Pfej...svine :xx!:  xrolleyesx  :vragec:  :sniky:  :huk:  :devil:  :!!:  :sick:

You make me sick! :xx!:  :o|o:

Lepa dekleta ljubijo barabe x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Jebem.. vs moški spol,sam lažete, pa varate,samo usta odprete pa poveste novo laž....Pfej...svine :xx!:  xrolleyesx  :vragec:  :sniky:  :huk:  :devil:  :!!:  :sick:

You make me sick! :xx!:  :o|o:

Ker te je razpizdu frendica? :vragec: Bo jebu ježa! :blackeye: :devil:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Eh, saj jaz neb zamerila, ne more tega vsak vedeti...še posebej ne tisti, ki jih to ne zanima...

Ampak tukaj bili na kupu sami poznavalci... xrolleyesx ...in se do nas iz mb vedli poniževalno, gledali zviška...češ, hm, ja vi iz province...

Astra

Per aspera ad astra

:O: :O: :O: x:Ox x:Ox x:Ox x:Ox x:Ox

Evo, kot Antigona pravi, da živi za to, da ljubi, ne da črti...... Ampak tole...... ne morem čez.....

SOVRAŽIM LJUBLJANČANE, KI RAZMIŠLJAJO NA TAK NAČIN!!!!! :sick: :sick: :sick: :sick: In glede primorščine, in glede provincialnosti in VSEGA TEGA CRAPA!! :!!: :!!: :xx!: :xx!:

.......vedno potem najebemo vsi.......... :V: zaradi takih ljudi sem morala kot punčka poslušat zaničevanje, samo zato, ker živim kjer živim........ :V: mi je vedno bolj jasno, zakaj se vedno več družim z ljudmi, ki niso iz LJ.... :2src: tisti frendi, ki pa so, pa ne razmišljajo tako...... nimam kaj počet s takim folkom....... mela na gimnaziji polno takih high pomembnežev...... bjak, bruh, fuj, fej, stran od mene!!!

Evo, :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: vsem, ki nimajo Ljubljane za center sveta...... in ful lep pozdrav vsem neljubljančanom....... xsrcx .......mam ful rada Ljubljano....... ampak tega pa ne...... :xx!: :o|o:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Js sm zarad finih prepotentnih ljubljanskih damic skenslala faks...ful sem se hotla vpisat na pedagoško v lj...ma ko sem vidla same lepe, napedenane samovšečne koze...sem se pač vpisala na filo fax...se mi vseen zdi bol skuliran

RES-sam zarad tga sem se premisla

Jst ne zastopim...sam 50km stran živimo pa smo vsi čist drugačni...halo??

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

Ah, jaz pa faksa ne bi menjala, sploh ne zaradi kakšnih kokoši..... sem se že navadla, da so, pa naj bojo.... pa kaj..... sem jih mela na gimnaziji več kot pol šole, pa kaj potem..... ker v končni fazi se vedno najdejo tudi take, ki razmišljajo kot ti.... x8Dx :palec: ki se jim zdi za malo, da bi take kokoši vplivale na njih.... x;)x Ne dam se jim. :vragec: x^x

Filo faks je d best! x^x xDDx :palec: Držim pesti za tvojo maturo. xcrossfingx x:)x x8Dx :palec:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>

SOVRAŽIM LJUBLJANČANE, KI RAZMIŠLJAJO NA TAK NAČIN!!!!! :sick:  :sick:  :sick:  :sick:  In glede primorščine, in glede provincialnosti in VSEGA TEGA CRAPA!! :!!: :!!: :xx!:  :xx!:

.......vedno potem najebemo vsi.......... :V:  zaradi takih ljudi sem morala kot punčka poslušat zaničevanje, samo zato, ker živim kjer živim........ :V:  mi je vedno bolj jasno, zakaj se vedno več družim z ljudmi, ki niso iz LJ.... :2src:  tisti frendi, ki pa so, pa ne razmišljajo tako...... nimam kaj počet s takim folkom....... mela na gimnaziji polno takih high pomembnežev...... bjak, bruh, fuj, fej, stran od mene!!!

Evo,  :palec:  :palec:  :palec:  :palec:  :palec:  :palec: vsem, ki nimajo Ljubljane za center sveta...... in ful lep pozdrav vsem neljubljančanom....... xsrcx .......mam ful rada Ljubljano....... ampak tega pa ne......  :xx!:  :o|o:

:palec: :palec: :palec:

smo mel tud mi ene take važne primerke na faksu...niso opisa vredni.... x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

pa sej je vedno tak, a ni? Mislim ne samo LJ, ko prideš iz manjšega kraja v večjega.. pol pa zdej srečam koga, pa sem nad njim.. x:Dx x:Dx x:Dx takrat, sem bla pa zviška opazovana..
Mushi

Eh...men so pa vsi drugi naglasi prov fejst, pa sm ljubljančanka, pa tud ne maram teh ljubljanskih finoč, ampak se ne dam...prid na fdv pogledat, boš vidla, kaj so to finoče...pa lohk kr skos z vrečko za bruhat okol hodš al si pa mislš....pf..... x;)x

Zna bit, da sem mal prevč črno napisala...

Sej na faksu še nism bla...komi vpisat sm se hotla tja...na eno smer pač...in sm

bla lani in letos na informativnem...pol sm se pa raj na filo faks vpisala...na podobno smer...

sej vem da tud na ff ni vse popolno ampak...hodim na tako srednjo šolo kjer se počutim katastrofalno...izgled ljudje profesorji...in vsako jutro se z muko odpravim tja...(verjetno je tud krivo to da nisem mela dost izbire glede šole)

FF mi že na zunej zgleda velik bol prijazen in domač... na pedagoški pa une kokoške...ku te prebadajo z očmi,,,,ko da si jim nevem koga ubiu...

ena mi je clo rekla da ne zastopi kaj govorim (češ-ne zastopim tvojga narečja)

halo???

Sej vem da zunanji videz (tako faksa kot človeka) ni merilo...jst se nigdar ne zanašam na to (ponavadi xDDx )...ampak...v tem primeru...

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

<{POST_SNAPBACK}>Eh...men so pa vsi drugi naglasi prov fejst, pa sm ljubljančanka, pa tud ne maram teh ljubljanskih finoč, ampak se ne dam...prid na fdv pogledat, boš vidla, kaj so to finoče...pa lohk kr skos z vrečko za bruhat okol hodš al si pa mislš....pf..... x;)x

Ja matr...tud na FDV-ju sm bla...sm šla novinarstvo pogledat...pa sem se na vratih tko ustrašla...vse tko spedenano...sm misla de se bomo mogli u copate preubut :onfire: x:)x x:)x x:)x

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...